tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.032
- Πόντοι
- 1.406
Το κακό σου το φλαροΈχω δοκιμάσει. Μετριότητα.![]()

Το κακό σου το φλαροΈχω δοκιμάσει. Μετριότητα.![]()
Σοφίας Βέμπο λες, παίρνω από εκεί .Πες τα ρε ψηλέ με του μαλακές με τις τυρόπιτες και τις αηδιες. Το ΑΡΙΣΤΟΝ το σωστό το ορίτζιναλ που είναι στην άνω Γλυφάδα φτιάχνει σουβλάκια ξηγημένα και μόρτικα.
Άντε πια με τους φλώρους εδώ μέσα.
Χιούμορ κάνουμε,αλλά όντως έχει καλο σουβλάκιΣοφίας Βέμπο λες, παίρνω από εκεί .
στειλε 3 απο ολα με κοτοπουλο ,μια πατατεςΣοφίας Βέμπο λες, παίρνω από εκεί .
Χα χα κλαιω ρε μλκςΜωρή γριά κ ο Άντζελο για Αργυρούπολη έλεγε. Πήγαινε να φας μια τυρόπιτα αμα σε βγάλει ο δρόμος και μετά πες μου![]()
Και ο γάιδαρος καλος ειναιΧιούμορ κάνουμε,αλλά όντως έχει καλο σουβλάκι
Το καλύτερο της περιοχής είναι ο Αριστοφάνης ο οποίος χτυπάει στα ίσια "Μέλι και λάδι"Και ο γάιδαρος καλος ειναι
Καλος ειναι ναι,έχω παει με αθηναιο.Το καλύτερο της περιοχής είναι ο Αριστοφάνης ο οποίος χτυπάει στα ίσια "Μέλι και λάδι"
μελι λαδι κορυφαιο Αριστοφανης απλα καλοςΤο καλύτερο της περιοχής είναι ο Αριστοφάνης ο οποίος χτυπάει στα ίσια "Μέλι και λάδι"
Έχει μεγαλύτερη ποικιλία αλλά στον γύρο χοιρινό το κοντραρει στα ίσιαμελι λαδι κορυφαιο Αριστοφανης απλα καλος
αφου σπαμμαρουν οι μουνηδες φουλ εγω τα λεωΝα φύγετε από δω να πάτε στο νήμα του τι τσίμπησες μαν.
Θα καταστρέψετε το legacy του νήματος.
![]()
Οκ οκ μην βαράςΝα φύγετε από δω να πάτε στο νήμα του τι τσίμπησες μαν.
Θα καταστρέψετε το legacy του νήματος.
![]()
Μωρή γριά κ ο Άντζελο για Αργυρούπολη έλεγε. Πήγαινε να φας μια τυρόπιτα αμα σε βγάλει ο δρόμος και μετά πες μου![]()
Ποιά Αργυρούπολη ρε παραλυμένε;;;
Για το ΜΑΜ γινόταν συζήτηση που είναι στη Πεσμαζόγλου στο κέντρο της Αθήνας και ο κ. ΑΝΧΕΛΟ αντιπρότεινε το ΑΡΙΣΤΟΝ. Λέτε να πρότεινε στο Νίπλη να φύγει από την Αθήνα και να κάνει καμιά 15ρια χιλιόμετρα για να πάρει τυρόπιτα από την Αργυρούπολη, ενώ υπάρχει ΑΡΙΣΤΟΝ στα 400 μέτρα;;;![]()
Οι πυρφόροι κατέστρεψαν την Ελλάδα!Μπαχαλακηδες παντού ρε πούστη μου .
Ένα νήμα είχαμε ζωντανό με απειλές , ματομουνια , καραμπίνες , σκυλιά κάμερες , ψεύτικες κριτικές , κυκλώματα της νύχτας , πορτοκάλια , ραντεβού θανάτου , φωτογραφίες ντοκουμέντα , σκατα , το πνεύμα του κουγια .
Και έχεις τώρα τους μαλακες , να σου λένε θα κόψω την κουρού για κουλούρι ολικής , και πόσο αλάτι βάζεις στην τυρόπιτα …
Ρε για αυτό δεν παμε
Μπροστά σαν χώρα …..
Χα χα κλαιω ρε μλκς![]()