8 και βαλε-10 και βαλε
Καποδιστριου
Μια κοπελα με σκυλι ζητησε λεφτα.Εγω ως γνωσιος καραμαλας μετα απο τοσο πονο που εβγαλε το γυρισα προς σεξ.Εφαγα ακυρο κ φευγαμε κ το κοριτσι φωναζε.Να αναρωτιεσαι πραγματα.Του Οκανα.Πολυ καλη αλλα να λεμε και καμια αληθεια
Liberty
Λινα,Ρωσιδες,Βουλγαρες
Χαλκοκοκονδυλη
Νομιζω Ρωσιδες.Ειδα και τη κοντομαλλα που εχει τη χοντρη φιλη της που μοιαζει μεγαλυτερη αλλα σημερα ατομικα.Εδω να αναφερω οτι ο ειδαμε μια πολυ καυλα με ασπρο φορεμα να ανεβαινει τη συμβολη και μου λεει ο φιλος οτι τον ειχε κοροιδεψει οποτε να προσεχετε γιατι του πηρε λεφτα κ σηκωθηκε κι εφυγε εξω παρακαλω.Δεν μπηκαν καν δωματιο,εξω οπως ηταν σηκωθηκε κ εφυγε η αλλη με τα λεφτα του παιδιου (!) γι αυτο καμια βοηθεια και καμια αγορα σε τελειως αγνωστη η καποια που δε δεχεται να στε μαζι βδελες σε οτι κανει η ακομα καλυτερα να κανετε σεις την αγορα.Για μενα τιποτα,δεν εχω,εχω μονο για σεξ,θες η δεν ασχολεισαι?Αυτη ειναι η λυση για/σε τετοια φαινομενα.ΑΚου κει να δωσω τα λεφτα κ να αγορασει η αλλη κ να φυγει ετσι απλα αγνοωντας με πηγαινωντας σε τυπους για να νιωσω κινδυνο.Καλα εκανε ο αλλος που γυρισε κ εφυγε οταν η εξυπνη του πε θελω τσιγαρα κ της λεει πηγαινε να αγορασεις κ ξαναλεει δεν εχω λεφτα ενω θα τα βγαζε απο το σεξ.Απλα θελουν τα δικα μου δικα μου και τα δικα σου δικα μου.Οι γνωριμες οκ μπορει να το κανεις κ αυτο μεχρι να το κοψεις.Αρα απο την αρχη μαχαιρι
Easy
μια μας μπερδεψε καθως φαινοταν καλη σωματικα αλλα σε φυλο μπερδευε,Ελενη και γνωστες ξενες μαζι με την ομορφη τη νεοτερη
Σωκρατους
Χριστινα και κατι αλλες,μια μας μπερδεψε καθως φαινοταν καλη σωματικα αλλα σε φυλο μπερδευε
Μενανδρου
Δημητρα η ξανθια κοντομαλλα
Ορφεας
Λελα,Ελενη Ουκρανη,Κασσανδρα,Μιμη που χα να τη δω απο καιρο,Εσμεραλντα,Βανεσσα και λοιπες αλλοεθνεις.Απεναντι πρεζοπαρεα με εντος της Βαγια,μια ακομη που δε ξεχωρισαμε φυλο αλλα ρε παιδια μετα που τη ξαναδα εστω κ με αποσταη γυναικα εδειχνε κ νομιζω ητνα με Λελα κ πηγανε ως Δωδωνη κ στριψανε δεξια.Ψηλη ηταν κ δε τη γνωρισα αν τη ξερω λεμε τωρα.Στα δικα μας,εντος πρεζοπαριας η Μαρια Ερυθραια που χα να την δω πολυ καιρο,αδυνατισμενη φαινοταν,ιδιο στυλ.κουκουλα οπως τη θυμαστε,ενα κλικ διπλα τους μια καλλιγραμη ξαπλα,μου θυμησε Αγγελικη πλησιασα δεν ειμουν σιγουρος δε μιλησα,με απωθησε η κατασταση βλεμματος.Φευγωντας ηρθε η καινουρια η αδυνατη καλλιγραμη που γυφτοδειχνει,εκεινη την ωρα ηρθε κ σταθηκε οχι οΡφεα αλλα στο πλακοστρωτο το διπλανο που διαχωριζει τον Ορφεα απο τη Μενανδρου.Πρακτικα Ορφεα κι αυτη αλλα ηρθε ετσι αργα 10+ η 10.30+ κ ναι αξιζει εμφανισιακα.Την εχουμε ξαναδει,επιβεβαιωνει κ ο φιλος που την εχει παραπαονω φορες νομιζω.Ειδαμε κ Μαρια ξανθια τη γλυκομιλητη.ετα την ειδαμε Μενανδρου με τυπο.Σημερα ηταν καυλα με ωραιο τζιν σορτσακι κοντο.Κ οπως κοιταζω τη Κασσανδρα να δω πως γραφει ο κωλος της σε τζιν ερχεται ενας κ τουρλωνεται για να μιλησει στο αμαξι,η καλυτερη μου,μου δωσε πλανα.Τελικα πηρα Δημητρα γτ δε μπορουσα αλλο με πιεση μη παει 10.30 και παει 10ευρω το ξενοδοχειο οποτε απο δω απο κει παλευωντας μπηκα.Λοιπον η Δημητρα εχει χαλασει.Εννοω ως γυμνη δε της παει το αδυνατισμα της.Φαινεται καλη μα μεσα δε της παει.Οκ τα κανε ολα παλεψε δε λεω,εκλεισε και φως,δε λεω για 10 ευρω μια χαρα ειναι αλλα οχι για μενα.Τη προτιμω οπως ηταν οχι οπως ειναι.Σε υπηρεσιες παραμενει ιδια,δε κολλαει πουθενα κ σημερα πετουσε υγρα
*Νεα γυναικα ρεσεψιον?Δεν μου κανε μπινια.Ακουσα καμαριερες κ δεν εκαναν μπινια
**Πηγαμε ΟΣΕ,ειχε καποια μουνια αλλα καναμε το καλυτερο,βρηκαμε Αλεξανδρα πρασινοματα και μιλησαμε για πληφοροριες,μας εδωσε 3-4 κοπελες εκ των οποιοω τη μια την επιβεβαιωνει φιλος και την εχω δει ειναι οντως ωραια.Αν ειναι κ οι υπολοιπες ετσι τοτε παμε για γερα κονε
***Πριν μπω με Δημητρα εκει που στεκομαστε Ορφεα ξαφνικα σκαει Αιμιλια.Την αναγνωρισε ο φιλος και τη προσεγγισαμε και τελικως την πηρε
S.O.S
Προσωπικα με απογοητευσε ηθικα αλλα και εμφανισιακα μπορω να πω.Οχι κ πολυ εμφανισιακα γτ μετα που τη κοιταξα προσεκτικα ξανασυμφωνησα οτι ειναι ωραια.Αλλα ηθικα με ξενερωσε καθως δεν ελεγε ολη την αληθεια και το παιξε ιστορια ενω αυτους που μιλουσε πριν τη προσεγγισουμε δεν ηταν πελατης αλλα φιλος.Κουκλα μου σε πιατσα εισαι οχι σε πρωτο τραπεζι πιστα.Αβγαλτη φαινεται.Αλλα οχι.Τωρα μας ειπε 50 ευρω που πριν 1-2 βδομαδες δεχτηκε με 30 απο παζαρι.Τωρα το παιξε αλλιως.Παραμενει μουνακι και μυστηρια.Περιμενω νεα απο το φιλο που τη πηρε γιατι την εχουμε προσεγγισει απο οταν ηταν αβγαλτη.Συνηθως κατι τετοια βγαινουν σε καλο απλα δε ξερω τι αλλο να κανω σε ενα ατομο που ουτε μιλαει ανοιχτα ουτε ομως και φερεται ντομπρα.Να τη ξεκλειδωσουμε προσπαθουμε.Φυσικα υπαρχει το ενδεμονεο να μη με θλειε η να μη της αρεσω η α τη χαλεω σε οτιδηποτε,κατανοητω,Αυτο ομως που δεν ειναι κατανοητο ειναι οι παπαριες.Ας ελπισω οτι θα γυρισει το κλιμα γιατι ειναι οντως καλη περιπτωση κ την βαζω τωρα στα κοριτσια που αν μπορω να ριξω 50 θα τα δινα κ σε αυτη περαν της Ζαιρας και της Στελλας.Βασικα η Ζαιρα εχει αποδειξει την αξια της οποτε αν ηταν να δοκιμασω με 50 (το λεω πιο σωστα) θα ταν με Στελλα και Αιμιλια μεχρι τυχει κ αλλαξω γνωμη για τον οποιοδηποτε λογο.Ενδεικτικα θα σας πω οτι δε μας θυμοταν αλλα μας θυμηθηκε μετα λεγοντας οτι φυγαμε και καλα τη πρωτηφ ορα που λεγαμε να περασουμε.Ξεχασε ομως να πει οτι εφυγε αυτη στ αληθεια!Της το πε ομως ο φιλος κ λεω ναι εισαι φιλος μου!Εγω σαν κοτουλα το πηγα απ εξω αλλα ειναι ατομο που δε μπορεις να τη ψυχολογησεις σε λιγα λεπτα,δυστυχως ειναι κοριτσι που θελει χρονο να ξεκλειδωσει.τα υπολοιπα δε θα σας τα πω γιατι ετσι κανετε κι εσεις στη πλειοψηφια σας.Σημαντικοτατο,δεν ισχυει τοτ ηλ που μας ειχε δωσει (δυο βδομαδες και αν ξερω γω) διοτι κι αυτης της το κλεψαν κ μας εδειξε ενα απλο τηλεφωνο,της ειπα ξανα και ξανα να μας το ξαναδωσει αλλα αν το κανε δε θα δωθει μαζικα.Παντως ηρθε παλι νυχτα κ δε μου ξεκαθαρισε ωρα,ηταν παλι 9+ η 9.30+ που εμφανιστηκε κ ηρθε μπροστα απεναντι στον Ορφεα οποτε να ξερετε οτι παει εκει επισημα.Παιζει να την αδικω αλλα για να μην αδικω τον εαυτο μου καθως δε μου περισσεουν ουτε θα με δουλεψει μια πρωτοεμφανιζομενη περιμενω να μαθω περισσοτερα κια κυριως να καταλαβω περισσοτερα πριν τα ζησω αν φτασω σε αυτο.Φαινεται ηρεμη δυναμη που απλα εκμεταλλευεται την ηλικια με ενα περιεργο στυλ που σου δινει τηνε ντυπωση οτι δεν αλλαζει τον εαυτο της απο το πως ειναν πραγματικα αλλα δεν αφηνεται κιολας να καταλαβεις ξεκαθαρα,αν σας αρεσουν τετοια στυλακια ειναι καλη επιλογη,εγω που κουραστηκα με το ολο τριγωνο δεν το μπορω.Ειχε φορμα που ειχε ανοιγμα πισω στον κωλο,ενδιαφερουσα
Σας/Σε ενδιαφερει
Εμφανιζονται παρουσιες που δε καταλαβαινω τα παντα καθως δε γινεται ετσι με τη μια στα καλα καθουμενα,καλα που χω τις αλλες να καθοδηγουν γιατι ετσι θα θελα αλλο ενα χρονο να μαθαινω.Κ να πω οτι αξιζει?Ουτε καν.Δυστυχως δε βρηκα αυτην που κατουρηθηκε προσφατα αλλα θα ξαναπροσπαθησω.Ειδαμε και Ελισαβετ.Εχω χασει Μελεκ και Αλμπενα.Μου φαινεται οτι ειχα να παρω το πηρα,οτι ειχε να μου δωσει το τριγωνο μου το δωσε.Πλεον μονο με πυροτεχνηματα τη βγαζω γι αυτο βασανιζομαι και μενω αχυστος γτ δε βρισκω κατι που να λεει.Της Αλεξανδρας θα τις διερευνησω,ειπε τρια ονοματα,Τζενη μιλφακι μελαχρινη με βυζαρα κοντο μαλλι και επιβεβαιωνει ο φιλος που τη πηρε αλλα κ εγω που την εχω δει,Μαρια καλλιγραμη ειπε η Αλεξανδρα και Χριστινα χορευτρια ειπε με ωραιο σωμα.Ξεχασαμε να μαθουμε αν παιζει με την πανεμορφη φιλη της Τζενης.θα δωθουν πληροφοριες μονο στον κυκλο οταν ερευνηθει,ολα στον κυκλο μου