Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.283
- Πόντοι
- 4.895
Ωραίος… Άρα την έκανε την μαλακιά η τσαπερδώναΕίπαμε Ναι.![]()
Ωραίος… Άρα την έκανε την μαλακιά η τσαπερδώναΕίπαμε Ναι.![]()
Σε αυτό που λες...δεν συμφωνώ. Δεν ξέρουμε τι ανάγκες έχει η καθεμία, για να βγεί στο κλαρί. Πάντως η κοπέλα τα σπάει στις υπηρεσίες κι ας μην την έχω πάρει!Ωραίος… Άρα την έκανε την μαλακιά η τσαπερδώνα
Δε μίλησα για το κλαρί, εκεί όντως η κάθε μία βγαίνει για το δικό της λόγο. Αναφέρθηκα ξεκάθαρα για το να πάει στα σπιτάκια ενώ είχε στρώσει πελατολόγιο και γραφόντουσαν καλά λόγια εδώ.Σε αυτό που λες...δεν συμφωνώ. Δεν ξέρουμε τι ανάγκες έχει η καθεμία, για να βγεί στο κλαρί. Πάντως η κοπέλα τα σπάει στις υπηρεσίες κι ας μην την έχω πάρει!![]()
Και τι ωρες τιην είδες? Εγω επειδή την ξερω , θα παω να τσεκάρω, όποιος θέλει ακολουθεί.Είπαμε Ναι.![]()
Τυπε ο mpouxos δε λεει μαλακιες στις ενημερωσεις του αν εσυ δε θες να τον πιστεψεις δικο σου θεμα τελος αν νομιζεις οτι τα cg δε πανε στα σπιτακια να δουλεψουν εισαι βαθια νυχτωμενοςΚαι τι ωρες τιην είδες? Εγω επειδή την ξερω , θα παω να τσεκάρω, όποιος θέλει ακολουθεί.
Απλα δεν το περίμενα απο την νεφελη , αυτο ειναι όλο. Δεν αμφιβάλλω αυτά που λέτε για τα αλλα κοριτσια. Υγ ξέρουμε τι ωρα εργάζεται εκει? Και σε πιο? Θα παω αύριο να την δω.Τυπε ο mpouxos δε λεει μαλακιες στις ενημερωσεις του αν εσυ δε θες να τον πιστεψεις δικο σου θεμα τελος αν νομιζεις οτι τα cg δε πανε στα σπιτακια να δουλεψουν εισαι βαθια νυχτωμενος
Απ ολες να το περιμενεις δε διαφερει σε τιποτα αυτη απο τις αλλεςΑπλα δεν το περίμενα απο την νεφελη , αυτο ειναι όλο. Δεν αμφιβάλλω αυτά που λέτε για τα αλλα κοριτσια.
Εχεις ένα πολυ μεγάλο δίκιο, πιστεύω οτι πάντα υπάρχουν εξερεσεις. Μέχρι αποδείξει του εναντίον. Γιαυτο μοιραζόμαστε αλλωστε πληροφορίες εδω.Απ ολες να το περιμενεις δε διαφερει σε τιποτα αυτη απο τις αλλες
Εθεάθη η Νεφέλη η ανεξάρτητη στα studio βραδινή τιμές από 30
Η δική μου εμπειρία κάθε άλλο παρά άσχημη ήταν. Μου είχε φερθεί το κοριτσάκι σαν να ήταν η γκόμενά μου (αυτό το 2024)Εγώ πάντως μια φορά που πήγα ήταν πολύ χάλια. Χεπετα μεγάλη και δεν θα ξαναπάω ποτέ αλλο... όντος η υπηρεσίες της, είναι υπηρεσίες σπιτάκια
Καλά ο καθένας έχει αλλά γούστα,άλλες εμπειρίες και άλλες προσδοκίες το τι περιμένει από την κοπέλα.για μένα ήταν το χειρότερο ραντεβού σε αγοραίο έρωτα,για άλλους μπορεί να είναι το καλύτερο. Ήθελα απλά να γράψω την εμπειρία μου.Η δική μου εμπειρία κάθε άλλο παρά άσχημη ήταν. Μου είχε φερθεί το κοριτσάκι σαν να ήταν η γκόμενά μου (αυτό το 2024)
Σε φίλο που της έστειλα πέρασε άψογα πριν καμιά 30ημέρες.
Τώρα τι σκέφτηκε και πήγε στα σπιτάκια μόνο αυτή το ξέρει.
Στα μηνύματα που της έστειλα δεν έχει απαντήσει πάντως τις τελευταίες 20 ημέρες.
Άρα παίζει και στα δύο ταμπλό.Δεν είναι παράξενο.Και η Βαλεντίνα που είδα χτες στο Black Angels της Νικηφόρου Ουρανού εργάζεται παράλληλα και ως βίζιτα όπως με ενημέρωσε έγκριτος συναγωνιστής που αν θέλει θα πει ποιος είναι.Μου έδειξε και την αγγελία της.Επιβεβαιώνω και εγώ για τη Νεφέλη.Χτες ήταν κλειστό το Πέτρου Ερημίτη 5 και την είδα στην Πέτρου Ερημίτη 3Α.Σε υπηρεσίες μπορεί να τα σπάει,αλλά προτίμησα να περάσω με άλλη κοπέλα της αρεσκείας μου.Τι να πω? Εγώ σχετικά εύκολα τι βρήκα προχθές ότι ήθελα το έκανε. Bonus πότε μια κοπέλα που κάνει αυτή την δουλειά δεν θα σε κάνει να αισθανθείς λες και είναι γκόμενα σου και αυτό είναι το φυσιολογικό. . Μια συναλλαγή έχουμε με τις κοπέλες και η Νεφέλη δε αποτελεί εξαίρεση. Να κάνεις σεξ με έναν άνθρωπο που γουστάρετε έχει άλλη χάρη
Λογικό να αργήσει γιατί έχει και δεύτερο πόστο παράλληλα.Δύσκολος συνδυασμός και μπράβο της σε αυτό.Εγώ πάντως τι βρήκα. Άργησε κάπως να απαντήσει για τα δεδομένα της αλλά δεν υπήρξε πρόβλημα. Ήρθε και στο χώρο μου.
Σωστός1. Προφανεστατα όσες κάνουν βίζιτες μόνες, μπορούν να βρεθούν και στα σπιτάκια και αντίστροφα.
Ακόμα και με πιατσοβιες το έχουμε δει.
Οι νέοι που τις ερωτεύεστε και τις βρίσκετε ξεχωριστές και δεν το περιμένατε από αυτές, μπορείτε να πέσετε από το συννεφάκι.
Κάνουν μια δυσκολη δουλειά για τα φράγκα και μόνο.
Ακόμα κι αν αποχωρήσουν από τη δουλειά και βρουν κάποιον να μείνουν μαζί, πάλι πρώτα βάζουν το συμφέρον και τη σιγουριά.
2. Όσοι σνομπαρετε το μπουρδέλο, να σας ενημερώσουμε πως σε πλήθος επαγγελμάτων συμβαίνει αυτό.
Κάποιοι χώροι είναι απλά βιτρίνα.
Ο καθηγητής κάνει μάθημα σε τάξη, αλλά ακριβοπληρωνεται τα ιδιαίτερα.
Ο γιατρός είναι σε νοσοκομείο, αλλά βγάζει πολλαπλάσια στο ιατρείο του.
Και άλλα πολλά.
3. Αν σε μια βραδιά κάνει η κοπέλα πολλές μάρκες και αφαιρέσεις και τα έξοδα του χώρου που πληρώνει όταν κάνει incall μπορεί και να βγάζει και περισσότερα στα σπίτια παρά ως βίζιτα.
4. Δε νομίζω πως η Νεφέλη ήταν ποτέ και το σούπερ ΧΟΤ όνομα του χώρου, ώστε να έχει τόσες πολλές επισκέψεις και να μην χρειαστεί να κάνει κάτι άλλο.
Προφανώς δεν έβγαιναν τα φράγκα που ήθελε για αυτό είπε να δοκιμάσει στα σπιτάκια.
Αρε Νεφέλη υπέρ καυλαρε ωραία έμπνευση για παιχνίδι στην κουζίνα στο επόμενο ραντεβού!!!