Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.502
- Πόντοι
- 28.246
Είμαι καθαρός 4 λεπτά.τυπε νομιζω οτι ενας απο τους δυο μας ειναι μεθυσμενος![]()
Να βοηθησω λιγο....δεν εισαι εσυ.τυπε νομιζω οτι ενας απο τους δυο μας ειναι μεθυσμενος![]()
Ζητω ο Ολυμπιακος!!!!
Ναι θα σου πω εγω ρε μην ανησυχειςΑδερφε μου ΓΑΥΡΕ να εισαι πιο συγκεκριμενος....Σαββατο ή Κυριακη;
Πρεπει να ξερω ποτε να στηθω στη Πλατεια Αλεξανδρας για την υποδοχη!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαντσα 3 αρχιδια.....
Ερχομαι παράγγειλεΑδερφια μου ΓΑΥΡΟΙ!!!Δεν αντεξα και ειμαι ΗΔΗ στη Πλατεια Αλεξανδρας περιμενοντας τον ΓΑΥΡΟ παιχταρα που θα φερει ο ΓΑΥΡΟΣ προεδρος μας!!!
![]()
Αδερφε μου ΓΑΥΡΕ εχω πανω μου 1 ευρω και 10 λεπτα.....Ερχομαι παράγγειλε
Θα φωνάξω τρουμπακη να καθαρίσειΑδερφε μου ΓΑΥΡΕ εχω πανω μου 1 ευρω και 10 λεπτα.....
Ζήτω!Ζητω ο Ολυμπιακος!!!!
Ρίξε μια βουτιά στην θάλασσα και πιάσε ίσκιο.Αδερφια μου ΓΑΥΡΟΙ τα πρωτα εγκαυματα εχουν αρχισει να εμφανιζονται στο κορμι μου αλλα εγω θα παραμεινω εδω ολο το ΣΚ περιμενοντας τον ΓΑΥΡΟ παιχταρα!!!
μια βουτια στη "θαλασσα" διπλα στα γραφεια του Ολυμπιακου ισουται με εκθεση σε πυρηνικο αντιδραστηρα του τσερνομπιλ.Ρίξε μια βουτιά στην θάλασσα και πιάσε ίσκιο.
Αν δεν γυρίσει ούτε τώρα, ετοιμάσου για τον Γενάρη. Από αρχές Δεκεμβρη θα γράφουν πάλι γιααυτόν, για τον Χιλ αν δεν τελειώσει ούτε αυτουνου, για Ζενον, και για Αντινο.ρε μαλακες εχω βαρεθει ποια την ιστορια με ττον ποντενσε αμαν πια νησαφι κουραστικα καθε χρονο ιδιες μερες ιδιοι ρεπορτερ ιδια ρεπορταζ λες και τα βγαζουν απ τον καταψυκτη
Πω ρε πουστηΑν δεν γυρίσει ούτε τώρα, ετοιμάσου για τον Γενάρη. Από αρχές Δεκεμβρη θα γράφουν πάλι γιααυτόν, για τον Χιλ αν δεν τελειώσει ούτε αυτουνου, για Ζενον, και για Αντινο.
Σημείωσε ένα όνομα από Τουρκία. Το καλοκαίρι του 26 τελειώνει το συμβόλαιο του. Μάουρο Ικαρντι.Πω ρε πουστη![]()
Αυτος θα παει Παναθηναικο.https://newspao.gr/podosfairo/674219_ntimpala-kai-ikarnti-me-votaniko-ston-panathinaiko-vid.htmlΣημείωσε ένα όνομα από Τουρκία. Το καλοκαίρι του 26 τελειώνει το συμβόλαιο του. Μάουρο Ικαρντι.
Τι στοίχημα πας ότι θα γράφουν και για αυτόν.
μονο αν κρεμασει τα παπουτσια του θα ησυχασουμε με αυτονΑν δεν γυρίσει ούτε τώρα, ετοιμάσου για τον Γενάρη. Από αρχές Δεκεμβρη θα γράφουν πάλι γιααυτόν, για τον Χιλ αν δεν τελειώσει ούτε αυτουνου, για Ζενον, και για Αντινο.