Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
8 και βαλε-10 και βαλε

Καποδιστριου
Μια κοπελα με σκυλι ζητησε λεφτα.Εγω ως γνωσιος καραμαλας μετα απο τοσο πονο που εβγαλε το γυρισα προς σεξ.Εφαγα ακυρο κ φευγαμε κ το κοριτσι φωναζε.Να αναρωτιεσαι πραγματα.Του Οκανα.Πολυ καλη αλλα να λεμε και καμια αληθεια

Liberty
Λινα,Ρωσιδες,Βουλγαρες

Χαλκοκοκονδυλη
Νομιζω Ρωσιδες.Ειδα και τη κοντομαλλα που εχει τη χοντρη φιλη της που μοιαζει μεγαλυτερη αλλα σημερα ατομικα.Εδω να αναφερω οτι ο ειδαμε μια πολυ καυλα με ασπρο φορεμα να ανεβαινει τη συμβολη και μου λεει ο φιλος οτι τον ειχε κοροιδεψει οποτε να προσεχετε γιατι του πηρε λεφτα κ σηκωθηκε κι εφυγε εξω παρακαλω.Δεν μπηκαν καν δωματιο,εξω οπως ηταν σηκωθηκε κ εφυγε η αλλη με τα λεφτα του παιδιου (!) γι αυτο καμια βοηθεια και καμια αγορα σε τελειως αγνωστη η καποια που δε δεχεται να στε μαζι βδελες σε οτι κανει η ακομα καλυτερα να κανετε σεις την αγορα.Για μενα τιποτα,δεν εχω,εχω μονο για σεξ,θες η δεν ασχολεισαι?Αυτη ειναι η λυση για/σε τετοια φαινομενα.ΑΚου κει να δωσω τα λεφτα κ να αγορασει η αλλη κ να φυγει ετσι απλα αγνοωντας με πηγαινωντας σε τυπους για να νιωσω κινδυνο.Καλα εκανε ο αλλος που γυρισε κ εφυγε οταν η εξυπνη του πε θελω τσιγαρα κ της λεει πηγαινε να αγορασεις κ ξαναλεει δεν εχω λεφτα ενω θα τα βγαζε απο το σεξ.Απλα θελουν τα δικα μου δικα μου και τα δικα σου δικα μου.Οι γνωριμες οκ μπορει να το κανεις κ αυτο μεχρι να το κοψεις.Αρα απο την αρχη μαχαιρι

Easy
μια μας μπερδεψε καθως φαινοταν καλη σωματικα αλλα σε φυλο μπερδευε,Ελενη και γνωστες ξενες μαζι με την ομορφη τη νεοτερη

Σωκρατους
Χριστινα και κατι αλλες,μια μας μπερδεψε καθως φαινοταν καλη σωματικα αλλα σε φυλο μπερδευε

Μενανδρου
Δημητρα η ξανθια κοντομαλλα

Ορφεας
Λελα,Ελενη Ουκρανη,Κασσανδρα,Μιμη που χα να τη δω απο καιρο,Εσμεραλντα,Βανεσσα και λοιπες αλλοεθνεις.Απεναντι πρεζοπαρεα με εντος της Βαγια,μια ακομη που δε ξεχωρισαμε φυλο αλλα ρε παιδια μετα που τη ξαναδα εστω κ με αποσταη γυναικα εδειχνε κ νομιζω ητνα με Λελα κ πηγανε ως Δωδωνη κ στριψανε δεξια.Ψηλη ηταν κ δε τη γνωρισα αν τη ξερω λεμε τωρα.Στα δικα μας,εντος πρεζοπαριας η Μαρια Ερυθραια που χα να την δω πολυ καιρο,αδυνατισμενη φαινοταν,ιδιο στυλ.κουκουλα οπως τη θυμαστε,ενα κλικ διπλα τους μια καλλιγραμη ξαπλα,μου θυμησε Αγγελικη πλησιασα δεν ειμουν σιγουρος δε μιλησα,με απωθησε η κατασταση βλεμματος.Φευγωντας ηρθε η καινουρια η αδυνατη καλλιγραμη που γυφτοδειχνει,εκεινη την ωρα ηρθε κ σταθηκε οχι οΡφεα αλλα στο πλακοστρωτο το διπλανο που διαχωριζει τον Ορφεα απο τη Μενανδρου.Πρακτικα Ορφεα κι αυτη αλλα ηρθε ετσι αργα 10+ η 10.30+ κ ναι αξιζει εμφανισιακα.Την εχουμε ξαναδει,επιβεβαιωνει κ ο φιλος που την εχει παραπαονω φορες νομιζω.Ειδαμε κ Μαρια ξανθια τη γλυκομιλητη.ετα την ειδαμε Μενανδρου με τυπο.Σημερα ηταν καυλα με ωραιο τζιν σορτσακι κοντο.Κ οπως κοιταζω τη Κασσανδρα να δω πως γραφει ο κωλος της σε τζιν ερχεται ενας κ τουρλωνεται για να μιλησει στο αμαξι,η καλυτερη μου,μου δωσε πλανα.Τελικα πηρα Δημητρα γτ δε μπορουσα αλλο με πιεση μη παει 10.30 και παει 10ευρω το ξενοδοχειο οποτε απο δω απο κει παλευωντας μπηκα.Λοιπον η Δημητρα εχει χαλασει.Εννοω ως γυμνη δε της παει το αδυνατισμα της.Φαινεται καλη μα μεσα δε της παει.Οκ τα κανε ολα παλεψε δε λεω,εκλεισε και φως,δε λεω για 10 ευρω μια χαρα ειναι αλλα οχι για μενα.Τη προτιμω οπως ηταν οχι οπως ειναι.Σε υπηρεσιες παραμενει ιδια,δε κολλαει πουθενα κ σημερα πετουσε υγρα

*Νεα γυναικα ρεσεψιον?Δεν μου κανε μπινια.Ακουσα καμαριερες κ δεν εκαναν μπινια
**Πηγαμε ΟΣΕ,ειχε καποια μουνια αλλα καναμε το καλυτερο,βρηκαμε Αλεξανδρα πρασινοματα και μιλησαμε για πληφοροριες,μας εδωσε 3-4 κοπελες εκ των οποιοω τη μια την επιβεβαιωνει φιλος και την εχω δει ειναι οντως ωραια.Αν ειναι κ οι υπολοιπες ετσι τοτε παμε για γερα κονε
***Πριν μπω με Δημητρα εκει που στεκομαστε Ορφεα ξαφνικα σκαει Αιμιλια.Την αναγνωρισε ο φιλος και τη προσεγγισαμε και τελικως την πηρε

S.O.S
Προσωπικα με απογοητευσε ηθικα αλλα και εμφανισιακα μπορω να πω.Οχι κ πολυ εμφανισιακα γτ μετα που τη κοιταξα προσεκτικα ξανασυμφωνησα οτι ειναι ωραια.Αλλα ηθικα με ξενερωσε καθως δεν ελεγε ολη την αληθεια και το παιξε ιστορια ενω αυτους που μιλουσε πριν τη προσεγγισουμε δεν ηταν πελατης αλλα φιλος.Κουκλα μου σε πιατσα εισαι οχι σε πρωτο τραπεζι πιστα.Αβγαλτη φαινεται.Αλλα οχι.Τωρα μας ειπε 50 ευρω που πριν 1-2 βδομαδες δεχτηκε με 30 απο παζαρι.Τωρα το παιξε αλλιως.Παραμενει μουνακι και μυστηρια.Περιμενω νεα απο το φιλο που τη πηρε γιατι την εχουμε προσεγγισει απο οταν ηταν αβγαλτη.Συνηθως κατι τετοια βγαινουν σε καλο απλα δε ξερω τι αλλο να κανω σε ενα ατομο που ουτε μιλαει ανοιχτα ουτε ομως και φερεται ντομπρα.Να τη ξεκλειδωσουμε προσπαθουμε.Φυσικα υπαρχει το ενδεμονεο να μη με θλειε η να μη της αρεσω η α τη χαλεω σε οτιδηποτε,κατανοητω,Αυτο ομως που δεν ειναι κατανοητο ειναι οι παπαριες.Ας ελπισω οτι θα γυρισει το κλιμα γιατι ειναι οντως καλη περιπτωση κ την βαζω τωρα στα κοριτσια που αν μπορω να ριξω 50 θα τα δινα κ σε αυτη περαν της Ζαιρας και της Στελλας.Βασικα η Ζαιρα εχει αποδειξει την αξια της οποτε αν ηταν να δοκιμασω με 50 (το λεω πιο σωστα) θα ταν με Στελλα και Αιμιλια μεχρι τυχει κ αλλαξω γνωμη για τον οποιοδηποτε λογο.Ενδεικτικα θα σας πω οτι δε μας θυμοταν αλλα μας θυμηθηκε μετα λεγοντας οτι φυγαμε και καλα τη πρωτηφ ορα που λεγαμε να περασουμε.Ξεχασε ομως να πει οτι εφυγε αυτη στ αληθεια!Της το πε ομως ο φιλος κ λεω ναι εισαι φιλος μου!Εγω σαν κοτουλα το πηγα απ εξω αλλα ειναι ατομο που δε μπορεις να τη ψυχολογησεις σε λιγα λεπτα,δυστυχως ειναι κοριτσι που θελει χρονο να ξεκλειδωσει.τα υπολοιπα δε θα σας τα πω γιατι ετσι κανετε κι εσεις στη πλειοψηφια σας.Σημαντικοτατο,δεν ισχυει τοτ ηλ που μας ειχε δωσει (δυο βδομαδες και αν ξερω γω) διοτι κι αυτης της το κλεψαν κ μας εδειξε ενα απλο τηλεφωνο,της ειπα ξανα και ξανα να μας το ξαναδωσει αλλα αν το κανε δε θα δωθει μαζικα.Παντως ηρθε παλι νυχτα κ δε μου ξεκαθαρισε ωρα,ηταν παλι 9+ η 9.30+ που εμφανιστηκε κ ηρθε μπροστα απεναντι στον Ορφεα οποτε να ξερετε οτι παει εκει επισημα.Παιζει να την αδικω αλλα για να μην αδικω τον εαυτο μου καθως δε μου περισσεουν ουτε θα με δουλεψει μια πρωτοεμφανιζομενη περιμενω να μαθω περισσοτερα κια κυριως να καταλαβω περισσοτερα πριν τα ζησω αν φτασω σε αυτο.Φαινεται ηρεμη δυναμη που απλα εκμεταλλευεται την ηλικια με ενα περιεργο στυλ που σου δινει τηνε ντυπωση οτι δεν αλλαζει τον εαυτο της απο το πως ειναν πραγματικα αλλα δεν αφηνεται κιολας να καταλαβεις ξεκαθαρα,αν σας αρεσουν τετοια στυλακια ειναι καλη επιλογη,εγω που κουραστηκα με το ολο τριγωνο δεν το μπορω.Ειχε φορμα που ειχε ανοιγμα πισω στον κωλο,ενδιαφερουσα

