Gavanikoulas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2024
- Like
- 2.358
- Πόντοι
- 441
Για πολλά χαστούκιαΜ αρέσεις φίλε μου καλέ!!!
Για πολλά χαστούκιαΜ αρέσεις φίλε μου καλέ!!!
Καπούλια, να τους κάνεις όλη μέρα μασάζ <3Γνώμες κύριοι ;
ΑπίθανηΓνώμες κύριοι ;
Τι κωλαρα είναι αυτη...στείλε πριβε![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Τι ξεσκίσω τι κωλαρα της![]()
![]()
Καριολα κωλαρα την έχω καταξεσκισει
Χάλια μαύρα.Γνώμες κύριοι ;
Ζουμερο στρογγυλό για χουφτωμα γλείψιμο σφαλιαρες δαχτυλωμα και πουτσα![]()
![]()
Σαφώς. Αλλά θα ήταν πιο καύλα αν είχε σημάδι από στρινγκαρα...Φίλε μου καλέ να την χαίρεσαι...Είναι υπέροχη !!!Λατρεύω το σημάδι από το μαγιό της
Η αλήθεια είναι φίλε ότι οι οι στρινγκαρες μας έχουν πάρει τα μυαλά , αλλά και τα κλασσικά μαγιό είχαν την αξία και τη κλάση τους ,οπότε τα σημάδια έχουν την ιδιαιτερότητα τους είτε από στρινγκ,μπραζιλ , κλασσικό όπως επίσης ακόμη και από ολόσωμο θα συμπληρώσω... Υπέροχο κορμί και κώλος η κυρία ευγε !!!Σαφώς. Αλλά θα ήταν πιο καύλα αν είχε σημάδι από στρινγκαρα...
κωλαραΓνώμες κύριοι ;
Δεν διαφωνώ σε όσα λες. Ειδικά τα ολόσωμα, εάν η γυναίκα έχει πιασίματα, είναι ότι πιο καύλα νομίζω...Η αλήθεια είναι φίλε ότι οι οι στρινγκαρες μας έχουν πάρει τα μυαλά , αλλά και τα κλασσικά μαγιό είχαν την αξία και τη κλάση τους ,οπότε τα σημάδια έχουν την ιδιαιτερότητα τους είτε από στρινγκ,μπραζιλ , κλασσικό όπως επίσης ακόμη και από ολόσωμο θα συμπληρώσω... Υπέροχο κορμί και κώλος η κυρία ευγε !!!
Είστε μερακλήδες και αυτό είναι που μετράει. Φυσικά η φράση περί ορεξεως και τα σχετικά είναι πέραν για πέραν σεβαστή. Ο καθένας μας έχει τα γούστα του και αυτό είναι και η ομορφιά της ζωής μας. Να περνάτε όλοι καλά κύριοι , καλό μάτι γενικά και να έχουμε όλοι την υγεία μας !!! Καλές στύσεις , πτήσεις, εκτονώσεις, διεισδύσεις κλπ κλπ !!!κωλαρα
Ετοιμη η καριολα για πουτσαΌταν μου έπαιρνε πίπα!
θα της σπροχνα λιγο ακομα να μπει μεσα στην ντουλαπα και θα της το καρφοναΓνώμες κύριοι ;
Καλή φάση ναιθα της σπροχνα λιγο ακομα να μπει μεσα στην ντουλαπα και θα της το καρφονα
γλιψιμο και γαμισι με τις ωρεςΓνώμες κύριοι ;
κωλαρού άρρωστη.......για στριγκάρες είναι να φορά!!!Γνώμες κύριοι ;