Νέα

Λίνα δούλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lina_Doula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Τι θα θέλατε να ανεβάσω;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    129
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.074
Πόντοι
456
"Εμπειρε" μπαρμπα, το παλικαρι δεν αυτοαποκαλειται "Μεγας", ειναι τιτλος που δινει το σαιτ σε οσους συμμετεχουν. Εσυ εισαι "ενεργο μελος", κοινως δεν εχεις προσφερει και πολλα, εδω και 15 χρονια που εισαι εγγεγραμμενος. Αυτο θα επρεπε να το ξερει ενας παλιος ομως... Οπως επισης θα επρεπε να ξερει να χρησιμοποιει σωστα τις παραθεσεις. Επισης το σαιτ ιδρυθηκε το 2005 οποτε αργησες 5 χρονια. Πηγαινε παρε τα χαπια σου γιατι εχεις λαλησει :woldman:
να τετοια κανετε κ μιλατε αποτομα στα μικρα παιδια κ μετα εχουν ψυχολογικα καταλοιπα για μια ζωη....

τερ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2010
Κριτικές
4
Like
598
Πόντοι
301
"Εμπειρε" μπαρμπα, το παλικαρι δεν αυτοαποκαλειται "Μεγας", ειναι τιτλος που δινει το σαιτ σε οσους συμμετεχουν. Εσυ εισαι "ενεργο μελος", κοινως δεν εχεις προσφερει και πολλα, εδω και 15 χρονια που εισαι εγγεγραμμενος. Αυτο θα επρεπε να το ξερει ενας παλιος ομως... Οπως επισης θα επρεπε να ξερει να χρησιμοποιει σωστα τις παραθεσεις. Επισης το σαιτ ιδρυθηκε το 2005 οποτε αργησες 5 χρονια. Πηγαινε παρε τα χαπια σου γιατι εχεις λαλησει :woldman:
Προμοτορακια το sait το έχετε καταντήσει sait Ψεύτικων Νταβαδων του κώλου και παρασερνετε και νέα μέλη που δεν ξέρουν τι τους γίνεται !!! Άντε Γαμησου λοιπόν εσύ και οι υπόλοιποι Δικηγόροι του κώλου !!! Μουνοπανο !!!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.310
Πόντοι
10.656
Προμοτορακια το sait το έχετε καταντήσει sait Ψεύτικων Νταβαδων του κώλου και παρασερνετε και νέα μέλη που δεν ξέρουν τι τους γίνεται !!! Άντε Γαμησου λοιπόν εσύ και οι υπόλοιποι Δικηγόροι του κώλου !!! Μουνοπανο !!!
μην συγχυζεσαι μπαρμπα θα σου ανεβει παλι η πιεση :coffee:

τερ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2010
Κριτικές
4
Like
598
Πόντοι
301
Άντε Γαμησου ρε Μαλακα που θα με πεις και Μπάρμπα !!! Αυτά πού έχω κάνει εγώ δεν πρόκειται να τα κάνεις μέχρι να πεθάνεις Μαλακισμενο !!!

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.283
Πόντοι
4.895
Μέγα Μεγάλε του κώλου Αυνανα των φωτογραφιών της Lina Doula βγαλτον και τράβα καμμιά Μαλακια που θα μιλήσεις έτσι σε μέλος με εμπειρία στις Πουτανες και εγγραφή από την Αρχή ίδρυσης του bourdela Μουνοπανο Αποτυχημενε Αγαπουλη !!!
Τζουτζούκο, η πολύ μαλακία σου έχει θολώσει το μυαλό, συνιστώ τσιπραλέξ των 100mg και αποχή από τη μαλακία για μία εβδομάδα. Μάθε να φέρεσαι και να μιλάς όμορφα και μετά έλα να κάνεις παρατηρήσεις και να μας αποκαλέσεις αγαπούληδες κλπ. Οκ τσαχπινογαργαλιάρικη μίξη βδέλλας με σαρανταποδαρούσα;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.310
Πόντοι
10.656
Άντε Γαμησου ρε Μαλακα που θα με πεις και Μπάρμπα !!! Αυτά πού έχω κάνει εγώ δεν πρόκειται να τα κάνεις μέχρι να πεθάνεις Μαλακισμενο !!!

Old Man Smile GIF by F*CK, THAT'S DELICIOUS

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.074
Πόντοι
456
Τζουτζούκο, η πολύ μαλακία σου έχει θολώσει το μυαλό, συνιστώ τσιπραλέξ των 100mg και αποχή από τη μαλακία για μία εβδομάδα. Μάθε να φέρεσαι και να μιλάς όμορφα και μετά έλα να κάνεις παρατηρήσεις και να μας αποκαλέσεις αγαπούληδες κλπ. Οκ τσαχπινογαργαλιάρικη μίξη βδέλλας με σαρανταποδαρούσα;
εχω απορριες...πως γαμησε η βδελλα τη σαρανταποδαρουσα;;;!!!

τερ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2010
Κριτικές
4
Like
598
Πόντοι
301
Ρε Μαλακες Άνεργοι. Εγώ τουλάχιστον έχω κανονική άδεια και αύριο φεύγω Διακοπές !!! Εσείς από το Βιοποριζεσται ;; Πουλώντας ψεύτικες κριτικές στο bourdela και προμοταροντας κοπέλες ;; Έχετε κάνει εισαγωγές από Λατινική Αμερική ;; Τα παίρνετε από εγχώρια Χρεπια ;; Όταν εσείς ξεκινουσατε στον πληρωμένο έρωτα εγώ είχα γυρίσει 10 φορές !!! Αυτά λοιπόν στα μαλακισμένα που τα χαφτουν !!! Δυστυχώς η εποχή του zardem έχει περάσει ανεπιστρεπτί !!!

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.074
Πόντοι
456
Ρε Μαλακες Άνεργοι. Εγώ τουλάχιστον έχω κανονική άδεια και αύριο φεύγω Διακοπές !!! Εσείς από το Βιοποριζεσται ;; Πουλώντας ψεύτικες κριτικές στο bourdela και προμοταροντας κοπέλες ;; Έχετε κάνει εισαγωγές από Λατινική Αμερική ;; Τα παίρνετε από εγχώρια Χρεπια ;; Όταν εσείς ξεκινουσατε στον πληρωμένο έρωτα εγώ είχα γυρίσει 10 φορές !!! Αυτά λοιπόν στα μαλακισμένα που τα χαφτουν !!! Δυστυχώς η εποχή του zardem έχει περάσει ανεπιστρεπτί !!!
τη καλυτερη εποχη πας διακοπες!που αν επιτρεπεται;

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.473
Πόντοι
3.296
Τα παρασιμα βγαίνουν απο τη λασπη οπως τα διαμαντια :tooth::tooth:

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.074
Πόντοι
456
Θα τους πανε διημερη εκδρομη στη Βαρυμπομπη με το ΚΑΠΗ

1757405018653.png
οχι ρε συ σοβαρα ρωτησα...παντως οντως ειναι η καλυτερη εποχη για διακοπες την εχω κανει σεπτεβριο2-3 φορες κ εχω περασει ζαχαρη!

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.473
Πόντοι
3.296

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.310
Πόντοι
10.656

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ​

θα κατσω λιγο ΕΔΩ:coffee:

Πως την κοβεις την κυρια Δουλα, εχει ενσημα ή μας πουλαει παπα;
Επισης γιατι με αποκαλουν ολοι ανεργο, οταν ειμαι το δευτερο εργατικοτερο μελος του σαη; :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom