Νέα

20εκατοστά και πάνω γαμιά για την δικιά μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα varonos75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 356
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Akissssss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.011
Πόντοι
201
Φίλε το πρόβλημα σου πιο είναι; Τι θες να βγάλεις από όλο αυτό; 8 πόντους την έχω, ορίστε η απόδειξη .
1756404841096.jpeg
Πήγα επειδή τον πλήρωσα. Ψυχικό έκανε η τύπισσα, αλλά τα 300 ευρώ που έδωσα την όπλισαν με υπομονή.
Εσύ παλι γιατί πεταχτηκες δεν ανεφερθηκα σε εσένα.και δεν έχεις καμία σχέση με το βίντεο που ανέβασε.....στο βίντεο δεν είσαι εσύ....

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
22.911
Πόντοι
4.936
Τίποτα δεν έχω με τον κλαψιαρη, απλά ασχολείται και με εμένα. Μεζούρα με το μάτι πρώτη φορά βλέπω.
Μήπως του έστειλε μύνημα και έφαγε άκυρο; Λέω εγώ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσύ παλι γιατί πεταχτηκες δεν ανεφερθηκα σε εσένα.και δεν έχεις καμία σχέση με το βίντεο που ανέβασε.....στο βίντεο δεν είσαι εσύ....
Εγώ είμαι ...

Akissssss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.011
Πόντοι
201
Τίποτα δεν έχω με τον κλαψιαρη, απλά ασχολείται και με εμένα. Μεζούρα με το μάτι πρώτη φορά βλέπω.
Μήπως του έστειλε μύνημα και έφαγε άκυρο; Λέω εγώ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ είμαι ...
Μπράβο την είπες την μαλάκια σου,σιγά μην πήγαινα με ότι τελειωμένο υπάρχει..... ευτυχώς υπάρχουν άτομα σαν εσένα που το κάνουν....

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
22.911
Πόντοι
4.936
Μπράβο την είπες την μαλάκια σου,σιγά μην πήγαινα με ότι τελειωμένο υπάρχει..... ευτυχώς υπάρχουν άτομα σαν εσένα που το κάνουν....
Ε τότε γιατί ασχολείσαι και σχολιάζεις και εμένα ρε φίλε;

Δεν έχεις απαντήσει σε καμία ερώτηση πάντως.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.246
Πόντοι
2.356
Ααα όχι τυπε δεν πάει έτσι δηλαδή εμείς που τον έχουμε 19,5 αλλά είμαστε τίμιοι κ δεν θέλαμε να κοροϊδέψουμε μαλακες είμαστε???:confused:
Γι’ αυτο τυπε το μεγεθος θα δοθει πλεον στη δικαιοδοσια της ΑΑΔΕ, να μην γινονται αδικιες τυπου ΟΠΕΚΕΠΕ και γαμουν οι μικροτσουτσουνοι που δηλωνουν παλαμαρια.:confused:

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
22.911
Πόντοι
4.936
Εναν πούτσο έριξε ο άνθρωπος, του έχετε πρήξει τα αρχίδια! χα χα
Στην αρχή λέγανε ότι ο τύπος είναι πουστρακη και δεν ισχύει η αγγελία.
Αφού βγαίνουν λάθος, αντί να πουν σαν άντρες (και καλά) που είναι ότι κάνανε λάθος εξαφανίστηκαν σαν πουτανες.
Μετά λένε ότι το μέγεθος δεν ήταν όπως το ήθελε η αγγελία. Και ποιος το λέει, ο ποντικομικρουλης Άκης, λες και του έκλεψα το γαμηση.

Στην συνέχεια γράφουν ότι έχω πάρει κιλα, λες και η φωτογραφία που ανέβασα με την μεζούρα ήταν χθεσινή.
Άντε βγάλε άκρη.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.727
Πόντοι
3.846
Πες τα ρε φίλε μη δουνε έναν άνθρωπο να περνάει καλά. Είπαμε να κάνουμε και λίγο καυλάντα να γελάσουμε αλλά όχι και να βριζόμαστε έτσι.

Εγώ πάντως σοβαρά χαίρομαι όχι μόνο για τους τρεις που συμμετείχαν αλλά επειδή αυτό το forum πραγματώνει το όραμά του. Να δημιουργήσει μία κοινότητα αντρών που θα βοηθάνε ο ένας τον άλλο.

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
22.911
Πόντοι
4.936

Georgekor84

Ενεργό Μέλος