αρχηγε γραφεις καιρό τώρα για τις σουπερ γκομενες που κυκλοφορούν εκεί που εισαι αλλά στις φωτο που βάζεις (οπως στο συγκεκριμένο ποστ) δεν βλεπω κάτι διαφορετικό από την εδω κατασταση. Μονο στην Ερμου που ημουν πριν απο μερες οι ανω του μετριου παρουσίες ήταν ατελειωτες. Αμα πας και σε κλαμπάκι θα δεις αντιστοιχες εικονες με αυτά που βάζεις
και από ντυσιμο που λες για ξεκωλε οι μισές κυκλοφορούν "ημιγυμνες", ειδικά πιτσιρικες με σορτσακια (ο Θεος να τα κανει)
Δεν είναι το ίδιο φίλε,γενικά είναι αλλά τα βαιμπσ στην ατμόσφαιρα εκεί.
Εκεί θα δεις λαιβ μπροστά σου να εξελίσσονται καταστάσεις άγνωστος καμακας να πιάνει κουβέντα με κοπέλα και σε μισή ώρα να γλωσσοφιλιονται η άλλοι να χορεύουν και να κωλοτριβεται η γκόμενά πάνω του η άλλη να φύγουν χέρι χέρι λογικά για να ξεσκιστουν.
Εκτιλησονται μπροστά στα μάτια σου σκηνικά της στιγμής η της βραδιάς,εδώ Ελλάδα αυτό δεν παίζει,αδω μπορεί να δεις μια μαζα ωραίων που θα είναι με γκόμενους από πριν συνοδευμενες άλλες με κλαρινογαμπρους φίλους άλλες με σταντ μπαι σοφέρ και καληνυχτακιδες,εδώ και να δεις καμάκι να χωθεί ξέρεις η χειλοπιτα παιζει σε ποσοστό 99.9% η μέση ελληνιδα δεν είναι σαν τη μέση πολκα η τη μέση σοβιετικη
Η μέση ελληνιδα θα πάει στο κλαμπ χωρίς να ξέρει το λόγο η θα βρει μια δικαιολογία του στυλ να διασκέδαση η να πιω ποτό στην ουσία τίποτα από αυτά δεν κάνει πάρα μόνο σερφαρει στο ινστα ανεβάζει καμία 10αρια φώτο άλλοτε με τη φίλη άλλοτε μόνη σελφι με σουφρομενα χείλια και άλλοτε τα ποτά κοκτέιλ κλπ μετά θα ομιλεί με τον υποψήφιο λιγουρη η λιγουρια στα σοσιαλ και θα του λέει είμαι στο τάδε κλαμπ και διασκέδαση ορίστε οι φώτο κάνε λαικ ενώ στην ουσία δεν κάνει τίποτα ούτε πίνει ούτε διασκεδάζει
Η μέση σλαβα είναι αλλιώς πέρα ότι θα πιει τον αγγλεουρα θα ανοιχτεί θα δεχτεί προτάσεις μπορεί να τη δεις να παίζει με 2 και 3 ταυτόχρονα μπάλα η ακόμα σ ένα βραδι να έχει αναλωθεί σε επικοινωνία με 3 5 έως και 10 να λες τι γίνεται εδώ το ίδιο και οι καμακες ποτέ δεν μένουν σε μια με λίγα λόγια εκεί μέσα γίνεται ένας αχταρμάς αν όχι οι μισοί το 25 με 30% θα βγουν καπαρώ και ηφασεις θα ξεκινήσουν από γλωσσοφιλα και θα καταλήξουν έως κωλοτριψιμο και πηδημα.
Όλα αυτά τα έχω δει πολαντ και Μινσκ
Πολαντ έχω πάει 6 φορές κρακοβ ζακοπανε Νόβι ταγκ και Κατοβίτσε
Καρακοβ Κατοβίτσε σκέτη τρελά μεγάλες πόλεις και πληθώρα,θέλει να έχεις κομφόρ να χωθεις νεαρή ηλικία εμφάνιση και χρήμα φουλ πακετ συν να ξέρεις Πολωνικά η ρώσικα εγώ ξέρω λίγα από όλα σε Α2 επίπεδο