Σας/Σε ενδιαφερει
Εμφανιζονται παρουσιες που δε καταλαβαινω τα παντα καθως δε γινεται ετσι με τη μια στα καλα καθουμενα,καλα που χω τις αλλες να καθοδηγουν γιατι ετσι θα θελα αλλο ενα χρονο να μαθαινω.Κ να πω οτι αξιζει?Ουτε καν.Δυστυχως δε βρηκα αυτην που κατουρηθηκε προσφατα αλλα θα ξαναπροσπαθησω.Ειδαμε και Ελισαβετ.Εχω χασει Μελεκ και Αλμπενα.Μου φαινεται οτι ειχα να παρω το πηρα,οτι ειχε να μου δωσει το τριγωνο μου το δωσε.Πλεον μονο με πυροτεχνηματα τη βγαζω γι αυτο βασανιζομαι και μενω αχυστος γτ δε βρισκω κατι που να λεει.Της Αλεξανδρας θα τις διερευνησω,ειπε τρια ονοματα,Τζενη μιλφακι μελαχρινη με βυζαρα κοντο μαλλι και επιβεβαιωνει ο φιλος που τη πηρε αλλα κ εγω που την εχω δει,Μαρια καλλιγραμη ειπε η Αλεξανδρα και Χριστινα χορευτρια ειπε με ωραιο σωμα.Ξεχασαμε να μαθουμε αν παιζει με την πανεμορφη φιλη της Τζενης.θα δωθουν πληροφοριες μονο στον κυκλο οταν ερευνηθει,ολα στον κυκλο μου

Τελευταία τροποποίηση:

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Αν δειτε καποια Ιρινα σε Ορφεα κυριως που ναι ποντια εκ Μενιδιου παρακαλω να ενημερωθω και θα σας ανταποδωθει η οποια πληφοροφια καθως εχω τηλεφωνο αλλα δεν εχει συσκευη κ η γυναικα μαρεσει,δε τηε φαινεται η ηλικια,δειχνει ξενη γιατι ειναι μαυρη καπως αλλα ειναι ελληνοφατσα και συγκεκριμενα ποντιοφατσα,ωραια ειναι με ωραιο σωμα και τατου στη μεση σε αρκετο μεγεθος,αυτο το διαστημα εχει σπυρακια που ειπε οτι παιρνει αντιβιωση οποτε κρατηστε το αυτο ως αναγνωριστικο,θα συσηθει ως Ειρηνη και ειδικα οι ποντιακης καταγωγης θα τη καταλαβουν κ θα μιλησει Ρωσικα.Προσοχη μην μπερδεψε με Βουλγαρα,εξτρα να θυμαστε οτι βγηκε πολυ προσφατα απο το τμημα Ζεφυριου διοτι την ειχαν παει εκει για τσιγαρα,ολα αυτα που σας λεω θα σας τα πει λεμε τωρα αν κουβεντιασετε οποτε κρατατε τα ως αναγνωριστικο.Ειναι αδυνατη δεν εχει κιλα,με τζινακι την ειδα εγω και πηγαινε εκει που θελουμε,ορφεα τριγωνο,ειπε ειναι 50αρα αλλα δε της φαινεται καθολου μα καθολου,την εκανα 40αρα,θα καταλαβετε αν κ εφοσον σας τυχει

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Δημητρα η πολυ αδυνατη που εμφανιστηκε Σωκρατους και που κυκλοφορει με φιλη κ μπορει να τη δειτε με μινι τζιν φουστα,μαλλι στους ωμους καστανο ελληνιδα ωραια,μιλαει κανονικα δεν ειναι χωμα λεμε τωρα,δεν εχει ιχνος εξτρα κιλου,με εχει αφησει ευχαριστημενο οταν τη πηρα,κι αυτη Μενιδι μενει

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Εχετε στη περιπλανηση σας και τους παραπερα δρομους δηλαδη Φαβιερου-Βικτωρος Ουγκω και τα περιξ κανωντας ενα τετραγωνακι γιατι βλεπουμε κινηση κ απομονωση εκει μεσα.Σε ερωτηση στην Αλεξανδρα γιατι ο ντορος μετακινησης κτλ μας ειπε λογω τουρισμου και εγινε κ περσυ,δε το θυμαμαι ομολογω αλλα με λιγα λογια αυτοι ειναι οι λογοι

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Κ απο Βαθης περνουν και απο Μαρνης αλλα οταν βλεπω καποια σε F1 mode εκτος του οτι ξενερωνω δειχνει και στριγγλα.Καλα οταν ειναι κ τσιτα δε το συζητω καν,οπως ειπα στο φιλο,εκει θα πλησιασεις με πανοπλια.Μακρια απο τσιτωμενες

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Και παντα αναρωτιεμαι αν γινονταν πραξη αυτα τα αν.Δηλαδη ΑΝ η Μιμη αποφασιζε να μην ξεπεταει και ΑΝ η Βανεσσα δεν ειναι ξεπετα κτλ.Τοσο ωραιες γκομενες με ολα τα λεφτα να περνουν απο διπλα τους αλλα οχι απο τις τσεπες τους

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Σημερα μου φαινοταν ολο και πιο βαρετο.Διοτι οπως ειπα κ στο φιλο,βαριομαστε επειδη τις ξερουμε.Απορω πως καποιοι πατε χρονια.Ειτε χρονια στο ιδιο μερος ειτε χρονια στην ιδια κοπελα.Ακομα κ εναλλακτικες κοπελες θα τις βαρεθω.Οκ μαλλον εγω ειμαι ετσι που θελω εναλλαγες πρωτα απ ολα κ επαναληψη με κατι σιγουρο για να μη πανε τζαμπα οι κοποι.Αλλα το δευτερο δε το θελω.Λιγο η περιοχη,λιγο η σαπιλα,λιγο η καταντια μου,εχει αρχισει να με απωθει η φαση κ ξερω οτι με σταθερο ροστερ απλα θα ανεχτω τη κατασταση γιατι δε θα βρισκω η ως να βρω.Τιμη παραλογη κ ακριβως οτι παιζει γενικα παιζει κ στη πιατσα,δηλαδη κοστιζει το καλο αλλα μπορει να ειναι φαινομενικο.Διαλυμενη πιατσα και καταντια οικονομικη να ειμαστε εκει διοτι εκει φτασαμε κοινωνικα,οχι απο επιλογη αλλα απο λυση.Τα μπουρδελα το ιδιο αλλα σαφως καλυτερες εμφανισεις αλλα οχι συνολικα,η μονη ρεαλιστικη διαφορα ειναι η πρεζα η μαλλον η φανερη πρεζα μεσω συμπτωματων.Για μενα τα λεφτα,ο χρονος,τα κονε ειναι σοβαρες διαφορες αλλα δεν ισχυει για ολους καθως αλλος βλεπει και τρομαζει κι αλλος κοιταζει κωλους τουρλωμενους οπως σημερα εγω χαχα.Καλη η πιατσα εχει τη φαση της κι αυτη αλλα απωθητικη λογω γενικης περιοχης και τιμων.Το μονο ουσιαστικο ειναι οτι τα ξενοδοχεια σου δινουν λυση ευκολα αλλα κι αυτα μαυρα χαλια η κοστιζουν.Δε ξερω πως νιωθει ο καθενας απο σας,εγω οταν πρωτοπηγα δεν ενιωθα οπως νιωθω τωρα που εχω αρχισει να απεχθανομαι.Ειναι παρα πολυ κουραση να ψαχνεις διαμαντι καο στραφηκα στο να χω τουλαχιστον καποια η καποιες που να εξυπηρετησουν απο εδω κοντα μου η να ερχονται εδω κοντα μου.Χαλαμε τοσο χρονο,τοσα καυσιμα,τοσο περπατημα για να βρεθει η 1 στις 10 η 1 στις 15 η 1 στις 20 και κατι εγινε και καλα.Αναρωτιεμαι ομως ποσες φορες παμε με καποια που δε θελουμε κ τοσο?Ποσες φορες περιμενουμε μηπως δουμε καμια καλυτερη?Και το κυριοτερο,ποσες φορες θα πουμε με ανεση η θα δειξουμε με ποιες πηγαμε απο τριγωνο χωρις να ντραπουμε?Εκει σας θελω.Καμια φορα κοιταω τα αρχεια που εχω κ με σιχαινομαι ενω οταν τις βρηκα μου φαινονταν ευκαιριες.Μαλλον το βαρεθηκα,βαρεθηκα να μαι Σερλοκ Χολμς στη περιοχη για να βρω τη 1 καλυτερη του μεσου ορου για να μη πληρωσω περισσοτετο σε καποια που αξιζει αλλα ρισκαρω (?).Και ξερετε,αν εχεις επαφη με καθημερινα κοριτσια,μετα αυτες του τριγωνου σου φαινονται σιχαμενες και το χειροτερο,ο σιχαμενος ειμαι εγω.Περαν το οτι αν απεχεις και ξαναπας η περιοχη βρωμαει,βλεπεις κ τη σαπιλα,βρισκεις 1-2 οασεις να κανεις τη δουλεια σου αλλα οι εικονες δε σβηνονται.Το κακο ειναι οτι ειμαστε πολλοι,και το αλλο κακο ειναι οτι μας ξερουν.Λεμε οτι καταντησαν αυτες να βρισκονται εκει αλλα κι εμεις εκει βρισκομαστε.Νταξει θα μου πειτε κ τι κερδισες βρε μαλακα που ξοδεψες χρονο αντι να γαμας η να φευγεις.Με φαγε η σκατοπεριεργεια.Ολοι καπως βρεθηκαμε εκει αλλα ευχομαι πραγματικα να ξεκολλησουμε να μη ξαναπατησουμε και να μην ξανακοιταξουμε ποτε πισω μας

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.594
Πόντοι
6.615
Σημερα μου φαινοταν ολο και πιο βαρετο.Διοτι οπως ειπα κ στο φιλο,βαριομαστε επειδη τις ξερουμε.Απορω πως καποιοι πατε χρονια.Ειτε χρονια στο ιδιο μερος ειτε χρονια στην ιδια κοπελα.Ακομα κ εναλλακτικες κοπελες θα τις βαρεθω.Οκ μαλλον εγω ειμαι ετσι που θελω εναλλαγες πρωτα απ ολα κ επαναληψη με κατι σιγουρο για να μη πανε τζαμπα οι κοποι.Αλλα το δευτερο δε το θελω.Λιγο η περιοχη,λιγο η σαπιλα,λιγο η καταντια μου,εχει αρχισει να με απωθει η φαση κ ξερω οτι με σταθερο ροστερ απλα θα ανεχτω τη κατασταση γιατι δε θα βρισκω η ως να βρω.Τιμη παραλογη κ ακριβως οτι παιζει γενικα παιζει κ στη πιατσα,δηλαδη κοστιζει το καλο αλλα μπορει να ειναι φαινομενικο.Διαλυμενη πιατσα και καταντια οικονομικη να ειμαστε εκει διοτι εκει φτασαμε κοινωνικα,οχι απο επιλογη αλλα απο λυση.Τα μπουρδελα το ιδιο αλλα σαφως καλυτερες εμφανισεις αλλα οχι συνολικα,η μονη ρεαλιστικη διαφορα ειναι η πρεζα η μαλλον η φανερη πρεζα μεσω συμπτωματων.Για μενα τα λεφτα,ο χρονος,τα κονε ειναι σοβαρες διαφορες αλλα δεν ισχυει για ολους καθως αλλος βλεπει και τρομαζει κι αλλος κοιταζει κωλους τουρλωμενους οπως σημερα εγω χαχα.Καλη η πιατσα εχει τη φαση της κι αυτη αλλα απωθητικη λογω γενικης περιοχης και τιμων.Το μονο ουσιαστικο ειναι οτι τα ξενοδοχεια σου δινουν λυση ευκολα αλλα κι αυτα μαυρα χαλια η κοστιζουν.Δε ξερω πως νιωθει ο καθενας απο σας,εγω οταν πρωτοπηγα δεν ενιωθα οπως νιωθω τωρα που εχω αρχισει να απεχθανομαι.Ειναι παρα πολυ κουραση να ψαχνεις διαμαντι καο στραφηκα στο να χω τουλαχιστον καποια η καποιες που να εξυπηρετησουν απο εδω κοντα μου η να ερχονται εδω κοντα μου.Χαλαμε τοσο χρονο,τοσα καυσιμα,τοσο περπατημα για να βρεθει η 1 στις 10 η 1 στις 15 η 1 στις 20 και κατι εγινε και καλα.Αναρωτιεμαι ομως ποσες φορες παμε με καποια που δε θελουμε κ τοσο?Ποσες φορες περιμενουμε μηπως δουμε καμια καλυτερη?Και το κυριοτερο,ποσες φορες θα πουμε με ανεση η θα δειξουμε με ποιες πηγαμε απο τριγωνο χωρις να ντραπουμε?Εκει σας θελω.Καμια φορα κοιταω τα αρχεια που εχω κ με σιχαινομαι ενω οταν τις βρηκα μου φαινονταν ευκαιριες.Μαλλον το βαρεθηκα,βαρεθηκα να μαι Σερλοκ Χολμς στη περιοχη για να βρω τη 1 καλυτερη του μεσου ορου για να μη πληρωσω περισσοτετο σε καποια που αξιζει αλλα ρισκαρω (?).Και ξερετε,αν εχεις επαφη με καθημερινα κοριτσια,μετα αυτες του τριγωνου σου φαινονται σιχαμενες και το χειροτερο,ο σιχαμενος ειμαι εγω.Περαν το οτι αν απεχεις και ξαναπας η περιοχη βρωμαει,βλεπεις κ τη σαπιλα,βρισκεις 1-2 οασεις να κανεις τη δουλεια σου αλλα οι εικονες δε σβηνονται.Το κακο ειναι οτι ειμαστε πολλοι,και το αλλο κακο ειναι οτι μας ξερουν.Λεμε οτι καταντησαν αυτες να βρισκονται εκει αλλα κι εμεις εκει βρισκομαστε.Νταξει θα μου πειτε κ τι κερδισες βρε μαλακα που ξοδεψες χρονο αντι να γαμας η να φευγεις.Με φαγε η σκατοπεριεργεια.Ολοι καπως βρεθηκαμε εκει αλλα ευχομαι πραγματικα να ξεκολλησουμε να μη ξαναπατησουμε και να μην ξανακοιταξουμε ποτε πισω μας
Φίλε εγώ που έγραφα ανελλιπώς στο νήμα εδώ μέχρι το 2015 (αν έχουν μείνει κάποιοι παλιοί σίγουρα θα με θυμούνται) και όργωσα τις πιάτσες του τριγώνου από το 2008 μέχρι το 2017 περίπου έχοντας πάει με αμέτρητες κοπέλες - οι περισσότερες από τις οποίες έχουν εξαφανιστεί φυσικά - και τα κατοπινά χρόνια μέχρι σήμερα συνεχίζω να περνάω ανελλιπώς από το μέρος αλλά γαμώντας πολύ περιστασιακά και χωρίς να εμβαθύνω και πολύ στο σπορ, αφ' ενός μου κάνει εντύπωση το πόσο αναλυτικά γράφετε πλέον τις εντυπώσεις σας και πώς γνωρίζετε τόσες με τα ονόματά τους, αφ' ετέρου όμως έχοντας το μυαλό μου πώς ήταν τα κορίτσια εμφανισιακά τότε (και παλιότερα ακόμα πιο εντυπωσιακές σύμφωνα με τους βετεράνους του σπορ) και πώς είναι σήμερα και το τί κυκλοφορεί γενικώς εκεί στην περιοχή, ειλικρινά μου κάνει εντύπωση και το πόσο ασχολείστε και που δίνετε τα ευρώπουλά σας σ' αυτές ακόμα κι αν μιλάμε για οικονομικές τιμές... Παιδιά δε γνωρίζω τις ηλικίες των περισσοτέρων σας πλέον εδώ, ούτε ξέρω αν έχετε εικόνα του πώς ήταν τα πράγματα πριν από 15 - 20 χρόνια αλλά μιλάμε για κατάντια πλέον, η μέρα με τη νύχτα, παρότι με γοητεύει κι εμένα η διαδικασία του να τσιμπάω την άλλη από το πεζοδρόμιο και να πηγαίνουμε ξενοδοχείο σχεδόν στα τυφλά, ακόμα και το ρίσκο που ενέχει η διαδικασία, για λόγους αξιοπρέπειας και μόνο πιστεύω πως πλέον για κάτι πιο οικονομικό είναι απείρως αξιοπρεπέστερα τα μπουρδελάκια τα οποία ξέρω ότι πολλούς από εσάς δε σας γεμίζουν αλλά... Υπάρχει ένα μεγάλο αλλά! Εγώ τη Δήμητρα την ξανθιά MILF που είναι ψιλοφόλα θέλω να πάρω άλλη μια φορά και άλλες δύο που τις έχω σταμπάρει κατά καιρούς αλλά δεν είναι σταθερές και μετά τέλος, δε νομίζω ότι θα ρισκάρω ξανά ούτε την υγεία μου, ούτε την αξιοπρέπειά μου για μια Ομόνοια που πλέον έχει καταντήσει αμιγώς χωματερή χωρίς ούτε μια γωνιά πια που να έχει κάτι το στοιχειωδώς όμορφο

