Νέα

Eurobasket 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paparotriftoulas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα το σηκωσει το γαμημενο;

• Λετονία

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τσεχία

• Εσθονία

• Πορτογαλία

• Λιθουανία

• Μαυροβούνιο

• Σουηδία

• Ισπανία

• Ιταλία

• Βοσνία

• Κύπρος

• Πολωνία

• Βέλγιο

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    76
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.195
Πόντοι
6.246
Φιλε είναι μπετατζής αλλά πες μου ποιόν άλλον center θα μπορούσε να πάρει ελλείψει Παπαγιάννη;Σε άλλες εποχές ούτε απέξω δεν θα περνούσε στην προεπιλογή,αλλά έχουμε πρόβλημα στη θέση 5 διαχρονικά. Θυμάσαι στην Αθήνα 2004 που κατεβήκαμε με μοναδικό center τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και κατά συνθήκη τον Τσαρτσαρή 5αρι να τον αναπληρώνει; Όπως τώρα ο Μήτογλου.Έχει ευθύνη ο Kill Bill που τα έσπασε με τον Παπαγιάννη και θα το πληρώσουμε στα ημιτελικά αν φτάσουμε
Ο Παπαγιάννης έχει καλύτερη τεχνική αλλά από ψυχή είναι μηδενικό. Ο Κώστας έχει ψυχή αλλά με το ζήτημα μπασκετική τεχνική από μακριά και αγαπημένοι. Γενικά δεν έχουμε σοβαρούς ψηλούς. Ο Σαμοντούροφ ίσως εξελιχθεί σε παίκτη τα επόμενα χρόνια προς το παρών είναι μέτριος.

Ματς με την Κύπρο = φιλικό. Ακόμη και ο Ιωάννου πανηγυρίζει τα καλάθια των Κύπριων. Καλά κάνει ο Σπανούλης και βάζει να παίξουν τα δεύτερα για να είναι ετοιμοπόλεμοι. Μην ξεχνάμε επίσης ότι έχουμε το δεύτερο μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας στη διοργάνωση.

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.413
Πόντοι
4.546
Ο Παπαγιάννης έχει καλύτερη τεχνική αλλά από ψυχή είναι μηδενικό. Ο Κώστας έχει ψυχή αλλά με το ζήτημα μπασκετική τεχνική από μακριά και αγαπημένοι. Γενικά δεν έχουμε σοβαρούς ψηλούς. Ο Σαμοντούροφ ίσως εξελιχθεί σε παίκτη τα επόμενα χρόνια προς το παρών είναι μέτριος.

Ματς με την Κύπρο = φιλικό. Ακόμη και ο Ιωάννου πανηγυρίζει τα καλάθια των Κύπριων. Καλά κάνει ο Σπανούλης και βάζει να παίξουν τα δεύτερα για να είναι ετοιμοπόλεμοι. Μην ξεχνάμε επίσης ότι έχουμε το δεύτερο μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας στη διοργάνωση.
Θα είναι χρήσιμος ο Σαμοντουροφ αν εξελιχθεί αλλά μιλάμε για ψηλό τεσσάρι που όλο και κάτι βρίσκουμε.Με τη θέση 5 λες και είμαστε μαλωμένοι μετά την απόσυρση του Μπουρούση.Δεν 'μπουρουση" η ομάδα να βρει άλλον τόσα χρόνια.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.489
Πόντοι
456
Φιλε είναι μπετατζής αλλά πες μου ποιόν άλλον center θα μπορούσε να πάρει ελλείψει Παπαγιάννη;Σε άλλες εποχές ούτε απέξω δεν θα περνούσε στην προεπιλογή,αλλά έχουμε πρόβλημα στη θέση 5 διαχρονικά. Θυμάσαι στην Αθήνα 2004 που κατεβήκαμε με μοναδικό center τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και κατά συνθήκη τον Τσαρτσαρή 5αρι να τον αναπληρώνει; Όπως τώρα ο Μήτογλου.Έχει ευθύνη ο Kill Bill που τα έσπασε με τον Παπαγιάννη και θα το πληρώσουμε στα ημιτελικά αν φτάσουμε
Δεν διαφωνώ.
Ούτε η ανάγκη τον έκανε καλό παίκτη!

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.195
Πόντοι
6.246
Όπως αναμενόταν ο Σπανούλης έβαλε την δεύτερη πεντάδα και καθάρισε ωραία το ματς. Φιλοτιμοι οι Κύπριοι αλλά αν δεν ήταν διοργανωτές δε θα έβλεπαν πρόκριση.

Καλος ο Σαμοντούροφ ,ο Λαρεντζάκης και ο Κατσίβελης σήμερα.

OP
OP
paparotriftoulas

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.065
Πόντοι
10.656
Επίσης ας συμφωνήσουμε ότι ο Κωστάκης Αντετοκούμπο ειναι παίκτης οριακά Α2.
παγκο θα ετρωγε στην Α2

Έλα,δεν μας χάλασε καθόλου.Σε κάθε αγώνα του ομίλου εκτός από τον σημερινό είναι σαν να παίζουμε εντός έδρας με την υποστήριξη.Εδώ έχει διοργανώσει Ευρωμπάσκετ η "μπασκετομάνα" Σουηδία.Το 2003 δεν ήταν,που το σήκωσε εκεί η Λιθουανία;
Προφανως το εγραψα μεταξυ σοβαρου και αστειου. Βεβαια τεσσερις διοργανωτες που οι τρεις συνορευουν (σχεδον τελος παντων) και ο τεταρτος ειναι στου διαολου τη μανα, το λες και λιγο αστειο, ας οψεται το "πολιτικο κερδος" του να συμμετεχει σε τετοια δρωμενα, εκει ναι, δεν μας χαλασε.

Αλλα αγωνιστικα, εγω προσωπικα, αδιαφορω. Οτι τι, αν ημασταν σε αλλη χωρα δεν θα περναγαμε τον ομιλο; Καταρχην απτην ωρα που ειδα τα ζευγαρωματα παρακαλαω να κανουμε μια ηττα, γιατι μονο ετσι το μονοπατι δεν θα εχει Σερβια πριν τον τελικο :coffee:

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.413
Πόντοι
4.546
παγκο θα ετρωγε στην Α2

Προφανως το εγραψα μεταξυ σοβαρου και αστειου. Βεβαια τεσσερις διοργανωτες που οι τρεις συνορευουν (σχεδον τελος παντων) και ο τεταρτος ειναι στου διαολου τη μανα, το λες και λιγο αστειο, ας οψεται το "πολιτικο κερδος" του να συμμετεχει σε τετοια δρωμενα, εκει ναι, δεν μας χαλασε.

Αλλα αγωνιστικα, εγω προσωπικα, αδιαφορω. Οτι τι, αν ημασταν σε αλλη χωρα δεν θα περναγαμε τον ομιλο; Καταρχην απτην ωρα που ειδα τα ζευγαρωματα παρακαλαω να κανουμε μια ηττα, γιατι μονο ετσι το μονοπατι δεν θα εχει Σερβια πριν τον τελικο :coffee:
Θα περνούσαμε τον όμιλο αλλά παίρνουμε ένα boost για καλύτερο πλασάρισμα.Αλήθεια ισχύει αυτό με τις διασταυρώσεις;Μας βολεύει δηλαδή να βγούμε δεύτεροι;Σκέψου όμως να κάνει και η Σερβία καμιά απρόσμενη ήττα στον όμιλο που θα αλλάξει τις ισορροπίες στις διασταυρώσεις.Εκεί να δεις γέλια!

OP
OP
paparotriftoulas

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.065
Πόντοι
10.656
Θα περνούσαμε τον όμιλο αλλά παίρνουμε ένα boost για καλύτερο πλασάρισμα.Αλήθεια ισχύει αυτό με τις διασταυρώσεις;Μας βολεύει δηλαδή να βγούμε δεύτεροι;Σκέψου όμως να κάνει και η Σερβία καμιά απρόσμενη ήττα στον όμιλο που θα αλλάξει τις ισορροπίες στις διασταυρώσεις.Εκεί να δεις γέλια!
Ε ναι, σιγουροι δεν ειμαστε για τιποτα.

Βασικα ειμαστε σχεδον σιγουροι για ενα πραγμα, οτι πιθανοτατα η Σερβια θα μας πατησει κατω σε νοκαουτ.
Εγω προτιμω Γερμανια. Θα το δουμε πιο πατριωτικα, τους εχουμε αχτι, μας χρωσταει και η τυχη ενα καλο ματς απεναντι τους, ειδικα στο μπασκετ. Με Σερβια θα χεστουμε

OP
OP
paparotriftoulas

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.065
Πόντοι
10.656
Λοιπον, ΑΝ οι υπολογισμοι μου ειναι σωστοι, δεν πρεπει να παρακαλαω για μια ηττα της Ελλαδας αλλα για μια ηττα της Σερβιας, και καμια ηττα Γαλλιας/Γερμανιας/Ελλαδας.

Αν γινει αυτο, ο δρομος ειναι στρωμενος με ροδοπεταλα για ΤΕΛΙΚΟ. Βεβαια θα πρεπει να περασουμε απο Τουρκια, η οποια ειναι πολυ δυνατη φετος, αλλα οπως και να χει το ψυχολογικο κομματι του να μην παιζεις εναντιον καποιου βαρβατου φαβορι, ειναι σημαντικο. Ασε που λιγο-πολυ ξερουμε και τους παικτες και τον προπονητη τους. :coffee:

Ονειρα θερινης νυκτος θα μου πειτε, αλλα επρεπε να το αναφερω

OP
OP
paparotriftoulas

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.065
Πόντοι
10.656
Τέλος το eurobasket για Μπογκντανοβιτς. Τεράστιο πλήγμα. Στα ίσια η μάχη με Γερμανία πλέον.
σερβια χωρις τραυματισμο δεν γινεται... Προπερσι ο σιμανιτς εχασε το νεφρο του (!) στην διαρκεια του μουντομπασκετ. Sτο προηγουμενο ευρομπασκετ νομιζω τραυματιστηκε ο Νεντοβιτς, στο προπροηγουμενο μουντο ο τεοντοσιτς και παει λεγοντας. Δεν εχουν τελειωσει τουρνουα με ολοκληρη την ομαδα :truce:

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
37
Like
2.884
Πόντοι
7.195
Ε αφού έβαλα ότι είχα στους Σέρβους πάει ο πιο σημαντικός της παίκτης στην περιφέρεια.. να πάθει κάτι το μουνοπανο ο Σρεντερ μια φορά δεν γίνεται γαμω το σπίτι του

Taksidiotis36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
1.141
Πόντοι
201
Ε αφού έβαλα ότι είχα στους Σέρβους πάει ο πιο σημαντικός της παίκτης στην περιφέρεια.. να πάθει κάτι το μουνοπανο ο Σρεντερ μια φορά δεν γίνεται γαμω το σπίτι του
Αδερφε αν θες το πιστεύεις. Ήμουν έτοιμος για μπουμπουνισμα όταν εκεί μέσα Αυγούστου έδινε 2.20 η κατάκτηση Σερβία. Τελευταία στιγμή έκανα πίσω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μήπως να κάνεις cash out να γλιτώσεις το άγχος? Λογικά θα σου δίνει τα λεφτά σου πισω

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
37
Like
2.884
Πόντοι
7.195
Αδερφε αν θες το πιστεύεις. Ήμουν έτοιμος για μπουμπουνισμα όταν εκεί μέσα Αυγούστου έδινε 2.20 η κατάκτηση Σερβία. Τελευταία στιγμή έκανα πίσω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μήπως να κάνεις cash out να γλιτώσεις το άγχος? Λογικά θα σου δίνει τα λεφτά σου πισω
Το εχω παιξει σε 2 εταιριες,στο παμεστοιχημα που μου εδωσε ενα φρι μπετ και δεν γινεται πλεον κασαουτ,και στην μπετσον που το εχει κλειστο αλλα που γενικα και να το ανοιξει κανει σκατα κασαουτ αυτη η γαμωεταιρια

OP
OP
paparotriftoulas

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.065
Πόντοι
10.656
Το εχω παιξει σε 2 εταιριες,στο παμεστοιχημα που μου εδωσε ενα φρι μπετ και δεν γινεται πλεον κασαουτ,και στην μπετσον που το εχει κλειστο αλλα που γενικα και να το ανοιξει κανει σκατα κασαουτ αυτη η γαμωεταιρια
κατι παρομοιο εκανα και εγω.
θα το καλυψουμε στα νοκαουτ, αν η διασταυρωση ειναι σκληρη, αραξε. Δεν παει χαμενο

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.975
Πόντοι
6.056
Εν τω μεταξύ,η μεγάλη Σερβία τελευταιο ευρωμπάσκετ που πήρε ήταν εκεινο...του 2001 στην Τουρκία.Που ακομα πηγαίναμε σχολείο :2funny:

OP
OP
paparotriftoulas

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.065
Πόντοι