Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 126.313
αναμνήσεις !Την θυμάμαι αυτή την αγγελία. Τι μου θύμισες τώρα...
αναμνήσεις !Την θυμάμαι αυτή την αγγελία. Τι μου θύμισες τώρα...
πολλοι θα γραψουν εισαι κ@#$%λα αλλοι θα γραψουν εισαι μ@#$%^ρα μερικοι θα πουν δειξε και λιγο βυζακια κτλ κτλ κτλ εγω θα πω απλα οτι σε αυτην την φωτο μια θεα προσκυναει στον ΕΡΩΤΑ και αυτο πρεπει να μας κανει να καταλαβουμε ποση δυναμη εχει αυτος, δλδ ο ΕΡΩΤΑΣ
καπως ετσι πρεπει να ηταν η πηνελοπη και κρατουσε τους μνηστηρες στο παλατι......
Η πηνελόπη όμως περίμενε τον Οδυσσέα 20 χρόνια !καπως ετσι πρεπει να ηταν η πηνελοπη και κρατουσε τους μνηστηρες στο παλατι......
Η δύναμη της θέλησηςΦανταστική γυναίκα. Είναι πολύ μακρυά και δεν μπορώ να απολαύσω ούτε το...άρωμά της!!
Καλημέρα και καλό μήνα Έλενα!!!
Καλημέρα και καλό μήνα !
Από Πέμπτη θα είμαι Αθήνα
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ![]()
Με θετική ενέργειαΚαλημέρα και καλό μήνα Έλενα!!!
Καλό μήνα Τζουτζούκα.... Βλέπω επέκταση διακοπω΄ν. Είχες πει ΠΣΚ θα λείπεις και έφτασε μέχρι Πέμπτη. Δεν έχει σημασία, καλά να περνάς , να χαλαρώνεις και καλή διασκέδαση
Καλημέρα και καλό μήνα !
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ![]()
Αν έρχεσαι με το ακαφος,εύχομαι καλό ταξείδι και ήρεμες θάλασσες!
Καλημέρα και καλό μήνα !
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ![]()
Μετά απο την συναντησή μας έφυγα για διακοπές μπας και καταφέρω να σε ξεχασωΜαρηηηηη μετα από μένα πήγες διακοπές?????....
Καλη ξεκούραση
Ναι ξέρω είμαι κουραστικός τύπος χαχαχα
Φιλάκια παντού
Δεν φταίω αλλά η θάλλασα !Καλό μήνα Τζουτζούκα.... Βλέπω επέκταση διακοπω΄ν. Είχες πει ΠΣΚ θα λείπεις και έφτασε μέχρι Πέμπτη. Δεν έχει σημασία, καλά να περνάς , να χαλαρώνεις και καλή διασκέδαση
Το σκάφος δεν είναι δικό μου αλλά πολύ ευχαριστώς να σε πάω μία βόλτα και να κάνουμε ηλιοθεραπεία γυμνοι ....Αν έρχεσαι με το ακαφος,εύχομαι καλό ταξείδι και ήρεμες θάλασσες!
Α και κάτι ακόμα, μη κάνεις ηλιοθεραπεία γυμνή,τα tan lines είναι sexy!
Καλό μήνα Έλενα μου!
Μα καρδιά μου μας ακουσε το άδειο μπιλ τις προάλλες τα μεσάνυχτα....Μετά απο την συναντησή μας έφυγα για διακοπές μπας και καταφέρω να σε ξεχασω
ΥΓ....προσπαθώ στις συναντήσεις μας να είμαι σοβαρή αλλα μου είναι αδύνατον![]()
Το σκάφος δεν είναι δικό μου αλλά πολύ ευχαριστώς να σε πάω μία βόλτα και να κάνουμε ηλιοθεραπεία γυμνοι ....![]()
Αντε να δούμε... Την Πέμπτη θα βγεί ή οχι το μήνυμα "Το ΠΣΚ δεν θα κάνω ραντεβού, απο Δευτέρα κοντά σας".......Δεν φταίω αλλά η θάλλασα !
Δεν μπορώ να την αποχωριστώ![]()