Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 29
- Like
- 9.471
- Πόντοι
- 3.446
Άσπρο for the win!μας τυφλωσες τυπε
βαλε μαυρο φοντο
![]()
Χαλάει τα μάτια το dark mode (γενικά και παντού)
Dark mode μόνο στις κορασίδες!

Άσπρο for the win!μας τυφλωσες τυπε
βαλε μαυρο φοντο
![]()
ανοιξε νημα -κολαφο Κυριακατικο να σπασουμε τα κοντερμας τυφλωσες τυπε
βαλε μαυρο φοντο
![]()
Ότι φόντο με βολεύει θα έχω μαν, μήπως θες να αρχίσουμε το μαδομούνι γι'αυτό;μας τυφλωσες τυπε
βαλε μαυρο φοντο
![]()
ανοιξε νημα -κολαφο Κυριακατικο να σπασουμε τα κοντερ![]()
θα ανοιγα ενα για σενα αλλα βαριεμαι να σε πηγαινω γαμιωντας και εισαι και μονοθεματικοςΑνοιξε εσυ
Να γίνει +1 το συνολο αυτων που σου κλεινουμε![]()
εχω μεχρι και extension στον browser το οποιο λεγεται dark reader και μαυριζει αυτοματα οσα σαιτ ειναι φωτειναΆσπρο for the win!
Χαλάει τα μάτια το dark mode (γενικά και παντού)
Dark mode μόνο στις κορασίδες!![]()
Που το βλέπεις αυτό; Εγώ αυτό βλέπω για το προφίλ του.![]()
Σοβαρά πάντως δεν κάνει καλό στα μάτια... Και ακόμα χειρότερα στο κινητό όταν είσαι σε φωτεινό μέρος ή έξωεχω μεχρι και extension στον browser το οποιο λεγεται dark reader και μαυριζει αυτοματα οσα σαιτ ειναι φωτεινα![]()
εμενα με βολευει η νταρκιλα αισθανομαι πιο ξεκουραστα τα ματια μουΣοβαρά πάντως δεν κάνει καλό στα μάτια... Και ακόμα χειρότερα στο κινητό όταν είσαι σε φωτεινό μέρος ή έξω
μια χαρα ειναι τα ματια μου τοσα χρονια. Αμα μειωσω και την μαλακια θα βλεπω σαν αητος μεχρι τα 90 μουΣοβαρά πάντως δεν κάνει καλό στα μάτια... Και ακόμα χειρότερα στο κινητό όταν είσαι σε φωτεινό μέρος ή έξω
Τελικά τυφλώνει; Έχουμε εδώ μέλος με μεγάλο πρόβλημα όρασης λόγω μαλακίας; Να μας πειμια χαρα ειναι τα ματια μου τοσα χρονια. Αμα μειωσω και την μαλακια θα βλεπω σαν αητος μεχρι τα 90 μου
Αδερφέ να ξέρεις έναν δράκο εγώ τον είχα γαμησει μικρό .ναι αλλα το diablo ειναι αποτυχημενη νερντουλια, poe is love...
Τιμονια και γκαζια εχουμε εστω και περιορισμενα στην πραγματικη ζωη. Ποσους δρακους εχεις σκοτωσει irl ομως; εγω μονο εναν![]()
Blink ulti στο μουνι της τανας …παιζει κανεις dota 2....???
η αγαμια ΣΤΑΝΤΑΡ τυφλωνει και χαζευει παντωςΤελικά τυφλώνει; Έχουμε εδώ μέλος με μεγάλο πρόβλημα όρασης λόγω μαλακίας; Να μας πει
Δε χρειαζόταν να βάλεις λύπη στο μνμ μου για το μαδομουνι, όπως είδες έβαλα φάτσες γελαστές, πλάκα έκανα, σιγά μην πλακωθουμε μέσω πληκτρολόγιου για μαλακίες...εχω μεχρι και extension στον browser το οποιο λεγεται dark reader και μαυριζει αυτοματα οσα σαιτ ειναι φωτεινα![]()
όχι δεν παίζω ντότες και τέτοιακατι ρωτησε @pastelios![]()
Αυτό είναι αποδεδειγμένο ακόμη και απ' όσα (όσους) βλέπουμε εκεί έξω, γενικά, στα ΜΜΜ, στο δρόμο, συν στα μπουρδέλα..η αγαμια ΣΤΑΝΤΑΡ τυφλωνει και χαζευει παντως![]()
γιατι ρε;δεν προλαβαινεις ΛΟΓΩ εργασιας;όχι δεν παίζω ντότες και τέτοια![]()