matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 2.217
- Πόντοι
- 456
θα εχει γυναικες αλλα με πουλακικαλησπερα,θα παει αυριο καποιο ζευγαρι ή γυναικα στο dt8?
θα εχει γυναικες αλλα με πουλακικαλησπερα,θα παει αυριο καποιο ζευγαρι ή γυναικα στο dt8?
Φήμες λένε ότι θα σκάσουν κροσσοπαρεες και περιμένουν να τους γράψεις τι ώρα μπορείς για να μη σε στήσουνκαλησπερα,θα παει αυριο καποιο ζευγαρι ή γυναικα στο dt8?
Για βρες το αφού είσαι λαγωνικό εσύΈχει προφίλ την έχω πετύχει εγώ. Δεν θυμάμαι όμως
θα δω τι μπορώ να κανω δεν υπόσχομαι τίποταΓια βρες το αφού είσαι λαγωνικό εσύ
Παίξατε τυπε έγινε τίποτα;Τωρα μπηκε 1 ζευγαρι μεσα.με τη γυναικα BBW EXTRA LARGE
οχι γιατι δεν με αφησε ο υπαλληλος να μπω μεσα γιατι δεν ειχα λεει καρτα μελουςΠαίξατε τυπε έγινε τίποτα;
Ε που πας κι εσύ χωρίς κάρτα δεν ξέρεις …οχι γιατι δεν με αφησε ο υπαλληλος να μπω μεσα γιατι δεν ειχα λεει καρτα μελους
Δεν ήσουν μέσα τυπε?οχι γιατι δεν με αφησε ο υπαλληλος να μπω μεσα γιατι δεν ειχα λεει καρτα μελους
Τι κάρτα μέλους τι λέει;οχι γιατι δεν με αφησε ο υπαλληλος να μπω μεσα γιατι δεν ειχα λεει καρτα μελους
Και να ξαναθετω το ερώτημα δεν ήσουνεσα στο σινεμά γτ αν είχες καρφωθεί απ' έξω μέχρι να δεις τι και πώς θα μπει σε κοζαραν οι υπάλληλοι και έφαγες πόρταΔεν ήσουν μέσα τυπε?
Σωστό Κ αυτό !Και να ξαναθετω το ερώτημα δεν ήσουνεσα στο σινεμά γτ αν είχες καρφωθεί απ' έξω μέχρι να δεις τι και πώς θα μπει σε κοζαραν οι υπάλληλοι και έφαγες πόρτα
Ε ναι ρε φίλε σε οποιαδήποτε μαγαζί κοζαρεις καρφώνεις απ' έξω κάνα δίωρο τρίωρο πως θα σε βάλουν μετά μέσα και ειδικά τέτοιου είδους μαγαζί και πήγε να μπει μετά τις γκόμενες ενώ προφανώς είχε θεαθεί απ έξω και τον κόψανε για περίεργο έχω τύχει σε φάσεις που ο άλλος έκοβε βόλτες απ' έξω εν τρίωρο και στο τέλος προσπαθούσε να ανοίξει ανάποδα την γυάλινη πόρτα και φυσικά δεν τον βαλανεΣωστό Κ αυτό !
Έτσι ακριβώς.Ε ναι ρε φίλε σε οποιαδήποτε μαγαζί κοζαρεις καρφώνεις απ' έξω κάνα δίωρο τρίωρο πως θα σε βάλουν μετά μέσα και ειδικά τέτοιου είδους μαγαζί και πήγε να μπει μετά τις γκόμενες ενώ προφανώς είχε θεαθεί απ έξω και τον κόψανε για περίεργο έχω τύχει σε φάσεις που ο άλλος έκοβε βόλτες απ' έξω εν τρίωρο και στο τέλος προσπαθούσε να ανοίξει ανάποδα την γυάλινη πόρτα και φυσικά δεν τον βαλανε
οταν μπηκε το ζευγαρι ημουν απεξωΚαι να ξαναθετω το ερώτημα δεν ήσουνεσα στο σινεμά γτ αν είχες καρφωθεί απ' έξω μέχρι να δεις τι και πώς θα μπει σε κοζαραν οι υπάλληλοι και έφαγες πόρτα
Σωστός απλά μου έχει τύχει Κ αυτό που σου λέω , να είναι βρωμιάρης ο άλλος Κ σαν δικαιολογία μάλλον είπαν αυτό που άκουσα ,μετά κατάλαβα ότι δεν μπήκε για αυτό το λόγο επειδή εγώ μπήκα κανονικάΕ ναι ρε φίλε σε οποιαδήποτε μαγαζί κοζαρεις καρφώνεις απ' έξω κάνα δίωρο τρίωρο πως θα σε βάλουν μετά μέσα και ειδικά τέτοιου είδους μαγαζί και πήγε να μπει μετά τις γκόμενες ενώ προφανώς είχε θεαθεί απ έξω και τον κόψανε για περίεργο έχω τύχει σε φάσεις που ο άλλος έκοβε βόλτες απ' έξω εν τρίωρο και στο τέλος προσπαθούσε να ανοίξει ανάποδα την γυάλινη πόρτα και φυσικά δεν τον βαλανε
Κάνουν οικονομία στο 10αρικοΚάθονται απ'εξω, ξεροσταλιάζουν σαν κακομοίρηδες ληγουρηδες!
Μη μαλακίζεστε, μπείτε ρε μέσα και απολαύστε το χωρίς ερευνες και προγραμματισμους ..
Το καλό σε αυτά τα ιδρύματα είναι το τυχαίο. Αλλιώς πηγαίνετε σε άλλους πιο συγκεκριμένους χώρους...