Νέα

Ελμουφαδόρ - ο αρχιψεύταρος του φόρουμ !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BigMountain

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
44.007
Πόντοι
36.248
Προσπάθησα να το κρύψω αλλά τελικά με πιάσατε …

Είμαι ο elmoufador , ο εκδικητής του 10αρικου …
Ο μαχητής της Τσαμουριάς ,
Ο άνθρωπος που λέει πιο πολλά ψέματα απ όσα σκέφτεται …

Δεν είμαι απλά κλώνος είμαι ιδεα , ιδεατό , ένα αερικό ανάμεσα από bits &bytes , η ανυποταξία στο ίδιο το σύστημα …

Όπως τα λες, δεν ήταν κλώνος, αλλά ένα φανταστικό δημιούργημα που έγραφε κριτικές για λογαριασμό άλλων σαν δικές του και μερικές εντελώς φανταστικές. Αποδείξεις υπάρχουν.

Με μηδέν σεβασμό στα κορίτσια και τη δουλειά τους.

Και το τραγικό ήταν ότι αρκετά ναυάγια τον πίστευαν, τον υποστήριζαν, και τον θαύμαζαν.

:tooth:

Πέρα από την πλάκα, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εκείνος άργησε να μπαναριστεί, και μπαναρίζονται άλλα άτομα που ουδέποτε έδωσαν αφορμή για προβλήματα. Εκείνος ήταν ρουφιάνος από τους λίγους, που απειλούσε κάποιους από εμάς με δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων, και όχι μόνο.

Όπως επίσης κάποιος έγινε τιμημένος, χωρίς να είναι μέλος αρκετά χρόνια, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

:hi:

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.139
Πόντοι
19.250
Όπως τα λες, δεν ήταν κλώνος, αλλά ένα φανταστικό δημιούργημα που έγραφε κριτικές για λογαριασμό άλλων σαν δικές του και μερικές εντελώς φανταστικές. Αποδείξεις υπάρχουν.

Και το τραγικό ήταν ότι αρκετά ναυάγια τον πίστευαν, τον υποστήριζαν, και τον θαύμαζαν.

Πέρα από την πλάκα, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εκείνος άργησε να μπαναριστεί, και μπαναρίζονται άλλα άτομα που ουδέποτε έδωσαν αφορμή για προβλήματα. Εκείνος ήταν ρουφιάνος από τους λίγους, που απειλούσε κάποιους από εμάς με δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων, και όχι μόνο.

Όπως επίσης κάποιος έγινε τιμημένος, χωρίς να είναι μέλος αρκετά χρόνια, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Μην ξεχνάς και τις ψεύτικες κριτικές που ανέβαζε , και 2-3 στα πρόσφατα .

Αλλά τουλάχιστον ενημέρωνε για τα ντελα και ανέβαζε και μερικές καλλιτεχνικές φωτογραφίες …

Ο άλλος ρε γμτ ανέβαζε φωτό από τις πόρτες ρε για όνομα , χαχαχα. Α.

Σε όλη την αχαρνων νόμιζαν ότι ήταν αλουμινας το παλικάρι …

Ψιλο-δίκασες πάντως …

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.875
Πόντοι
28.636

Αγαπημένο μου Βουνό.
Πραγματικά νιώθω πολύ μικρός για να δώσω απαντήσεις στα ερωτήματα σου αλλά θα προσπαθήσω...

Α) Για ποιον σεβασμό μιλάμε από ένα σιχαμερό Αλβανό;;;

Β) Βέβαια όταν πήγαινε και πάταγε like σε Κριτικές από το 2013 λογικό ήταν κάποιοι να θέλουν να ανταποδώσουν...

Γ) Money talks. Follow the money. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη....κτλ.

Δ) Παρά πολλά μέλη, πολύ πολύ αρχαίοι έχουν εκφράσει τη δυσφορία τους. Και εγώ την αηδία μου.
Είναι Ντροπή πραγματικά. Νομίζω όμως ότι σύντομα θα έχει την ίδια και χειρότερη τύχη.
Λυπάμαι βέβαια για αυτόν, αλλά έτσι είναι η ζωή.

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646

Μύστη, τα είπε όλα ο @Pa Luki Luk ! Τουλάχιστον οι ιθύνοντες του σάη αποφάσισαν σοφά κι έδιωξαν τον ψεύτη. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. :rockon:

Αναμένουμε να αποκαλυφθούν οι βαθύτερες σκοπιμότητες για το τιμημένο μέλος που αναφέρεις. Ουδέν κρυπτόν υπό του Τζουνίου... :woldman:

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.875
Πόντοι
28.636
....τι, τελικα δεν του ειχε παρει τους κωδικους ο γεροξουρας και εγραφε fake κριτικες γι αυτον?!?!?
Παντου ψεμα ρε πουστη μου :confused::confused::confused:
Όλοι μαζί τις έγραφαν!!!!
(είχε και άλλους η παρέα....)

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948
Δεν τολμάμε να διακοπάρουμε λίγες μέρες και κάποιοι βγάζετε τη μιζέρια σας, τη ζήλια σας και τη κακία σας!

Ξυδάκι παιδιά!

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
42
Like
45.268
Πόντοι
11.146

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.875
Πόντοι
28.636

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
16.672
Πόντοι
5.946

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.139
Πόντοι
19.250

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948
Τι εννοείς Μήτσο Μπαμπολα???
Φίλε μου ορισμένοι δεν μπορούν να χωνέψουν κάποια πράγματα κ το βγάζουν σε ζήλια κ κακό σχολιασμό.

Όταν βλέπεις ανθρώπους κ γράφουν μυθιστορήματα κ λογοτεχνίες στις κριτικές :2funny:ή άλλους που γράφουν μια στο τόσο, δεν μπορούν να εκφράζονται για όσους παράγουν.

Για να μην παρερμηνευτώ, είμαι απολύτως σύμφωνος με την αποπομπή μελών που γράφουν συνεχή ψεύδη ή έχουν ένα κάρο κλώνους.

Προσωπικά, μαθαίνοντας κάποια πράγματα που αγνοούσα, έκοψα κάθε επαφή με κάποιους...

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.544
Πόντοι
46.423
Είμαι ο πρώτος που ανακάλυψε ότι έγραφε ψεύτικες κριτικές.

Άνοιξα και νήμα γιαυτόν τον σκοπό.

Μου επιτέθηκαν όχι μόνο ο ίδιος αλλά και οι κλώνοι του - φίλοι του.

Το χειρότερο ότι κάποια σεβαστά μέλη πήραν το μέρος του.

Δεν πτοήθηκα όμως και συνέχισα να αναφέρω τα κακώς κείμενα.

Από ένα σημείο και πέρα όμως αδιαφόρησα και κάπου τον λυπήθηκα κιόλας διότι κατάλαβα ότι για να φτάνει στο σημείο να ανεβάζει ψεύτικες κριτικές κάποιο σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα θα πρέπει να αντιμετωπίζει.

Του εύχομαι καλή συνέχεια.

Χωρίς κακία.

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
Είμαι ο πρώτος που ανακάλυψε ότι έγραφε ψεύτικες κριτικές.

Άνοιξα και νήμα γιαυτόν τον σκοπό.

Μου επιτέθηκαν όχι μόνο ο ίδιος αλλά και οι κλώνοι του - φίλοι του.

Το χειρότερο ότι κάποια σεβαστά μέλη πήραν το μέρος του.

Δεν πτοήθηκα όμως και συνέχισα να αναφέρω τα κακώς κείμενα.

Από ένα σημείο και πέρα όμως αδιαφόρησα και κάπου τον λυπήθηκα κιόλας διότι κατάλαβα ότι για να φτάνει στο σημείο να ανεβάζει ψεύτικες κριτικές κάποιο σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα θα πρέπει να αντιμετωπίζει.

Του εύχομαι καλή συνέχεια.

Χωρίς κακία.
Σε αυτό το νήμα, λοιπόν, θα χέσουμε το ηλεκτρονικό του κουφάρι! :rockon:

Αναμένουμε οδηγίες/κατευθύνσεις από τον μάστορα @Reuzel ! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom