Leoman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2015
- Like
- 1.298
- Πόντοι
- 201
Οντως 180; ΑκραιοΜε body count γύρω στο 180 νομίζω ότι δεν ψάχνετε για κάτι περαιτέρω...
Οντως 180; ΑκραιοΜε body count γύρω στο 180 νομίζω ότι δεν ψάχνετε για κάτι περαιτέρω...
ΜουναραΔεν σε χάλασε κακομοίρη
ΚΑΥΛΑΑΑΑΑ.....και οι δυο τρυπες προς απολαυση..
Μην τον αποπαιρνεις το παιδίΔεν σε χάλασε κακομοίρη
Μπράβο στην δασκάλα μαςΞεκωλιαρα..
Θέλουμε φωτό από δασκάλα μόνο με ένα λεπτό κορδονάκι στην κωλαρα της μονοΞεκωλιαρα..
θα χάσκει η δίευρη κωλότρυπα...Θέλουμε φωτό από δασκάλα μόνο με ένα λεπτό κορδονάκι στην κωλαρα της μονο
Δεν με χάλασε καθόλου. Έχω πάθει ανοσία στη μαλακία ορισμένων εδώ μέσα...Δεν σε χάλασε κακομοίρη
Δεν με χάλασε καθόλου. Έχω πάθει ανοσία στη μαλακία ορισμένων εδώ μέσα...
ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ ΜΩΡΙ ΚΑΥΛΑΞεκωλιαρα..
Δεν ζητάω καθόλου ρέστα. Στην αρχή μας έδειξες έναν κώλο. Μετά κάτι πόδια και έναν κώλο πάλι με μαγιό. Χαίρομαι για εσένα και για την κοπέλα - γυναίκα σου επειδή έχει όλα τα μέλη της... Είναι αυτό που λέμε "αρτιμελείς".ήρθες να σχολιάσεις στην φωτό μου και στην ουσία με είπες παπατζή, σου απάντησα και σου έδειξα άλλες 5 φωτό, αν ψάξεις τις αναρτήσεις μου θα βρεις άλλες 50. Και αντί να πεις σόρυ μαλακία μου αλλά ξέρω γω έχω πήξει να βλέπω ψέυτικες φωτό, ζητάς και τα ρέστα
*αρτιμελήςΔεν ζητάω καθόλου ρέστα. Στην αρχή μας έδειξες έναν κώλο. Μετά κάτι πόδια και έναν κώλο πάλι με μαγιό. Χαίρομαι για εσένα και για την κοπέλα - γυναίκα σου επειδή έχει όλα τα μέλη της... Είναι αυτό που λέμε "αρτιμελείς".
2/2 λάθος... Είσαι νεαρός απ' όσο καταλαβαίνω... Είμαι λίγο μεγαλύτερος από εσένα.*αρτιμελής
εκτός από αγάμητος είσαι και αμόρφωτος
2/2 λάθος... Είσαι νεαρός απ' όσο καταλαβαίνω... Είμαι λίγο μεγαλύτερος από εσένα.
Νεαρέ μου. Το 2/2 δεν αφορούσε την ορθογραφία. Σε αυτό ήσουν σωστός και ήμουν λάθος εκ παραδρομής. Πράγματι, η μόρφωση δεν ακολουθεί πάντα την ηλικία. Ούτε η ευφυΐα. Ούτε καν η παιδεία. Με την επιμονή προσπάθειά σου να μου αποδείξεις ότι όλες οι φωτογραφίες συνδέονται μεταξύ τους, και κυρίως με τον τρόπο και το ύφος που επέλεξες να το κάνεις με οδηγείς στο συμπέρασμα πως δεν κατέχεις τίποτα απ' τα δύο ..η αρτιμελής
οι αρτιμελείς
αυτά παθαίνεις άμα κάνεις κοπάνες την ώρα των ελληνικών
είμαι 52 και η ηλικία είναι άσχετη με την μόρφωση
Πάρε κι άλλες από την ίδια αρτιμελή γυναίκα μου στον ίδιο καναπέ
Φίλε αυτό είναι δύο τρύπες, δεν δείχνεις κάτι. Δεν είμαστε γυναικολόγοιΑυτή που γαμαω αυτό τον καιρό
τυπε με το μπαρδον, ψιλο αταίριαστοι φαίνεστε εμφανισιακά. αυτή τσαχπίνα πόζα μικροκαμωμένη εσύ φαίνεσαι της εκκλησίας κομποσκοίνι αγύμναστος κλπΔεν σε χάλασε κακομοίρη