Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
367
Πόντοι
26
Α ρε τι διαβαζω εδω μεσα ,ολο αρπαχτες κανουν ολες ,μετριο μασαζ και για κατι παραπανω θελουν εξτρα . Τελικα στη κορυφη παρα την ηλικια της παραμενει η Νατασα (θεια Ελενη) ,VFM.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
957
Πόντοι
96
Επιβεβαιώνω για ξενοδοχείο πριν ενεργοποιήσει το Ψυχικό. Το Ψυχικό το θυμάμαι πριν 11 χρόνια.
Και εγω θυμάμαι το Ψυχικό περί τα 11 χρόνια όπως λες. Ολα τα υπόλοιπα που γράφουν δε μου λένε κάτι και δεν τα πιστεύω κι όλας να πω την αλήθεια

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.525
Πόντοι
201
Και εγω θυμάμαι το Ψυχικό περί τα 11 χρόνια όπως λες. Ολα τα υπόλοιπα που γράφουν δε μου λένε κάτι και δεν τα πιστεύω κι όλας να πω την αλήθεια
Aν και είχα πει ότι δεν θα ασχοληθώ άλλο με το σήριαλ, για βοήθεια όλων, ότι να λέει η Στεφανία από το υπόγειο δωμάτιο γκαρσονιέρα δίπλα από το γκαράζ στο Ψυχικό έχουν περάσει 13+ σίγουρα χρόνια γιατί μόλις είχα αλλάξει αυτοκίνητο και έχω σημείο αναφοράς. Τα υπόλοιπα ... μα χαμε να λέγαμε. Τη δουλειά της κάνει.

• Like
Αντιδράσεις: adakos

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
957
Πόντοι
96
Aν και είχα πει ότι δεν θα ασχοληθώ άλλο με το σήριαλ, για βοήθεια όλων, ότι να λέει η Στεφανία από το υπόγειο δωμάτιο γκαρσονιέρα δίπλα από το γκαράζ στο Ψυχικό έχουν περάσει 13+ σίγουρα χρόνια γιατί μόλις είχα αλλάξει αυτοκίνητο και έχω σημείο αναφοράς. Τα υπόλοιπα ... μα χαμε να λέγαμε. Τη δουλειά της κάνει.
Και αν είναι 13 και οχι 11 τι πειράζει? Χάνω κάτι? Μια χαρά υπηρεσίες προσφέρει η κοπέλα. Όποιος θέλει πάει. Εγω έχω να πάω χρόνια γιατί δε με βγάζει ποια ο δρόμος μου απο εκεί.

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.525
Πόντοι
201
Και αν είναι 13 και οχι 11 τι πειράζει? Χάνω κάτι? Μια χαρά υπηρεσίες προσφέρει η κοπέλα. Όποιος θέλει πάει. Εγω έχω να πάω χρόνια γιατί δε με βγάζει ποια ο δρόμος μου απο εκεί.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Μια χαρά και πολύ έξυπνα κάνει τη δουλειά της. Δεν την κατηγόρησα για τα χρόνια. Απλά της λέω και πάλι πως δεν είναι ανάγκη να έχει πάντα λυμένο το ζωνάρι για καυγά...

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
957
Πόντοι
96
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Μια χαρά και πολύ έξυπνα κάνει τη δουλειά της. Δεν την κατηγόρησα για τα χρόνια. Απλά της λέω και πάλι πως δεν είναι ανάγκη να έχει πάντα λυμένο το ζωνάρι για καυγά...
Α, ε εντάξει δεν εχω άποψη γιατί δε το έχω παρακολουθήσει όλο. Πάντως σε οτι αφορά τα χρόνια 1 χρόνο να κάνει λάθος ο ένας και ένα χρόνο ο άλλος πήγαμε στα 12. Εγω να πς οτι οταν ειχα παει πρωτη φορά πριν 11 χρόνια δεν μου φάνηκε και να έιχε ξεκινήσει μόλις! Όμως νομίζω πήρε το μάτι μου ενα ποστ πιο πίσω που μέλος έγραφε οτι το κάνει 25 χρόνια! Δεν βγαίνουν τα χρόνια της κοπέλας όμως. Δεν μπορώ να τον πάρω σοβαρά.

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.525
Πόντοι
201
Α, ε εντάξει δεν εχω άποψη γιατί δε το έχω παρακολουθήσει όλο. Πάντως σε οτι αφορά τα χρόνια 1 χρόνο να κάνει λάθος ο ένας και ένα χρόνο ο άλλος πήγαμε στα 12. Εγω να πς οτι οταν ειχα παει πρωτη φορά πριν 11 χρόνια δεν μου φάνηκε και να έιχε ξεκινήσει μόλις! Όμως νομίζω πήρε το μάτι μου ενα ποστ πιο πίσω που μέλος έγραφε οτι το κάνει 25 χρόνια! Δεν βγαίνουν τα χρόνια της κοπέλας όμως. Δεν μπορώ να τον πάρω σοβαρά.
Ε το έκανε λύσσα ο φίλος... Με τίποτα 25. Ταβάνι για μένα είναι το 15... Ελπίζω να μη ανοίξει μέτωπο και μαζί μου το κορίτσι...

tolius

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2024
Like
37
Πόντοι
0
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τη λένε αγγελική , έχει πάει κάποιος με τη συγκεκριμένη;;;

Phantom of Athens

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Συγγρου 225-227 έχω ακούσει ότι έχει κάτι Μια ουκρανεζα Το ξέρει κανείς;

onfire

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
14
Πόντοι
0
  • Like
Αντιδράσεις: tolius

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.563
Πόντοι
446
Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα!

Γνωρίζει κανείς τι παίζει εδώ; Δηλώνει γυμνάστρια και μασέζ.
Εγώ έστειλα μνμ και μου απάντησε ότι έχει και έξτρα πακέτα στο μασάζ!
(έκανα μια γρήγορη ψαχτική εδώ, αλλά δεν βρήκα κάτι. Ίσως να μην έψαξα καλά)

Εγγρ.
25 Μαΐ 2023
Like
394
Πόντοι
21
Δεν τα πιστεύεις γιατί δεν ξέρεις. Ξεκίνησε με Όλγα το Κολωνάκι για μασάζ γενικά αλλά κάνανε έξτρα κρυφά το έμαθε το αφεντικό και τις έδιωξε η μία ελεύθερο επάγγελμα πορνη και η άλλη καμουφλάζ το μασάζ. Γιαυτό άσε τους άλλους που ξέρουν περισσότερα φιλικά.

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.884
Πόντοι
456
Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα!

Γνωρίζει κανείς τι παίζει εδώ; Δηλώνει γυμνάστρια και μασέζ.
Εγώ έστειλα μνμ και μου απάντησε ότι έχει και έξτρα πακέτα στο μασάζ!
(έκανα μια γρήγορη ψαχτική εδώ, αλλά δεν βρήκα κάτι. Ίσως να μην έψαξα καλά)

300...400...

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.884
Πόντοι
456
Δεν τα πιστεύεις γιατί δεν ξέρεις. Ξεκίνησε με Όλγα το Κολωνάκι για μασάζ γενικά αλλά κάνανε έξτρα κρυφά το έμαθε το αφεντικό και τις έδιωξε η μία ελεύθερο επάγγελμα πορνη και η άλλη καμουφλάζ το μασάζ. Γιαυτό άσε τους άλλους που ξέρουν περισσότερα φιλικά.
Ωραία τα πιστέψαμε αυτά που λέτε....και που οδηγεί όλο αυτό???? Αλλάζει κάτι????.....η φάγατε καμια τρελή άρνηση και προσπαθείτε να την αποδομησετε????

Άλλωστε είναι καμια εδώ αθώα περιστερα?????

Για τανες δεν μιλάμε εδώ στο φόρουμ ή για ορτυκια????

• Like
Αντιδράσεις: Lalito
Εγγρ.
25 Μαΐ 2023
Like
394
Πόντοι
21
Ωραία τα πιστέψαμε αυτά που λέτε....και που οδηγεί όλο αυτό???? Αλλάζει κάτι????.....η φάγατε καμια τρελή άρνηση και προσπαθείτε να την αποδομησετε????

Άλλωστε είναι καμια εδώ αθώα περιστερα?????

Για τανες δεν μιλάμε εδώ στο φόρουμ ή για ορτυκια????
Καλά κάνει ρε φίλε δικαίωμα της απλά εγώ έγραψα ότι δεν ξέρεις την ιστορία της.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και ούτε νοιάζει πιστεύω κανέναν η ιστορία της.

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.884
Πόντοι
456
Δεν με ενδιαφέρει η ιστορία της.....εμένα με ενδιαφέρει το τι κάνει τώρα και πόσο καλά το κάνει.....αν και ξέρω....

Εγγρ.
25 Μαΐ 2023
Like
394
Πόντοι
21
Δεν με ενδιαφέρει η ιστορία της.....εμένα με ενδιαφέρει το τι κάνει τώρα και πόσο καλά το κάνει.....αν και ξέρω....
Εγώ φιλαράκι έχω χρόνια να την πάρω από τότε στα ξενοδοχεία που έδινε κωλο.

• Like
Αντιδράσεις: adakos

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.476
Πόντοι
5.595
Να μη λες ανακρίβειες σε παρακαλώ πολύ. Σιγά μήν είμαι και άννα βίσση με 50 χρόνια εμπειρίας!
Αφού έχεις τέτοια όρεξη να κάνεις ιστορική αναδρομή τουλάχιστον να τα λες σωστά.
Και να μην αναφέρεις άτομα που δεν ασχολούνται ή δεν έχουν νήμα εδώ..
Η φράση στο κουρμπετι δεν ταιριάζει και είναι τελείως άστοχη όσον αφορά εμένα..
Καθώς είναι επιλογή μου από τα 10 χρόνια εμπειρίας που έχω στο μασάζ ..τα εφτά οχτώ να υπάρχουν κ αισθησιακές προεκτάσεις..
Η συγκεκριμένη κυρία που αναφέρεις ήταν ένα από τα δύο γραφεία που συνεργάστηκα αρχικά όταν τελείωσα τη σεζόν που έκανα πρακτική στ μασάζ..
Στα συγκεκριμένα 2 3 γραφεία που υπήρχαν τότε απαγορεύονταν αυστηρά ότιδήποτε πέραν του μασάζ..
Οπότε, όταν εγώ θέλησα να προσφέρω οτιδήποτε θεωρώ ότι μου αρέσει καταρχάς,αποχώρησα από τη συνεργασία και πορεύτηκα με δικό μου χώρο κτλ.

Καλά, καλά.. ο βαρώνος Μυνχάουζεν μπροστά σου είναι ο άνθρωπος αλήθεια. Είσαι στο κουρμπέτι τουλάχιστον από το 2012. Εκτός αν έχεις δίδυμη αδελφή ονόματι "Βίκυ" και δεν μας το λες
Μας έχεις φλομόσει στο ψέμα. Στα αρχίδια μας βέβαια, αλλά τρελούς δεν θα μας βγάλεις :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom