Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 168 άτομα (23 μέλη και 145 επισκέπτες)

Tsouk1

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Αυγ 2024
Κριτικές
10
Like
1.221
Πόντοι
1.010
καλησπερα συναγωνιστες εχει προτεινει κανεις στην Κωνσταντνα απο Βέργας 7 ακαποτο φενεται οτι γουσταρει γενικα
Τον Gxamos ρώτα καλύτερα, όλο και καμιά φωτογραφία θα έχει να της βάζει το πόδι στον κώλο μέχρι τον αστράγαλο:2funny:

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.412
Πόντοι
1.336
Πέρασμα από Φυλής 69β αναζητώντας τη Βίκυ η οποία είναι εμφανώς αδυνατισμένη!
Νομίζω την είδα στον δρόμο αλλά λέω αποκλείεται, αυτή είναι αρκετά πιο αδύνατη. Μπορεί να ήταν και άλλη όμως

Killbill58

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2024
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
0
Νομίζω την είδα στον δρόμο αλλά λέω αποκλείεται, αυτή είναι αρκετά πιο αδύνατη. Μπορεί να ήταν και άλλη όμως
Είχε σταματήσει για ένα διάστημα κ είχε κ αρκετά παραπανισια κιλά!
Πιθανόν να μιλάμε για την ίδια μιας κ έχει αδυνατίσει κ είναι
Είχε σταματήσει για ένα διάστημα, είχε παχύνει κιόλας αρκετά, όμως έχει αδυνατίσει πλέον οπότε είναι πιθανό!

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.173
Πόντοι
26.435
καλησπερα συναγωνιστες εχει προτεινει κανεις στην Κωνσταντνα απο Βέργας 7 ακαποτο φενεται οτι γουσταρει γενικα
φήμες λένε πως το κάνει με εξτραδάκι. Έξι πίτα γύρο απ όλα και δύο κόκα κόλες φαίνεται να ζητά από τους πελάτες για ρομαντικό κρεμπιέ.

Τελευταία τροποποίηση:

Πρυτανης

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
51
Like
6.577
Πόντοι
3.491
H επιστροφή από τον μήνα των διακοπών της Φωτεινής στο Ι.44 (μεσαίο) μόνο καλό το λες.
Ανανεωμένη με σούπερ κορμί και μαλλί που της πηγαίνει πολύ ✨
Έβγαλα τα σωψυχά μου ενεργειακά αλλά και ότι είχα καταναλώσει σε θερμίδες από το πρωϊ.
Είχα επισκεφθεί Ι.1Α στις 10.00 , ήταν κλειστό.
Γρήγορο πέρασμα από Μ.Α 28 στην Βικτ.-νιάου να φύγει η δυσφορία -απογοήτευση και στο καπάκι προπόνηση πόδια (βγήκε )

Εντύπωση μου έκανε πως η Φωτεινή είχε ένα άρωμα που έμενε
Δεν θυμάμαι άλλη φορά κάτι τέτοιο.
Να προσέχετε εαυτούς και αλλήλους !

Τελευταία τροποποίηση:

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.329
Πόντοι
19.236
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:20 οπου σημειωθηκε ενα περιστατικο...

Περνωντας εξω απο το πορνομολ ακουγα φωνες...ειχαν βγει εξω στις πορτες οι τσατσαδες,,,οι φωνες ηταν απο το 39(2) το υπογειο οπου κατεβηκα και ηταν η γνωστη χοντρη ξανθια στριμμενη τσατσα και τσακωνοτανε με εναν Αφρικανο λεγοντας του να περασει εξω και αυτος την εγραφε και της φωναζε επισης...βγαινοντας απο το πορνομολ ειδα εναν τυπα να ερχεται τρεχοντας και να κατεβαινει τα σκαλια για να μπει στο οικο...δεν εμεινα να δω τι εγινε , πηγα στο Περδικας 1 γωνια οροφος οπου περασα σχεδον αμεσως δωματιο και κατεθεσα στην Αλβανιδα Γκαμπριελα....βγαινοντας ειδα αλλους τρεις τυπαδες με ξυρισμενα κεφαλια και με ξυλα/καδρονια στα χερια να πηγαινουν προς το πορνομολ οπου εκατσαν και οι τρεις στην εξοδο σαν να περιμεναν καποιον να βγει απο μεσα....ταυτοχρονα ειχαν μαζευτει και μερικοι επενδυτες και χαζευαν το ολο σκηνικο...δεν εμεινα να δω τι εγινε....εαν καποιος απο εδω γνωριζει τι εγινε μετα ας γραψει...

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.522
Πόντοι
8.006
IMG_20250908_144435.jpg
εδω γάμησα μια Λίλη κοντή πουτανα normal πρόγραμμα σπιτάκι στην Ιάσωνος δεν θυμάμαι ακριβώς το νούμερο ήταν μια κατάθεση περισσότερο να πάρω δύναμη για την επόμενη

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.522
Πόντοι
8.006
IMG_20250908_151822.jpg
και η δεύτερη κατάθεση έγινε σε αυτό το σπίτι στην Ιάσωνος Μαρία έλεγαν την κοπέλα έκανε ελεύθερο τσιμπούκι αλλά χωρίς τελειωτικό στομα εχυνες στο κορμί έχυσα και πήγα με περισσότερο όρεξη στην δουλειά είχα πέρασει και από Ιάσωνος 46 β είχε δύο κοπέλες αλλά δεν συγκράτησα όνομα δεν ήταν του γούστου μου και πέρασα και από Κολωνόυ 30

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.522
Πόντοι
8.006
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:20 οπου σημειωθηκε ενα περιστατικο...

Περνωντας εξω απο το πορνομολ ακουγα φωνες...ειχαν βγει εξω στις πορτες οι τσατσαδες,,,οι φωνες ηταν απο το 39(2) το υπογειο οπου κατεβηκα και ηταν η γνωστη χοντρη ξανθια στριμμενη τσατσα και τσακωνοτανε με εναν Αφρικανο λεγοντας του να περασει εξω και αυτος την εγραφε και της φωναζε επισης...βγαινοντας απο το πορνομολ ειδα εναν τυπα να ερχεται τρεχοντας και να κατεβαινει τα σκαλια για να μπει στο οικο...δεν εμεινα να δω τι εγινε , πηγα στο Περδικας 1 γωνια οροφος οπου περασα σχεδον αμεσως δωματιο και κατεθεσα στην Αλβανιδα Γκαμπριελα....βγαινοντας ειδα αλλους τρεις τυπαδες με ξυρισμενα κεφαλια και με ξυλα/καδρονια στα χερια να πηγαινουν προς το πορνομολ οπου εκατσαν και οι τρεις στην εξοδο σαν να περιμεναν καποιον να βγει απο μεσα....ταυτοχρονα ειχαν μαζευτει και μερικοι επενδυτες και χαζευαν το ολο σκηνικο...δεν εμεινα να δω τι εγινε....εαν καποιος απο εδω γνωριζει τι εγινε μετα ας γραψει...

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
Πέρασα και εγώ με τα πόδια εκείνη την ώρα αλλά πήγα από Κολωνού

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.364
Πόντοι
6.246
IMG_20250908_151822.jpg
και η δεύτερη κατάθεση έγινε σε αυτό το σπίτι στην Ιάσωνος Μαρία έλεγαν την κοπέλα έκανε ελεύθερο τσιμπούκι αλλά χωρίς τελειωτικό στομα εχυνες στο κορμί έχυσα και πήγα με περισσότερο όρεξη στην δουλειά είχα πέρασει και από Ιάσωνος 46 β είχε δύο κοπέλες αλλά δεν συγκράτησα όνομα δεν ήταν του γούστου μου και πέρασα και από Κολωνόυ 30
Μηπως ακουσες καποια Κρινα?Μπορει να σου φανηκε για Ιρινα αν μπερδευοσουν,Ρωσιδακι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν έχει σχέση με την ενημέρωση είναι για τον Μυστη μπαμπολα ένα ωραίο αφιέρωμα!!!
Τι βυζαρου!

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.394
Πόντοι
35.948
IMG_20250908_151822.jpg
Μάλλον φίλε μου,
τη μιλφ Μαρία στο Ιάσονος 19β καταλαβαίνω πως εννοείς.

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
8
Like
502
Πόντοι
21
Τύπε, είμαι βέβαιος ότι είσαι από τους συναγωνιστές που πάνε με την κριτική στο χέρι και απαιτούν από την κοπέλα να τους κάνει τα ίδια εξτραδάκια που κάνει σε άλλους. :jerking:

Έτσι, η κοπέλα καταλήγει να κόβει όλες τις ρομαντικές υπηρεσίες σε όλους, με αποτέλεσμα να την πληρώνουμε εμείς εξτράκηδες. :coffee:
Τύπε μου μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια και βγάζεις συμπεράσματα βάση της δικιάς σου οπτικής δεν σου ζήτησαμε καμμία γνώμη ΔΙΚΙΑ σου ούτε μας ενδιαφέρει η άποψη σου
Ευχαριστώ θερμά

Prevelis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2022
Κριτικές
13
Like
377
Πόντοι
290
φήμες λένε πως το κάνει με εξτραδάκι. Έξι πίτα γύρο απ όλα και δύο κόκα κόλες φαίνεται να ζητά από τους πελάτες για ρομαντικό κρεμπιέ.
Αν της αρέσεις μπορεί να το κάνει και χωρίς εξτραδακι.
Το θέμα βέβαια είναι να αρέσει αυτή σε εσένα

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.394
Πόντοι
35.948

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.173
Πόντοι
26.435
Αν της αρέσεις μπορεί να το κάνει και χωρίς εξτραδακι.
Το θέμα βέβαια είναι να αρέσει αυτή σε εσένα
αρέσω πολύ σε...Αλβανέζες, στις ΝΤΑΡΝΤΑΝΕΣ Λατίνες, αρκετά σε Ουκρανές, λίγο σε Ρωσίδες, μάλλον καθόλου σε Ρουμονομολδαβες. Αυτή τι είναι?

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.394
Πόντοι
35.948
αρέσω πολύ σε...Αλβανέζες, στις ΝΤΑΡΝΤΑΝΕΣ Λατίνες, αρκετά σε Ουκρανές, λίγο σε Ρωσίδες, μάλλον καθόλου σε Ρουμονομολδαβες. Αυτή τι είναι?
Η Κωνσταντίνα είναι Αγρινιώτισσα!
καλο-πασχα.gif

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.173
Πόντοι
26.435
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom