Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.030
Πόντοι
21.395
Το 2009, πριν πάω πρώτη φορά Ταϊλάνδη, κάθησα και διάβασα τις 1000 πρώτες σελίδες αυτού του νήματος, και ομολογώ , ίσως να τα είχα πρήξει με ερωτήσεις στους παλιούς που γράφανε τοτε. Μόλις βγήκα από το αεροπλάνο, τον Φλεβάρη του 2010, τα είχα ξεχάσει όλα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.059
Πόντοι
3.656
Το 2009, πριν πάω πρώτη φορά Ταϊλάνδη, κάθησα και διάβασα τις 1000 πρώτες σελίδες αυτού του νήματος, και ομολογώ , ίσως να τα είχα πρήξει με ερωτήσεις στους παλιούς που γράφανε τοτε. Μόλις βγήκα από το αεροπλάνο, τον Φλεβάρη του 2010, τα είχα ξεχάσει όλα.
ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ. Πριν πάω Ταϊλάνδη, είχα διαβάσει όλες τις σελίδες του νήματος, ρώτησα και πήρα εξειδικευμένες απαντήσεις από τον lyst, είδα αμέτρητα βίντεο από Μπάνγκλα, και μόλις πάτησα το πόδι μου ένιωσα απίστευτα οικεία, σαν να είχα ξαναπάει στη χώρα. Όλα αυτά με βοήθησαν ώστε να μην την πατήσω οικονομικά, να γνωρίζω εκ των προτέρων τις τιμές και τους πιθανούς κινδύνους. Χωρίς αυτή την υποδομή, σίγουρα θα μου είχε στοιχίσει πολύ ακριβότερα και ίσως είχα διακινδυνεύσει. Ειδικά στο τι να κάνεις και στο τι να μην κάνεις, θα φερόμουν όπως στην Ελλάδα και θα την πάταγα. π.χ. απάτη με τα ρέστα, απάτη των ταξί, απάτη με ενοικιαζόμενα κάθε είδους, απάτη με ανήλικη κλπ

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
262
Πόντοι
21
Εγώ πρώτη φορά το 2010 κάθισα 15 μέρες και είχα πέσει στον εμφύλιο που είχαν ... Είχα κανονίσει ένα πρόγραμμα με μία μέρα Παταγια και μετα Πουκετ και πιπι ...αλλά ...... έκανα μια βλακεία και πήγα πρώτα Παταγια και με το ζόρι έφυγα και πήγα και 5 μέρες Μπανγκόκ με παρακίνηση των φίλων μου . Το Πουκετ το είδα το 2011 .... Μεγάλο πλεονέκτημα τότε η απευθείας πτήση της ΤΗΑΙ .

musician

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
648
Πόντοι
6.060
Ποια θεωρείτε ότι είναι τα 3-4 καλύτερα mall στην Bangkok να επισκευθεί κάποιος για να περάσει την ώρα του και να φλερτάρει χαλαρά και με κανενα κορίτσι?
Ή να κάνει meeting από dating site?

Επίσης κάποια ξενοδοχεία με πισίνα στην Sukhumvit κοντά στην Nana , Asok που να βολεύουν και για "φόρτωμα" το βράδυ ? (Όχι ακριβά )

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
3.281
Πόντοι
1.436
Έκλεισα εισητιρια για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στη Ταϊλάνδη, φτηνά δε τα λες... περίπου 12 μέρες θα κάτσω, έχω ήδη matcharei και μιλάω με καμία 30αρια γυναίκες στο thaifriendly και έχουμε ανταλλάξει insta..να δούμε τι θα προλάβουμε ομως δε παίζει να προλάβω ούτε τις μισες... τεσπά

Το θέμα που έχω είναι ότι δε ξέρω πως θα κάνω κατανομή του χρόνου μου στη χώρα , για να δω όσων τα δυνατό περισσότερα αξιοθέατα...έβαλα και το ai να μου κάνει πρόγραμμα και καταλήγω μάλλον σε 4 μέρες bangok μετά 3 μέρες chang rai και μετά το υπόλοιπο μαζί με τη Πρωτοχρονιά σε Phuket και ίσως island hopping σε Krabi

Ιδέες? προτάσεις? Btw έκανα βιντεοκλήση με μια 47 χρόνων από το thaifriendly για 35αρα φαίνεται όμως , γενικά φαίνεται πολλή ενθουσιασμένη ,μου στέλνει μυνήματα κάθε μέρα και μου είπε ότι θα έρθει να με πάρει από το αεροδρόμιο με το αμάξι της όταν φτάσω αλλά εγώ της είπα βλέπουμε και ότι δε θέλω να τη βαραινω

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.030
Πόντοι
21.395

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.030
Πόντοι
21.395
Ποια θεωρείτε ότι είναι τα 3-4 καλύτερα mall στην Bangkok να επισκευθεί κάποιος για να περάσει την ώρα του και να φλερτάρει χαλαρά και με κανενα κορίτσι?
Ή να κάνει meeting από dating site?

Επίσης κάποια ξενοδοχεία με πισίνα στην Sukhumvit κοντά στην Nana , Asok που να βολεύουν και για "φόρτωμα" το βράδυ ? (Όχι ακριβά )
Αν μείνεις κοντά σε Νανά απο Mall το Τέρμιναλ 21, και παίρνεις το Σκάι τρέν κατεβαίνεις Σιάμ και εκεί έχει 2-3 μαζεμένα. Ξενοδοχείο συνιστώ πάντα το S.M. Grande Residence, στο σοι 4 μέσα στο επίκεντρο, αλλά πολύ ήσυχο και με πολύ καλή πισίνα, γύρω στα 40 ευρώ.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.030
Πόντοι
21.395
ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ. Πριν πάω Ταϊλάνδη, είχα διαβάσει όλες τις σελίδες του νήματος, ρώτησα και πήρα εξειδικευμένες απαντήσεις από τον lyst, είδα αμέτρητα βίντεο από Μπάνγκλα, και μόλις πάτησα το πόδι μου ένιωσα απίστευτα οικεία, σαν να είχα ξαναπάει στη χώρα. Όλα αυτά με βοήθησαν ώστε να μην την πατήσω οικονομικά, να γνωρίζω εκ των προτέρων τις τιμές και τους πιθανούς κινδύνους. Χωρίς αυτή την υποδομή, σίγουρα θα μου είχε στοιχίσει πολύ ακριβότερα και ίσως είχα διακινδυνεύσει. Ειδικά στο τι να κάνεις και στο τι να μην κάνεις, θα φερόμουν όπως στην Ελλάδα και θα την πάταγα. π.χ. απάτη με τα ρέστα, απάτη των ταξί, απάτη με ενοικιαζόμενα κάθε είδους, απάτη με ανήλικη κλπ
Φυσικά και εγώ είχα ενημερωθεί για τα σκαμ και τις απατεωνιες με τους τουκτουκτζηδες που με 10 Μπατ θα σε πήγαιναν όπου ήθελες, αφού πρώτα όμως θα σου έκαναν τον γύρο της πόλης, πηγαίνοντας σε στον Ράφτη, στον κοσμηματοπώλη και στο τέλος στο μασσατζιδικο για μπουμ -μπουμ. Όπως επίσης για τους κινδύνους είτε να πας με ανήλικη, είτε να σε κεράσουν ποτό σε πινγκ-πονγκ σόου της Πατπονγκ και να ξυπνήσεις δίπλα σε κανένα πτώμα η, χωρίς νεφρό. Αυτά καλά κάνουν και τα ρωτούν τα παιδιά που γράφουν εδώ. Όταν λέω ότι τα είχα ξεχάσει όλα, εννοώ τα σχέδια που έκανα για το πώς θα περάσω στις σχέσεις μου με τις εργαζόμενες, και το τι θα δω και που είχα προγραμματίσει να πάω.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις πρόγραμμα ειδικά την πρώτη φορά.

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
297
Πόντοι
21
Έκλεισα εισητιρια για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στη Ταϊλάνδη, φτηνά δε τα λες... περίπου 12 μέρες θα κάτσω, έχω ήδη matcharei και μιλάω με καμία 30αρια γυναίκες στο thaifriendly και έχουμε ανταλλάξει insta..να δούμε τι θα προλάβουμε ομως δε παίζει να προλάβω ούτε τις μισες... τεσπά

Το θέμα που έχω είναι ότι δε ξέρω πως θα κάνω κατανομή του χρόνου μου στη χώρα , για να δω όσων τα δυνατό περισσότερα αξιοθέατα...έβαλα και το ai να μου κάνει πρόγραμμα και καταλήγω μάλλον σε 4 μέρες bangok μετά 3 μέρες chang rai και μετά το υπόλοιπο μαζί με τη Πρωτοχρονιά σε Phuket και ίσως island hopping σε Krabi

Ιδέες? προτάσεις? Btw έκανα βιντεοκλήση με μια 47 χρόνων από το thaifriendly για 35αρα φαίνεται όμως , γενικά φαίνεται πολλή ενθουσιασμένη ,μου στέλνει μυνήματα κάθε μέρα και μου είπε ότι θα έρθει να με πάρει από το αεροδρόμιο με το αμάξι της όταν φτάσω αλλά εγώ της είπα βλέπουμε και ότι δε θέλω να τη βαραινω

Φίλε, είναι λίγες οι ημέρες. Αν θες να κάνεις και να δεις πολλά, δεν θα ευχαριστηθείς τίποτα, λόγω του ότι δεν έχεις πολύ χρόνο.

Επικεντρώσου σε 2-3 πόλεις. Δεν ξέρω γιατί γράφεις για Chiang Rai, μήπως εννοούσες το Chiang Mai (εκεί έχει αεροδρόμιο εξάλλου) και πληκτρολόγησες λάθος; Έχε κατά νου πως θα χρειαστείς μεταφορικό μέσο για να δεις πράγματα εκεί επάνω, διαφορετικά θα αρκεστείς το πολύ σε μια πόλη και σε κανά αξιοθέατο λίγο πιο έξω με κανά group-άκι παρέα με το mini-bus, για παράδειγμα. Αν υπήρχε δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου (με διεθνές δίπλωμα), θα ήσουν πολύ πιο άνετος.

Στο Phuket εννοείται πως όλα είναι ευκολότερα, και πράγματι μπορείς να κάνεις και island hopping, που λες, με μονοήμερες εκδρομές. Καλύτερα τις περισσότερες ημέρες σου να τις χαλάσεις εκεί κάτω. Στον Βορρά, θα νιώσεις ψιλο-χαμένος αν δεν πας οργανωμένα και δεν έχεις ημέρες για "γύρες" εδώ κι εκεί. Έχει καλό οδικό δίκτυο, αλλά είναι μεγάλες οι αποστάσεις για να δεις ενδιαφέροντα πράγματα, θα πρέπει να ξυπνάς άγρια χαράματα για να προλάβεις. Εκτός κι αν αρκεστείς, όπως σου έγραψα, σε 1-2 αξιοθέατα (και επαναλαμβάνω ότι με έδρα το Chiang Rai τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα).

Τώρα, για την 47χρονη κυρία που μιλάτε, κράτα γενικώς μικρό καλάθι και μην δίνεις μεγάλη βάση. Θα έρθει να σε παραλάβει από το αεροδρόμιο (το έχω ακούσει αυτό πολλές φορές). Περισσότερο σαν μια πρόταση ενθουσιασμού, είναι, όπως κι εσύ κατάλαβες. Πού μένει; Κοντά στην πρωτεύουσα; Τί επαγγέλεται; Μην κάνεις "ανοίγματα" πριν καν βρεθείτε κάπου έξω, σε "ουδέτερο" έδαφος. Πες ότι σε βάζει στο αυτοκίνητο και σε έλεγχο αστυνομίας παρακάτω βρίσκουν τις πίσω θέσεις γεμάτες σκόνες, τί θα κάνεις; Λέμε τώρα, δεν κινδυνολογούμε, αλλά χρειάζεται μια άλφα προσοχή. Καλά κάνεις και κρατάς επαφές καθημερινά, αλλά μην "ανοίγεσαι".

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.524
Πόντοι
456
εγω τι να πω που το 2005 δεν ειχαμε καν ιντερνετ που να τρεχει καπως ωστε να μαθεις κατι , αδιαβαστος πηγα αλλα οκ ολα καλα

ponemuk

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
131
Πόντοι
0
Στο Thaifriendly υπαρχουν παρα πολλες επαγγελματιες , κανουν μπαμ ,πχ 25 χρονο μωρο - κουκλι , ζητα αντρα οποιασδηποτε ηλικιας . Αντιθετα στο τελειως ελευθερο Dateinasia.com νομιζω θα κανεις δουλεια , εαν φυσικα αναζητας και το ρομαντζο. Ειναι τιγκα στις πινεζες , ομως θα βαλεις κριτηρια Thai , ηλικιες , μορφωτικο επιπεδο και θα σου βγαλει αρκετες Thai . Συστηνεται να κατεβασεις την εφαρμογη Line στο κινητο, πολυ δημοφιλης και κανεις εκει τα κονε , φυσικα παιζει και whatsapp . Απο 3 μμ - 7 μμ ωρα Ελλαδος ειναι οι καλυτερες . Εχουν ολες translator , που και που Αγγλικα . Τα κοριτσια απο τις βορειες επαρχιες ειναι πιο "αβγαλτα" αν και η αθωοτητα εχει χαθει προ πολλου . Μετρα προφυλαξης απαραιτητα , κοινη λογικη , safety first .

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.850
Πόντοι
47.293
Αν κ δεν είμαι φαν της Ταϊλάνδης ,Η κουμπάρα μου η Ταυλανδη μού είπε ότι πολύ παιχνίδι με μασαζερι κ μπριζόλα έχει το soi 33 πλέον ...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
41.960
Πόντοι
6.256

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.030
Πόντοι
21.395
Αν κ δεν είμαι φαν της Ταϊλάνδης ,Η κουμπάρα μου η Ταυλανδη μού είπε ότι πολύ παιχνίδι με μασαζερι κ μπριζόλα έχει το soi 33 πλέον ...
Σοι 33 ειναι μασσαζερι με γιαπωνεζικα κολπα. Αλλα και απεναντι στο σοι 24/1 ενα μικρο δρομακι εχει καμμια δεκαρια, ισως παραπανω , "μασσαζερι της πουτσας", με μπριζολιασμα στα 1800-2000 μπατ την ωρα.

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.850
Πόντοι
47.293
Σοι 33 ειναι μασσαζερι με γιαπωνεζικα κολπα. Αλλα και απεναντι στο σοι 24/1 ενα μικρο δρομακι εχει καμμια δεκαρια, ισως παραπανω , "μασσαζερι της πουτσας", με μπριζολιασμα στα 1800-2000 μπατ την ωρα.
Όλες τις τρύπες ξέρεις της πολης

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.850
Πόντοι
47.293

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.030
Πόντοι
21.395
Ποιος έχει πάει πιο παλιά Ταυλανδη
Έχω τομ θείο μου που πήγε νομίζω το 1976 αλλά τελικά έφυγε ακλαφτος ..πήρε ελλεηνιδα
Θυμαμαι ενα παλιο μελος του νηματος ο φον Μακουλης που πηγαινε συχνα Ταυλανδη και τελικα παντρευτηκε Μολδαβεζα. Αν θυμαμαι καλα οι αναφορες για Ταιλανδη απο μελη σε αυτο το νημα αναφεροταν για μετα το 2000.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom