Wandererwonder
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.281
- Πόντοι
- 1.436
Εγώ είμαι στα 30 στο δρόμο για 40 και έχω κάνει matches με διάφορες ηλικίες. Ακριβή ηλικία δε θέλω να πάω γιατί νομίζω κάποια άκυροι γνωστοί μου διαβάζουν το forumΤύπε τι 47 μας λες ; Χρονών; Στο αρχαιολογικό μουσείο Μπανγκοκ πας ;
Μάλλον είναι η πρώτη σου φορά. Όταν πας εκεί θα πέσει ο μέσος ορος ηλικία που θα σε προσεγγίζει. Δραματικά
(Εκτός αν είσαι 70, οπότε άκυρο)
Μπήκα και στο tinder με passport mode το πρόβλημα εκεί είναι ότι δε μπορείς να κάνεις filter τα ladyboys. Το θέμα είναι δυσκολεύομαι να καταλάβω ποιες είναι freelancers ποιες semi pro και ποιες είναι οι πιο 'σοβαρες'... γενικά πολλές single moms βλέπω
Κάποιες είναι φανερά freelancers και μου λένε από την αρχή τιμή ξεκάθαρα συνήθως 1500 για short time και αλλες 4000 για lt. Το παίρνω ως δεδομένο ότι αυτές που έχουν πολύ τσουλε φωτογραφίες είναι freelancers. Μια αρκετή εντυπωσιακή μοντελε μου ζήτησε 6000 για lt εχει 15κ followers στο ινστα και παριστάνει τη real estate agent και καλά.
Άλλες για παράδειγμα είναι δασκάλες αλλες είναι κομμώτριες,άλλες είναι πωλήτριες, το ξέρω γιατί εδώ και καιρό τις ακολουθώ στα socials και ανεβάζουν φωτο από την καθημερινότητα τους ,πιστεύω ομως ότι μάλλον οι πιο πολλές είναι semi pro. Είμαι οκ άμα ξεκαθαρίσω τιμή με κάποια από την αρχη, αλλά πιστεύω θα χαλάστω αν η άλλη στη πορεία αρχίσει να μου λέει ότι θέλει να της πάρω το καινούριο iphone. Βρήκα και κάποιες πολύ δυνατές εμφανισιακά που μάλλον δεν ειναι freelancers αλλά μένουν σε μη τουριστικές περιοχές στην επαρχία
Pattaya αξίζει να πάω? Από ότι κατάλαβα από προηγούμενα posts μάλλον οχι. Πρωτοχρονιά πιο μέρος αξίζει πιο πολύ στη Ταϊλάνδη?