tikos1122

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2025
Like
20
Πόντοι
0
καλημερα μια τρανς που εβγαινε στον ορφεα κατω και στο λιτο ξανθια υπαρχει στην πιατσα?ψαχνω μια να κανει ακαποτα οποια βοηθεια θα εκτημηθει

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.856
Πόντοι
7.195
να αναφερω οτι ο ειδαμε μια πολυ καυλα με ασπρο φορεμα να ανεβαινει τη συμβολη και μου λεει ο φιλος οτι τον ειχε κοροιδεψει οποτε να προσεχετε γιατι του πηρε λεφτα κ σηκωθηκε κι εφυγε εξω παρακαλω.Δεν μπηκαν καν δωματιο,εξω οπως ηταν σηκωθηκε κ εφυγε η αλλη με τα λεφτα του παιδιου (!) γι αυτο καμια βοηθεια
φάση απάτη, ανάλογη των παλιών κωλόμπαρων της περιοχής με τους κράχτες. εντάξει δεν θα την ξαναπατήσει ο τύπος.

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
360
Πόντοι
36
Μπορεί να περάσω από το τρίγωνο αλλα πλέον πολύ σπάνια θα σταματήσω.

η παλιά φρουρά εκεί πέρα ήταν θεική με Λίλη, Μίμα, Γκάμπι και μερικές ακόμα και η αγαπημένη μου Αλβανίδα τότε που είχα ζήσει μεγάλες αγάπες!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Φίλε εγώ που έγραφα ανελλιπώς στο νήμα εδώ μέχρι το 2015 (αν έχουν μείνει κάποιοι παλιοί σίγουρα θα με θυμούνται) και όργωσα τις πιάτσες του τριγώνου από το 2008 μέχρι το 2017 περίπου έχοντας πάει με αμέτρητες κοπέλες - οι περισσότερες από τις οποίες έχουν εξαφανιστεί φυσικά - και τα κατοπινά χρόνια μέχρι σήμερα συνεχίζω να περνάω ανελλιπώς από το μέρος αλλά γαμώντας πολύ περιστασιακά και χωρίς να εμβαθύνω και πολύ στο σπορ, αφ' ενός μου κάνει εντύπωση το πόσο αναλυτικά γράφετε πλέον τις εντυπώσεις σας και πώς γνωρίζετε τόσες με τα ονόματά τους, αφ' ετέρου όμως έχοντας το μυαλό μου πώς ήταν τα κορίτσια εμφανισιακά τότε (και παλιότερα ακόμα πιο εντυπωσιακές σύμφωνα με τους βετεράνους του σπορ) και πώς είναι σήμερα και το τί κυκλοφορεί γενικώς εκεί στην περιοχή, ειλικρινά μου κάνει εντύπωση και το πόσο ασχολείστε και που δίνετε τα ευρώπουλά σας σ' αυτές ακόμα κι αν μιλάμε για οικονομικές τιμές... Παιδιά δε γνωρίζω τις ηλικίες των περισσοτέρων σας πλέον εδώ, ούτε ξέρω αν έχετε εικόνα του πώς ήταν τα πράγματα πριν από 15 - 20 χρόνια αλλά μιλάμε για κατάντια πλέον, η μέρα με τη νύχτα, παρότι με γοητεύει κι εμένα η διαδικασία του να τσιμπάω την άλλη από το πεζοδρόμιο και να πηγαίνουμε ξενοδοχείο σχεδόν στα τυφλά, ακόμα και το ρίσκο που ενέχει η διαδικασία, για λόγους αξιοπρέπειας και μόνο πιστεύω πως πλέον για κάτι πιο οικονομικό είναι απείρως αξιοπρεπέστερα τα μπουρδελάκια τα οποία ξέρω ότι πολλούς από εσάς δε σας γεμίζουν αλλά... Υπάρχει ένα μεγάλο αλλά! Εγώ τη Δήμητρα την ξανθιά MILF που είναι ψιλοφόλα θέλω να πάρω άλλη μια φορά και άλλες δύο που τις έχω σταμπάρει κατά καιρούς αλλά δεν είναι σταθερές και μετά τέλος, δε νομίζω ότι θα ρισκάρω ξανά ούτε την υγεία μου, ούτε την αξιοπρέπειά μου για μια Ομόνοια που πλέον έχει καταντήσει αμιγώς χωματερή χωρίς ούτε μια γωνιά πια που να έχει κάτι το στοιχειωδώς όμορφο
Ναι συμφωνω.Δεν ειμαι απο τους παλιους αλλα δε χρειαζεται πολυς καιρος να καταλαβω τι παιζει.Αλλωστε προλαβα στο παρατσακ να δω μια διαφορετικη πιατσα παρα τα οσα λεω.Ισως τοτε μου καλοφανηκε γι αυτο με ξενερωσε τωρα.Αλλα κ παλι ειχε ηδη ζουδε ςκαθως με ζου αρχισα.Πιθανον ηταν τα ιδια κ ατομα σαν εμενα που δε θελουν να πεσουν θυμα για κανενα λογο δεν αξιζει.Αν το φυσαει καποιος δε χανει κατι,αν δε το φυσαει χανει γτ θα νιωσει οτι νιωθει σε μπουρδελο που ξενερωσε.Σωστα η διαφορα ειναι εμφανισιακη τιποτα περισσοτερο,ολα τα αλλα ειναι καθαρα το τι αντεχει να δεχτει ο καθενας.Γι αυτο λεω καταντια γτ ειμαισ ιγουρος οτι ειναι η ευκολη λυση για να κοροιδευουμε τον εαυτο μας οταν βρισκουμε καποια ''καλη'' που απλα ειναι καλη εως πολυ καλυτερη απο το συνολο.Οντως εχω βρει μουνακια κ αυτα κυνηγω και κουραζομαι γιατι ειναι οαση.Καποιοι που πανε για λιγο η περνανε και φευγουμε δυσκολα να τις βρουν τις καλυτερες οποτε λογικο να σιχαινονται.Αλλα η αληθεια ειναι μια,βρισκουμε ζου η ζουδες που ναι πρωη μουνι η βρισκουμε νυν μουνι αλλα ακριβη.Κ για να μη περασουμε τη πιεση που περναμε σε μπουρδελα καταδεχομαστε την Ομονοια.Παντα ειχε ακριβες η περιοχη,κ τη πιτα ολοκληρη κ το σκυλο χορτατο δε γινεται.Ε καποια στιγμη βαριεσαι και συνερχεσαι.Μετα ειναι και καθοριστικος ο χρονος,αλλο 10 λεπτα αλλο 30 και 60 λεπτα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
καλημερα μια τρανς που εβγαινε στον ορφεα κατω και στο λιτο ξανθια υπαρχει στην πιατσα?ψαχνω μια να κανει ακαποτα οποια βοηθεια θα εκτημηθει
Εκει ειναι.τον ειδαμε και χθες

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
φάση απάτη, ανάλογη των παλιών κωλόμπαρων της περιοχής με τους κράχτες. εντάξει δεν θα την ξαναπατήσει ο τύπος.
Και το κακο ειναι οτι ειναι μουνι,δηλαδη αν θελει τα βγαζει,αλλα εκει η ακριβη θα ναι η ξεπετα η ο συνδιασμος,προσεξτε γτ κατι τετοιες μονο ολομοναχες και σε στιγμη που χρειαζονται κατι μπορεις να της τσιμπησεις με πληρη ελεγχο κινησεων

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Μπορεί να περάσω από το τρίγωνο αλλα πλέον πολύ σπάνια θα σταματήσω.

