χαλαλι σου......Πρωην μου φοιτητρια στην πατρα ,εν ετη 2018,περασμενα μεγαλεια ωραιες αναμνησεις !
![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
χαλαλι σου......Πρωην μου φοιτητρια στην πατρα ,εν ετη 2018,περασμενα μεγαλεια ωραιες αναμνησεις !
![]()
Πολλά χιλιόμετρα;Πρωην μου φοιτητρια στην πατρα ,εν ετη 2018,περασμενα μεγαλεια ωραιες αναμνησεις !
![]()
Πολλά χιλιόμετρα;
Τοτε οχι..ηταν αστρωτο σχεδων,ελαχιστα χιλιομετρα! με εμενα επαιξε μια σχετικα καλη εκπεδευση και μετα πηγα σε αλλο κορασιο! με κουραζε καποια στιγμη η φαση της σχεσης !Πολλά χιλιόμετρα;
Οκκκκ γιατί φαίνονται και οι δύο τρύπες κάπως δουλεμένες ωραίος πάντως όπως και να έχειΤοτε οχι..ηταν αστρωτο σχεδων,ελαχιστα χιλιομετρα! με εμενα επαιξε μια σχετικα καλη εκπεδευση και μετα πηγα σε αλλο κορασιο! με κουραζε καποια στιγμη η φαση της σχεσης !
Το ότι είναι δουλεμενες το επιβεβαιώνω , έτσι είναι και της δικιάς μΟκκκκ γιατί φαίνονται και οι δύο τρύπες κάπως δουλεμένες ωραίος πάντως όπως και να έχει
Δουλεμενες απο εμενα ,η φωτο ηταν μετα το test ride που της εκανα !Οκκκκ γιατί φαίνονται και οι δύο τρύπες κάπως δουλεμένες ωραίος πάντως όπως και να έχει
Ωραία κολάρα! Τυχερός αυτός πού τη γαμάειΚωλαρα 50αρας φιλης
![]()
Πω πω να πας από πίσω να την χύσεις είναι..
Τρέλανε μας
Έλα καυλοδασκαλα να στο βάλω ετσι πως είσαι στην κουζίνα στημένη και να στα ρίξε μέσα
Ωραίο κωλο έχει η γυναίκα σουΕγώ παλιές φίλες τις έχω διαγράψει. Βάζω μια της γυναίκας μου ,μιας και με καυλώνει ακόμα .
Τρομερός έχουμε κανένα βίντεο;Δουλεμενες απο εμενα ,η φωτο ηταν μετα το test ride που της εκανα !![]()
Κρίμα κι άδικο!!!Εγώ παλιές φίλες τις έχω διαγράψει. Βάζω μια της γυναίκας μου ,μιας και με καυλώνει ακόμα .
Τι μουναρα βόλευες ρε μάγκα…. Μπράβο….Πρωην μου φοιτητρια στην πατρα ,εν ετη 2018,περασμενα μεγαλεια ωραιες αναμνησεις !
![]()
Και γω το.ιδιο... της τα πεταγαΤην έπαιρνα από παντού!!!
Υπάρχουν και βίντεο … αλλά φαινόμαστε και οι 2 … δυστυχώς δεν είναι για ανέβασμα !!!Τρομερός έχουμε κανένα βίντεο;
Τι μουναρα βόλευες ρε μάγκα…. Μπράβο
Οχι η αλήθεια είναι ότι πέρα από την κορμάρα είχε και φατσάρα !!! Πέρασα ένα τρίμηνακι πολύ μπομπα με την μικρή τότε !Τι μουναρα βόλευες ρε μάγκα…. Μπράβο….