PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.689
- Πόντοι
- 456
έκανε τον κύκλο του....ούτε το πρώτο είναι ούτε το τελευταίοΑν δε βρουν γυναίκες σταθερές και σε εμφάνιση και σε υπηρεσίες....το βλέπω να κλείνει
έκανε τον κύκλο του....ούτε το πρώτο είναι ούτε το τελευταίοΑν δε βρουν γυναίκες σταθερές και σε εμφάνιση και σε υπηρεσίες....το βλέπω να κλείνει
κανέναν κύκλο δεν πρόλαβε να κάνει......άνοιξε τον Νοέμβριο του 2019 με τρομακτικές προδιαγραφές,αμέσως μετα τον Μάρτιο του 2020 έσκασε ο κόβιντ και τους άλλαξε τα φώτα....και μετά το 2022 το μαγαζί πήρε την κατιούσα από άλλους λόγους.έκανε τον κύκλο του....ούτε το πρώτο είναι ούτε το τελευταίο
και αυτό κύκλος είναι......αλλά αν κοιταξεις πιο πίσω θα δεις ότι υπήρχαν περίοδοι (και όχι μικρές σε διάρκεια) που το συγκεκριμενο θύμιζε πολυκατάστημα από κίνηση.κανέναν κύκλο δεν πρόλαβε να κάνει......άνοιξε τον Νοέμβριο του 2019 με τρομακτικές προδιαγραφές,αμέσως μετα τον Μάρτιο του 2020 έσκασε ο κόβιντ και τους άλλαξε τα φώτα....και μετά το 2022 το μαγαζί πήρε την κατιούσα από άλλους λόγους.
Απο φιλια πως ηταν φιλε; Γενικα ειχε ορεξη και καυλα η πιτσιρικα;Λοιπόν Ελλη 20 χρονη απο Ουκρανία,μηδέν συνεννόηση μόνο άμα ξέρεις ουκρανικά αλλιώς την βγάζεις στη μούγκα.Μασαζ δεν κάνει,από εμφάνιση κοντή με ξανθιά μακριά μαλλιά υπέρβαρη αλλά με τεράστια σφιχτά βυζια.Πιπα καλή και σεξ χωρίς όρια όση ώρα θες,ανεβαίνει και από πάνω.Αμα σου σρεσουν τα μεγαλα στήθια για μια φορά καλη ειναι.
Τό όνομα της υποψήφιας ; Όχι δεν είμαι κουτσομποληςΆντε να γυρίσει η κυρία Σοφία επιτέλους γιατί με αυτή την -ας την πω ευγενικά χαζη- δεν συνεννοεισαι.
Αυτήν που εκτελεί χρέη υπηρεσίας εννοώ.
Τζάμπα έχασα την ώρα μου.
![]()
Κυριακή δεν έκλεινε θυμάμαι...Σήμερα Κυριακή το απόγευμα που πέρασα (μετά από καιρό) δεν μου άνοιγαν και ήταν μάλλον κλειστός ο οίκος...
δεν ηταν κλειστος.Σήμερα Κυριακή το απόγευμα που πέρασα (μετά από καιρό) δεν μου άνοιγαν και ήταν μάλλον κλειστός ο οίκος...
Ουκρανια μερια,30αρα,στεγνο κορμι,που δουλευει λιγες μερεςς και ωρες στο μαγαζι.Τό όνομα της υποψήφιας ; Όχι δεν είμαι κουτσομπολης![]()
Είναι κοπέλα της διπλανής πόρτας, μαζεμένη και ντροπαλή. Φιλάει πολύ ωραία, το ζει. Αν της φερθείς ήρεμα και ανθρώπινα θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Είναι 25 και δεν της φαίνεται. Δεν πρέπει να δουλεύει κάθε μέρα γιατί έχει τύχει να πάρω τηλέφωνο και να λείπει. Λόγω τεραστίων βυζιών δεν το μετάνιωσα που πέρασα, αλλά για επανάληψη λίγο δύσκολα γιατί ψάχνω κάποια πιο έμπειρη που να παίρνει πρωτοβουλίες...Απο φιλια πως ηταν φιλε; Γενικα ειχε ορεξη και καυλα η πιτσιρικα;
Viber ραντεβού;δεν ηταν κλειστος.
εμενα μου ανοιξε κανονικα οταν χτυπησα το κουδουνι.
απλα αυτη που εκτελει χρεη υπηρεσιας στη θεση της Σοφιας ειναι λιγο τζιζ στο μυαλο.
βλαμμενη δηλαδη.
ειχα κλεισει ραντεβου χθες με συγκεκριμενη κοπελλα τηλεφωνικα -στο viber υπαρχουν τα μηνυματα-
μου ειπε οκ και μολις πηγα 15 λεπτα νωριτερα μου ειπε οτι εφυγε η κοπελλα νωριτερα.
οταν της ειπα οτι μιλησαμε πιο πριν μαζι και ειχα ραντεβου απαντησε αλλα αντ' αλλων,αφου πρωτα τσεκαρε τα μηνυματα στο κινητο της.
της ειπα οτι επρεπε να ειδοποιησει,να στειλει ενα μηνυμα τουλαχιστον για να μην πηγαινα τζαμπα,αλλα απο χαζο ανθρωπο τι περιμενεις?
τελος παντων χθες ηταν μονο μια Ζωη εκει την ωρα που πηγα.
οχι η παλια που ηταν πριν,μια αλλη.
δεν την επελεξα αν και την εκρινα οπτικως γαμευσιμη,λογω του οτι δεν ηξερα τιποτα για το τι σοι ειναι,ουτε εχει γραφτει κατι τωρα τελευταια εδω.
εφυγα,πηγα διπλα στο αδελφο καταστημα και πετυχα την Ελενη μονη εργαζομενη χθες και περασα μαζι της.
αντε να γυρισει η Σοφια να μπορουμε να συνεννοηθουμε σαν ανθρωποι.
προσωπικα μεχρι σημερα δεν ειχα ποτε προβλημα με την Σοφια σε κλεισιμο ραντεβου.Viber ραντεβού;
Καινούριο φρούτο αυτό;
Όχι ότι είναι κακή ιδέα.
Αυτό παίζει κανονισμα μόνο με συγκεκριμένη κοπέλα εκεί μέσα;
Δε νομίζω η κα Σοφία να ξέρει από αυτά.
Εδώ τηλ ραντεβού κλείνεις μαζί της και δεν τα τηρεί.
Δεν ισχύει αυτό που λες.προσωπικα μεχρι σημερα δεν ειχα ποτε προβλημα με την Σοφια σε κλεισιμο ραντεβου.
μια χαρα συνεννοουμαι και μια χαρα ξερει τη δουλεια της η Σοφια.
μια φορα ετυχε να αλλαξει η ωρα του ραντεβου και να καθυστερησει η κοπελλα και η Σοφια ενημερωσε ΕΓΚΑΙΡΩΣ για την αλλαγη,οποτε δεν υπηρξε δυσαρεσκεια,ουτε προβλημα στην ωρα αναχωρησης μου για το μαγαζι.
η τωρινη αντικαταστατρια ή δεν ξερει να κανει τη δουλεια της σωστα ή δεν την ενδιαφερει να ενημερωσει για τυχον αλλαγες ή δεν ξερω τι αλλο.
για μενα ειναι τουλαχιστον ανεπαρκης για να διαχειριστει το οτιδηποτε σχετικο και για αυτο δεν θα επιχειρησω να ξανακλεισω μαζι της ραντεβου με κοπελλα.
μολις επιστρεψει η Σοφια ναι.
Ξέρεις να διαβάζεις Ελληνικά;Δεν ισχύει αυτό που λες.
Μου έχει χαλάσει ραντεβού 2 φορές η κυρία Σοφία με δικαιολογία ότι δεν είχε δουλειά το μαγαζί και έδωσε αλλού την κλεισμένη κοπέλα του ραντεβού μου.
Μία χαρά είναι ή Σοφία κλείνεις ραντεβού άνετα χωρίς πρόβλημα.Ξέρεις να διαβάζεις Ελληνικά;
Είπα " προσωπικά".
Αυτό σημαίνει ότι μιλάω για μένα
.
Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει με άλλους,ούτε με αφορά κιόλας.
Δεν αμφισβητώ την εμπειρία σου, αλλά θα μου επιτρέψεις όταν μιλάω για μένα να ξέρω καλύτερα τι συμβαίνει και αυτό που λες ότι δεν ισχύει σε κάτι που έχω βιώσει ο ίδιος είναι φουμαρα.
Αν στο έχει κάνει με Ρίτα και Ντιανα μπορεί να ήμουνα και εγώ αυτόςΔεν ισχύει αυτό που λες.
Μου έχει χαλάσει ραντεβού 2 φορές η κυρία Σοφία με δικαιολογία ότι δεν είχε δουλειά το μαγαζί και έδωσε αλλού την κλεισμένη κοπέλα του ραντεβού μου.