η παλιά φρουρά εκεί πέρα ήταν θεική με Λίλη, Μίμα, Γκάμπι και μερικές ακόμα και η αγαπημένη μου Αλβανίδα τότε που είχα ζήσει μεγάλες αγάπες!
Σε καταλαβαινω.Σατ τελευταια καλα ειχα δει τουλαχιστον 2 δυνατες στη Σωκρατους παρακαλω χωρις να πω καν του Ορφεα και τις αλλες.Αν κ παλι φοβαμαι οτι ηταν περιορισμενες επιλγοες αλλα καλυτερες και υγιεστερες εμφανισιακα οποτε γινοταν η δουλεια.Τελευταια φορα που δα καλα ειχε μια μικρη που ζητησε 50 μου φαινεται κ μετα τη σκεφτομουν,τετοια πρεπει να παιρνω γιατι μετα παει αλλα εχω τη κοκκινη γραμμη οτι στη πιατσα δε λεει πολλα ελφτα γιατι κοροιδευομαστε.Απ την αλλη δε τρεχει κατι οταν θελω πραγματικα κ βλεπω οντως οτι εχει ανωτερη εμφανιση η ειναι κατι που δε παιζει συχνα στη περιοχη.Θα μου πεις ετσι πας κ αλλου,οκ συνδυασμο κανουμε οπου βρουμε.Ενας που ξεκιναει τωρα θα τρομαξει ακομα κ απο τις καλες καθως ειναι του ρισκου.Χωρις Ελληνιδες η Σλαβες δε τσουλαει μια πιατσα αλλα κ αυτες πρεπει να χουν μια λογικη μαζι με τις ιδιαιτερες που σκανε κατα καιρους,ετσι κι αλλιως οσες δε σεβονται ειναι χαμενες απο χερι γι αυτο καταντησαν να παιρνουν ξενους,καποιοες βεβαια λογω αναγηκης επδιη δε τις επιλεγουμε,αλλες ομως το κανουν εσκεμμενα αλλα και παλι φταινε,βαλτο 20 φερσου ανθρωπινα μη με ξενερωνεις κ θα ρχομαι,απλο ειναι,λες κ εχω απαιτηση,ο πιο ευκολος ειμαι,κανω τη δουλεια και φευγουμε.Αν ομως πας σε μπουρδελα στις καλες,οχι στις κακες τοτε ειναι δυσκολο να συμβιβαζεσαι με μια πιατσα περαν του καλυτερου χρονου και συνθηκων καθως δεν εχεις τσατσα και κοσμο εξω απο το δωματιο κ το κυριοτερο,εχει ανω των 10 λεπτων.Κριμα γιατι λιγο πολυ οσες ειναι καλες χαλανε μπλεκουν κτλ με καποιες να επανερχοντια καπως κ να ξεφευγουν.Η πιατσα ειναι τζοκερ στη κυριολεξια,αν προλαβεις πριν διαλυθει μια χαρα,αν οχι ξανα μανα το ιδιο.Πχ ειναι καλυτερη μια Αννα πρασινοματα απο μια χοντρη του μπουρδελου η απο μια δυστροπη του μπουρδελο.Αυτα με κανουν να πηγαινω ακομα αλλα εδω και λιγο καιρο δε ξερω με χει πιασει μια σιχαμαρα,ειναι ενα σταδιο συνειδητοποιησης.Επισης δε βρισκω μικρες,εστω νεαρες,αντε νεες.Εκει ειναι το παιχνιδι.Στη χειροτερη συνομιληκες.Αυτα θελουμε λιγο πολυ αλλα ειναι πυροτεχνηματα.Πιο πολλα ξοδευω σε καυσιμα και ξενοδοχεια παρα σε ευχαριστηση γιατι αλλο γαμαω τυπικα γιατι δεν εχω επιλογη η για να γινει δουλεια κι αλλο γαμαω επειδη πραγματικα θελησα κ εφοσον χαλανε κ οι καλες αργα η γρηγορα θα ναι μονοδρομος το κοψιμο αλλιως με βλεπω αγαπουλη 1-5 περιπτωσεων με αλλαγες λογω πυροτεχνηματων κατι που κανω ετσι κ αλλιως.Ειναι και σπαστικες,δε παζαρευονται παντα,κοινως Ελλεηνηδες ειναι κι αυτες η γινονται Ελλεηνιδες με το που μπορεσουν.Με λιγα λογια τα καρτελ της περιοχης στηριζονται απο ξενους κ οχι απο μας,γι αυτο οι καλες εξαναφανιζονται η φευγουν κατευθειαν,ουτε τα κοριτσια δε τη παλευουν εκει κ δε καθονται παρα τη περαση τους

GI

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2017
Κριτικές
9
Like
312
Πόντοι
280
Πραγματικά, θυμάμαι πριν 15 χρόνια έβρισκες μοντέλα κάτω.Που δε το μετανιωνες να πας μαζί τους.Τωρα πλέον βρώμα ,όλες σχεδόν κουβαλάνε αρρώστιες.Παραπανω λεφτά και επικίνδυνες.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Πραγματικά, θυμάμαι πριν 15 χρόνια έβρισκες μοντέλα κάτω.Που δε το μετανιωνες να πας μαζί τους.Τωρα πλέον βρώμα ,όλες σχεδόν κουβαλάνε αρρώστιες.Παραπανω λεφτά και επικίνδυνες.
Ισχυει.Μεχρι κ στο Artemisson λεγεται οτι ειχε πιατσα,απο εγκυρη πηγη.Αλλα πως ηταν οι τιμες τοτε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom