Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.867
Πόντοι
47.293
Θυμαμαι ενα παλιο μελος του νηματος ο φον Μακουλης που πηγαινε συχνα Ταυλανδη και τελικα παντρευτηκε Μολδαβεζα. Αν θυμαμαι καλα οι αναφορες για Ταιλανδη απο μελη σε αυτο το νημα αναφεροταν για μετα το 2000.
Asia fun Kai new fun χάθηκαν ..ένας ζούσε κ κάτω
Τρόικας boom boom.επισης δεν γράφει πλέον
Γενικά την Ταυλανδη δεν την θεωρώ πουθενά πρώτη χώρα αλλά σαν σύνολο μέσο όρο είναι κορυφαία ...
Δεν έχει τις πιο ωραίες γυναίκες
Ούτε τις πιο ωραίες θάλασσες αλλά οεσος όρος σε όλα τα πεδία γυναίκες διασκέδαση ασφάλεια ψώνια μαγαζια φαγητά μνημεία μουσεία είναι ο κορυφαίος...
προορισμός

Υπάρχει ένας αγραφις κανόνας ..
Πρώτο ταξίδι εκτός Ευρώπης είναι Ταυλανδη ...

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.101
Πόντοι
456
Έκλεισα εισητιρια για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στη Ταϊλάνδη, φτηνά δε τα λες... περίπου 12 μέρες θα κάτσω, έχω ήδη matcharei και μιλάω με καμία 30αρια γυναίκες στο thaifriendly και έχουμε ανταλλάξει insta..να δούμε τι θα προλάβουμε ομως δε παίζει να προλάβω ούτε τις μισες... τεσπά

Το θέμα που έχω είναι ότι δε ξέρω πως θα κάνω κατανομή του χρόνου μου στη χώρα , για να δω όσων τα δυνατό περισσότερα αξιοθέατα...έβαλα και το ai να μου κάνει πρόγραμμα και καταλήγω μάλλον σε 4 μέρες bangok μετά 3 μέρες chang rai και μετά το υπόλοιπο μαζί με τη Πρωτοχρονιά σε Phuket και ίσως island hopping σε Krabi

Ιδέες? προτάσεις? Btw έκανα βιντεοκλήση με μια 47 χρόνων από το thaifriendly για 35αρα φαίνεται όμως , γενικά φαίνεται πολλή ενθουσιασμένη ,μου στέλνει μυνήματα κάθε μέρα και μου είπε ότι θα έρθει να με πάρει από το αεροδρόμιο με το αμάξι της όταν φτάσω αλλά εγώ της είπα βλέπουμε και ότι δε θέλω να τη βαραινω
Ας μιλάς και με 50.
Μόλις φτάσεις εκεί και ζητήσεις να βρεθείτε από κοντά, οι περισσότερες θα εξαφανιστούν, αν δεν περιμένουν φράγκα.
Είναι καλές οι περισσότερες για κουβέντα, αλλά όταν έρθει η ώρα της συνάντησης κάτι παθαίνουν.

Επίσης πολλές βάζουν φίλτρα στις φωτό και μετά πας και βλέπεις άλλη κοπέλα.
Δυστυχώς ελάχιστες αξίζουν από το Thai Friendly.

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
3.281
Πόντοι
1.436
Φίλε, είναι λίγες οι ημέρες. Αν θες να κάνεις και να δεις πολλά, δεν θα ευχαριστηθείς τίποτα, λόγω του ότι δεν έχεις πολύ χρόνο.

Επικεντρώσου σε 2-3 πόλεις. Δεν ξέρω γιατί γράφεις για Chiang Rai, μήπως εννοούσες το Chiang Mai (εκεί έχει αεροδρόμιο εξάλλου) και πληκτρολόγησες λάθος; Έχε κατά νου πως θα χρειαστείς μεταφορικό μέσο για να δεις πράγματα εκεί επάνω, διαφορετικά θα αρκεστείς το πολύ σε μια πόλη και σε κανά αξιοθέατο λίγο πιο έξω με κανά group-άκι παρέα με το mini-bus, για παράδειγμα. Αν υπήρχε δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου (με διεθνές δίπλωμα), θα ήσουν πολύ πιο άνετος.

Στο Phuket εννοείται πως όλα είναι ευκολότερα, και πράγματι μπορείς να κάνεις και island hopping, που λες, με μονοήμερες εκδρομές. Καλύτερα τις περισσότερες ημέρες σου να τις χαλάσεις εκεί κάτω. Στον Βορρά, θα νιώσεις ψιλο-χαμένος αν δεν πας οργανωμένα και δεν έχεις ημέρες για "γύρες" εδώ κι εκεί. Έχει καλό οδικό δίκτυο, αλλά είναι μεγάλες οι αποστάσεις για να δεις ενδιαφέροντα πράγματα, θα πρέπει να ξυπνάς άγρια χαράματα για να προλάβεις. Εκτός κι αν αρκεστείς, όπως σου έγραψα, σε 1-2 αξιοθέατα (και επαναλαμβάνω ότι με έδρα το Chiang Rai τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα).

Τώρα, για την 47χρονη κυρία που μιλάτε, κράτα γενικώς μικρό καλάθι και μην δίνεις μεγάλη βάση. Θα έρθει να σε παραλάβει από το αεροδρόμιο (το έχω ακούσει αυτό πολλές φορές). Περισσότερο σαν μια πρόταση ενθουσιασμού, είναι, όπως κι εσύ κατάλαβες. Πού μένει; Κοντά στην πρωτεύουσα; Τί επαγγέλεται; Μην κάνεις "ανοίγματα" πριν καν βρεθείτε κάπου έξω, σε "ουδέτερο" έδαφος. Πες ότι σε βάζει στο αυτοκίνητο και σε έλεγχο αστυνομίας παρακάτω βρίσκουν τις πίσω θέσεις γεμάτες σκόνες, τί θα κάνεις; Λέμε τώρα, δεν κινδυνολογούμε, αλλά χρειάζεται μια άλφα προσοχή. Καλά κάνεις και κρατάς επαφές καθημερινά, αλλά μην "ανοίγεσαι".
Ναι chang mai ήθελα να γράψω, κατά λάθος έγραψα το άλλο.Ειδα εντυπωσιακές εικόνες από καταρράκτες φύση και ναούς και σκέφτηκα ότι πρέπει να πάω έστω για 3 μέρες ,με αεροπλάνο από τη Bangkok που από ότι είδα είναι φτηνές οι πτήσεις για εσωτερικό Ταϊλάνδης. Προτείνεις να μη πάω αν δεν έχω international δίπλωμα?Δεν έχω αλλά γενικά και να είχα δε νιώθω πολύ άνετα να οδηγώ σε μη δυτικό οδικό δίκτυο.

Ιδανικά ήθελα να μείνω ένα μήνα αλλά μόνο τόσο χρόνο μπορέσω να ξεκλεψω από τη σκατοδουλεια μου. Όσο για τη 47χρονη νιώθω κάπως άβολα με το πόσο ενθουσιασμένη και συναισθηματική είναι γιατί σκέφτομαι αν μάθει ότι θέλω να συναντήσω και άλλες το συναίσθημα θα γίνει μάλλον θυμός... εμφανισιακά δε με ενθουσιάζει πιο νέα όμως ηταν top από κάτι φωτό που είδα

ponemuk

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
131
Πόντοι
0
για τη 47χρονη νιώθω κάπως άβολα με το πόσο ενθουσιασμένη και συναισθηματική είναι γιατί σκέφτομαι αν μάθει ότι θέλω να συναντήσω και άλλες το συναίσθημα θα γίνει μάλλον θυμός... εμφανισιακά δε με ενθουσιάζει πιο νέα όμως ηταν top από κάτι φωτό που είδα
Μη νοιωθεις αβολα , ειναι ζεστα τα κοριτσια , ουτε κουβεντα οτι εχεις και αλλες επαφες , ουτε καν οτι θα πας σε μασατζιδικα κτλπ , θηλυκα ειναι ζηλευουν . Κανονισε να περασετε ομορφα με την 47 χρονη , θα το εχει να το λεει την εμπειρια με Φαρανγκ . Οι μερες που εχεις ειναι λιγες , βαλε και χαμενοι στη μεταφραση με translator , ευκολα θα τα μπουρδουκλωσεις για να συνευρεθεις και με αλλα κονε που σιγουρα θα προκυψουν και ασε τους αλλους να ψαχνουν στα μασατζιδικα για short , για gogo και αλλες ασωτειες . Η χωρα προσφερεται για ερωτικο τουρισμο , που για ωριμους και υπερωριμους κυριους ειναι οτι το καλυτερο , απλα , ευκολα , οικονομικα .

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.101
Πόντοι
456
Ναι chang mai ήθελα να γράψω, κατά λάθος έγραψα το άλλο.Ειδα εντυπωσιακές εικόνες από καταρράκτες φύση και ναούς και σκέφτηκα ότι πρέπει να πάω έστω για 3 μέρες ,με αεροπλάνο από τη Bangkok που από ότι είδα είναι φτηνές οι πτήσεις για εσωτερικό Ταϊλάνδης. Προτείνεις να μη πάω αν δεν έχω international δίπλωμα?Δεν έχω αλλά γενικά και να είχα δε νιώθω πολύ άνετα να οδηγώ σε μη δυτικό οδικό δίκτυο.

Ιδανικά ήθελα να μείνω ένα μήνα αλλά μόνο τόσο χρόνο μπορέσω να ξεκλεψω από τη σκατοδουλεια μου. Όσο για τη 47χρονη νιώθω κάπως άβολα με το πόσο ενθουσιασμένη και συναισθηματική είναι γιατί σκέφτομαι αν μάθει ότι θέλω να συναντήσω και άλλες το συναίσθημα θα γίνει μάλλον θυμός... εμφανισιακά δε με ενθουσιάζει πιο νέα όμως ηταν top από κάτι φωτό που είδα
Chiang Mai πάω επίσης συχνά.
Ρώτα ότι θες.
Μηχανάκι δε θες εκεί.
Με 2ευρω στο grab scooter πας παντού μέσα στην πόλη να ξέρεις.

Με αεροπλάνο από Bangkok είναι καμία ώρα. Γύρω στα 40-50€ πάει.

Ναούς τρομερούς μέσα στην πόλη καμία 15ρια και έξω στα βουνά όχι και πολύ μακριά.
Έχω πάει και σε ένα γαμάτο καταρράκτη καμία 1.5 ώρα μακριά από κέντρο.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.101
Πόντοι
456
Σοι 33 ειναι μασσαζερι με γιαπωνεζικα κολπα. Αλλα και απεναντι στο σοι 24/1 ενα μικρο δρομακι εχει καμμια δεκαρια, ισως παραπανω , "μασσαζερι της πουτσας", με μπριζολιασμα στα 1800-2000 μπατ την ωρα.
Έκλεισα το 4στερο ξενοδοχείο μου κοντά Σοι 20.
Να πάω σε αυτά που λες στο Σοι 24 για μπριζόλα;
Αυτές τις κλείνεις και για επίσκεψη στο διαμέρισμα ή μόνο ο,τι γίνει μέσα στο μαγαζί;
Θεωρούνται καλές οι τιμές που λες εκεί ή παίζουν και πιο κάτω σε άλλες περιοχές;
Στο Chiang Mai έρχονται κορίτσια στο διαμέρισμα για 2 ώρες με 2000baht.

Γενικά δεν πολυγουσταρω μασατζιδικα γιατί προτιμώ να κάνω τα ντιλς online.
Αλλά ίσως πάω καμία βόλτα και από εκεί.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.428
Πόντοι
3.556

Τύπε τι 47 μας λες ; Χρονών; Στο αρχαιολογικό μουσείο Μπανγκοκ πας ;

Μάλλον είναι η πρώτη σου φορά. Όταν πας εκεί θα πέσει ο μέσος ορος ηλικία που θα σε προσεγγίζει. Δραματικά

(Εκτός αν είσαι 70, οπότε άκυρο)

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.036
Πόντοι
21.395
Έκλεισα το 4στερο ξενοδοχείο μου κοντά Σοι 20.
Να πάω σε αυτά που λες στο Σοι 24 για μπριζόλα;
Αυτές τις κλείνεις και για επίσκεψη στο διαμέρισμα ή μόνο ο,τι γίνει μέσα στο μαγαζί;
Θεωρούνται καλές οι τιμές που λες εκεί ή παίζουν και πιο κάτω σε άλλες περιοχές;
Στο Chiang Mai έρχονται κορίτσια στο διαμέρισμα για 2 ώρες με 2000baht.

Γενικά δεν πολυγουσταρω μασατζιδικα γιατί προτιμώ να κάνω τα ντιλς online.
Αλλά ίσως πάω καμία βόλτα και από εκεί.
Μπορείς να συμφωνήσεις με την κοπέλα για ξενοδοχείο μετά τις 12 - 12.30 το βράδυ που τελειώνει, αφού όμως πας την πρώτη φορά στο μασσατζιδικο. Οι περισσότερες δέχονται, όχι όμως όλες. Με 2000 για 2 ώρες βρίσκεις φριλανσερ και στην Σουκχουμβιτ, και στο σοι 4 ακόμα και με 1500.
Εννοείται ότι οι 2000αρες δεν είναι 20χρονα και 25χρονα, από 35 και πάνω.

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.486
Πόντοι
201
Ποιος έχει πάει πιο παλιά Ταυλανδη;;;;;

Έχω τομ θείο μου που πήγε νομίζω το 1976 αλλά τελικά έφυγε ακλαφτος ..πήρε ελλεηνιδα
Πρώτη φορά 1997 Μπανγκόκ και Πούκετ. Μετά, άλλες τρεις φορές, μια πάλι στα ίδια μέρη, μια Μπανγκόκ και Κο Σαμούι, άλλη μια Μπανγκόκ και βόρεια, Τσιάνγκ Μάι και Τσιάνγκ Ράι, με βαλίτσα (γυναίκα).

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.867
Πόντοι
47.293
Πρώτη φορά 1997 Μπανγκόκ και Πούκετ. Μετά, άλλες τρεις φορές, μια πάλι στα ίδια μέρη, μια Μπανγκόκ και Κο Σαμούι, άλλη μια Μπανγκόκ και βόρεια, Τσιάνγκ Μάι και Τσιάνγκ Ράι, με βαλίτσα (γυναίκα).
Πώς ήταν τότε τα πράγματα ; Σε πολλούς δρόμους λένε δίχως άσφαλτο κ τις κοπέλες όπως την Αφρική τώρα δλδε λίγο μπιρι μπιρι κ ερχόντουσαν μαζί σου κ ότι δώσεις ..

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.036
Πόντοι
21.395
Πώς ήταν τότε τα πράγματα ; Σε πολλούς δρόμους λένε δίχως άσφαλτο κ τις κοπέλες όπως την Αφρική τώρα δλδε λίγο μπιρι μπιρι κ ερχόντουσαν μαζί σου κ ότι δώσεις ..
Το 92 πήγε φίλος ναυτικός για 3 ημέρες Μπανγκόκ. Του έφερε ο ξενοδόχος 6 κοπέλες στο δωμάτιο νά διαλέξει κοπέλα για 20 δολάρια όλη την νύχτα. Διάλεξε μία, αυτή τον παρακάλεσε να καθήσει και η φίλη της για 10 δολάρια. Κάθησε και η φίλη της. Όταν έφευγε είχε δράματα και κλαμματα, άφησε 50 δολάρια στις κοπέλες και υποσχέσεις που ποτέ δεν τήρησε ότι θα επέστρεφε σύντομα για να παντρευτεί την μία.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.036
Πόντοι
21.395
Η χωρα προσφερεται για ερωτικο τουρισμο , που για ωριμους και υπερωριμους κυριους ειναι οτι το καλυτερο , απλα , ευκολα ,οικονομικα .
Και οι ώριμοι κύριοι, ειδικά οι πρωτάρηδες, προσφέρονται για "love you, dream you, miss you"
ακόμα και συμπεριφορές αγάπης και αφοσίωσης που δεν τις έχουν ξαναδεί από τις γυναίκες της Δύσης, όπως το να σου πλένουν τα πόδια, με το ανάλογο όμως οικονομικό ξεζουμισμα.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.036
Πόντοι
21.395

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.272
Πόντοι
206
Και όλα αυτά για τις πανηλίθιες ελεεινιδες.
Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια δεν ισοπεδώνω.

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.867
Πόντοι
47.293
Oι δρομοι ηταν σε λιγο καλυτερη κατασταση απο οτι ειναι οι δρομοι σημερα στην Νοτιο Κερκυρα:confused:
Τέλος πάντων εσύ τα βλέπεις όλα θετικά εκεί στην νοτιοανατολική Ασία ...εγώ δύσκολα να ξαναπάω κ με τίποτα δεν θα έπαιρνα γυναίκα ασιατισα:confused:

ponemuk

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
131
Πόντοι
0
Και οι ώριμοι κύριοι, ειδικά οι πρωτάρηδες, προσφέρονται για "love you, dream you, miss you"
ακόμα και συμπεριφορές αγάπης και αφοσίωσης που δεν τις έχουν ξαναδεί από τις γυναίκες της Δύσης, όπως το να σου πλένουν τα πόδια, με το ανάλογο όμως οικονομικό ξεζουμισμα.
Κωλογερε , δηλ κωλοφαρδε απο δω και περα : Ο ερωτικος τουρισμος - romance tourism - με την αφθονια datings , translators ανηκει πλεον στην κουλτουρα και στο τουριστικο προιον της χωρας . Για τον 62 χρονο Ελληνα συνταξιουχο και το εν γενει ελληνικο λαικο βαλαντιο ειναι μια αξιοπρεπεστατη λυση , οπου ο επιδοξος εραστης θα περασει σαν "Πασας" με χρηση κοινης λογικης . Μου βγαινει (δυσκολα) το προγραμμα για επισκεψη σε 3-4 καναρες και ας γραφτω στο Γκινες , εξ αλλου εσυ θελεις μια καθε βραδυ στο κρεβατι σου . Απο κει και περα μια βιζιτα σε thai massage και μονον + ενα long με 25 αρα , θα ανανεωσει τα μισα κυτταρα του 60 ρη . Χωρια που παραμονευει και ο προστατης , ποτε δεν ξερεις , οτι προλαβουμε . Κραιπαλες , ποτα , ξενυχτια να περιμενεις να παει μεσανυχτα για να μαμησεις , ασωτειες καθε βραδυ με αλλη , δεν ειναι ο τροπος ζωης για φιλασθενους 60ρηδες . Γενικα δεν το προτεινω για σοβαρους κυριους απο 45+

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.036
Πόντοι
21.395
Τέλος πάντων εσύ τα βλέπεις όλα θετικά εκεί στην νοτιοανατολική Ασία ...εγώ δύσκολα να ξαναπάω κ με τίποτα δεν θα έπαιρνα γυναίκα ασιατισα:confused:
Εσυ μακρια απο δαυτες, πες τους αντιο, γκουντ μπαι, πααλαμ.:P

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
297
Πόντοι
21

Οι καταρράκτες που είδες θα είχαν μάλλον και δραστηριότητες με ανέβασμα με σκοινιά σε στυλ ορειβασίας (δωρεάν παρακαλώ). Αν εννοείς αυτούς (Sticky Waterfalls κάπως έτσι λέγονται), θες μιάμιση ώρα ταξίδι στο πήγαινε κι άλλο τόσο στο έλα. Υπάρχουν μίνι λεωφορειάκια που σε πάνε (ή αγροτικά τύπου Hilux), απλά θα είσαι με συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο. Για τους υπόλοιπους ναούς που είδες, στο βουνό Doi Suthep υπάρχουν πάρα πολλοί, με τον καλύτερο στην κορυφή, αλλά κι εκεί θες μεταφορικό μέσο (ξανά λεωφορειάκι που κινείται ιδιαιτέρως αργά λόγω συνεχόμενων στροφών ανάβασης) κι αρκετή ώρα να τους γυρίσεις (εφόσον θες να δεις αρκετούς). Αν, όμως, δεν θες να χαλάσεις χρόνο, λόγω περιορισμένων ημερών, και μέσα στην πόλη θα βρεις αρκετούς ναούς να επισκεφτείς (ειδικά αν είναι και με συνοδεία κυρίας ακόμα καλύτερα). Προτείνω να πας και χωρίς διεθνές δίπλωμα, εφόσον χρησιμοποιήσεις άλλα μεταφορικά μέσα. Γενικώς ο βορράς έχει άπειριες ομορφιές, πλην όμως οι αποστάσεις είναι αρκετά μεγάλες για να δεις "σημεία-κλειδιά". Και το Chiang Rai έχει τέτοια υπέροχα μέρη, αλλά είναι σαφώς πιο μακρυά. Αποφασίζεις και πράττεις αναλόγως.

Για την 47χρονη, μην τυχόν της αναφέρεις ΚΑΝ ότι ίσως συναντήσεις κι άλλες κοπέλες, ούτε να το σκέφτεσαι αυτό, θα φας σίγουρη ήττα.
Δεν χρειάζονται ειλικρίνειες εκεί πέρα, ειδικά σε τέτοια ζητήματα.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.036
Πόντοι
21.395
Για την 47χρονη, μην τυχόν της αναφέρεις ΚΑΝ ότι ίσως συναντήσεις κι άλλες κοπέλες, ούτε να το σκέφτεσαι αυτό, θα φας σίγουρη ήττα.
Δεν χρειάζονται ειλικρίνειες εκεί πέρα, ειδικά σε τέτοια ζητήματα.
Θυμαμαι τον LYST που σκηνοθετουσε ολοκληρα σκηνικα, ετοιμαζε βαλιτσες οτι δηθεν εφευγε την αλλη ημερα, δωροδοκουσε ρεσεψιονιστες για να του κανουνε δηθεν τσεκ-αουτ, προκειμενου να μην εχει δραματα χωρισμου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom