Δηλ το εντελως δωρεαν Dateinasia.com το εχεις υπ οψιν , η σου ξυνιζει γιατι δεν εχει επαγγελματιες ; Προσφερει και βιντεοκληση , εννοειται οτι στα κριτηρια αναζητησης θα βαλεις μονο Ταιλανδη , τα σοβαρα κοριτσια θελουν ο αντρας να γραψει πρωτα ενα hello . Το αμεσως επομενο βημα ειναι η συνεχιση της επικοινωνιας με το Line app , κανει θραυση στην Ταιλανδη και τεσπα Whatsapp. Με το Line δεν δινεις τηλεφωνικο αριθμο , αρκει ενα QR code . Εννοειται πως εχεις τλχ 2 τηλεφωνα μαζι σου , τα κοριτσια ειναι κατα κανονα βιαστικα , μετα απο συντομο καυλαντισμα θελουν συναντηση και μαλιστα οπως μου τονιζουν ως BF , boyfriend και οχι ως επισκεπτη . Με το καλημερα σου εχουν κατεβασει τη κυλοτα ., ακομα καλυτερα βορεια επαρχια , ανετα ο 60 αρης βρισκει 40αρα . Οσο ανεβαινει το εισοδημα και η μορφωση των κοριτσιων , πχ Μαστερ , τοσο "Δυτικοποιουνται " , αλλα παραμενουν σαγηνευτικες. Το Thaifriendly απο εδω στην Αθηνα στο δωρεαν μου δινει 1 μηνυμα ανα 10 λεπτα και οχι στις Premium . Ειναι τιγκα στις επαγγελματιες που μπαινουν κατ ευθειαν στο ψητο , τεσπα ειναι για την πρωτη επαφη και μετα Line , Whatsapp . Ενδεικτικα χθες μια 45αρα , αψογη , ζουμερη στη φωτο και κατοπιν ερωτηματος μου ζητησε 40 χιλιαρικα για να με συνοδευει επι 1 μηνα τον Οκτωβριο , διαφορετικα ερχεται st , lt στο ξενοδοχειο .Τα καλα κοριτσια ζητανε σοβαρη σχεση , γιατι να μην γινεται κατ αρχην δεκτο και μετα το κλασικο "στριβειν" δια του Αρραβωνος ; Παρελειψα το καλυτερο για οσους δεν γνωριζουν γρι Αγγλικα : Δεν ειναι απαραιτητο πλεον , οπως και τα κοριτσια ερχονται σε επαφη με translators , ετσι και τα αγορια , για φωνη και κειμενο . Δεν χρειαζεται να μεσολαβουν αγγλικα , απευθειας Thai - Ελληνικα . Για δυσκολες περιπτωσεις , πχ ρομαντικη ερωτικη "εξομολογηση " του τυπου " Λιωνω για σενα " καταφευγουμε στο Chagpt και στις αψογες μεταφρασεις του , απευθειας . Ενας ολοκληρος κοσμος , γυναικες - αντρες μπορουν να ερθουν ανετα σε επαφη , ειναι τα καλα της τεχνολογιας . Το μονο εμποδιο ειναι η μηδενικη αυτονομη ταξιδιωτικη εμπειρια στο εξωτερικο , για οσους ταξιδευουν μονο με γκρουπ , ομως με το πρωτο ταξιδι ξεπερνιεται . Ολα εγιναν ευκολα με την τεχνολογια , Καλοταξιδοι ολοι !