You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
20εκατοστά και πάνω γαμιά για την δικιά μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα varonos75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 356
- Εμφανίσεις 49K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
Giannis.mt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.315
- Πόντοι
- 201
Τωρα μαλιστα,αυτο ειναι το ωραιο το ωραιο το βογγητο το αληθινο,αυτο ψαχνουν ολοι, πήξαμε στο fake,μας καυλωσες πρωι πρωι στη δουλεια.Συγχαρητηρια και στον πρωταγωνιστη βεβαια
Klin21
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
Στην ξέσκισε την καυλακαι ενα βίντεο απο εχθές
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.538
- Πόντοι
- 746
Άξιος άξιος.
(Την έχω σίγουρη την θέση στην κόλαση,με την φωτό που ανέβασα)
Αν ξαναχρειαστείς βοήθεια στείλε πμ!!!καλημερα στην παρέα..
χθες μεσημέρι ο slim shady περασε καλά και γάμησε τέλεια την δικιά μου.
σας παραθέτω μερικές φωτό
ακολουθεί και βίντεο....
ευχαριστώ φίλε χρήστο
Πολύ τυχερός.. πώς βογγάει έτσι το μωρό.. πρέπει να πάρουμε και άλλοι σειρά..και ενα βίντεο απο εχθές
ενδιαφερομαι στειλε πμκαι ενα βίντεο απο εχθές
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.727
- Πόντοι
- 3.846
Δεν εννοούσα αυτό ρε παίκτη. Εννοούσα αν το μέγεθος είναι τόσο σημαντικό για τη γυναίκα που δε μπορεί χωρίς αυτό ,ή αν ήθελαν να κάνουν ένα σκηνικό μια στο τόσο. Είναι η ίδια περίπτωση με κάποιον που πληρώνει για να πάρει μία με 6αρι βυζί σε σχέση με κάποιον που δε μπορεί να του σηκωθεί αν δεν παίζει 6αρι βυζί.Εεεεεε τωρα!!!Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι υπαρχει εκει εξω γυναικα που δεν εχει σκεφτει ποτε " αληθεια πως θα ειναι αμα φαω μια χοντρη πουτσα ή μια μεγαλη ? "
Από ότι κατάλαβα το ζευγάρι ήθελε να το ζήσει σαν εμπειρία, δεν έχει εμμονές η γυναίκα.
xamilontonon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.464
- Πόντοι
- 201
Αυτή είναι η πραγματική καυλα! Είσαι φοβερός και εσύ και η γυναίκα σου και ο slim. Είναι καυλα να βλέπεις τη γυναίκα σου να έχει τόση ηδονή με άλλον μαζί!!!και ενα βίντεο απο εχθές
Giannis.mt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.315
- Πόντοι
- 201
Ε ναι για τη φάση αλλιώς θα ήταν λυσσαρα θα είχε αφήσει τον άλλον και θα έψαχνε για ρόπαλα.Και στο κάτω κάτω κι εγώ θα γουστάρα να έβλεπα μια φορά ένα μπουρι να γεμίζε το μουνι της δικιάς μουΔεν εννοούσα αυτό ρε παίκτη. Εννοούσα αν το μέγεθος είναι τόσο σημαντικό για τη γυναίκα που δε μπορεί χωρίς αυτό ,ή αν ήθελαν να κάνουν ένα σκηνικό μια στο τόσο. Είναι η ίδια περίπτωση με κάποιον που πληρώνει για να πάρει μία με 6αρι βυζί σε σχέση με κάποιον που δε μπορεί να του σηκωθεί αν δεν παίζει 6αρι βυζί.
Από ότι κατάλαβα το ζευγάρι ήθελε να το ζήσει σαν εμπειρία, δεν έχει εμμονές η γυναίκα.
Εμένα πάντως με καύλωσε περισσότερο που ξεφτιλησαν τα παιδιά( ο varonos75 και ο slim ) κάτι πονηρους που έλεγαν μουφα αγγελία πουστης ,ψεύτης κλπ.
αντε με τον κάθε κομπλεξικο Καραγκιόζη που θέλει να χαλάει νήματα λες και θα μπει στον δικό του κωλο
αντε με τον κάθε κομπλεξικο Καραγκιόζη που θέλει να χαλάει νήματα λες και θα μπει στον δικό του κωλο
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 14.552
- Πόντοι
- 3.506
Πεοκρούστες αγάμητοι είναι οι περισσότεροι από δαύτους, τύπε. Αν θέλει κάποιος να συνεννοηθεί σοβαρά, μιλά με pm με όποιον του φαίνεται αξιόπιστος.Εμένα πάντως με καύλωσε περισσότερο που ξεφτιλησαν τα παιδιά( ο varonos75 και ο slim ) κάτι πονηρους που έλεγαν μουφα αγγελία πουστης ,ψεύτης κλπ.
Akissssss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.011
- Πόντοι
- 201
Συγνώμη μας ζαλισες να βρεις 20αρι αλλά το συγκεκριμένο παίζει να είναι πολύ μικρότερο.Γιατι τότε τόσος χαμός?Δεν θέλω να προσβάλλω τον γαμιά απλά το αναφέρω.....και ενα βίντεο απο εχθές
HartAberZart
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2025
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
Ρε αδερφέ για στείλε το δικό σου να το δούμε .Συγνώμη μας ζαλισες να βρεις 20αρι αλλά το συγκεκριμένο παίζει να είναι πολύ μικρότερο.Γιατι τότε τόσος χαμός?Δεν θέλω να προσβάλλω τον γαμιά απλά το αναφέρω.....
Του παιδιού είναι σίγουρα 20εκ. Στην χειρότερη 19. Συνεπώς δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 8.872
- Πόντοι
- 1.406
Ααα όχι τυπε δεν πάει έτσι δηλαδή εμείς που τον έχουμε 19,5 αλλά είμαστε τίμιοι κ δεν θέλαμε να κοροϊδέψουμε μαλακες είμαστε???Ρε αδερφέ για στείλε το δικό σου να το δούμε .
Του παιδιού είναι σίγουρα 20εκ. Στην χειρότερη 19. Συνεπώς δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά
Akissssss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.011
- Πόντοι
- 201
Εσύ τώρα ας πούμε γιατί θίχτηκες??Πάντως με πολύ σιγουριά το λες ότι ήταν 20 ή 19, πολύ περίεργο,ή τον έφαγες ή τον έδωσες αλλιώς δεν εξηγείται?Δεν ήταν καν 17 σύμφωνα με το βίντεο........Ρε αδερφέ για στείλε το δικό σου να το δούμε .
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 22.911
- Πόντοι
- 4.936
Φίλε το πρόβλημα σου πιο είναι; Τι θες να βγάλεις από όλο αυτό; 8 πόντους την έχω, ορίστε η απόδειξη .Εσύ τώρα ας πούμε γιατί θίχτηκες??Πάντως με πολύ σιγουριά το λες ότι ήταν 20 ή 19, πολύ περίεργο,ή τον έφαγες ή τον έδωσες αλλιώς δεν εξηγείται?Δεν ήταν καν 17 σύμφωνα με το βίντεο........
Taksidiotis36
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 805
- Πόντοι
- 81
Έχουμε beef
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)