You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)
SirLancelot
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 3.642
- Πόντοι
- 1.436
Ανεξαρτήτως κόστους;Θα μπορούσε κάποιος να πει ποιο είναι το καλύτερο στο σύνολο των υπηρεσιών ;
Social? Εχουμε;Η ψαρομουνα που λέτε σύμφωνα με τις πηγές μου πρέπει να έχει φάει κρεμπιε και το "εμφανίζει" σιγά σιγά στα σοσιαλ της η τρολαρει....
Κοιτα η αλήθεια είναι ότι με εξιτάρει η φάση ότι το μασάζ φτάνει κάπου αλλού . Όσον αφορά μπριζόλα δεν με ενδιαφέρει , φραπεδάκι άντε και κάνα καλαμάκιΑνεξαρτήτως κόστους;
SirLancelot
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 3.642
- Πόντοι
- 1.436
ΕλεγκανςΚοιτα η αλήθεια είναι ότι με εξιτάρει η φάση ότι το μασάζ φτάνει κάπου αλλού . Όσον αφορά μπριζόλα δεν με ενδιαφέρει , φραπεδάκι άντε και κάνα καλαμάκι
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
στο ελεγκανς πήγε η αλεξία από την βάνα έχουμε μεταγραφή 50 ευρώ το κόστος ρούχα και τρομπάρισμα . το κρεβάτι που έχει σε ένα δωμάτιο ξέρει κανείς τι παίζει?
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
ελεγκανς με διαφορά και στης τιμές και στα κορίτσια. και σαν χώρος είναι τοπΘα μπορούσε κάποιος να πει ποιο είναι το καλύτερο στο σύνολο των υπηρεσιών ;
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.673
- Πόντοι
- 3.846
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;Το έχουν για το φουλ πρόγραμμα της Ντάριας και της Φένιας.Αφού κάποιοι συναγωνιστές έχουν πάρει και μπριζόλα εκεί μέσαστο ελεγκανς πήγε η αλεξία από την βάνα έχουμε μεταγραφή 50 ευρώ το κόστος ρούχα και τρομπάρισμα . το κρεβάτι που έχει σε ένα δωμάτιο ξέρει κανείς τι παίζει?
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
μια φορά είχα ρωτήσει την φενια από περιέργεια πόσα τσιμπούκια έχεις κάνει και μου είπε αμέτρητα. τώρα ξεκινά και το κάτω μέρος κατάλαβα πάει για ξεχείλωμαΤι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;Το έχουν για το φουλ πρόγραμμα της Ντάριας και της Φένιας.Αφού κάποιοι συναγωνιστές έχουν πάρει και μπριζόλα εκεί μέσα
Gewrgiosmentor
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας παιδιά.
Είμαι ο Γιώργος από Γερμανία.
Θα έρθω σε κάποιες μέρες στην Θεσσαλονίκη.
Μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να πάω για να περάσω καλά?
Είμαι παντρεμένος
Είμαι ο Γιώργος από Γερμανία.
Θα έρθω σε κάποιες μέρες στην Θεσσαλονίκη.
Μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να πάω για να περάσω καλά?
Είμαι παντρεμένος
atapos21
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2021
- Like
- 6.903
- Πόντοι
- 1.056
Απλά πάρε τηλ για μασάζ..Πώς θα γίνει να πάρω πρόσβαση στην milf-cougar Εύα jumbo, Πυλαία?
Γεια σου Άλεξ. Να ρωτήσω: άλλο το imperial και άλλο το elegance?Συμφωνώ... εκεί να πας....έλεγκανς.... Ελπίζω να βοηθήσαμε τα μάλα....
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.673
- Πόντοι
- 3.846
Ένα και το αυτόΓεια σου Άλεξ. Να ρωτήσω: άλλο το imperial και άλλο το elegance?
Γιατί έχει δύο ονόματα?Ένα και το αυτό
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.673
- Πόντοι
- 3.846
Μετονομάστηκε Imperial για να θολώσει τα νερά.Και επειδή προφανώς ήδη η ιδιοκτήτρια σκεφτόταν να το μετατρέψει σε κανονικό spa όπως λέγεται ότι θα γίνειΓιατί έχει δύο ονόματα?
Ok! Ευχαριστώ!Μετονομάστηκε Imperial για να θολώσει τα νερά.Και επειδή προφανώς ήδη η ιδιοκτήτρια σκεφτόταν να το μετατρέψει σε κανονικό spa όπως λέγεται ότι θα γίνει
Θα δεχτεί για κάτι παραπάνω η μπαΑπλά πάρε τηλ για μασάζ..