Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.481
Πόντοι
9.115
καλησπερα,θα παει αυριο καποιο ζευγαρι ή γυναικα στο dt8?
Φήμες λένε ότι θα σκάσουν κροσσοπαρεες και περιμένουν να τους γράψεις τι ώρα μπορείς για να μη σε στήσουν :rockon::rockon:

geny24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
307
Πόντοι
290
ειναι κανενα ζευγαρι ή γυναικα τωρα μεσα?

geny24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
307
Πόντοι
290
Τωρα μπηκε 1 ζευγαρι μεσα.με τη γυναικα BBW EXTRA LARGE

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
262
Πόντοι
20
Έχω καταλάβει ότι κάρτα μέλους ζητάνε από αυτούς που φαίνονται κάπως περίεργοι, πώς να το πω ευγενικά , όχι καθαροι

Κ το λέω γιατί ήμουν μπροστά σε τέτοιο σκηνικό Κ ήταν κάτι τέτοιο ο προηγούμενος από εμένα Κ λέω θα φάω πόρτα Κ εγώ που δεν έχω κάρτα μέλους Κ πήγα να πληρώσω Κ μπήκα κανονικά χωρίς ερωτήσεις

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
753
Πόντοι
81
Δεν ήσουν μέσα τυπε?
Και να ξαναθετω το ερώτημα δεν ήσουνεσα στο σινεμά γτ αν είχες καρφωθεί απ' έξω μέχρι να δεις τι και πώς θα μπει σε κοζαραν οι υπάλληλοι και έφαγες πόρτα

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
753
Πόντοι
81
Ε ναι ρε φίλε σε οποιαδήποτε μαγαζί κοζαρεις καρφώνεις απ' έξω κάνα δίωρο τρίωρο πως θα σε βάλουν μετά μέσα και ειδικά τέτοιου είδους μαγαζί και πήγε να μπει μετά τις γκόμενες ενώ προφανώς είχε θεαθεί απ έξω και τον κόψανε για περίεργο έχω τύχει σε φάσεις που ο άλλος έκοβε βόλτες απ' έξω εν τρίωρο και στο τέλος προσπαθούσε να ανοίξει ανάποδα την γυάλινη πόρτα και φυσικά δεν τον βαλανε

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
490
Πόντοι
21
Ε ναι ρε φίλε σε οποιαδήποτε μαγαζί κοζαρεις καρφώνεις απ' έξω κάνα δίωρο τρίωρο πως θα σε βάλουν μετά μέσα και ειδικά τέτοιου είδους μαγαζί και πήγε να μπει μετά τις γκόμενες ενώ προφανώς είχε θεαθεί απ έξω και τον κόψανε για περίεργο έχω τύχει σε φάσεις που ο άλλος έκοβε βόλτες απ' έξω εν τρίωρο και στο τέλος προσπαθούσε να ανοίξει ανάποδα την γυάλινη πόρτα και φυσικά δεν τον βαλανε
Έτσι ακριβώς.
Πολύ σωστά.
Συμφωνώ απόλυτα.

geny24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
307
Πόντοι
290
Και να ξαναθετω το ερώτημα δεν ήσουνεσα στο σινεμά γτ αν είχες καρφωθεί απ' έξω μέχρι να δεις τι και πώς θα μπει σε κοζαραν οι υπάλληλοι και έφαγες πόρτα
οταν μπηκε το ζευγαρι ημουν απεξω

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
262
Πόντοι
20
Σωστός απλά μου έχει τύχει Κ αυτό που σου λέω , να είναι βρωμιάρης ο άλλος Κ σαν δικαιολογία μάλλον είπαν αυτό που άκουσα ,μετά κατάλαβα ότι δεν μπήκε για αυτό το λόγο επειδή εγώ μπήκα κανονικά

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
242
Πόντοι
21
Κάθονται απ'εξω, ξεροσταλιάζουν σαν κακομοίρηδες ληγουρηδες!

Μη μαλακίζεστε, μπείτε ρε μέσα και απολαύστε το χωρίς ερευνες και προγραμματισμους ..

Το καλό σε αυτά τα ιδρύματα είναι το τυχαίο. Αλλιώς πηγαίνετε σε άλλους πιο συγκεκριμένους χώρους...

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
819
Πόντοι
86
Κάθονται απ'εξω, ξεροσταλιάζουν σαν κακομοίρηδες ληγουρηδες!

Μη μαλακίζεστε, μπείτε ρε μέσα και απολαύστε το χωρίς ερευνες και προγραμματισμους ..

Το καλό σε αυτά τα ιδρύματα είναι το τυχαίο. Αλλιώς πηγαίνετε σε άλλους πιο συγκεκριμένους χώρους...
Κάνουν οικονομία στο 10αρικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom