Παλιά αν ήσουν τακτικός με ακόμη 30 την γαμουσες..αλλά μην φανταστης..απλά καθόταν στα 4 και την γαμουσες.....Οντως κανει παρα πολυ καλό μασάζ μονο χαπυ εντιγκ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ στην Κύπρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mariosapoel1986
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 219
- Εμφανίσεις 91K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
GiorgosR78
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Πριν 6 χρόνια είχε μία φορά μία φίλη της στο διαμέρισμα που με έξτρα 20 ευρώ μου έκανε στοματικό. Την Sunny της έριξα μερικές φορές σπόντες για Sex αλλά δεν την πίεσα. Κατάλαβα ότι δίνει εκεί που θέλει. Καλύτερα έτσι γιατί αν δεν της βγαίνει μαζί μου θα είναι κομοδίνο. Πάντος ακόμα και τώρα που είναι μεγαλύτερη έχει ωραίο προσωπάκι.Παλιά αν ήσουν τακτικός με ακόμη 30 την γαμουσες..αλλά μην φανταστης..απλά καθόταν στα 4 και την γαμουσες.....
Έτσι κιαλιος κομοδίνο ειναι...δεν αξίζει για γαμησι...Πριν 6 χρόνια είχε μία φορά μία φίλη της στο διαμέρισμα που με έξτρα 20 ευρώ μου έκανε στοματικό. Την Sunny της έριξα μερικές φορές σπόντες για Sex αλλά δεν την πίεσα. Κατάλαβα ότι δίνει εκεί που θέλει. Καλύτερα έτσι γιατί αν δεν της βγαίνει μαζί μου θα είναι κομοδίνο. Πάντος ακόμα και τώρα που είναι μεγαλύτερη έχει ωραίο προσωπάκι.

Sofia MayMassage | Nicosia
Sofia MayMassage, Nikosia. Gefällt 2.661 Mal · 60 Personen sprechen darüber. Relaxing VIP massage for you ..
Παλιά ήταν Λακατάμια πολύ καλό μασάζ και τελειομα με τα μουνόχειλα τις..70 ευρώ..μετά ακριβώσε..δεν ξαναπήγα...τώρα είναι Λεμεσό;Έχει δοκιμάσει κανείς;![]()
Sofia MayMassage | Nicosia
Sofia MayMassage, Nikosia. Gefällt 2.661 Mal · 60 Personen sprechen darüber. Relaxing VIP massage for you ..www.facebook.com
Έτσι λέει. Είναι η ίδια στις φωτο;Παλιά ήταν Λακατάμια πολύ καλό μασάζ και τελειομα με τα μουνόχειλα τις..70 ευρώ..μετά ακριβώσε..δεν ξαναπήγα...τώρα είναι Λεμεσό;
Μια ψιλή 1.70 περίπου λεπτή ωραίο σώμα μέτριο βυζί γύρω στα 35+ήταν...Έτσι λέει. Είναι η ίδια στις φωτο;
Φιλε στο κενεντυ που ειχε ενα στουντιο πανο που το περιπτερο πριν 4-5 χρονια τι εγινε; Ηταν κατι ρωσσιδες αρκετα καλοΜια ψιλή 1.70 περίπου λεπτή ωραίο σώμα μέτριο βυζί γύρω στα 35+ήταν...
Υπάρχει ακόμα αλλά από 60 που ήταν θέλει 70...τώρα σερβις εξαρτάτε από τον κοπέλα...πέρσι που πήγα τελευταία φορά με έστειλε Πάροδος Κυριάκου Μάτση....Φιλε στο κενεντυ που ειχε ενα στουντιο πανο που το περιπτερο πριν 4-5 χρονια τι εγινε; Ηταν κατι ρωσσιδες αρκετα καλο
70 το μασάζ και τις έδωσα ακόμη 10 και την γάμησα...τώρα δεν ξέρω..
Έχουμε τηλέφωνο;Υπάρχει ακόμα αλλά από 60 που ήταν θέλει 70...τώρα σερβις εξαρτάτε από τον κοπέλα...πέρσι που πήγα τελευταία φορά με έστειλε Πάροδος Κυριάκου Μάτση....
70 το μασάζ και τις έδωσα ακόμη 10 και την γάμησα...τώρα δεν ξέρω..
Λογικά έχει στο παζαρακι η στο οφερ..Νταϊάνα νομίζω την λες την πατρονα τους...Έχουμε τηλέφωνο;
Που ειναι η Sunny; Τηλεφωνο;Πήγα αρκετές φορές στην Sunny την Κινέζα, κάνει καλό ερωτικό μασάζ αλλά τουλάχιστο με έμενα δεν έκανε τίποτα περισσότερο από χειρομάλαξη.
Δεν αξίζει φίλε..παλιά την Γαλλίδα μια φορά..απλά ανοίγει τα πόδια....Που ειναι η Sunny; Τηλεφωνο;
Φιλε αν πας για μασσαζ και χαλαρωση και εν θελεις κατι αλλο εν μια χαραΠου ειναι η Sunny; Τηλεφωνο;
Τσακαρε στο οφφερ την εχει εκει αγγελια
ourakotangos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2014
- Like
- 259
- Πόντοι
- 21
Αυτή η sunny τελικά τον περνει η όχι? Πώς είναι τώρα από εμφάνιση? Είναι χρόνια στο αθλημα
Σε κάποιους κάθεται, στους περισσότερους όχιΑυτή η sunny τελικά τον περνει η όχι? Πώς είναι τώρα από εμφάνιση? Είναι χρόνια στο αθλημα
Γνωριζει καποιος κατι;
Pelopidas69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Είναι στην Λάρνακα. Σκεφτόμουν να την επισκεφτώ αλλά δεν τα κατάφερα ακόμαΓνωριζει καποιος κατι;
Αν κάποιος έχει πάει ας μας κατατόπιση
Οι υπηρεσίες της όπως μου τις έχει στείλει
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 5K