Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 448K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.738
Πόντοι
456
τυπε,θεωρω πως οι πολωνες ειναι οι ομορφοτερες γυναικες της ευρωπης αλλα αν ταξιδεψεις στη δυση,σιγουρα βρισκεις μαζεμενες γυναικες εξω.αν ζησεις και οχι απλα να πας διακοπες στην ισπανια,κατι το οποιο εχω κανει 4 χρονια,δε θα πιστευεις αυτα που βλεπεις και κυριως δε θα τα λες παραεξω σε ανθρωπους που δεν ξερουν επειδη απλα δε θα σε πιστευουν.

Το μουνι ειναι σαν το γρασιδι την ανοιξη. Φυτρωνουν καθε χρονο σε αμετρητη ποσοτητα.

Χοντρικα, καθε ετος ενηλικιωνονται 50.000.000 γυναικες, και καθε πενταετια, 250.000.000 νεες γυναικες παγκοσμιως. Στα φοιτητικα κεντρα γινεται πανηγυρι καθε χρονο. Φυσικα και Ελλαδα, με Κομοτηνη, Ρεθυμνο, Φλωρινα να κρατανε τα σκηπτρα της μουνοθυελλας σε αναλογιες...

Πολωνια με τοσες Ουκρανες, λογικο να γινεται χαμος, οπως και Ισπανια με τοσες τουριστριες κα φοιτητριες απο το Βορρα αλλα και μεταναστριες απο Λατ. Αμερικη

Και Αγγλια χαμος γινεται καθε ΣΚ

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.906
Πόντοι
3.556

Βρήκα Πολωνεζα σπονσορετ μουναρα στο Ritual,φοιτήτρια οικονομικού μου ζητησε 300 ευρώ τσάντα σα δωρο γνωριμίας.Επισης έγινε φάση με τις δύο Ουκρανέζες αλλα ζήτησαν σλλο ένα μπουκάλι κρασί πριν πάμε ξενοδοχείο και εκει αρχισα να νιώθω άσχημα από τα ποτά οπότε φοβήθηκα και τις άφησα.Γαμησα την κλασική στην Κρακοβία από το χωριό.Η Λευκορρωσιδα μουναρα που ειχα γαμησει το Μάρτιο είχε φύγει εκτακτως Λευκορωσία για οικογενειακη υπόθεση χωρις να με ειδοποιησει και μου πάσαρε την Ουκρανεζα καθηγήτρια της στο πανεπιστήμιο που δε μου άρεσε.Την κάλεσα καφε ξενοδοχείου της λέω σου δίνω 200 ευρώ,λεει στην αρχή εντάξει και μετά από δέκα λεπτά λεει δε μου αρέσει η προσφορά σου,πλήρωσε μου το ταξι.Κανονικα θα έκανα τριολε με αυτη και τη Λευκορρωσιδα έτσι είχαμε κανονίσει για το ΣΚ αλλα ήταν Λευκορρωσιδα ατυχώς είχε φύγει εκτάκτως για οικογενειακή υπόθεση.
Μια άλλη Ουκρανέζα που ειχα βγαλει εισιτήριο να έρθει από Λβωφ Βαρσοβία και μου είχε στείλει γυμνα βίντεος και φωτος,20 ετών πολύ ωραία με πούλησε κανονικά.Ενω την περίμενα Κυριακή στέλνει μήνυμα ότι περασε τα σύνορα με φωτο από σύνορα,λεωφορειο και μετά διαγραφει ολα τα μηνύματα από το τελεγκραμ.Μιλαμε για σκαμ ολκής.Επειδή ειχσ υποψίες ότι θα εξαπατούσε είχα κανονίσει με την Πολωνέζα Κρακοβία Δευτέρα ενώ υποτίθεται ότι η Ουκρανέζα θα ερχόταν Κυριακή βράδυ.Μετα την Τετάρτη η Ουκρανεζα μου έστειλε μήνυμα ότι την έχουν συλλάβει στο Βρότσλαβ και την απελαυνουν Ουκρανία.

Τελευταία τροποποίηση:

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.738
Πόντοι
456
και εκει αρχισα να νιώθω άσχημα από τα ποτά οπότε φοβήθηκα και τις άφησα.

Τι εννοεις φοβηθηκες με το ποτο μη σου εριξαν κατι; Τι σκαμια δηλαδη θα μπορουσαν να σου παιξουν; Γινονται τετοια Πολωνια;

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
26
Like
4.135
Πόντοι
4.827
Οταν γυρνάς το βράδυ ξενοδοχείο και βλέπεις αυτή την εικόνα σημαίνει οτι βρίσκεσαι ανατολική Ευρώπη.

Z7WNtD.jpg

Πολύ δυνατή η ξανθιά βυζαρού,τη ρώτησα είσαι Ουκρανέζα?Οχι λέει είμαι Πολωνέζα,μένεις στο ξενοδοχείο?Ναι,λέω.Θες να περάσεις χρόνο μαζί μου ρωτάει?Για δύο ώρες είναι στα 2000 ζλότυ.Πολλά της λέω.Μου λέει έχω μεγάλα βυζιά,ωραίο κώλο.Εχει ένα τεράστιο ντεκολτέ,μιλάμε για βυζάρες αλλά 2000 ζλότυ δε δίνω.
Nowy Swiat γινόταν της πουτάνας άπειρο μουνί έξω.Θα βάλω φωτό να δείτε τι παίζει.
Ραντισον?

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.906
Πόντοι
3.556

Ναι,αρκετα καλό,μοντερνο πενταστερο σε ευνοϊκή τοποθεσία αλλα το Sheraton σαφώς καλύτερο αν και πιο παλιό.Στα πενταστερα παίζουν πεταλουδιτσες τη νυχτα μαζεύει κόσμο Ουκρανες και Πολωνεζες οπότε αν μείνεις ασφαιρος από τα κλαμπ μπορεις να πας στα σίγουρα.

Τελευταία τροποποίηση:

billGor

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
28
Like
5.784
Πόντοι
8.345
Κοιτάξτε πόσες γκόμενες μαζεμένες.Πού να τα δεις αυτά Δύση?

PNusBr.jpg

Μουνί να φάνε και οι κότες.Γενικά είναι προκλητική η κατάσταση σλαβικές χώρες.

EhpBTe.jpg

Επίδοξο καμάκι του Τεράσυ αποπροσανατολίζεται.

NKuV83.jpg

αρχηγε γραφεις καιρό τώρα για τις σουπερ γκομενες που κυκλοφορούν εκεί που εισαι αλλά στις φωτο που βάζεις (οπως στο συγκεκριμένο ποστ) δεν βλεπω κάτι διαφορετικό από την εδω κατασταση. Μονο στην Ερμου που ημουν πριν απο μερες οι ανω του μετριου παρουσίες ήταν ατελειωτες. Αμα πας και σε κλαμπάκι θα δεις αντιστοιχες εικονες με αυτά που βάζεις
και από ντυσιμο που λες για ξεκωλε οι μισές κυκλοφορούν "ημιγυμνες", ειδικά πιτσιρικες με σορτσακια (ο Θεος να τα κανει)

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.906
Πόντοι
3.556
Τι εννοεις φοβηθηκες με το ποτο μη σου εριξαν κατι; Τι σκαμια δηλαδη θα μπορουσαν να σου παιξουν; Γινονται τετοια Πολωνια;

Ήτανε Ουκρανοί στο establishment,ο μπάρμαν,η πόρτα κτλ και φοβήθηκα ότι οι γκόμενες ήταν συνεννοημενες και θα έπαιζαν πουστιά.Κάποια στιγμή ενώ χουφτωνα τη γκομενα στα δεξιά ήρθε ο γκομενος αυτής που χαμούρευα στα αριστερά και την παρακαλούσε στα ρωσικά μην το κάνεις αυτό κτλ.Οι τύπισσες πίνανε χωρίς τέλος και ειχα κανονίσει τριολε με 300 ευρώ.Το κλαμπ ειναι διπλα στο Ritual,δεκα μετρα από το Ενκλαβα.Ειναι κανονικό ροκ κλαμπ αλλα με τους Ουκρανους πρέπει να είσαι πάντα ίγο υποψιασμένος.Βεβαια πολλή Ουκρανία οι μισές γκόμενες στο κέντρο ειναι Ουκρανέζες,ολο ρωσικα ακούς.
Ένιωσα πολύ παράξενα με την πρώτη γουλιά μπύρας με έπιασε αμέσως πονοκέφαλος ενώ είχα ήδη πιει αλλες τέσσερις σε Ενκλαβα και Ρίτουαλ και δεν καταλαβα τίποτα.Ισως έπρεπε να ριψοκινδυνευσω να αγοράσω αλλο ένα μπουκάλι κρασί που θέλανε στα 400 ζλότυ και να πάμε ξενοδοχείο.Θέλανε να πάνε ξενοδοχείο να το πιούνε εκεί.Πολύ αξιόλογες οι μικρές εμφανισιακά πολύ ανοιχτές και παιχνιδιάρες.Θυμηθηκα την Ουκρανία.Μου ελεγαν για Κιεβο,Οδησσό κτλ.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.906
Πόντοι
3.556
αρχηγε γραφεις καιρό τώρα για τις σουπερ γκομενες που κυκλοφορούν εκεί που εισαι αλλά στις φωτο που βάζεις (οπως στο συγκεκριμένο ποστ) δεν βλεπω κάτι διαφορετικό από την εδω κατασταση. Μονο στην Ερμου που ημουν πριν απο μερες οι ανω του μετριου παρουσίες ήταν ατελειωτες. Αμα πας και σε κλαμπάκι θα δεις αντιστοιχες εικονες με αυτά που βάζεις
και από ντυσιμο που λες για ξεκωλε οι μισές κυκλοφορούν "ημιγυμνες", ειδικά πιτσιρικες με σορτσακια (ο Θεος να τα κανει)

Υπάρχει βαριά ερωτική ατμόσφαιρα Πολωνία βγαίνουν οι γκόμενες να πιουν να χορέψουνε να χαμουρευτουν και ο,τι προκύψει.Αν ειναι κάποιος εμφανισιμος μπορεί να κάνει φάσεις κάθε νύχτα.Βλεπεις τόσες μπουταρες,βυζαρες,κωλαρες να σείονται ειναι πλησμονη των αισθήσεων.Ελλαδα ειναι όλοι με ένα ποτό στο χέρι και αλληλοκοιταζονται δεν παίζει τίποτα.Θα βάλω βίντεο να δείτε τι παίζει.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.906
Πόντοι
3.556
Οι Ουκρανέζες γενικά ειναι πιο αδύνατες ενώ οι Πολωνέζες πιο πληθωρικές.Σε βυζια,κωλους,ύψος ρίχνουν στις Ουκρανέζες στα αυτια οι Ουκρανέζες ειναι λεπτοτερες και κάπως ωραιότερες στο πρόσωπο δεν έχουν τις μύτες των Πολωνεζων.Αλλα γενικά ειναι το ίδιο σλαβικό καλούπι με τα ανασηκωμένα ζυγωματικά,τα τσιμπουκόχειλα και τις ποδαρες.Ολες οι Πολωνέζες δείχνουν ποδαρες οπότε καυλωνεις αναπόφευκτα.

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
273
Πόντοι
21
Δεν είναι το ίδιο φίλε,γενικά είναι αλλά τα βαιμπσ στην ατμόσφαιρα εκεί.
Εκεί θα δεις λαιβ μπροστά σου να εξελίσσονται καταστάσεις άγνωστος καμακας να πιάνει κουβέντα με κοπέλα και σε μισή ώρα να γλωσσοφιλιονται η άλλοι να χορεύουν και να κωλοτριβεται η γκόμενά πάνω του η άλλη να φύγουν χέρι χέρι λογικά για να ξεσκιστουν.
Εκτιλησονται μπροστά στα μάτια σου σκηνικά της στιγμής η της βραδιάς,εδώ Ελλάδα αυτό δεν παίζει,αδω μπορεί να δεις μια μαζα ωραίων που θα είναι με γκόμενους από πριν συνοδευμενες άλλες με κλαρινογαμπρους φίλους άλλες με σταντ μπαι σοφέρ και καληνυχτακιδες,εδώ και να δεις καμάκι να χωθεί ξέρεις η χειλοπιτα παιζει σε ποσοστό 99.9% η μέση ελληνιδα δεν είναι σαν τη μέση πολκα η τη μέση σοβιετικη
Η μέση ελληνιδα θα πάει στο κλαμπ χωρίς να ξέρει το λόγο η θα βρει μια δικαιολογία του στυλ να διασκέδαση η να πιω ποτό στην ουσία τίποτα από αυτά δεν κάνει πάρα μόνο σερφαρει στο ινστα ανεβάζει καμία 10αρια φώτο άλλοτε με τη φίλη άλλοτε μόνη σελφι με σουφρομενα χείλια και άλλοτε τα ποτά κοκτέιλ κλπ μετά θα ομιλεί με τον υποψήφιο λιγουρη η λιγουρια στα σοσιαλ και θα του λέει είμαι στο τάδε κλαμπ και διασκέδαση ορίστε οι φώτο κάνε λαικ ενώ στην ουσία δεν κάνει τίποτα ούτε πίνει ούτε διασκεδάζει
Η μέση σλαβα είναι αλλιώς πέρα ότι θα πιει τον αγγλεουρα θα ανοιχτεί θα δεχτεί προτάσεις μπορεί να τη δεις να παίζει με 2 και 3 ταυτόχρονα μπάλα η ακόμα σ ένα βραδι να έχει αναλωθεί σε επικοινωνία με 3 5 έως και 10 να λες τι γίνεται εδώ το ίδιο και οι καμακες ποτέ δεν μένουν σε μια με λίγα λόγια εκεί μέσα γίνεται ένας αχταρμάς αν όχι οι μισοί το 25 με 30% θα βγουν καπαρώ και ηφασεις θα ξεκινήσουν από γλωσσοφιλα και θα καταλήξουν έως κωλοτριψιμο και πηδημα.
Όλα αυτά τα έχω δει πολαντ και Μινσκ
Πολαντ έχω πάει 6 φορές κρακοβ ζακοπανε Νόβι ταγκ και Κατοβίτσε
Καρακοβ Κατοβίτσε σκέτη τρελά μεγάλες πόλεις και πληθώρα,θέλει να έχεις κομφόρ να χωθεις νεαρή ηλικία εμφάνιση και χρήμα φουλ πακετ συν να ξέρεις Πολωνικά η ρώσικα εγώ ξέρω λίγα από όλα σε Α2 επίπεδο

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.738
Πόντοι
456
Δεν είναι το ίδιο φίλε,γενικά είναι αλλά τα βαιμπσ στην ατμόσφαιρα εκεί.
Εκεί θα δεις λαιβ μπροστά σου να εξελίσσονται καταστάσεις άγνωστος καμακας να πιάνει κουβέντα με κοπέλα και σε μισή ώρα να γλωσσοφιλιονται η άλλοι να χορεύουν και να κωλοτριβεται η γκόμενά πάνω του η άλλη να φύγουν χέρι χέρι λογικά για να ξεσκιστουν.
Εκτιλησονται μπροστά στα μάτια σου σκηνικά της στιγμής η της βραδιάς,εδώ Ελλάδα αυτό δεν παίζει,αδω μπορεί να δεις μια μαζα ωραίων που θα είναι με γκόμενους από πριν συνοδευμενες άλλες με κλαρινογαμπρους φίλους άλλες με σταντ μπαι σοφέρ και καληνυχτακιδες,εδώ και να δεις καμάκι να χωθεί ξέρεις η χειλοπιτα παιζει σε ποσοστό 99.9% η μέση ελληνιδα δεν είναι σαν τη μέση πολκα η τη μέση σοβιετικη
Η μέση ελληνιδα θα πάει στο κλαμπ χωρίς να ξέρει το λόγο η θα βρει μια δικαιολογία του στυλ να διασκέδαση η να πιω ποτό στην ουσία τίποτα από αυτά δεν κάνει πάρα μόνο σερφαρει στο ινστα ανεβάζει καμία 10αρια φώτο άλλοτε με τη φίλη άλλοτε μόνη σελφι με σουφρομενα χείλια και άλλοτε τα ποτά κοκτέιλ κλπ μετά θα ομιλεί με τον υποψήφιο λιγουρη η λιγουρια στα σοσιαλ και θα του λέει είμαι στο τάδε κλαμπ και διασκέδαση ορίστε οι φώτο κάνε λαικ ενώ στην ουσία δεν κάνει τίποτα ούτε πίνει ούτε διασκεδάζει
Η μέση σλαβα είναι αλλιώς πέρα ότι θα πιει τον αγγλεουρα θα ανοιχτεί θα δεχτεί προτάσεις μπορεί να τη δεις να παίζει με 2 και 3 ταυτόχρονα μπάλα η ακόμα σ ένα βραδι να έχει αναλωθεί σε επικοινωνία με 3 5 έως και 10 να λες τι γίνεται εδώ το ίδιο και οι καμακες ποτέ δεν μένουν σε μια με λίγα λόγια εκεί μέσα γίνεται ένας αχταρμάς αν όχι οι μισοί το 25 με 30% θα βγουν καπαρώ και ηφασεις θα ξεκινήσουν από γλωσσοφιλα και θα καταλήξουν έως κωλοτριψιμο και πηδημα.
Όλα αυτά τα έχω δει πολαντ και Μινσκ
Πολαντ έχω πάει 6 φορές κρακοβ ζακοπανε Νόβι ταγκ και Κατοβίτσε
Καρακοβ Κατοβίτσε σκέτη τρελά μεγάλες πόλεις και πληθώρα,θέλει να έχεις κομφόρ να χωθεις νεαρή ηλικία εμφάνιση και χρήμα φουλ πακετ συν να ξέρεις Πολωνικά η ρώσικα εγώ ξέρω λίγα από όλα σε Α2 επίπεδο

Σε αυτο παιζουν ρολο κυριως οι πιστες-ντισκο-κλαμπ που εχουν, τα οποια απουσιαζουν απο την Ελλαδα απο το 1990 χαρη στους πανσοφους μπαγλαμαδες της ελληνικης νυχτας

Πριν φυγουν οι ντισκο, η ιδια ερωτικη ατμοσφαιρα επαιζε και Ελλαδα, το εχουμε αναλυσει πολλακις αυτο

Η ιδια ερωτικη ατμοσφαιρα, το παιχνιδι και τα vibes επικρατουν και στην Αγγλια, που βουλιαζει καθε ΣΚ κυριως χαρη στα κλαμπ με πιστα που υπαρχουν καθε 2 στενα

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.906
Πόντοι
3.556
Πολωνία βλέπεις περισσότερες γκόμενες από Ουκρανία η Λευκορωσία σαφώς αλλα το πρόβλημα ειναι ο ανταγωνισμός.Οι Πολωνοι ειναι απείρως πιο εμφανισιμοι από Ουκρανους,Ρώσους Λευκορρωσους.Δε φτάνουν τους γερμανοειδεις ακόμα κυρίως ελλειψει του τετραγωνου πηγουνιου αλλα τείνουν προς τα εκεί.Πολλοι σφιχτες,γυμνασμενοι,ωραία κουρέματα,τατουάζ,ωραιο ντυσιμο αν πάει κάποιος Βαρσοβία θα ψαρώσει από τον ανταγωνισμό.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.906
Πόντοι
3.556
Σε αυτό παίζουν ρόλο κυρίως οι πιστες-ντισκο-κλαμπ που εχουν τα οποια απουσιαζουν απο την Ελλαδα απο το 1990 χαρη στους πανσοφους μπαγλαμαδες της ελληνικης νυχτας

Πριν φυγουν οι ντισκο η ιδια ερωτικη ατμοσφαιρα επαιζε και Ελλαδα, το εχουμε αναλυσει πολλακις αυτο

Η ιδια ερωτικη ατμοσφαιρα, το παιχνιδι και τα vibes επικρατουν και στην Αγγλια, που βουλιαζει καθε ΣΚ κυρως χαρη στα κλαμπ με πιστα που υπαρχουν καθε 2 στενα

Δεν υπάρχει Ελλάδα αυτή η κουλτούρα ούτε υπήρξε ποτέ.Σιγά μη μεθανε οι Ελληνίδες να φασωνονται με τον έναν και τον άλλον να ειναι ανοιχτές στις γνωριμίες και να ζούνε για την καυλα της στιγμής.Ούτε Τσεχία υπάρχει αυτή η κουλτούρα των κλαμπ και Ουκρανία είναι σε πολύ μικρό βαθμό.Αυτή η κουλτούρα αφορά κυρίως Πολωνία και σε μικρή πόλη να πας υπάρχει πάντα ντίσκο που τα ΠΣ γίνεται χαμός.
Φανταστείτε να σπούδαζε κάποιος Πολωνία στα 90s που οι μισθοί ήταν στα 200 ευρώ,η ανεργία στο 30%,οι αντρες αλκοολικοί με φόρμες που εζεχναν και οι γκόμενες απελπισμένες.Τοτε έκανες όργια,λένε όμως ότι ήταν επικίνδυνη εποχή έκανε κουμάντο η μαφία.Ο Έλληνας και γενικά ο μεσογειακός φαινόταν σαν κούκλος τότε όλες ήθελαν το ξένο καυλί.Τώρα προτιμάνε τους Πολωνούς αφού έχουν αναβαθμιστεί.

Τελευταία τροποποίηση:

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.738
Πόντοι
456
Δεν υπάρχει Ελλάδα αυτη η κουλτούρα ουτε υπήρξε ποτέ.Σιγα μη μεθανε οι Ελληνίδες να φασωνονται με τον έναν και τον άλλον να ειναι ανοιχτές στις γνωριμίες και να ζούνε για την καυλα της στιγμής.Ουτε Τσεχία υπάρχει αυτη η κουλτούρα των κλαμπ και Ουκρανία ειναι σε πολύ μικρό βαθμό.Αυτη η κουλτούρα αφορά κυρίως Πολωνία και σε μικρη πόλη να πας υπάρχει πάντα ντίσκο που τα ΠΣ γίνεται χαμός.

Δε μεθανε τοσο οσο ο βορειες, αλλα με τον χορο το εχουνε και επι εποχης ντισκο ητανε μια χαρα προθυμες για παιχνιδι. Να μην ξεκινησω να λεω σκηνικα που ζησαμε ολοι επι ντισκο και το αποδεικνυουν περιτρανα.

Να μεν οι βορειες εχουν ωραιο dna, και πινουν περισσοτερο αλλα και οι Ελληνιδες (ειδικα οι βορειοελλαδιτισσες που εζησα εγω ως νεος) δεν ειναι και πολυ πισω. Η μεγαλη καταρρευση ηρθε με το που εφυγαν οι ντισκο και οι πιστες. Ητανε σαν να βγηκε νομος χοροαπαγορευσης. Προφανως και επηρεαστηκε ολο το σκηνικο του dating οταν αφαιρεις απο το παιχνιδι κατι τοσο βασικο οσο ο χορος.

Τεσπα ας το κλεισουμε εδω γιατι το εχουμε αναλυσει αλλου, ας μην ξεφυγουμε απο το βασικο θεμα του νηματος

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.906
Πόντοι
3.556
Δε μεθανε τοσο οσο ο βορειες, αλλα με τον χορο το εχουνε και επι εποχης ντισκο ητανε μια χαρα προθυμες για παιχνιδι. Να μην ξεκινησω να λεω σκηνικα που ζησαμε ολοι επι ντισκο και το αποδεικνυουν περιτρανα.

Να μεν οι βορειες εχουν ωραιο dna, και πινουν περισσοτερο αλλα και οι Ελληνιδες (ειδικα οι βορειοελλαδιτισσες που εζησα εγω ως νεος) δεν ειναι και πολυ πισω. Η μεγαλη καταρρευση ηρθε με το που εφυγαν οι ντισκο και οι πιστες. Ητανε σαν να βγηκε νομος χοροαπαγορευσης. Προφανως και επηρεαστηκε ολο το σκηνικο του dating οταν αφαιρεις απο το παιχνιδι κατι τοσο βασικο οσο ο χορος.

Τεσπα ας το κλεισουμε εδω γιατι το εχουμε αναλυσει αλλου, ας μην ξεφυγουμε απο το βασικο θεμα του νηματος

Δεν υπάρχει αυτη η κουλτούρα Ελλαδα όπως δεν υπάρχουν μπουζούκια και κουτούκια η ρεμπετάδικα Πολωνία.Πολωνια η ντισκο είναι λαϊκό είδος.Η ντισκο δεν πεθαίνει ποτέ ειναι στο DNA του Πολωνου όπως στο DNA του Έλληνα ειναι τα μπουζούκια και τα κλαρίνα.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.906
Πόντοι
3.556
Ύστερα οι Ελληνίδες το παίζουν υπεράνω και εχουν υφακι δεν ειναι θηλυκες και ταπεινές όπως οι Πολωνέζες.
Αν ανοίξει κάποιος Ελλάδα ντισκο πολωνικου τύπου σε ένα μήνα θα παίζουνε μαχαιριές και πιστολιές.Σιγα μην ανεχτεί ο άλλος η γκομενα του να χαμουρευεται με άλλους μπροστά του.Σλαβικο κόσμο δέχονται τα καπριτσια και τα γούστα των γυναικών τις αφήνουν ελευθεριες.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.738
Πόντοι
456
Ύστερα οι Ελληνίδες το παίζουν υπεράνω και εχουν υφακι δεν ειναι θηλυκες και ταπεινές όπως οι Πολωνέζες.

Προλαβες καθολου τις ντισκο Ελλαδα; Οχι αυτες με τουριστριες, οπως ΟΜΙΛΟ κλπ αλλα τοτε που καθε χωριο ειχε και ντισκο. Η ατμοσφαιρα τοτε μυριζε μπαρουτι με το που εμπαινες. Αλητεια, "βρωμια", παιχνιδι, undergroundila, σκοταδι, ερωτισμος. Και ολες οι γκομενες ητανε επηρεασμενες καθε μια με το δικο της συντελεστη. Οι Κλεοπατρες χαλαρωναν, οι αμφιταλαντευομενες λυνοταν και τα λεσια ξεσαλωναν

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.906
Πόντοι
3.556
Προλαβες καθολου τις ντισκο Ελλαδα; Οχι αυτες με τουριστριες, οπως ΟΜΙΛΟ κλπ αλλα τοτε που καθε χωριο ειχε και ντισκο. Η ατμοσφαιρα τοτε μυριζε μπαρουτι με το που εμπαινες. Αλητεια, "βρωμια", παιχνιδι, undergroundila. Και ολες οι γκομενες ητανε επηρεασμενες καθε μια με το δικο της συντελεστη. Οι Κλεοπατρες και μανταμ Σουσουδες χαλαρωναν, οι μη μου απτου λυνοταν και τα λεσια ξεσαλωναν

Έχει και τώρα ντισκο αλλα σιγά μη γίνονται τα σκηνικά της Πολωνίας,Ουκρανίας κτλ.Δεν τα κάνουν αυτά οι Ελληνίδες.Δε θα πάει τώρα η άλλη να πιει να φασωθεί μπροστά σε όλους με τον Αράπη.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.665
Πόντοι
3.936
Πανικός σήμερα Ενκλάβα και Ρίτουαλ αλλά έπιασα τα αρχίδια μου.Αρκετοί φορτώσανε όμως,τρελά σκηνικά.Οι υπερμουνάρες είχαν έρθει με γκόμενους ή ήταν απρόσιτες.Θα βάλω φωτός και βίντεο να δείτε τι παίζει.
Γενικά πολύ μουνι Βαρσοβία,σεξουλιαρες και απελευθερωμενες οι Πολωνέζες αλλα και πολύς ανταγωνισμός.Γινεται να βγαλεις γκομενα αλλα θέλει προσπάθεια.Να δούμε πως θα πάει με την τυπισσα από το Ritual.
Τυπε η περίπτωσή σου θυμίζει Δον Κιχώτη θέλεις να αναβιώσεις πράγματα και καταστάσεις αλλά η εποχή τους έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Κάπως αργά ξυπνησες ( τωρα δες τους γελοίους Μυτίκες κ τους Μπάχαλους να μπεκωνουν) κ να ξεφυτρώνουν μπροστά σου ενώ μέχρι προχθές ήταν ανύπαρκτοι Παλιά υπήρχαν οι Τσάροι τώρα πουΤσάροι; Υγ / του G71 του το 'πες? Ακόμη με κλώνους κρυβεται απο το καζο που 'παθε εξαιτίας σου

Συνημμένα

• hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    44,5 KB · Εμφανίσεις: 4

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom