Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
3.281
Πόντοι
1.436
Τύπε τι 47 μας λες ; Χρονών; Στο αρχαιολογικό μουσείο Μπανγκοκ πας ;

Μάλλον είναι η πρώτη σου φορά. Όταν πας εκεί θα πέσει ο μέσος ορος ηλικία που θα σε προσεγγίζει. Δραματικά

(Εκτός αν είσαι 70, οπότε άκυρο)
Εγώ είμαι στα 30 στο δρόμο για 40 και έχω κάνει matches με διάφορες ηλικίες. Ακριβή ηλικία δε θέλω να πάω γιατί νομίζω κάποια άκυροι γνωστοί μου διαβάζουν το forum

Μπήκα και στο tinder με passport mode το πρόβλημα εκεί είναι ότι δε μπορείς να κάνεις filter τα ladyboys. Το θέμα είναι δυσκολεύομαι να καταλάβω ποιες είναι freelancers ποιες semi pro και ποιες είναι οι πιο 'σοβαρες'... γενικά πολλές single moms βλέπω
Κάποιες είναι φανερά freelancers και μου λένε από την αρχή τιμή ξεκάθαρα συνήθως 1500 για short time και αλλες 4000 για lt. Το παίρνω ως δεδομένο ότι αυτές που έχουν πολύ τσουλε φωτογραφίες είναι freelancers. Μια αρκετή εντυπωσιακή μοντελε μου ζήτησε 6000 για lt εχει 15κ followers στο ινστα και παριστάνει τη real estate agent και καλά.

Άλλες για παράδειγμα είναι δασκάλες αλλες είναι κομμώτριες,άλλες είναι πωλήτριες, το ξέρω γιατί εδώ και καιρό τις ακολουθώ στα socials και ανεβάζουν φωτο από την καθημερινότητα τους ,πιστεύω ομως ότι μάλλον οι πιο πολλές είναι semi pro. Είμαι οκ άμα ξεκαθαρίσω τιμή με κάποια από την αρχη, αλλά πιστεύω θα χαλάστω αν η άλλη στη πορεία αρχίσει να μου λέει ότι θέλει να της πάρω το καινούριο iphone. Βρήκα και κάποιες πολύ δυνατές εμφανισιακά που μάλλον δεν ειναι freelancers αλλά μένουν σε μη τουριστικές περιοχές στην επαρχία

Pattaya αξίζει να πάω? Από ότι κατάλαβα από προηγούμενα posts μάλλον οχι. Πρωτοχρονιά πιο μέρος αξίζει πιο πολύ στη Ταϊλάνδη?

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.421
Πόντοι
3.556
Εγώ είμαι στα 30 στο δρόμο για 40 και έχω κάνει matches με διάφορες ηλικίες. Ακριβή ηλικία δε θέλω να πάω γιατί νομίζω κάποια άκυροι γνωστοί μου διαβάζουν το forum

Μπήκα και στο tinder με passport mode το πρόβλημα εκεί είναι ότι δε μπορείς να κάνεις filter τα ladyboys. Το θέμα είναι δυσκολεύομαι να καταλάβω ποιες είναι freelancers ποιες semi pro και ποιες είναι οι πιο 'σοβαρες'... γενικά πολλές single moms βλέπω
Κάποιες είναι φανερά freelancers και μου λένε από την αρχή τιμή ξεκάθαρα συνήθως 1500 για short time και αλλες 4000 για lt. Το παίρνω ως δεδομένο ότι αυτές που έχουν πολύ τσουλε φωτογραφίες είναι freelancers. Μια αρκετή εντυπωσιακή μοντελε μου ζήτησε 6000 για lt εχει 15κ followers στο ινστα και παριστάνει τη real estate agent και καλά.

Άλλες για παράδειγμα είναι δασκάλες αλλες είναι κομμώτριες,άλλες είναι πωλήτριες, το ξέρω γιατί εδώ και καιρό τις ακολουθώ στα socials και ανεβάζουν φωτο από την καθημερινότητα τους ,πιστεύω ομως ότι μάλλον οι πιο πολλές είναι semi pro. Είμαι οκ άμα ξεκαθαρίσω τιμή με κάποια από την αρχη, αλλά πιστεύω θα χαλάστω αν η άλλη στη πορεία αρχίσει να μου λέει ότι θέλει να της πάρω το καινούριο iphone. Βρήκα και κάποιες πολύ δυνατές εμφανισιακά που μάλλον δεν ειναι freelancers αλλά μένουν σε μη τουριστικές περιοχές στην επαρχία

Pattaya αξίζει να πάω? Από ότι κατάλαβα από προηγούμενα posts μάλλον οχι. Πρωτοχρονιά πιο μέρος αξίζει πιο πολύ στη Ταϊλάνδη?
Σε αυτή την ηλικία θα γαμησεις στο τζάμπα. Και σε νορμαλ ηλικία όχι γριά.

Παταγια δεν έχω πάει, μου έχουν πει ότι παίζει μόνο πουτανιλικι και πολλοί Πακιστανοί στερημένοι κουραδοχρωμοι. Δε θα πήγαινα

Θα καθόμουν Πουκε (που οι πιο πολλές θέλουν λεφτά) ή Μπανγκογκ (που παίζουν νορμαλ κοπελες)

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.101
Πόντοι
456

Tinder για Ταυλανδες δεν αξίζει.
Αν πας για τουρίστριες άλλο θέμα.

Αυτό με τα σοσιαλ το θεωρώ ρίσκο να ανταλλάξω Facebook με Ταυλανδες που μπορεί να κολλήσουν και να περιμένουν πράγματα μετά.
Θεωρώ ότι πρέπει να κρατάμε πιο ψυχρή στάση, ειδικά αν ταζουμε έρωτες.
Δε διαβάζεις αυτά που γράφονταν πιο πάνω για ψεύτικα τσεκ αουτ κλπ;

Για Πρωτοχρονιά μόνο Bangkok. Δεν υπάρχει το τι θα βρεις από πάρτυ, μαγαζιά, εκδηλώσεις κλπ.

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.486
Πόντοι
201
Πώς ήταν τότε τα πράγματα ; Σε πολλούς δρόμους λένε δίχως άσφαλτο κ τις κοπέλες όπως την Αφρική τώρα δλδε λίγο μπιρι μπιρι κ ερχόντουσαν μαζί σου κ ότι δώσεις ..
Ήταν , όσο θυμάμαι, πολύ παρόμοια. Το bhat κάπου 10 δραχμές, δηλαδή κάπου 40 baht στο σημερινό ευρώ. Με 1500 έβρισκες κάτι καλό για όλο το βράδυ, με 2000 ερχόντουσσν όλες. Στη bangkok είχε κορυφαία νιαμου που έφταναν και στα 4000. Σοι καουμπόι και άλλα 2-3 μεγαλύτερα στενα, ξαχνάω τώρα πως λέγανε την περιοχή. Ίσως Σουκουμβίτ . Καμία σχέση με χωματόδρομους.

Στο Πούκετ είχαμε μείνει στην Καρόν, δεν ξέραμε, και είχαμε νοικιάσει μηχανή για να πηγαίνουμε στην Πατόνγκ. Μπαράκια φουλ με κορίτσια, go go bars κανονικά. Τότε σε όλα τα μπαράκια είχε ξύλινα τραπέζια (σαν του χασάπη) και παίζαμε με πόσες σφυριές θα καρφώσεις ένα καρφι ως το τέλος.

Τέλεια ήταν. Βέβαια ήμασταν κι εμείς αλλιώς.

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.386
Πόντοι
2.356
Τύπε τι 47 μας λες ; Χρονών; Στο αρχαιολογικό μουσείο Μπανγκοκ πας ;

Μάλλον είναι η πρώτη σου φορά. Όταν πας εκεί θα πέσει ο μέσος ορος ηλικία που θα σε προσεγγίζει. Δραματικά

(Εκτός αν είσαι 70, οπότε άκυρο)
Γι αυτο η 47αρα ρίχνει ολα τα οπλα στο τραπέζι
Και αμαξι εχει και τραπέζι θα του κανει μη σου πω. Και μποτοξιες μπορει να χει παιξει και σιλικονες και τα πάντα ολα
Ασε που αμα εχει αμάξι θα μενει και σε καλύτερο σπίτι οπότε την επόμενη φορά μπορει να τον χοσταρει. Οπότε τα λεφτα των ξενοδοχείων αμα τα ξοδέψει αλλου θα περασει άρχοντας με τη 47αρα.
Στη Μαλαισια εχω πετυχει πολλες 40φευγα με οικονομικά ανεξάρτητες μιας και το βιοτικό επιπεδο είναι υψηλότερο. Θελει βέβαια να κατσεις καιρο οχι 10 μέρες. Γενικα ειναι πολυ ευκολα τα πράγματα αμα θες να μπλέξεις αμα είσαι δυτικος, σε βρισκουν αυτές δε χρειάζεται να ψαξεις πολυ
Πάντως κι εγω νομιζω οτι για πρωτη φορα Ταυλανδη θα πρεπει να ψαχτει σε νεότερες πουτανο ηλικίες. Εκτός κι αν καποιος είναι 50φευγα και δεν εχει όρεξη για περα δωθε

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.421
Πόντοι
3.556
Γι αυτο η 47αρα ρίχνει ολα τα οπλα στο τραπέζι
Και αμαξι εχει και τραπέζι θα του κανει μη σου πω. Και μποτοξιες μπορει να χει παιξει και σιλικονες και τα πάντα ολα
Ασε που αμα εχει αμάξι θα μενει και σε καλύτερο σπίτι οπότε την επόμενη φορά μπορει να τον χοσταρει. Οπότε τα λεφτα των ξενοδοχείων αμα τα ξοδέψει αλλου θα περασει άρχοντας με τη 47αρα.
Στη Μαλαισια εχω πετυχει πολλες 40φευγα με οικονομικά ανεξάρτητες μιας και το βιοτικό επιπεδο είναι υψηλότερο. Θελει βέβαια να κατσεις καιρο οχι 10 μέρες. Γενικα ειναι πολυ ευκολα τα πράγματα αμα θες να μπλέξεις αμα είσαι δυτικος, σε βρισκουν αυτές δε χρειάζεται να ψαξεις πολυ
Πάντως κι εγω νομιζω οτι για πρωτη φορα Ταυλανδη θα πρεπει να ψαχτει σε νεότερες πουτανο ηλικίες. Εκτός κι αν καποιος είναι 50φευγα και δεν εχει όρεξη για περα δωθε
Τύπε μου , πολλοί και ενδεχομένως και το παλικάρι που σχολίασε, επειδή μένουν στο μπουρδελο που λέγεται Ελλάδα, νομίζουν ότι παντού πρέπει να κάνουν έκπτωση για τις γκόμενες.

Επειδή στην Ελλαδα και σε κάποια μέρη στη δυτική Ευρώπη (και ΗΠΑ) υπάρχουν ένα σωρό άθλιοι τιποτένιοι κουραδενιοι πυρφόροι που τα δίνουν όλα για το μουνι , και βλέπεις χοντρές να νομίζουν ότι κάποιες είναι , δε σημαίνει πως πρέπει να κάνεις τις ίδιες υποχωρήσεις (που κάνουν γελοία αναρχιδα άτομα) όταν πας Ασία.

Να μου λέει παλικάρι μεταξύ 30-40 ότι θα πάει να γαμησει την κωλογρια που είναι στην εμμηνόπαυση (εκτός αν μοιάζει με τη Κέιτ Μος) μου δείχνει ότι δεν καταλαβαίνει που πάει και είναι μπολιασμένος με το ελλεινιδιστικο δηλητήριο.

Φοβάμαι πως με ινσταγκραμ και ηλίθιους Αμερικανούς και αυτά τα μέρη κάποτε θα χαλάσουν (όπως χάλασε το Μπλοκ για όσους πήγαμε πριν από είκοσι χρόνια), αλλά προς το παρόν κρατάνε

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.421
Πόντοι
3.556
Και για τον Κύπριο που λέει το Τιντερ δε δουλεύει.

Εγώ μόνο με τιντερ έχω γαμησει. (Και με άκυρες γνωριμίες στο δρόμο, εύκολο να γίνουν).

Το Τιντερ το πρόβλημα το έχει στο Πουκε που είναι το 90% βίζιτες ή τραβελια.που και εκεί , σε δύο επισκέψεις βρήκα κοπέλες στο τζάμπα.

Στη μπανγκοκ είναι πιο εύκολα .

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.101
Πόντοι
456
Και για τον Κύπριο που λέει το Τιντερ δε δουλεύει.

Εγώ μόνο με τιντερ έχω γαμησει. (Και με άκυρες γνωριμίες στο δρόμο, εύκολο να γίνουν).

Το Τιντερ το πρόβλημα το έχει στο Πουκε που είναι το 90% βίζιτες ή τραβελια.που και εκεί , σε δύο επισκέψεις βρήκα κοπέλες στο τζάμπα.

Στη μπανγκοκ είναι πιο εύκολα .
Τι έχεις γαμήσει στην Ταυλανδη με Tinder ;
Χοντρές τουρίστριες;

Γιατί από Ταυλανδες έχει ελάχιστες (όλες είναι έτσι και αλλιώς στο Thai friendly) και από ξένες μόνο κάτι χοντρές Βραζιλιάνες και μια Ολλανδή βγήκα και γνώρισα.
Φυσικά δεν είχα τόσο ανάγκη να πηδήξω ότι γυναίκα βρω και μετά από ένα ποτό χαιρέτησα.
Το ίδιο και με 45αρα ντόπια που είχε τεράστια διαφορά από κοντά σε σχέση με τις φωτό στο Tinder. Κάποιες από αυτές παρακάλεγαν για φόρτωμα, αλλά ούτε στόμα δεν τους τον έδινα.

Τώρα με Tinder στην Ευρώπη παίζεις μπάλα με άλλου τύπου μουνια, αλλά Ασία δεν κάνει πολύ δουλειά.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.421
Πόντοι
3.556
Τι έχεις γαμήσει στην Ταυλανδη με Tinder ;
Χοντρές τουρίστριες;

Γιατί από Ταυλανδες έχει ελάχιστες (όλες είναι έτσι και αλλιώς στο Thai friendly) και από ξένες μόνο κάτι χοντρές Βραζιλιάνες και μια Ολλανδή βγήκα και γνώρισα.
Φυσικά δεν είχα τόσο ανάγκη να πηδήξω ότι γυναίκα βρω και μετά από ένα ποτό χαιρέτησα.
Το ίδιο και με 45αρα ντόπια που είχε τεράστια διαφορά από κοντά σε σχέση με τις φωτό στο Tinder. Κάποιες από αυτές παρακάλεγαν για φόρτωμα, αλλά ούτε στόμα δεν τους τον έδινα.

Τώρα με Tinder στην Ευρώπη παίζεις μπάλα με άλλου τύπου μουνια, αλλά Ασία δεν κάνει πολύ δουλειά.
Έχω γαμησει , όπως έχω ξαναπεί , μια μουναρα ντόπια που ασχολιόταν με real estate η οποία είναι στα τοπ 5 μουνια που έχω γαμησει ποτέ ,

Μια μέτρια ντόπια και μια αρκετά καλή από Λαός.

Στις δε Φιλιππινες, έγινε χαμός, από πολύ καλές γκόμενες

Επίσης είχα διάφορες , ψιλό καλές ρωσίδες.

Ται φρεντλι έβαλα και έβρισκα μόνο τραβελια και επι πληρωμη.

Όπως είπα ότι το τιντερ δε δούλεψε για μένα στην Κολομβια (λόγω και μη γνώσης της γλώσσας) έτσι λέω ότι φιλιππινες και ταυλανδη έγινε χαμός. Έτσι λέω και οτι Πουκε, το 90% ήταν πουτανες και πήρε αρκετή ώρα να βρω ντόπια μη πουτανα και καλή.

Και κάτι ακόμα, πέρσι που είχα πάει Λαός και μετά γύρισα Μπανγκοκ, είχα βάλει το πλατινουμ με δύο boost για μια ώρα, έκλεισα την εφαρμογή γιατί κρασαρε απο τα πολλά ματς και λαικ. Μιλάμε μόνο ντόπιες.

Τώρα αν εσένα σου κάτσανε μόνο ξένες και χοντρές, δε ξέρω μήπως φταίει αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.486
Πόντοι
201
Ρε παιδιά, εγώ στην Ταϊλάνδη δεν έχω αναζητήσει και δεν έχω γαμήσει ποτέ κάποια χωρίς λεφτά. Κάνω κάτι λάθος; Γιατί να ψάχνω ντόπιες να γαμήσω τζάμπα όταν υπάρχουν πουτάνες να γαμήσω, φθηνά και καλά και με ότι γούστα θέλω. Προφανώς κάτι δεν καταλαβαίνω;;;

Το 1997 που ήταν το πρώτο ταξίδι μου και συζητήσαμε παραπάνω, μόλις κατεβήκαμε από το αεροπλάνο καταλάβαμε τι γινόταν. Πιάναμε τους κώλους από όλες τις γυναίκες που υπήρχανε οπου και αν ήτανε, στο Πουκέτ βέβαια. Έπιασα τον κώλο από την σερβιτόρα στην πιτσαρία που τρώγαμε της ζήτησα να βρεθούμε μετά και μου είπε how much; Αυτή ήταν πουτάνα η δεν ήταν; Αν θεωρήσουμε ότι πουτάνα είναι αυτή που παίρνει λεφτά για να γαμηθεί, ήταν. Δεν είναι έτσι όλες οι Ταϊλανδές;

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
297
Πόντοι
21
Θυμαμαι τον LYST που σκηνοθετουσε ολοκληρα σκηνικα, ετοιμαζε βαλιτσες οτι δηθεν εφευγε την αλλη ημερα, δωροδοκουσε ρεσεψιονιστες για να του κανουνε δηθεν τσεκ-αουτ, προκειμενου να μην εχει δραματα χωρισμου.

Θεωρώ ότι όλοι έχουμε κάνει κάτι τέτοια :angel:

Pattaya μην πας, ειδικά τέτοια εποχή. Για Πρωτοχρονιά, το Phuket θα το ευχαριστηθείς περισσότερο, ειδικά αν πηγαίνεις πρώτη φορά.
Βόλτες στις παραλίες Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα σου φανούν παράδεισος (κι έτσι είναι στο φινάλε).

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.386
Πόντοι
2.356
Έχω γαμησει , όπως έχω ξαναπεί , μια μουναρα ντόπια που ασχολιόταν με real estate η οποία είναι στα τοπ 5 μουνια που έχω γαμησει ποτέ ,

Μια μέτρια ντόπια και μια αρκετά καλή από Λαός.

Στις δε Φιλιππινες, έγινε χαμός, από πολύ καλές γκόμενες

Επίσης είχα διάφορες , ψιλό καλές ρωσίδες.

Ται φρεντλι έβαλα και έβρισκα μόνο τραβελια και επι πληρωμη.

Όπως είπα ότι το τιντερ δε δούλεψε για μένα στην Κολομβια (λόγω και μη γνώσης της γλώσσας) έτσι λέω ότι φιλιππινες και ταυλανδη έγινε χαμός. Έτσι λέω και οτι Πουκε, το 90% ήταν πουτανες και πήρε αρκετή ώρα να βρω ντόπια μη πουτανα και καλή.

Και κάτι ακόμα, πέρσι που είχα πάει Λαός και μετά γύρισα Μπανγκοκ, είχα βάλει το πλατινουμ με δύο boost για μια ώρα, έκλεισα την εφαρμογή γιατί κρασαρε απο τα πολλά ματς και λαικ. Μιλάμε μόνο ντόπιες.

Τώρα αν εσένα σου κάτσανε μόνο ξένες και χοντρές, δε ξέρω μήπως φταίει αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη
Το κολπο είναι να κάνεις καινουριο λογαριασμό μολις πας κατω.Σε βαζει τοπ λιστ για κανα 24ωρο και τα match πέφτουν βροχή.
Στο μεταξύ στη Μαλαισια μου κόστισε 12RM την εβδομάδα δηλ 2.30€. Στην Ελλαδα 12€ . Ουτε καν.

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.850
Πόντοι
446
Για εμένα είμαι 50 και πάω απο τα 35 μου, η Ταϊλάνδη είναι μια πολύ όμορφη χώρα για διακοπές και αν είσαι μέσης ή μεγαλύτερης ηλικίας μπορείς να έχεις την ψευδαίσθηση ότι κάνεις διακοπές σαν 20 χρόνος σε ελληνικό νησί το καλοκαίρι (εγώ τουλάχιστον έτσι αισθάνθηκα και δεν περίμενα να το ξαναζήσω) . Δηλαδή μπορείς να πηγαίνεις σε μεγάλα club και να διασκεδάζεις χωρίς να είσαι σαν την μύγα μέσα στο γάλα (λόγο ηλικίας) όπως σε αντίστοιχα club στην Ελλάδα - Ευρώπη και να φλερτάρεις με νεα κορίτσια . Υπάρχει 24 ωρο φλερτ με κοπέλες στην γκρι ζώνη δηλαδή που έχουν κανονικές δουλειες αλλά είναι ανοιχτές για έξτρα εισόδημα - δώρα. Μπορείς να αλλάζεις κοπέλες (νεαρής ηλικίας) όλη μέρα ή να έχεις μια όσο χρόνο θες . Φυσικά όλα αυτά δεν είναι τζάμπα αλλά υπάρχει κόστος που αν μπορείς να το πληρώσεις έστω για κάποιες μέρες πραγματικά αξίζει. Κατά τα άλλα έχει σχεδόν τζάμπα μασάζ , πολύ φθηνό φαγητό και διαμονή. Το σεξ υπάρχει παντού και προσωπικά το απολαμβάνω όπως και σε άλλες χώρες, δεν θα πηγαινα μόνο για σεξ αλλά για όλο το πακέτο διακοπών. Εγώ πάω με φίλους που διασκεδάζουμε όλη μέρα με καυλάντισμα στα κορίτσια με , μασαζ . μπανακι ή mall στην Μπανγκόκ , φλερτ γέλια με την παρέα και πως περάσαμε με τις κοπέλες , καλό φαγητό και το ξημέρωμα μετά το clubbing αν έχω όρεξη παίρνω κάποια στο δωμάτιο , μετά ύπνος και το απογευμα πάλι στην βόλτα. Για άλλους είναι βαρετό αλλά για εμένα ήταν οι διακοπές των νεανικών μου χρόνων στα ελληνικά νησιά που το ξαναζώ.
Πολϋ σωστός !

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.101
Πόντοι
456
Το κολπο είναι να κάνεις καινουριο λογαριασμό μολις πας κατω.Σε βαζει τοπ λιστ για κανα 24ωρο και τα match πέφτουν βροχή.
Στο μεταξύ στη Μαλαισια μου κόστισε 12RM την εβδομάδα δηλ 2.30€. Στην Ελλαδα 12€ . Ουτε καν.
Όλα αυτά για να γλιτώσεις την συνδρομή; Δηλαδή πόσα email έχεις φτιάξει για τέτοια κόλπα;

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι πάει κάποιος σοβαρά να κάνει χρήση Tinder και θα σκεφτεί τα 15€ για μερικές μέρες που θέλει να παίξει μπάλα.
Δεν λέμε να πληρώνεις για 1 χρόνο συνέχεια.

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.386
Πόντοι
2.356
Όλα αυτά για να γλιτώσεις την συνδρομή; Δηλαδή πόσα email έχεις φτιάξει για τέτοια κόλπα;

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι πάει κάποιος σοβαρά να κάνει χρήση Tinder και θα σκεφτεί τα 15€ για μερικές μέρες που θέλει να παίξει μπάλα.
Δεν λέμε να πληρώνεις για 1 χρόνο συνέχεια.
Το ιδιο email, διαγραφή λογαριασμού οταν φεύγω και του χρονου νεο κατα την άφιξη, άλλωστε στην Ελλαδα ειναι αχρηστο.
Μετα πληρωνω ανα εβδομαδα.
Το Thaifriendly μου εβαλε οριο 1 μήνυμα ανά 24ωρο. Μαλλον χορτασανε free users και θελουν πιο πολλουσ premium

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.421
Πόντοι
3.556
Επειδή το κάναμε μεσανατολικό, να σας δώσω σκονάκι γλειφομουνιξ.

Καράφλας, με καλά μπράτσα αλλά λίγο κοιλιτσα, κοντός (1.75 και κάτω), κάποια ταξίδια στο ινσταγκραμ.

Αν με ρίξεις μπανγκοκ και μου πεις γαμησε σήμερα, στο τζάμπα, δεν ξέρω αν θα γαμησω.

Ο λόγος είναι πως οι μη εκδιδόμενες κοπέλες, έχουν τη δουλειά τους, μπορεί η άλλη να είναι λογίστρια σε big 4 και να μη μπορεί καθημερινή ή να μένει πολύ μακριά. Αν ρίξω τα στάνταρ ( αλλά αυτό το έκανα παλιά Ευρώπη πλέον δεν το κάνω) πιθανότατα να γαμησω καμιά Φακλανα αμέσως (που είπε και ο Κύπριος)

Σίγουρα με τιντερ θα ματσαρω πάρα πάρα πολλές, και αν έχω ένα καθαρό ΣΚ μπροστά μου (αν έχω φτάσει πχ Τέταρτη) θα φάω κάποια, καλή, στο τζάμπα. Δεν έχω κάνει ποτέ προετοιμασία από Ευρώπη.

Για κόστος, σχεδόν παντα πληρώνω ταξί ποτά φαΐ. Λέω σχεδόν πάντα γιατί μια φορά μια με πήγε στο giant swing σε ένα φαγάδικο που έπαιρνε μόνο μετρητά, εγώ είχα ελάχιστα, και πλήρωσε η ίδια και τα υπόλοιπα του λογαριασμού για να μην πάω σε ΑΤΜ και το ταξί.

Για ερωτοτουρισμο, καλύτερα να μη μένεις Σόι 4, (αλλά όχι hard no). Έχω μείνει δύο φορές στο Νοβοτελ (νομίζω η mercure είναι) που είναι στα εκατό μέτρα από Νανα Πλαζα.

Ιδανικά , παίρνεις ινσταγκραμ και μιλάς από εκεί με όποια έχεις βάλει στο μάτι. Πουλάς και φούμαρα (το έκανα, και μετά έφαγα μπόλικα unfollow) γιατί σημασία έχει να είσαι σεσημασμένος γκολτζής σαν τον Μπατιστούτα. Αυτή είναι η διαδικασία μέσω τιντερ.

Πέρα απο Τιντερ, έφαγα μια που τη γνώρισα μέσα στο ξενοδοχείο. Ήταν στην πισίνα , της μίλησα, μου είπε μένει Παταγια (δε ξέρω αν έκανε πουτανιλικι), και μετά μου πρότεινε να πάμε για φαΐ. Την πήγα (επιλογή μου, αυτή και με συνδυασμό Πίτσα/Πουτσα χαρούμενη θα ήταν) στο αργεντίνικο το πανάκριβο που είναι ψηλά πάνω στη Σουκχουμβιτ και που το έχει Αργεντινός. Ωραίο μουνι.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.421
Πόντοι
3.556
Πουκε τα πράγματα περιπλέκονται. Αλλά εδώ φαίνεται ο κυνηγός που δεν περιμένει ασίστ από το Ρικέλμε και μπαίνει μόνος.

Στο τιντερ σχεδόν όλες είναι πουτανες. Οπότε κυνηγάμε η ντόπιες ή κοπέλες που δουλεύουν τίμια στον τουρισμό.

Έχω γαμησει με τιντερ (κάθε φορά που πάω) αλλά θα σας πάρει ώρα (ειδικά εμένα που είμαι μαλακας και κοτευω να ρωτήσω αμέσως αν είναι βίζιτα). Όταν λέω ώρα , εννοώ περίπου 48 ώρες, όχι έντονης προσπάθειας αλλά πες περίπου δυο μέρες, από 1.5 ώρα σε κάθε μέρα (ματσαρισμα, φιλτράρισμα, συζήτηση/μπανγκογκ έχω βγει και με γκομενα που ματσαρα στο αεροδρόμιο και μίλησα 15 λεπτά, αλλά μέτρια)

Γιατί, όμως φαίνεται ο κυνηγός εδώ; Πολύ απλό, οι κοπέλες που όντως δουλεύουν και δεν είναι πουτανες θα είναι ελεύθερες το βράδι, οπότε τι θα κάνουν ; Παραλία, γυμναστήριο, χόμπι.

Οπότε, πας απλά γυμναστήριο, (εγώ πήγα στο μάξιμουμ ή μαξιμους κάπως έτσι στη πατονγκ) και μιλάς σε όποια είναι εκεί. Η πουτανα δε θα είναι στο τζιμ το βράδυ. Για όποιον δε θέλει να ασχοληθεί με τιντερ αυτό το παράδειγμα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.063
Πόντοι
3.656
Ρε παιδιά, εγώ στην Ταϊλάνδη δεν έχω αναζητήσει και δεν έχω γαμήσει ποτέ κάποια χωρίς λεφτά. Κάνω κάτι λάθος; Γιατί να ψάχνω ντόπιες να γαμήσω τζάμπα όταν υπάρχουν πουτάνες να γαμήσω, φθηνά και καλά και με ότι γούστα θέλω. Προφανώς κάτι δεν καταλαβαίνω;;;

Το 1997 που ήταν το πρώτο ταξίδι μου και συζητήσαμε παραπάνω, μόλις κατεβήκαμε από το αεροπλάνο καταλάβαμε τι γινόταν. Πιάναμε τους κώλους από όλες τις γυναίκες που υπήρχανε οπου και αν ήτανε, στο Πουκέτ βέβαια. Έπιασα τον κώλο από την σερβιτόρα στην πιτσαρία που τρώγαμε της ζήτησα να βρεθούμε μετά και μου είπε how much; Αυτή ήταν πουτάνα η δεν ήταν; Αν θεωρήσουμε ότι πουτάνα είναι αυτή που παίρνει λεφτά για να γαμηθεί, ήταν. Δεν είναι έτσι όλες οι Ταϊλανδές;
κοίτα τύπε, ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Εγώ σαν άτομο, πήγα με το σχέδιο να πηδάω μόνο με λεφτά. Ποιος ο λόγος να φλερτάρω, να χάσω χρόνο, και να μιλάω περί ανέμων και υδάτων με μια γυναίκα, χρησιμοποιώντας μια ξένη και για τους δυο μας γλώσσα; ΠΡΟΣΟΧΗ. Είμαι σίγουρος ότι σε κάποια μέλη έτυχε Ντόπια Γυναίκα, με την οποία έμειναν σχεδόν όλο το χρόνο των διακοπών τους. Και μαγκιά τους. ΟΧΙ, δεν είναι όλες οι Ταϊλανδές πουτάνες. Η χώρα έχει περίπου 72.000.000 πληθυσμό, άρα οι γυναίκες είναι 36.000.000. Κάνε αναγωγή πόσες εκπορνεύονται, και υπολόγισε ότι μέσα σε αυτές έχουν έρθει και σεξεργάτριες από πολλές χώρες, μέχρι Ρωσίδες θα βρεις.

ponemuk

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
131
Πόντοι
0
Το ιδιο email, διαγραφή λογαριασμού οταν φεύγω και του χρονου νεο κατα την άφιξη, άλλωστε στην Ελλαδα ειναι αχρηστο.
Μετα πληρωνω ανα εβδομαδα.
Το Thaifriendly μου εβαλε οριο 1 μήνυμα ανά 24ωρο. Μαλλον χορτασανε free users και θελουν πιο πολλουσ premium
Δηλ το εντελως δωρεαν Dateinasia.com το εχεις υπ οψιν , η σου ξυνιζει γιατι δεν εχει επαγγελματιες ; Προσφερει και βιντεοκληση , εννοειται οτι στα κριτηρια αναζητησης θα βαλεις μονο Ταιλανδη , τα σοβαρα κοριτσια θελουν ο αντρας να γραψει πρωτα ενα hello . Το αμεσως επομενο βημα ειναι η συνεχιση της επικοινωνιας με το Line app , κανει θραυση στην Ταιλανδη και τεσπα Whatsapp. Με το Line δεν δινεις τηλεφωνικο αριθμο , αρκει ενα QR code . Εννοειται πως εχεις τλχ 2 τηλεφωνα μαζι σου , τα κοριτσια ειναι κατα κανονα βιαστικα , μετα απο συντομο καυλαντισμα θελουν συναντηση και μαλιστα οπως μου τονιζουν ως BF , boyfriend και οχι ως επισκεπτη . Με το καλημερα σου εχουν κατεβασει τη κυλοτα ., ακομα καλυτερα βορεια επαρχια , ανετα ο 60 αρης βρισκει 40αρα . Οσο ανεβαινει το εισοδημα και η μορφωση των κοριτσιων , πχ Μαστερ , τοσο "Δυτικοποιουνται " , αλλα παραμενουν σαγηνευτικες. Το Thaifriendly απο εδω στην Αθηνα στο δωρεαν μου δινει 1 μηνυμα ανα 10 λεπτα και οχι στις Premium . Ειναι τιγκα στις επαγγελματιες που μπαινουν κατ ευθειαν στο ψητο , τεσπα ειναι για την πρωτη επαφη και μετα Line , Whatsapp . Ενδεικτικα χθες μια 45αρα , αψογη , ζουμερη στη φωτο και κατοπιν ερωτηματος μου ζητησε 40 χιλιαρικα για να με συνοδευει επι 1 μηνα τον Οκτωβριο , διαφορετικα ερχεται st , lt στο ξενοδοχειο .Τα καλα κοριτσια ζητανε σοβαρη σχεση , γιατι να μην γινεται κατ αρχην δεκτο και μετα το κλασικο "στριβειν" δια του Αρραβωνος ; Παρελειψα το καλυτερο για οσους δεν γνωριζουν γρι Αγγλικα : Δεν ειναι απαραιτητο πλεον , οπως και τα κοριτσια ερχονται σε επαφη με translators , ετσι και τα αγορια , για φωνη και κειμενο . Δεν χρειαζεται να μεσολαβουν αγγλικα , απευθειας Thai - Ελληνικα . Για δυσκολες περιπτωσεις , πχ ρομαντικη ερωτικη "εξομολογηση " του τυπου " Λιωνω για σενα " καταφευγουμε στο Chagpt και στις αψογες μεταφρασεις του , απευθειας . Ενας ολοκληρος κοσμος , γυναικες - αντρες μπορουν να ερθουν ανετα σε επαφη , ειναι τα καλα της τεχνολογιας . Το μονο εμποδιο ειναι η μηδενικη αυτονομη ταξιδιωτικη εμπειρια στο εξωτερικο , για οσους ταξιδευουν μονο με γκρουπ , ομως με το πρωτο ταξιδι ξεπερνιεται . Ολα εγιναν ευκολα με την τεχνολογια , Καλοταξιδοι ολοι !

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.421
Πόντοι
3.556
Καποτες φέρνεις από Ευρώπη γιατί μια φορά που πήρα εκεί, έσπαγε λόγω μεγέθους και μπήκα ακαπ (είμαι μαλακας το ξέρω)

Για άλλα μέρη της υπέροχης αυτή χώρας δε ξέρω τίποτα, δεν έχω πάει.

Φιλιππινες είναι ακόμα πιο εύκολο και δεν έχει τόσες πουτανες. Αλλά καλύτερα στο Cebu αυτά τα κόλπα γιατί Ελ Νίντο/Κορον τίποτα.

Παίζουν και Ρωσίδια, αλλά δεν είναι η πρώτη μου επιλογή. Ματσαρπυν πιο εύκολα από Ευρώπη.

Και κάτι τελευταίο. Αν δεν είσαι εντελώς αποτυχημένος σαν ύπαρξη (σαν κάποιους κλαψιάρηδες του φόρουμ) τότε είσαι το εισιτήριο μιας γυναίκας για μια καλύτερη ζωή.

Το ότι οι ελλεινιδες ή οι δυτικές είναι δηλητηριασμένες και δεν το βλέπουν αυτό είναι πρόβλημα τους. Είχα ένα ελλεηνιδιστικο αποτυχημένο γιουβαρλάκι που γνώριζα από κύκλο, μια χοντρούλα να λέει ο Γκειφομουνιξ είναι μάπας, ενώ της έριχνα στα αυτιά. Μπανγκογκ παίρνεις αυτό που σου αξίζει σαν άντρας.

Βέβαια αν είσαι άμπαλος στην Ευρώπη θα είσαι αμπαλος και εκεί και μπορεί καμιά να σου φάει λεφτά

Thai friendly πλήρωσα πρίμιουμ, μόνο σε πουτανες έπεσα

Η σύνοψη αυτού του νήματος σε τρία ποστ, κλείστε το.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom