Καλημέρα τζουτζούκα. Να περνάς καλά και πάντα γαλήνια. Μακάρι να ήμουνα σε ένα τέτοιο μέρος...
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλημέρα τζουτζούκα. Να περνάς καλά και πάντα γαλήνια. Μακάρι να ήμουνα σε ένα τέτοιο μέρος...
Η φωτό το αδικεί λίγο !Καλημέρα τζουτζούκα. Να περνάς καλά και πάντα γαλήνια. Μακάρι να ήμουνα σε ένα τέτοιο μέρος...
Σίγουρα θα βρεθούμεΚαλησπέρα !
Σε ευχαριστώ πολύ !
Αν είμαι καλός χαρακτήρας ή όχι αυτό θα το κρίνουν όσοι με γνωρίζουν !
Σίγουρα θα έχω και εγώ τις δύσκολες στιγμές μου !
Απλά την έχω φιλοσοφήσει αλλιώς την ζωή !
Το μόνο που δεν γυρίζει πίσω είναι ο ΧΡΟΝΟΣ γι αυτό πρέπει να απολαμβάνουμε στιγμές !
Με μεγάλη μου χαρά να γνωριστούμε !
Όμορφα να περνας ....![]()
Καλησπερα...παρα παρα πολυ χαιρομαι που περνας καλα...και κυριως με ημεμια ψυχικη.Καλημέρα δάσκαλε της Καρδιάς μου !
Περνάω πολύ ομορφα !
Ένα όμορφο καλοκαιρι με ψυχική ηρεμία και πολύ διασκέδαση !
ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ![]()
Η εσωτερική ηρεμία ξεκινά όταν σταματήσεις να συγκρίνεις τη ζωής σου με των άλλων !Καλησπερα...παρα παρα πολυ χαιρομαι που περνας καλα...και κυριως με ημεμια ψυχικη.
Σου ευχομαι να την διατηρησεις
Και εσυ μου λειπεις πολυ.....σε ολα....
Υποσχομαι πως θα με δεις συντομα
Σε φιλω γλυκά.....![]()
Ενα μέρος με θέα στην θάλασσα, τα πόδια στο κύμα, ηλιβασίλεμα και ηρεμία, καμιά φωτό δεν μπορεί να το αποθανατήσει....και πάντα παράδεισος είναιΗ φωτό το αδικεί λίγο !
Είναι ένας πανέμορφος παράδεισος !
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ![]()
Αναμένω να βρεθούμε αυτή τη σεζόν
Η υπομονή είναι αρετή !Αναμένω να βρεθούμε αυτή τη σεζόν
Το απόλυτο μέρος ή απόλυτη ηρεμία . Που είναι αυτό το κρυφό διαμαντάκι.
Είναι όντως πανέμορφα !Το απόλυτο μέρος ή απόλυτη ηρεμία . Που είναι αυτό το κρυφό διαμαντάκι.
Καλημέρα αγόρι μου όμορφοκαλημερα Ελενα !! καλη κυριακη να εχεις !!!!!

Τώρα μας έβαλες σε πειρασμό και αγωνία..........Είναι όντως πανέμορφα !
Και πάντα διαλέγω μέρη που να μην έχει πολυ κοσμο
προτιμώ την ηρεμία !
Θα σε αφήσω σε αγωνία για να σου πω όταν συναντηθούμε !
Ξέρεις τι ψάχνουμε όλοι?Οταν ξυπνάς με ένα υπεροχο ήχο τις θαλλασας και εχεις εσένα στην αγκαλιά σου δεν θελεις τίποτα αλλο ... Μας χωρίζουν τα χλμ μας ενώνουν τα αστέρια, πόσο θα θελα να σε ειχα αγκαλιά να σου κρατώ τα χερια.... Γλυκια και όμορφη μέρα να έχεις όμορφη Έλενα..
Την θυμάμαι αυτή την αγγελία. Τι μου θύμισες τώρα...
αναμνήσεις !Την θυμάμαι αυτή την αγγελία. Τι μου θύμισες τώρα...