Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (5 μέλη και 9 επισκέπτες)

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.912
Πόντοι
456
Πως σας φάνηκαν τα μέτρα που εξήγγειλε στην ΔΕΘ? Οχι πως θα εφαρμοστούν βέβαια..
Ελάχιστα....θα τσεκάρει δημοσκοπήσεις θα δει τον πάτο του βαρελιού...θα δώσει και άλλα....θα ξαναδει δημοσκοπήσεις....θα ξαναδώσει και άλλα....θα ξαναδει δημοσκοπήσεις...θα δώσει δώρα στους δημόσιους υπαλλήλους και συνταξιούχους, θα δει δημοσκοπήσεις θα προκηρύξει εκλογές και θα τις παρει πανηγυρικά....

Και κάποιοι θα μείνουν κόκκαλο.....αυτά....

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
42.128
Πόντοι
6.256
Ο μαλάκας ο Κούλης μια ερώτηση δέχθηκε από μη φιλοκυβερνητικό μέσο σχετικά με την Ευρωπαϊκή Οδηγία για τη μείωση μέχρι και μηδενισμό του ΦΠΑ στα τρόφιμα και τα φάρμακα και είπε ότι δεν γνωρίζει!

Όσο για Τέμπη και ξυλόλιο πάλι έκλεισε την υπόθεση ο απατεώνας και μας είπε άθλιους παρότι έχουν βρεθεί 27 δείγματα ξυλολίου και άλλων υδρογονανθράκων από το Γενικό Χημείο του Κράτους!

Πού είναι τα μουνόπανα οι μπραβοκούληδες του site να ακούσουμε τη γνώμη τους;
Δεν υπάρχουν πλεον μπραβοκουληδες στο σαη, εχουν βολευτεί ολοι

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.958
Πόντοι
3.936
εχει μπει προγραμμα με αυτον τον ανθρωπο και θα σωθουμε .. οποιοι επιβιώσουν βεβαια .. που δεν νομιζω
Για σένα που βγάζεις 40-60κ και έχεις βίλα ως επαγγελματικό ακίνητο σε καμία παραλία με κάτω από 1500 κατοίκους μόνιμους ναι

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.698
Πόντοι
6.256
snapshot.jpg

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.698
Πόντοι
6.256
Το ειπε ο μεγαλος ηγετης!!!Μπορουσαμε να δωσουμε 13ο και 14ο μισθο ή φοροελαφρυνσεις.....διαλεξαμε να σας δωσουμε 80 ευρω το χρονο!!!:2funny:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.958
Πόντοι
3.936
Ελάχιστα....θα τσεκάρει δημοσκοπήσεις θα δει τον πάτο του βαρελιού...θα δώσει και άλλα....θα ξαναδει δημοσκοπήσεις....θα ξαναδώσει και άλλα....θα ξαναδει δημοσκοπήσεις...θα δώσει δώρα στους δημόσιους υπαλλήλους και συνταξιούχους, θα δει δημοσκοπήσεις θα προκηρύξει εκλογές και θα τις παρει πανηγυρικά....

Και κάποιοι θα μείνουν κόκκαλο.....αυτά....
Εγώ πάλι νομίζω τα έδωσε όλα εκεί που ήθελε. Έκλεισε της ψήφους των λάθρο και αλλοδαπών. Πάνω από 40κ τους έκανε δωράκι. Μια χαρά. Δεν θα δώσει κάτι άλλο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
42.128
Πόντοι
6.256
Εγώ πάλι νομίζω τα έδωσε όλα εκεί που ήθελε. Έκλεισε της ψήφους των λάθρο και αλλοδαπών. Πάνω από 40κ τους έκανε δωράκι. Μια χαρά. Δεν θα δώσει κάτι άλλο
Θα βάλει μπρος για τρίτο τέκνο και η ΕΡΙΕΤΤΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ ΛΑΤΣΗ.
Γιατί να χάσει τις νέες παροχες

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.421
Πόντοι
2.356
Θα βάλει μπρος για τρίτο τέκνο και η ΕΡΙΕΤΤΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ ΛΑΤΣΗ.
Γιατί να χάσει τις νέες παροχες
Kαι η Μενεγακη επαιρνε επιδομα τριτεκνιας αλλα όταν βγήκε στη φορά το έκοψε.
Ο κουλης παντως πέρσι πήρε το αγροτικό 5χιλιαρο δε μασάει απο οπεκεπεδες

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.025
Πόντοι
6.056
εσενα τι σε νοιαζει τι νοιαζει τον Λακη ; :coffee:
Όλα τα βοθρολύμματα που έχω στη λίστα , έχουν τίποτε άλλο να κάνουν , στην κατάντια που ονομάζουν "ζωή"
εκτός από το να ασχολούνται μαζί μου ;

Ναυάγια τέρμα. Παρθένοι 40ρηδες , γέροι που όλοι αγνοούν την ύπαρξή τους, σώγαμπροι λατζέρηδες κατσικογάμηδες κοκ.

Τελευταία τροποποίηση:

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
447
Πόντοι
21
νομίζω ότι οι φιγούρες που έχουν σηκώσει ανάστημα στην αντιπολίτευση της χώρας οι περισσότερες ειναι για Σεφερλή και γραφικότητα.Εννοείτε ότι διαχωρίζουμε το Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του απο το μηχανισμό της ΝΔ . Δυστυχώς δεν υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι στην αντιπολίτευση της χώρας....περπατώντας ο Κυριακος θα ξαναβγει...χωρίς να ιδρώσει...Ξανα...

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
273
Πόντοι
21
νομίζω ότι οι φιγούρες που έχουν σηκώσει ανάστημα στην αντιπολίτευση της χώρας οι περισσότερες ειναι για Σεφερλή και γραφικότητα.Εννοείτε ότι διαχωρίζουμε το Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του απο το μηχανισμό της ΝΔ . Δυστυχώς δεν υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι στην αντιπολίτευση της χώρας....περπατώντας ο Κυριακος θα ξαναβγει...χωρίς να ιδρώσει...Ξανα...
Σκοπός του κάθε πολίτη δεν είναι να ξαναβγεί ο κουλης αλλά αυτή η χώρα να μπορέσει να αναπτυχθεί και να βιώνει μια καλύτερη ζωή.
Αυτή τη στιγμή ο κουλης σου λέει να τα νέα μέτρα στη δεθ τα λεφτά στην ουσία από τον προϋπολογισμό είναι κάτι ψίχουλα αλλά τα μέτρα μια λίστα και οι ευνοημένοι ούτε οι μισοί και όσοι εννοηθούν με ψίχουλα.
Ήδη ετοιμαζει το εθνικό απολυτήριο το οποίο στην ουσία ανοίγει το δρόμο με ροδοπέταλα για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια αλλά μη ξεχνάμε και τη παραπαίδεια με τα ιδιωτικά φροντιστήρια τα οποία και αυτά θα εννοηθούν μιας και όλες οι τάξεις του λυκείου θα υπολογίζονται για την εισαγωγή στα υποδεέστερα δημόσια πανεπιστημια

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
273
Πόντοι
21
Έριξα πολύ γέλιο με τα φορολογικά. Μιλάμε κόντεψε να μου βγεί ο καφές από την μύτη (ακριβώς και αυτός). 6 μέλη οικογένεια 2 γονείς -4 παιδιά όριο 20.000 ευρώ έβαλε ο μουλος. Με τον βασικό και μόνο δεν τους αφορά καν. Δεν βρέθηκε ένας πουστης δημοσιογράφος να του το πει?
Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια γελοία κυβέρνηση η οποία κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια τους πολίτες.
Εδώ θα μείωση τον ενφια 50% σε κάτι βίλαρες χτισμένες στο πουθενά και ο κάτοικος της κυψέλης που μένει στα 50 τμ σε ένα διαμέρισμα ετοιμόρροπο δεν θα δει ούτε ένα ευρώ μείωση του ενφια

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
273
Πόντοι
21
Ποια η διαφορα Συριζα Ν.Δ ;;;;; Καμια κυριοι καμια
Μπραβο ρε Βελο ωραια απαντηση η τελευταια την εστειλες για τσαι.
Ένα θα σου πω επί σύριζα δόθηκε μέρισμα το 2018 σε 1.1 εκ δικαιούχους που ξεκινάνε από 400 έως 1100 ευρώ συν τον Απρίλιο θεσπίστηκε νόμος για επίδομα η αλλιώς 13η σύνταξη όπως θες πες το 400 ευρώ σε όλους τους χαμηλό συνταξιούχους
Με λίγα λόγια ο μέσος μικρομεσαιος πήρε μέσα σε 5 μήνες συν 800 έως 1500 ευρώ βάση των εισοδηματικων
Τότε όμως επικρατούσε το σλόγκαν δεν θέλουμε επιδόματα θέλουμε δουλειές και τώρα 6 χρόνια με κουλή ούτε δουλειές υπάρχουν άλλα ούτε και επιδόματα αλλά ψίχουλοεπιδοματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom