πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.496
- Πόντοι
- 15.931
Δηλαδή εσείς πιστεύετε αυτό που υποστηρίζει; Ότι δηλαδή σπεύδουν άμεσα να του τα μεταφέρουν οι λίγοι καλοί του φίλοι ;![]()
Δηλαδή εσείς πιστεύετε αυτό που υποστηρίζει; Ότι δηλαδή σπεύδουν άμεσα να του τα μεταφέρουν οι λίγοι καλοί του φίλοι ;![]()
Που τους βρήκε τους φίλους η αδερφάρα;Δηλαδή εσείς πιστεύετε αυτό που υποστηρίζει; Ότι δηλαδή σπεύδουν άμεσα να του τα μεταφέρουν οι λίγοι καλοί του φίλοι ;![]()
χωρις η μεΔεν βλέπω πάντως να τον ενημέρωσε κάποιος από τους λίγους καλούς φίλους του, πως τον ξεκώλιασα αναρτώντας φωτογραφία με δίκανο το οποίο ισχυριζόταν ότι αποκλείεται να έχω.
Μάλλον του τα μεταφέρουν "επιλεκτικά".![]()
Που τους βρήκε τους φίλους η αδερφάρα;
χωρις η με
Σκαλίσματα με ολόκληρες φωτιές;Παλιό, σκουριασμένο και φτηνοιταλιάνικο, αλλά υπάρχει :
Για να δούμε θα το δει η αδερφή ο Λάκης τώρα;-----Μια ευγενικη χορηγια της ΜΠΟΥ™ telecoms, προωθειστε τα μηνυματα σας σε οποιο μελος σας εχει μπλοκαρει------
για τυχον χρεωσεις δεν γνωριζουμε τιποτα, απευθυνθειτε στα καταστηματα Αλβανος
Μην πυροβολειτε τον ταχυδρομο, χρωσταει παντου και ξεπληρωνει με χαρες. Πλατα ο πλομο.
Καλησπερα @tellystalone6969 , βρισκομαστε στην ευχαριστη θεση να σου ανακοινωσουμε that you have been served
![]()
![]()
![]()
μην απαντατε σε αυτο στο email
Σκαλίσματα με ολόκληρες φωτιές;
Δεν το βλέπω για φτηνιαρικο..
-----Μια ευγενικη χορηγια της ΜΠΟΥ™ telecoms, προωθειστε τα μηνυματα σας σε οποιο μελος σας εχει μπλοκαρει------
για τυχον χρεωσεις δεν γνωριζουμε τιποτα, απευθυνθειτε στα καταστηματα Αλβανος
Μην πυροβολειτε τον ταχυδρομο, χρωσταει παντου και ξεπληρωνει με χαρες. Πλατα ο πλομο.
Καλησπερα @tellystalone6969 , βρισκομαστε στην ευχαριστη θεση να σου ανακοινωσουμε that you have been served
![]()
![]()
![]()
μην απαντατε σε αυτο στο email
Δυστυχισμένη ύπαρξη . Του έχω υποσχεθεί , ότι θα πάρει φωτογραφίες ... ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ 2025....
Δεν με ενδιαφέρει .
Τις έχω αγορασμένες προ δεκαετίας.
Είχα την εντύπωση ότι ΤΟΤΕ, δεν πωλούνταν στην ελλάδα. Φυσικά μπορεί να έκανα λάθος.
Θα βάλω .... 1-2 φωτογραφίες .... μέχρι ... τις διακοπές του Αυγούστου !!!!!!!!
Όχι μόνο ξυράφια.
![]()
Αν σας δειξω τι εχω εγω θα παμε φυλακη
![]()