Νέα

Λίνα δούλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lina_Doula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 588
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Τι θα θέλατε να ανεβάσω;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    129
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

daddy0h_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Κριτικές
7
Like
912
Πόντοι
361
Αυτό που όλοι εδώ μέσα νομίζετε ότι είστε αλαβαστρινα μοντέλα και κρίνετε τις κοπέλες για το σώμα τους είναι από αστείο έως γελοίο. Καθίστε για ενα λεπτό μπροστά στον καθρέφτη σας και κοιτάξτε τη μάπα και το καλούπι σας και αν αντέξετε αυτό το χάλι για θέαμα, κρίνετε τους άλλους μετά ρε μαστορια....

Aν πουλουσα το κορμι μου σαν προιον φιλε θα το εκρινα. Απο τη στιγμη που πληρωνω εχω δικαιωμα να ζηταω αυτο που θελω?
Η συγκριση σου ηταν αστοχη και απαντησα χωρις να θελω να κρινω το σωμα της κοπελας (δεν το εχω δει).

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.292
Πόντοι
10.656
Αυτό που όλοι εδώ μέσα νομίζετε ότι είστε αλαβαστρινα μοντέλα και κρίνετε τις κοπέλες για το σώμα τους είναι από αστείο έως γελοίο. Καθίστε για ενα λεπτό μπροστά στον καθρέφτη σας και κοιτάξτε τη μάπα και το καλούπι σας και αν αντέξετε αυτό το χάλι για θέαμα, κρίνετε τους άλλους μετά ρε μαστορια....
Μαστορι, ο πελατης εχει παντα δικιο.
Ο πελατης πληρωνει και διαμορφωνει την αγορα και την αξια, ο πελατης κανει κριτικη.

Remy_LeBeau#

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2016
Κριτικές
1
Like
111
Πόντοι
0
Μαστορι, ο πελατης εχει παντα δικιο.
Ο πελατης πληρωνει και διαμορφωνει την αγορα και την αξια, ο πελατης κανει κριτικη.
Επίσης ο πελάτης έχει την επιλογή να μην αγορασει κατι το οποίο δεν τον καλύπτει χωρίς να το κρίνει. Κ εδώ μιλάμε για ανθρώπους που προσφέρουν υπηρεσία όχι για υλικό, συνεπώς αν δεν σου κάνει η υπηρεσία δεν αγοράζεις

Jack_of_all_trades

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
1.147
Πόντοι
360
Επίσης ο πελάτης έχει την επιλογή να μην αγορασει κατι το οποίο δεν τον καλύπτει χωρίς να το κρίνει. Κ εδώ μιλάμε για ανθρώπους που προσφέρουν υπηρεσία όχι για υλικό, συνεπώς αν δεν σου κάνει η υπηρεσία δεν αγοράζεις

Σωστός. Αν δεν σου κάνει δεν αγοράζεις.
Μόνο που εδώ μέσα είναι φόρουμ για να μιλάμε, να σχολιάζουμε, να ανταλλάσσουμε απόψεις και να κρίνουμε.
Αλλιώς καθόμαστε και χαζεύουμε αγγελίες και τα λέμε με τον σκύλο μας να μην μας φέρνει κι αντιρρήσεις.

Από τη στιγμή που βγαίνεις δημόσια και διαφημίζεις την υπηρεσία που παρέχεις, θα δεχτείς και κριτική.

Οπότε το προηγούμενο σου ποστ που μας προτείνεις να κοιτάξουμε τα μούτρα μας στον καθρέφτη να δούμε αν είμαστε μοντέλα είναι παντελώς άτοπο.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.292
Πόντοι
10.656
Οχι τυπε, αν δεν εισαι εδω μεσα για να διαβασεις ΚΡΙΤΙΚΕΣ περι αγοραιου ερωτα, τοτε εχεις μπει σε λαθος σαητ.
Το μονο που ειναι σιγουρο, ειναι οτι εδω μεσα οι πελατες ΚΡΙΝΟΥΝ και ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝ τις εργαζομενες

Stavroghin

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
975
Πόντοι
81

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
620
Πόντοι
81
Με χαρά. Κι από ποτηρί αν θες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

έχω 50.... προσπαθώ
Κάνω τα πάντα, αντέχω πολύ από πίσω, γλείφω παντού, καταπίνω. αντεχω στον πόνο
Γκάβλωσέ με κι άλλο... και θα φας πολύ ........:wink::wink::wink:

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
695
Πόντοι
81
Δεν έχω πρόθεση να κοροιδέψω κανέναν. Από τις φωτογραφίες μου άλλωστε φαίνεται ότι έχω παραπανήσια κιλά. Προσπαθώ να τα χάσω αλλά σε πολλούς αρέσω κι έτσι! Άλλωστε μαζί μου δεν θα έρθει κάποιος για το αψεγάδιαστο κορμί μου αλλά γιατί του αρέσουν οι υπηρεσίες μου που απ οτι μου είπαν όσοι συνάντησα δεν τις παρέχουν πολλές κοπέλες. Φροντίζω να ικανοποιώ κάθε φαντασίωση όσων με επιλέγουν, να δίνω όλη μου την ενέργεια και να μην χαλάω χατήρια.

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
695
Πόντοι
81
Επίσης θα σταματήσω να απαντάω στα μηνυματα εδώ για 2-3 μέρες γιατί είστε πααααααααααρα πολλοί και ήδη γίνεται χαμός στο viber. Υπόσχομαι το συντομότερο να αρχίσω να απαντάω πάλι. Ξαναλέω, δεν είμαι επαγγελματίας. Έχω κανονική δουλειά. Κάποια ραντεβού κανω τα βραδάκια και τα σκ.

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
139
Like
9.003
Πόντοι
24.586
Αυτό με μερικούς/ες εδώ μέσα λοιπόν... και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σας...
Όταν πληρώνεις μια κοπέλα δεν τις δίνεις τα λεφτά σου για να της αρέσεις.... αλλά για να περάσεις καλά...το πως είσαι ωραίος άσχημος χοντρός λεπτός στα παπάρια σου... Δεν είναι διαγωνισμός ομορφιάς αλλά νταραβερι....
Δίνεις χρήματα παίρνεις όμορφια καύλα απόλαυση άρα;;; Τι λέτε ρε παιδιά;;;
Όσο και να λέτε όσο και να αγαπουληδες να γίνεστε απλά να θυμόμαστε ότι για της κοπέλες της δουλειάς είμαστε ΤΣΈΠΗ!!!Μην έχετε ψευδαισθήσεις... Για αυτό το λόγο και πολλοί από εδώ έχουμε απαίτηση ...όταν δίνεις 150++++ 200+++++ ευρώ για μια ώρα (για πάρα πολλούς) βδομαδιατικο αυτό που θα ενοικιάσει να είναι αν οχι ΆΨΟΓΟ παρά πολύ καλο..Άρα μην χαλάτε της κοπέλες με αυτά που λέτε μην προσπαθήτε να κερδίσετε τα εύσημα (είμαστε ΤΣΈΠΗ) τσάμπα δεν γαματε γκόμενα δεν βγάζετε όσο κουκλάκια η Κουασιμόδοι και αν είστε!!! Το πολύ πολύ να χάσουμε ακόμη μια κοπέλα που ίσως έχει καλές υπηρεσίες... Ελπίζω να μην σας κούρασα...

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
695
Πόντοι
81
Αυτό με μερικούς/ες εδώ μέσα λοιπόν... και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σας...
Όταν πληρώνεις μια κοπέλα δεν τις δίνεις τα λεφτά σου για να της αρέσεις.... αλλά για να περάσεις καλά...το πως είσαι ωραίος άσχημος χοντρός λεπτός στα παπάρια σου... Δεν είναι διαγωνισμός ομορφιάς αλλά νταραβερι....
Δίνεις χρήματα παίρνεις όμορφια καύλα απόλαυση άρα;;; Τι λέτε ρε παιδιά;;;
Όσο και να λέτε όσο και να αγαπουληδες να γίνεστε απλά να θυμόμαστε ότι για της κοπέλες της δουλειάς είμαστε ΤΣΈΠΗ!!!Μην έχετε ψευδαισθήσεις... Για αυτό το λόγο και πολλοί από εδώ έχουμε απαίτηση ...όταν δίνεις 150++++ 200+++++ ευρώ για μια ώρα (για πάρα πολλούς) βδομαδιατικο αυτό που θα ενοικιάσει να είναι αν οχι ΆΨΟΓΟ παρά πολύ καλο..Άρα μην χαλάτε της κοπέλες με αυτά που λέτε μην προσπαθήτε να κερδίσετε τα εύσημα (είμαστε ΤΣΈΠΗ) τσάμπα δεν γαματε γκόμενα δεν βγάζετε όσο κουκλάκια η Κουασιμόδοι και αν είστε!!! Το πολύ πολύ να χάσουμε ακόμη μια κοπέλα που ίσως έχει καλές υπηρεσίες... Ελπίζω να μην σας κούρασα...
Εγώ συμφωνώ. Απλώς (ευτυχώς) δεν έχουμε όλοι και όλες τα ίδια γούστα τόσο στην εμφάνιση όσο και στο σεξ. 150 με αναλ, με ουρολαγνεία, με κατάποση, με τελείωμα στο στόμα η στο πρόσωπο, με φτύσιμο, με γλείψιμο όπου θέλετε, με ξύλο κτλ κτλ θεωρώ οτι είναι μια πολύ τίμια τιμή, δεδομένης της εμφανισής μου. Αν ήμουν - σύμφωνα με τα πρότυπα των πολλών - "μουνάρα" λογικά όλα αυτά θα κόστιζαν 300+ ( δεν είμαι χαζή... έκανα ένα ψάξιμο πριν αποφασίσω το 150 και ρώτησα κι όλας).

Aris1987_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2015
Like
2.862
Πόντοι
440
Εγώ συμφωνώ. Απλώς (ευτυχώς) δεν έχουμε όλοι και όλες τα ίδια γούστα τόσο στην εμφάνιση όσο και στο σεξ. 150 με αναλ, με ουρολαγνεία, με κατάποση, με τελείωμα στο στόμα η στο πρόσωπο, με φτύσιμο, με γλείψιμο όπου θέλετε, με ξύλο κτλ κτλ θεωρώ οτι είναι μια πολύ τίμια τιμή, δεδομένης της εμφανισής μου. Αν ήμουν - σύμφωνα με τα πρότυπα των πολλών - "μουνάρα" λογικά όλα αυτά θα κόστιζαν 300+ ( δεν είμαι χαζή... έκανα ένα ψάξιμο πριν αποφασίσω το 150 και ρώτησα κι όλας).
Εχει δίκιο το κοριτσάκι ! Τα συγκεκριμένα γούστα είναι για λάτρεις και δεν είναι για όλους!

Makis99

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
1.579
Πόντοι
3.052

Πολύ σωστη

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
236
Πόντοι
21
Bravo Που έβαλε κανονικές φωτογραφίες χωρίς φίλτρα κτλ !!!
Έτσι δεν χάνει κανείς τον πολύτιμο χρόνο του .
Προσωπικά ψάχνω κάτι άλλο αλλά από εμένα respect καλή επιτυχία σε ότι κάνεις !!!

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.283
Πόντοι
4.895
Καλή αρχή στο κορίτσι, και να θυμάστε, τα γούστα πληρώνονται.

kon-stan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Κριτικές
13
Like
660
Πόντοι
990
Ακόμα δεν έχουνε δει κώλο. Βγάλε μια...

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
695
Πόντοι
81
Μόνο αληθινές φωτογραφίες! Δεν έχω διάθεση να κοροιδέψω κανέναν, ούτε να του φάω λεφτά! Σας ευχαριστώ πολύ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ακόμα δεν έχουνε δει κώλο. Βγάλε μια...
με τάπα

Συνημμένα

• 20250903_224158.jpg
    20250903_224158.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 61

c00kie

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
513
Πόντοι
21
δειξε ρε μωρο τα ορια σου να τα δουμε? αντεχεις λες αλλα καμια φωτο να το δουμε? μεχρι που αντεχεις??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom