Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.886
Πόντοι
3.556
Γενικά βαζω φωτο γιατί ορισμένα πράγματα αμφισβητουνται.Αλλος λεει οι Πολωνέζες ειναι μπαζα,πήγα λεει Βαρσοβία και δεν είδα μια ωραία γκομενα.Αλλος λεει τα κλαμπ ειναι άδεια.Αλλος ότι δεν καμακωνονται στα κλαμπ.Αλλος λεει ότι οι ξενοι Πολωνία γαμανε μπάζα.Αλλος ότι δεν υπάρχει σπονσορινγκ,οι Πολωνέζες δεν τρώνε λεφτά κτλ.Εγω δείχνω πώς ειναι τα πράγματα τώρα.Πρωτη φορά επισκέφτηκα την Πολωνία το 2002 όταν με κάλεσε μια γκομενα που γνώρισα Λεπτοκαρυα στο σπίτι της στο Βρότσλαβ.Τοτε όλα τα αμάξια ήταν Φιατ Πολσκι,τα κτίρια μαυρισμένα,γκράφιτι στις πολυκατοικίες,χάλια δρόμοι,υπαίθριες αγορές,αλκοολικοί παντού,φτώχεια καταραμένη.Οι γκομενες ψιλομπαζολες ήταν απεριποίητες με χαλασμένα δόντια,μαλλί ό,τι να ναι,φτηνά ρούχα,πρόχειρο μεικ απ κτλ.Τώρα έχουν πάρει πάνω τους.Εχουν πάρει και κάποια κιλά βέβαια αλλα τα τελευταία χρόνια οι δίαιτες κάνουν θαύματα.

Τελευταία τροποποίηση:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
606
Πόντοι
96
τυπε,θεωρω πως οι πολωνες ειναι οι ομορφοτερες γυναικες της ευρωπης αλλα αν ταξιδεψεις στη δυση,σιγουρα βρισκεις μαζεμενες γυναικες εξω.αν ζησεις και οχι απλα να πας διακοπες στην ισπανια,κατι το οποιο εχω κανει 4 χρονια,δε θα πιστευεις αυτα που βλεπεις και κυριως δε θα τα λες παραεξω σε ανθρωπους που δεν ξερουν επειδη απλα δε θα σε πιστευουν.
Είναι τόσο ωραίες οι Σπανιδες τυπε;
Εγώ πως νόμιζα ότι είναι φεμινίστριες κι αυτές σαν τις γειτόνισσες τους Γαλλίδες.
Σε ποια πόλη έμενες;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
606
Πόντοι
96
Σε αυτο παιζουν ρολο κυριως οι πιστες-ντισκο-κλαμπ που εχουν, τα οποια απουσιαζουν απο την Ελλαδα απο το 1990 χαρη στους πανσοφους μπαγλαμαδες της ελληνικης νυχτας

Πριν φυγουν οι ντισκο, η ιδια ερωτικη ατμοσφαιρα επαιζε και Ελλαδα, το εχουμε αναλυσει πολλακις αυτο

Η ιδια ερωτικη ατμοσφαιρα, το παιχνιδι και τα vibes επικρατουν και στην Αγγλια, που βουλιαζει καθε ΣΚ κυριως χαρη στα κλαμπ με πιστα που υπαρχουν καθε 2 στενα
Εδώ έχουμε τον χώρο μπροστά ή δίπλα από τον Ντι Τζέι που αν είναι και διάσημος σαν τον Dj Levi , μαζεύονται όλοι οι φλωροι και οι γκόμενες fans του.
Μαζεύονται ο ένας πάνω στον άλλον κ δεν υπάρχει χώρος ελεύθερος για κίνηση και φλερτ αν είναι τίγκα και μικρό το κλάμπ. Συν το γεγονός ότι οι Ελληνίδες πάνε για να βγάλουν φωτό τον εαυτό τους κ τις φίλες και να έχουν την ψευδαίσθηση ότι περνάνε καλά.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.886
Πόντοι
3.556
Καλή φάση θα ειναι να παει κάποιος Ελληνίδα σε πολωνικο κλαμπ.Θα χάσει πάσα ιδέα.Ειδικά άμα προσφερθεί κανένας Πολωνός να την μπουκώσει στην τουαλέτα.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.735
Πόντοι
456
Καλή φάση θα ειναι να παει κάποιος Ελληνίδα σε πολωνικο κλαμπ.Θα χάσει πάσα ιδέα.Ειδικα αμα προσφερθεί κανένας Πολωνός να την μπουκώσει στην τουαλέτα.

Ειχε ερθει φιλη μου (μουναρος) Αγγλια, πηγαμε 4αδα Ελληνες σε ντισκο και ειχε το γνωστο τουπε υφος που εχουν Ελλαδα, σα να ποζαρουν. Μισοσκοταδο, ολοι σουρωμενοι και δεν την εδινε σημασια απολυτως κανενας. Διπλα χαμουρευονταν, χορευαν κατεβαζαν σφηνακια σα να μην υπαρχει αυριο, κλπ. Τα ψιλοεπεξε, ειδικα οταν ειδε ποσες γκομενες (ωραιες) να ειναι λιαρδα απ το πιοτο

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.557
Πόντοι
216
Είναι τόσο ωραίες οι Σπανιδες τυπε;
Εγώ πως νόμιζα ότι είναι φεμινίστριες κι αυτές σαν τις γειτόνισσες τους Γαλλίδες.
Σε ποια πόλη έμενες;
τυπε η ισπανια κουβαλα πανω της ολο το λατινικο-ισπανικο κοσμο,δεν ειναι απλα μια χωρα 40.000.000 ανθρωπων.οποιοι απο τις ισπανοφωνες διασχισουν τον ωκεανο,πρωτα ερχονται στα καναρια νησια που ζουσα εγω και μετα πανε στην ενδοχωρα.η δυτικοαφρικανοι επισης,στην ισπανια πανε.

billGor

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
28
Like
5.781
Πόντοι
8.345
Υπάρχει βαριά ερωτική ατμόσφαιρα Πολωνία βγαίνουν οι γκόμενες να πιουν να χορέψουνε να χαμουρευτουν και ο,τι προκύψει.Αν ειναι κάποιος εμφανισιμος μπορεί να κάνει φάσεις κάθε νύχτα.Βλεπεις τόσες μπουταρες,βυζαρες,κωλαρες να σείονται ειναι πλησμονη των αισθήσεων.Ελλαδα ειναι όλοι με ένα ποτό στο χέρι και αλληλοκοιταζονται δεν παίζει τίποτα.Θα βάλω βίντεο να δείτε τι παίζει.

Δεν είναι το ίδιο φίλε,γενικά είναι αλλά τα βαιμπσ στην ατμόσφαιρα εκεί.
Εκεί θα δεις λαιβ μπροστά σου να εξελίσσονται καταστάσεις άγνωστος καμακας να πιάνει κουβέντα με κοπέλα και σε μισή ώρα να γλωσσοφιλιονται η άλλοι να χορεύουν και να κωλοτριβεται η γκόμενά πάνω του η άλλη να φύγουν χέρι χέρι λογικά για να ξεσκιστουν.
Εκτιλησονται μπροστά στα μάτια σου σκηνικά της στιγμής η της βραδιάς,εδώ Ελλάδα αυτό δεν παίζει,αδω μπορεί να δεις μια μαζα ωραίων που θα είναι με γκόμενους από πριν συνοδευμενες άλλες με κλαρινογαμπρους φίλους άλλες με σταντ μπαι σοφέρ και καληνυχτακιδες,εδώ και να δεις καμάκι να χωθεί ξέρεις η χειλοπιτα παιζει σε ποσοστό 99.9% η μέση ελληνιδα δεν είναι σαν τη μέση πολκα η τη μέση σοβιετικη
Η μέση ελληνιδα θα πάει στο κλαμπ χωρίς να ξέρει το λόγο η θα βρει μια δικαιολογία του στυλ να διασκέδαση η να πιω ποτό στην ουσία τίποτα από αυτά δεν κάνει πάρα μόνο σερφαρει στο ινστα ανεβάζει καμία 10αρια φώτο άλλοτε με τη φίλη άλλοτε μόνη σελφι με σουφρομενα χείλια και άλλοτε τα ποτά κοκτέιλ κλπ μετά θα ομιλεί με τον υποψήφιο λιγουρη η λιγουρια στα σοσιαλ και θα του λέει είμαι στο τάδε κλαμπ και διασκέδαση ορίστε οι φώτο κάνε λαικ ενώ στην ουσία δεν κάνει τίποτα ούτε πίνει ούτε διασκεδάζει
Η μέση σλαβα είναι αλλιώς πέρα ότι θα πιει τον αγγλεουρα θα ανοιχτεί θα δεχτεί προτάσεις μπορεί να τη δεις να παίζει με 2 και 3 ταυτόχρονα μπάλα η ακόμα σ ένα βραδι να έχει αναλωθεί σε επικοινωνία με 3 5 έως και 10 να λες τι γίνεται εδώ το ίδιο και οι καμακες ποτέ δεν μένουν σε μια με λίγα λόγια εκεί μέσα γίνεται ένας αχταρμάς αν όχι οι μισοί το 25 με 30% θα βγουν καπαρώ και ηφασεις θα ξεκινήσουν από γλωσσοφιλα και θα καταλήξουν έως κωλοτριψιμο και πηδημα.
Όλα αυτά τα έχω δει πολαντ και Μινσκ
Πολαντ έχω πάει 6 φορές κρακοβ ζακοπανε Νόβι ταγκ και Κατοβίτσε
Καρακοβ Κατοβίτσε σκέτη τρελά μεγάλες πόλεις και πληθώρα,θέλει να έχεις κομφόρ να χωθεις νεαρή ηλικία εμφάνιση και χρήμα φουλ πακετ συν να ξέρεις Πολωνικά η ρώσικα εγώ ξέρω λίγα από όλα σε Α2 επίπεδο

μια παρατηρηση και στους δυό σας, εσεις μου λετε για τη νοοτροπία τους και πως συμπεριφέρονται οι γυναικες εκεί το οποίο δεν εχω λογο να αμφισθητησω, εσεις εχετε παει εκεί.
εγώ αναφέρθηκα στην εξωτερικη εμφάνιση που ειναι και το μονο που μπορώ να συγκρινω από τις φωτο και κμαν σε σχεση με το ελλαδισταν
εξω έχει γεμισει ωραια μουνακια, και πιτσιρικες και μεγαλυτερες και για καθε ηλικία :D:
άλλο θεμα αν έχουν την νοοτροπία της ελεεινίδας και την ξυνιλα στα μουτρα....

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.886
Πόντοι
3.556
Είμαι τώρα Γερμανία και βλέπω τη διαφορά.Εχει και εδω ωραία μουνακια αλλα μόνο στα παρτυ και στα φεστιβάλ ντύνονται όπως οι Πολκες.

O8rh5T.jpg

Γερμανίδα κυκλοφορεί με τα βυζιά και τον κωλο εξω.Το κάνουν αλλα πάντα σε ειδικές περιπτώσεις.

3F1aWk.jpg

Οι Σλάβες αντίθετα σε εξαπτουν σε καθημερινή φάση είσαι συνεχώς καυλωμενος.
Οι Τσεχες ειναι το ενδιάμεσο αρκετα θηλυκες πολύ περισσότερο από Γερμανίδες αλλα λιγότερο σεξουάλες από τις Πολωνεζες,ειναι σα γερμανικη ομορφιά σε σλαβική περιβολή.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.886
Πόντοι
3.556
Καταστάσεις στο Ενκλαβα.Γενικα το Ενκλαβα ειναι καμακομάγαζο ενώ το Ρίτουαλ σπονσοράδικο.

MYn9ms.jpg

Αυτά ειναι τα μόνα μαγαζιά στη Μαζοβιετσκα που αξίζουνε μαζί με Sketchnite,τα υπόλοιπα ψόφια.Το Bank ψιλοαδειο καμία σχέση με Ενκλαβα.Για τολμηρούς υπάρχει το Teatro Cubano που συχνάζουν μικρές Πολκες που θέλουν να νταραβεριστουν με ξένους αλλα ειναι κάνα δεκάλεπτο από τη Μαζοβιετσκα.Απειρα καφε και ποτάδικα για καμακι όλα τίγκα.

Tvxomg.jpg

XsoTBs.jpg

vrnYox.jpg

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: 968
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.886
Πόντοι
3.556
Εντωμεταξύ Πολωνία ολα κυριλέ φανταστικά ξενοδοχεία,εξαιρετικά εστιατόρια παντού ταξη και αρχοντιά.Δεν υπάρχουν οι βρωμύλοι,οι λαθρο να σε ενοχλουν όπως Δύση.Γερμανία πρέπει συνεχώς να βρίζω τους πουστοαραβες ανυπόφορη κατάσταση.Αυτούς που τους έφεραν θέλω να τους δω στην αγχόνη.
Γενικά μην τους σέβεστε καθόλου χεστε τους βριστε τους και άμα δυσανασχετουν τραβήξτε τους κι έναν πουτσο.Και αν παραβιάζουμε τοπικούς νόμους ή αρχές του καπιταλισμού στον πούτσο μας λουλούδια.
Βασικά απαιτείται σλαβική προσέγγιση γράφεις στα αρχιδια σου τους νόμους της αγοράς,εξωβελιζεις τα μουσλιμια και προχωρείς σε μαζικό εκσλαβισμο.Φερνεις εκατομμύρια Σλάβους να μπλοκάρουν την ανάπτυξη των γαμημενων μουσλιμιων και καθαρίζεις την κατάσταση.

Τελευταία τροποποίηση:

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
273
Πόντοι
21
μια παρατηρηση και στους δυό σας, εσεις μου λετε για τη νοοτροπία τους και πως συμπεριφέρονται οι γυναικες εκεί το οποίο δεν εχω λογο να αμφισθητησω, εσεις εχετε παει εκεί.
εγώ αναφέρθηκα στην εξωτερικη εμφάνιση που ειναι και το μονο που μπορώ να συγκρινω από τις φωτο και κμαν σε σχεση με το ελλαδισταν
εξω έχει γεμισει ωραια μουνακια, και πιτσιρικες και μεγαλυτερες και για καθε ηλικία :D:
άλλο θεμα αν έχουν την νοοτροπία της ελεεινίδας και την ξυνιλα στα μουτρα....
Και εμφανισιακά οι Ελληνίδες χάνουν φίλε
Τη διαφορά θα τη καταλάβεις στο αεροπλάνο όταν βλέπεις πολκες και Ελληνίδες,εδώ μιλάμε για μεγάλη εμφανισιακά διαφορά κάτι τα ψηλά πόδια κάτι είναι πιο αδύνατες κάτι έχουν πιο γλυκά χαρακτηριστικά η πλάστιγγα είναι υπέρ τους,ακόμα και το περπάτημα που κάνουν οι σλαβες είναι διαφορετικό είμαι σαν να πηγαίνουν πασαρέλα τις βοηθάνε τα ψηλά πόδια.
Ναι μεν βλέπεις εδώ στην Ελλάδα τις Ελληνίδες ωραίες αλλά δίπλα σε πολκες και σλαβες χάνουν

billGor

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
28
Like
5.781
Πόντοι
8.345
Και εμφανισιακά οι Ελληνίδες χάνουν φίλε
Τη διαφορά θα τη καταλάβεις στο αεροπλάνο όταν βλέπεις πολκες και Ελληνίδες,εδώ μιλάμε για μεγάλη εμφανισιακά διαφορά κάτι τα ψηλά πόδια κάτι είναι πιο αδύνατες κάτι έχουν πιο γλυκά χαρακτηριστικά η πλάστιγγα είναι υπέρ τους,ακόμα και το περπάτημα που κάνουν οι σλαβες είναι διαφορετικό είμαι σαν να πηγαίνουν πασαρέλα τις βοηθάνε τα ψηλά πόδια.
Ναι μεν βλέπεις εδώ στην Ελλάδα τις Ελληνίδες ωραίες αλλά δίπλα σε πολκες και σλαβες χάνουν
παντως στις φωτο που έβαλε ο κμαν ακριβως πιο πανω δεν βλεπω κατι το διαφορετικο, ουτε στο κλαμπ. Απλός φυσιολογικός κοσμος όπως και δω και παντου υποθέτω.

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
273
Πόντοι
21
παντως στις φωτο που έβαλε ο κμαν ακριβως πιο πανω δεν βλεπω κατι το διαφορετικο, ουτε στο κλαμπ. Απλός φυσιολογικός κοσμος όπως και δω και παντου υποθέτω.
Κοίτα η φώτο παραπλανουν παίζει ρόλο η λήψη η στιγμή η πόζα παίζουν πολλα ρόλο
Ακόμα και η μάζα των γκομενων που θα τραβήξει εκείνη τη στιγμή
Αντικειμενικά ας πει και ο άρχοντας εγώ θεωρώ τις πολκες 2 επίπεδα πάνω από τις Ελληνίδες στη κλίμακα του 10 δεν θέλω να δώσω βαθμό αλλά θεωρώ 2 βαθμούς υπέρ των πολωνεζων
Άρχοντα θα ήθελα τη γνώμη σου

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.886
Πόντοι
3.556
Οι Πολωνέζες είναι σαφώς καλύτερες από τις Ελληνίδες.Ψηλές,με εντυπωσιακά πόδια.Μόνο στο μαλλί μπορεί να υστερούν λίγο σε σχέση με Ελληνίδες.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.735
Πόντοι
456
Κοίτα η φώτο παραπλανουν παίζει ρόλο η λήψη η στιγμή η πόζα παίζουν πολλα ρόλο
Ακόμα και η μάζα των γκομενων που θα τραβήξει εκείνη τη στιγμή
Αντικειμενικά ας πει και ο άρχοντας εγώ θεωρώ τις πολκες 2 επίπεδα πάνω από τις Ελληνίδες στη κλίμακα του 10 δεν θέλω να δώσω βαθμό αλλά θεωρώ 2 βαθμούς υπέρ των πολωνεζων
Άρχοντα θα ήθελα τη γνώμη σου

Απο τις βορειοΕλλαδιτισσες οριακα 1 βαθμο πανω ισως και ισοτιμες/κατωτερες απλως κερδιζουν καπως σε συμπεριφορα λογω συνθηκων (κριση 15 χρονια εδω, οικονομικη ανθηση εκει).

Κατω απο τα Τεμπη 2 βαθμους, λογω επικυριαρχιας του σλαβικου στοιχειου

Σε σχεση με ρωσσιδες, εμφανως κατωτερες

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.886
Πόντοι
3.556
Ρωσία βλέπεις ελάχιστες γκόμενες έξω.Περπατάς σε μεγάλες πόλεις και έχει πολύ λίγες.Οι πυκνότητες της Πολωνίας μόνο Ουκρανία υπάρχουνε σε κάποιο βαθμό Κίεβο,Λβωφ δηλαδή και από Λευκορρωσία μόνο Μινσκ.Επίσης Τσεχία,Σλοβακία έχουν υψηλές πυκνότητες.
Οι Ελληνίδες στις σλαβικές χώρες εξαφανίζονται,δεν τις προσέχεις καν.

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
273
Πόντοι
21
Ρωσία βλέπεις ελάχιστες γκόμενες έξω.Περπατάς σε μεγάλες πόλεις και έχει πολύ λίγες.Οι πυκνότητες της Πολωνίας μόνο Ουκρανία υπάρχουνε σε κάποιο βαθμό Κίεβο,Λβωφ δηλαδή και από Λευκορρωσία μόνο Μινσκ.Επίσης Τσεχία,Σλοβακία έχουν υψηλές πυκνότητες.
Οι Ελληνίδες στις σλαβικές χώρες εξαφανίζονται,δεν τις προσέχεις καν.
Όποιος θέλει να ρήξει ελληνιδα γκόμενά να βρει ελλεινιδα που ζει στο μπλοκ.
Εκεί δεν έχει λιγουρια να τις καμακευουν
Όντως οι σλαβες παίρνουν όλα τα φώτα μια Ελληνίδα δύσκολα να σταθεί δίπλα σε μια σλαβα

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.886
Πόντοι
3.556
Οι Γερμανίδες ή οι Σουηδεζες π.χ
Πολωνία κάνουν εντύπωση.Οι Ελληνίδες δεν κάνουν εντύπωση,εξαφανίζονται.Δε στέκεται η Ελληνίδα σε σλαβικό περιβάλλον.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.665
Πόντοι
3.936
Eιχα δει Ελληνίδες ταρίφες μέσα στο ασανσερ του ιντερκοντινενταλ κάποια Χριστούγεννα στο Βερολίνο και απλά δεν πίστευα στα μάτια μου ότι άγγιζαν το απόλυτο δεκαρι απ' όλες τις απόψεις- σου κοβόταν η ανάσα απ' το θέαμα. Η Ελληνίδα (αν κ δεν είμαι φαν) εαν πετύχει η συνταγή κ έχει κέφια ο Θεός απλά τις ξένες τις παταει- ειδικά τις ανατολικές που φαίνονται φθηνές.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.886
Πόντοι
3.556
Σε σλαβικο περιβαλλον δεν ξεχωριζουν οι Ελληνιδες.Αν παρεις δηλαδη Ελληνιδες που Ελλάδα θεωρούνται οχταρια και τις βαλεις Πολωνία ή Ουκρανία η αξία τους πέφτει σε εξαρια.Ενω σαν Ελληνας αυτοματως αναβαθμιζεσαι λογω Geomax,o Ελληνας εξαρι μετατρεπεται σε εφταρι Πολωνια και οχταρι Ουκρανια ή Ρωσία.Παλια προ δεκαπενταετιας ο Ελληνας εξαρι στην Ελλαδα εθεωρειτο οχταρι σε Πολωνια,Τσεχια γαμουσε κι εδερνε.Το καταλαβαινες απο τα βλεμματα,Ελλαδα περνουσες απαρατηρητος ενω Τσεχια,Πολωνια γλυκοκοιτουσαν οι γκομενες,Ουκρανία δε καρφωναν αγριως.Ενιωθες αυτοματη αναβαθμιση.Οι Σλαβες νιωθουν το ιδιο οταν ερχονται Μεσογειο μια Πολωνεζα ή Τσεχα εξαρι μετατρεπεται σε εφταρι ή οχταρι Ιταλία,Ελλαδα,Ισπανια οποτε γουσταρουν Νοτο.Μου το ελεγαν οτι οταν εχουν καταθλιψη ερχονται Μεσογειο και τους φτιαχνει η διαθεση με την προσοχη που παιρνουν απο τους αντρες το φλερτ κτλ.
Ενω οι Ουκρανεζες που ερχονται Πολωνία δεν αναβαθμιζονται μια Ουκρανεζα εξαρι και στην Πολωνια εξαρι ειναι,ενα εφταρι παραμενει το ιδιο.Δε διαφερουν αισθητα απο τις Πολωνεζες για να τις προσεξεις.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Νίο

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom