κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 43.036
- Πόντοι
- 21.395
Προσωπικές διαφορές δεν έχουμε με κανέναν, είμαστε ειρηνικοί άνθρωποι.Τι λέει το μέτωπο με την προσωπική διαφορά??
Υπήρχε και νήμα νομίζω.
Προσωπικές διαφορές δεν έχουμε με κανέναν, είμαστε ειρηνικοί άνθρωποι.Τι λέει το μέτωπο με την προσωπική διαφορά??
Υπήρχε και νήμα νομίζω.
Προσωπικές διαφορές δεν έχουμε με κανέναν, είμαστε ειρηνικοί άνθρωποι.
Θα τίς θέλει όλες .Μελαχρινές. Για τον γεροτραγο νηματοθετη.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Μέχρι να τη δούμε .. απλά δεν θα υπάρχει κάτι να πάρει ο δύσμοιρος ελληνας συνταξιούχος.Τι λέει το μέτωπο με την προσωπική διαφορά??
Υπήρχε και νήμα νομίζω.
Long time, no see ...!
προτείνω στο μέλλον να μπει poll για ρυζογκοφρέτες να συμμετέχει όλο το σαιτ για ένα θέμα που απασχολεί όλους μας
Γιατι δεν ανοιγεις καινουργιο νημα με θεμα "ριζογκοφρετες σουπερ φουντ";προτείνω στο μέλλον να μπει poll για ρυζογκοφρέτες να συμμετέχει όλο το σαιτ για ένα θέμα που απασχολεί όλους μας![]()
θα γίνει όταν πρέπειΓιατι δεν ανοιγεις καινουργιο νημα με θεμα "ριζογκοφρετες σουπερ φουντ";
Slowly slowly catchee monkey!θα γίνει όταν πρέπει![]()
Slowly slowly catchee monkey!
Καλή χώνεψη.
Κόπιασε.. βέβαια είναι αργά αλλά δεν πειράζει πάντοτε θα υπάρχουν εδεσματα στο αυθαίρετο.,!!Καλή χώνεψη.
ΣΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑΚόπιασε.. βέβαια είναι αργά αλλά δεν πειράζει πάντοτε θα υπάρχουν εδεσματαστο αυθαίρετο.,!!