Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
606
Πόντοι
96
Ολοι έχουμε τα κουμπιά μας και δεν είναι θέμα μόνο εξυπνάδας , πρέπει να έχεις πονηριά και εμπειρίες .
Μου έχουν φάει χρήματα διάφορες με τον τρόπο τους όχι πολλά, βασικά μικρόποσα . Ακόμα θυμάμαι πιτσιρικάς 28 ετών μου φάγανε 150 ευρώ για έναν καφέ που δεν ήπια στην Ουγγαρία (ήταν η κλασική κομπίνα με γκόμενα που σε πάει σε δικό της μπαρ και παραγγέλνει χωρίς να σου πει και αν δεν πληρώσεις έρχονται μπράβοι) Στην Ταϊλάνδη δεν την έχω πατήσει ακόμα πήγα πρώτη φορά πολύ εμπειρότερος στα 35.
Πριν πάω Ουγγαρία αυτή την απάτη την είχα ανακαλύψει κι αν θυμάμαι καλά την είχα αναφέρει στο νήμα της Βουδαπέστης.
Δεν ξέρω αν την είχες γράψει κι εσύ εκεί μέσα ή κάποιος άλλος.
Υπάρχει και η άλλη με την Σαμπάνια που σου λέει μια γκόμενα να πας στο ξενοδοχείο τάδε και να παραγγείλεις σαμπάνια κ καλά των 50€. Πέτυχα ονλαιν ένα τέτοιο σκαμ αλλά κατάλαβε η τύπισσα ότι δεν επρόκειτο να ακολουθήσω τις οδηγίες της. Κλείνω την παρένθεση να μην χαλάσω το παρόν νήμα.
Απλά θέλει προσοχή γιατί κάποιες απάτες είναι διεθνείς.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.408
Πόντοι
3.556
Ολοι έχουμε τα κουμπιά μας και δεν είναι θέμα μόνο εξυπνάδας , πρέπει να έχεις πονηριά και εμπειρίες .
Μου έχουν φάει χρήματα διάφορες με τον τρόπο τους όχι πολλά, βασικά μικρόποσα . Ακόμα θυμάμαι πιτσιρικάς 28 ετών μου φάγανε 150 ευρώ για έναν καφέ που δεν ήπια στην Ουγγαρία (ήταν η κλασική κομπίνα με γκόμενα που σε πάει σε δικό της μπαρ και παραγγέλνει χωρίς να σου πει και αν δεν πληρώσεις έρχονται μπράβοι) Στην Ταϊλάνδη δεν την έχω πατήσει ακόμα πήγα πρώτη φορά πολύ εμπειρότερος στα 35.
Λάθη πάντα γίνονται τύπε, αλλά σιγά τα λεφτά που έχασες. 150 ευρώ είναι τυπικά πυρομαχικά.

Και με καμία μουνα να βγεις που προσπαθεί να κάνει τον πρώην να ζηλέψει πάλι θα χάσεις λεφτά και χρόνο.

Το πρόβλημα είναι όταν μιλάμε για πυρφόρους που μπαίνουν σε καταστάσεις να συντηρούν μια οικογένεια Ασιατών ή να ρίχνουν μούτρα και να κάνουν τα πάντα για κάνα γιουβαρλάκι

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.097
Πόντοι
456
Εχω πανω απο 6 χρονια να παω σε τετοιο μαγαζι, παλια πηγαινα στο Κολονζ, 3-4 σταθμους απο το Ασοκ με το μετρο, για σοαπυ και νουρου, μετα τον κορονοιο εμπλεξα με τιλακ και δεν μπορουσα να παω. Οταν πηγαινα το προγραμμα ηταν πληρες, φυσικα ζηταγα φουλ σερβις.
Οταν πας, συνηθως σου βγαζουν καταλογο με τιμες και διαλεγεις το προγραμμα που θελεις. Θα ζητησεις φουλ σερβις.
Ο τιμοκατάλογος είναι στάνταρ για αυτό το μαγαζί για αυτό ρωτάω τι πιστεύεις ότι περιλαμβάνεται εκεί μέσα.

Μόνο χρόνο διαλέγεις και μετά αν θες έξτρα λάδια, Jacuzzi κλπ.

Συνημμένα

• PRICE-1.png
    PRICE-1.png
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 13

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.030
Πόντοι
21.395
Ο τιμοκατάλογος είναι στάνταρ για αυτό το μαγαζί για αυτό ρωτάω τι πιστεύεις ότι περιλαμβάνεται εκεί μέσα.

Μόνο χρόνο διαλέγεις και μετά αν θες έξτρα λάδια, Jacuzzi κλπ.
Ειλικρινα δεν ξερω, στο συγκεκριμενο δεν εχω παει, στο σαιτ ειδα οτι στο νουρου αναφερει για "οργασμο", δεν λεει ομως τον τροπο, αν εισαι εκει πας και ρωτας, αν στην τιμη περιλαμβανεται και σεξ, η, τους παιρνεις τηλεφωνο. Αλλιως πας απεναντι στο σοι 24/1 που ειναι στανταρ το σεξ αλλα το μασσαζ ειναι της πλακας.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.097
Πόντοι
456
Ειλικρινα δεν ξερω, στο συγκεκριμενο δεν εχω παει, στο σαιτ ειδα οτι στο νουρου αναφερει για "οργασμο", δεν λεει ομως τον τροπο, αν εισαι εκει πας και ρωτας, αν στην τιμη περιλαμβανεται και σεξ, η, τους παιρνεις τηλεφωνο. Αλλιως πας απεναντι στο σοι 24/1 που ειναι στανταρ το σεξ αλλα το μασσαζ ειναι της πλακας.
Έχει ωραία κορίτσια στο 24/01 όμως;
Δε με νοιάζει τόσο το μασάζ, αλλά καλό είναι να υπάρχει.
Και ποιο συγκεκριμένο μαγαζί προτείνεις από εκείνο το δρόμο;
Πχ βρήκα εκεί κοντά ένα μαγαζί που λέγεται "Erotic massage Bangkok" και γράφει ξεκάθαρα ότι το φουλ σερβις με σεξ κοστίζει 3500baht.
Τέτοιες τιμές έχουν και τα άλλα εκεί γύρω;

Mε 2000baht φορτωνα κορίτσι για 2.5 ώρες στο Chiang Mai.

Τελευταία τροποποίηση:

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.030
Πόντοι
21.395
Στο σόι 24/1 στα περισσότερα, μέχρι τον περασμένο Φλεβάρη η ταρίφα ήταν 2000 τα 60 λεπτά με φουλ σέρβις. Τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν σάιτ, 2-3 είναι που έχουν σάιτ, οι φωτογραφίες όμως που βλέπεις σε αυτά είναι κατά 90% μουφα. Αν μένεις εκεί κοντά αξίζει μια βόλτα σε σόι 33, 24, 24/1.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.761
Πόντοι
3.846
Είδε κανείς το Παγκόσμιο βόλλεϊ γυναικών από κοντά;Τώρα ολοκληρώνεται ο τελικός εκεί

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
297
Πόντοι
21
Έχει ωραία κορίτσια στο 24/01 όμως;
Δε με νοιάζει τόσο το μασάζ, αλλά καλό είναι να υπάρχει.
Και ποιο συγκεκριμένο μαγαζί προτείνεις από εκείνο το δρόμο;
Πχ βρήκα εκεί κοντά ένα μαγαζί που λέγεται "Erotic massage Bangkok" και γράφει ξεκάθαρα ότι το φουλ σερβις με σεξ κοστίζει 3500baht.
Τέτοιες τιμές έχουν και τα άλλα εκεί γύρω;

Mε 2000baht φορτωνα κορίτσι για 2.5 ώρες στο Chiang Mai.

Από περιέργεια, τα ωραία κορίτσια στο άλλο, που λες, τα είδες στο site? Λογικά γνωρίζεις ήδη ότι μόλις πας εκεί, η μία θα λείπει στο χωριό της, η άλλη θα είναι άρρωστη στο κρεβάτι, η παράλλη θα έχει ρεπό και πάει λέγοντας.
Από κοντά θα πας, για να κρίνεις εσύ ο ίδιος τί προτιμάς (και για να ρωτήσεις για αυτά που σε ενδιαφέρουν συγκεκριμένα).

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.097
Πόντοι
456
Από περιέργεια, τα ωραία κορίτσια στο άλλο, που λες, τα είδες στο site? Λογικά γνωρίζεις ήδη ότι μόλις πας εκεί, η μία θα λείπει στο χωριό της, η άλλη θα είναι άρρωστη στο κρεβάτι, η παράλλη θα έχει ρεπό και πάει λέγοντας.
Από κοντά θα πας, για να κρίνεις εσύ ο ίδιος τί προτιμάς (και για να ρωτήσεις για αυτά που σε ενδιαφέρουν συγκεκριμένα).
Ξεκάθαρα είναι όπως τα λες.
Ποτέ δεν κλείνω online από αυτά που βλέπω.
Αλλά επειδή υπάρχουν δεκάδες μαγαζιά και έχω μόνο 3 μέρες εκεί θέλω να πάω στοχευμένα και όχι να πάρω σβαρνα το καθένα και να χάσω 5 ώρες για 2 βόλια.

Εδώ αυτές που κλείνω για πρώτη φορά να έρθουν στο ξενοδοχείο και δεν τις εμπιστεύομαι απόλυτα.
Τους δίνω Διεύθυνση ξενοδοχείου, αλλά όχι νούμερο δωματίου.
Κατεβαίνω κάτω, βλέπω ότι ήρθε αυτή που μου αρέσει και είναι όπως τη θέλω και μόνο τότε την παίρνω πάνω μαζί μου.
Αλλιώς έφυγε πίσω πακέτο.

ponemuk

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
131
Πόντοι
0
μετα τον κορονοιο εμπλεξα με τιλακ και δεν μπορουσα να παω. Οταν πηγαινα το προγραμμα ηταν πληρες, φυσικα ζηταγα φουλ σερβις.
Οταν πας, συνηθως σου βγαζουν καταλογο με τιμες και διαλεγεις το προγραμμα που θελεις. Θα ζητησεις φουλ σερβις.
Αποριες : Δηλ στις συνευρεσεις με το Τιλακ φοραγες durex ; Ηλικιας απο 35-45 ; Το full σημαινει ακαποτο στοματικο συν Boom -Boom , ποικιλων στασεων ;

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.030
Πόντοι
21.395
Αποριες : Δηλ στις συνευρεσεις με το Τιλακ φοραγες durex ; Ηλικιας απο 35-45 ; Το full σημαινει ακαποτο στοματικο συν Boom -Boom , ποικιλων στασεων ;
Το φουλ σημαίνει πίπα , τις περισσότερες φορές ακαποτη και μπουμ- μπουμ.
Παρόλο που το τιλακ δούλευε σε νοσοκομείο και μου έφερνε εξετάσεις για Έιτζ κάθε φορά που πήγαινα κάτω , ελάχιστες στιγμές παρασύρθηκα σε ακαποτο, φοβόμουν και φοβόταν την εγκυμοσύνη.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.030
Πόντοι
21.395

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.097
Πόντοι
456
Ωραίο αυτό το Wood bar στο Sukhumvit 7/1.
Τιμές από 800baht.

Αναρωτιέμαι τι σημαίνει στον τιμοκατάλογο το Easy lady.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.030
Πόντοι
21.395
Ωραίο αυτό το Wood bar στο Sukhumvit 7/1.
Τιμές από 800baht.

Αναρωτιέμαι τι σημαίνει στον τιμοκατάλογο το Easy lady.
Tσιμπουκαδικο. Εχω παει 3-4 φορες, ειχα παει και περσι. Καλτιλα στο φουλ. 800 μπατ η πιπα, συν 1000 αν θες σεξ.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.097
Πόντοι
456
Tσιμπουκαδικο. Εχω παει 3-4 φορες, ειχα παει και περσι. Καλτιλα στο φουλ. 800 μπατ η πιπα, συν 1000 αν θες σεξ.
Βλέπονται οι κοπέλες όμως;
Βλέπω κάτι χοντρές στη σελίδα τους.

Τα 1800 είναι για 1 ώρα στο δωμάτιο σου;

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.030
Πόντοι
21.395
Βλέπονται οι κοπέλες όμως;
Βλέπω κάτι χοντρές στη σελίδα τους.

Τα 1800 είναι για 1 ώρα στο δωμάτιο σου;
Μονο 2-3 αξιζουν, ας πουμε 7αρια-8αρια. Tα 800 μπουκι συν 1000 μπουμ μπουμ ειναι για οσο αντεξεις μια φορα στο καμαρακι στην ειδικη καρεκλα που σε βαζει για το μπουκι. Απο κει και περα ολες δινουν τηλεφωνο για να τις παρεις στο ξενοδοχειο, κρυφα απο το μαγαζι, δεν εχω παρει καμμια απο δαυτες, υποθετω με κανενα διχιλιαρο τις παιρνεις, ισως και για ολη την νυχτα, για να κοιμηθουν σε κανονικο κρεβατι (κοιμουνται στρωματσαδα στο πατωμα η μια διπλα απο την αλλη οσες δεν εχουν σπιτι στην Μπανγκοκ) ειδικα μετα τις 1 το βραδι που κλεινει το μαγαζι.
Αν τις παρεις πριν, το μαγαζι ζηταει μπαρφαιν.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.515
Πόντοι
1.446
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιο μαγαζί είναι αυτό αρχηγέ....
Έχεις φορτώσει απο εκει...?

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
405
Πόντοι
26
Αφού προσπεράσαμε την Ταϊλάνδη είμαστε σε καλό δρόμο. Αλλά χρειάζεται πολλή προσπάθεια μέχρι να φτάσουμε τον τουρισμό της Τουρκίας.
.

Συνημμένα

• FB_IMG_1757407199257.jpg
    FB_IMG_1757407199257.jpg
    242,5 KB · Εμφανίσεις: 15

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom