Νέα

Μετράει στα αλήθεια το κέρατο στους άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.904
Πόντοι
456
Την καλησπέρα μου στα σεβαστά μέλη του μπου :grouphug:

Ήρθα σε ένα απτα λίγα καταφύγια του Ελληνικού ιντερνετ όπου εδώ δεν περνάνε οι ψευτο-ηθικολογίες, οι πολιτικές ορθότητες και όπου η σκληρή αλήθεια μαστιγώνει τους αναγνώστες στο πρόσωπο όπως τα μαστίγια των αφέντρων τα υποτακτικά αγόρια

Είναι στα αλήθεια τόσο κακό το να "κερατώνει" ο άντρας? Τον κάνει κακό άνθρωπο, ή μήπως όλο αυτό είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα του μοντέρνου, και κυρίως δυτικού κόσμου?
Πιστεύω πως όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε πως ένας άντρας μπορεί να αγαπάει στα αλήθεια μια γυναίκα, αλλά ταυτόχρονα να πάει, να ξεσκίσει μια παντελώς άγνωστη του, και μετά να γυρίσει στην γυναίκα του και να την αγαπάει το ίδιο, κάτι που μια γυναίκα δεν θα μπορέσει ποτέ να νιώσει ή να καταλάβει. Είμαι σίγουρος πως ειδικά εδώ μέσα, πολλοί είναι παντρεμένοι και αγαπάνε πραγματικά την γυναίκα τους, αλλά δεν διστάζουν να δώσουν μάχες με call girls, και μετά να γυρίσουν σπίτι σαν να μην συνέβη τίποτα. Από την άλλη, οι γυναίκες, από την φύση τους, προτιμούν να μοιράζονται τον Βασιλιά, παρά να έχουν αποκλειστικότητα τον φτωχό χωρικό. Στην σημερινή κοινωνία, ένας εφοπλιστής ή ένας celebrity μπορεί να παίζει μπάλα με ένα σωρό γυναίκες, οι οποίες το γνωρίζουν, και να τον δικαιολογούν με το "εεε έτσι είναι οι άντρες, κυνηγοί""" κλπ....Την στιγμή που εαν ένας υπάλληλος σουπερ μαρκετ κερατώσει την γυναίκα του, θα του πάρει και τα σώβρακα και θα τον πετάξει στο δρόμο.

Μήπως το "κακό" κεράτωμα είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα τελικά? Μήπως κάθε φορά που η γυναίκα σας, σας κάνει ζήλιες, σας λέει με έμμεσο τρόπο ότι είστε φτωχοί πλεμπαίοι? Μήπως τελικά να γράψουμε στα αρχίδια μας τις γυναίκες που απαιτούν το να είμαστε πιστοί και να γαμάμε δεξιά και αριστερά ότι μας κάθεται, αλλά χωρίς ταυτόχρονα να είμαστε σαλιαρηδες λέγοντας μπούρδες του στυλ "έχω μάτια μόνο για σένα κλπ"? Μήπως τελικά πρέπει να σταματήσουμε να ντρεπόμαστε που είμαστε άντρες?

stelda

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
12.596
Πόντοι
2.256

Ήρθα σε ένα απτα λίγα καταφύγια του Ελληνικού ιντερνετ όπου εδώ δεν περνάνε οι ψευτο-ηθικολογίες, οι πολιτικές ορθότητες και όπου η σκληρή αλήθεια μαστιγώνει τους αναγνώστες στο πρόσωπο όπως τα μαστίγια των αφέντρων τα υποτακτικά αγόρια

Είναι στα αλήθεια τόσο κακό το να "κερατώνει" ο άντρας? Τον κάνει κακό άνθρωπο, ή μήπως όλο αυτό είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα του μοντέρνου, και κυρίως δυτικού κόσμου?
Πιστεύω πως όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε πως ένας άντρας μπορεί να αγαπάει στα αλήθεια μια γυναίκα, αλλά ταυτόχρονα να πάει, να ξεσκίσει μια παντελώς άγνωστη του, και μετά να γυρίσει στην γυναίκα του και να την αγαπάει το ίδιο, κάτι που μια γυναίκα δεν θα μπορέσει ποτέ να νιώσει ή να καταλάβει. Είμαι σίγουρος πως ειδικά εδώ μέσα, πολλοί είναι παντρεμένοι και αγαπάνε πραγματικά την γυναίκα τους, αλλά δεν διστάζουν να δώσουν μάχες με call girls, και μετά να γυρίσουν σπίτι σαν να μην συνέβη τίποτα. Από την άλλη, οι γυναίκες, από την φύση τους, προτιμούν να μοιράζονται τον Βασιλιά, παρά να έχουν αποκλειστικότητα τον φτωχό χωρικό. Στην σημερινή κοινωνία, ένας εφοπλιστής ή ένας celebrity μπορεί να παίζει μπάλα με ένα σωρό γυναίκες, οι οποίες το γνωρίζουν, και να τον δικαιολογούν με το "εεε έτσι είναι οι άντρες, κυνηγοί""" κλπ....Την στιγμή που εαν ένας υπάλληλος σουπερ μαρκετ κερατώσει την γυναίκα του, θα του πάρει και τα σώβρακα και θα τον πετάξει στο δρόμο.

Μήπως το "κακό" κεράτωμα είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα τελικά? Μήπως κάθε φορά που η γυναίκα σας, σας κάνει ζήλιες, σας λέει με έμμεσο τρόπο ότι είστε φτωχοί πλεμπαίοι? Μήπως τελικά να γράψουμε στα αρχίδια μας τις γυναίκες που απαιτούν το να είμαστε πιστοί και να γαμάμε δεξιά και αριστερά ότι μας κάθεται, αλλά χωρίς ταυτόχρονα να είμαστε σαλιαρηδες λέγοντας μπούρδες του στυλ "έχω μάτια μόνο για σένα κλπ"? Μήπως τελικά πρέπει να σταματήσουμε να ντρεπόμαστε που είμαστε άντρες?

6171701361.gif

MpaTou3

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2025
Like
118
Πόντοι
0

Συμφωνώ σε όλα σε γενικές γραμμές, για μένα το κακό κερατο είναι να είσαι σε "σοβαρή" σχέση και ταυτόχρονα να πουλάει ερωτες και αγάπες σε άλλες. Το να πας στο ανακουφιστήριο να ρίξεις έναν πούτσο επειδή σου την βάρεσε οκ, δεν έγινε και τίποτα. Πάντως γενικά το πιο σωστό και υγιές και για τα δύο φύλλα είναι να είναι κιμπαρηδες και ξηγημενοι και να λένε τα θέλω τους εξ αρχής και να μην κοροϊδεύει ο ένας τον άλλον. Άμα ο ένας γουστάρει να τον χώνει σε πολλαπλές τρύπες άμα είναι μάγκας μπορεί να το κάνει χωρίς να τάζει αποκλειστικότητες, και η άλλη άμα ψάχνει χορηγό μπορεί να το κάνει χωρίς να παιδεύει κανέναν κακομοίρη

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.234
Πόντοι
3.556
Τα γνήσια σερνικα που οι γυναίκες γουστάρουν έχουν το ελεύθερο να γαμάνε όσες και όποιες θέλουν. Με την επίσημη μάλιστα να καμαρώνει που τύλιξε τέτοιον άντρα (εφόσον) το ξενογαμησι γίνεται κρυφά και δε βγαίνει στην κοινωνία

Μονογαμία απαιτούν από τίποτα μισθωτούς πλεμπαιους που τους πήραν για να γίνουν μάνες.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.489
Πόντοι
7.095
Ωραία αυτά που λες, εάν όμως αντιστρέψεις 180° τα λεγόμενα σου και στη θέση του άντρα βάλεις την γυναίκα με όλα αυτά που έγραψες, πως νομίζεις θα μας φαινόταν.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.231
Πόντοι
1.346
Αν αγαπας πραγματικα δεν νομιζω ουτε να σκεφτεις να κερατωσεις, αυτο ισχυει και για τους δυο.
Αν απλα εχεις μια γυναικα γλαστρα, τοτε και γκομενα θα εχεις και γενικα οτι κατσει θα το πυροβολεις.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Αν νιωθεις γεματος ισως σταματας να ασχολεισαι σκεπτομενος και τις ταλαιπωριες ολου αυτου μετρωντας κ παρελθον βλεπωντας καλυτερο μελλον κ νιωθωντας ησυχια

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.489
Πόντοι
7.095
Αν αγαπας πραγματικα δεν νομιζω ουτε να σκεφτεις να κερατωσεις, αυτο ισχυει και για τους δυο.
Αν απλα εχεις μια γυναικα γλαστρα, τοτε και γκομενα θα εχεις και γενικα οτι κατσει θα το πυροβολεις.
Εγώ πιστεύω ότι είναι δύο διαφορετικά πράγματα, μπορεί να αγαπάς την γυναίκα σου αλλά στο κομμάτι του Σεχ να απέχουν πολύ τα θέλω σας.
Αυτό δε σημαίνει ότι χωρίζεις από την στιγμή που υπάρχει αγάπη αλλά ψάχνεις να καλύψεις αυτή την φυσική σου ανάγκη είτε με κάποια περιστασιακή σχέση, που ενέχει και κινδύνους να διαλύσεις το σπίτι σου, ή ποιο ασφαλή λύση οι κοπέλες που στο προσφέρουν με χρηματικό αντάλλαγμα.
Έτσι κάθε φορά που το έχεις ανάγκη το βρίσκεις πολύ εύκολα χωρίς να διαλύσεις τα πάντα.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.177
Πόντοι
26.435
Εγώ προσωπικά τάσσομαι υπέρ της πολυγαμικότητας τόσο για τον άντρα όσο και για τη γυναίκα! Θεωρώ επίσης ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ για τον άντρα ΚΑΙ για τη γυναίκα να ΜΗ φέρνει εντός της σχέσης/οικογένειας τέτοιες συμπεριφορές. Σκέψου να δω τη σχέση μου/γυναίκα μου/παιδιά μου κλαμενα επειδή γάμησα μια άλλη! Έλεος! Με άλλα λόγια ας γαμιουνται όλοι με όλους, ΜΑΚΡΙΑ από τη σχέση και την οικογένεια γιατί "θα σε σφάξω σαν κουνέλι και θα πάω να παίξω μπάλα που τραγουδούσε και ο Πανούσης!"

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.556
Πόντοι
3.506
Εγώ πιστεύω ότι είναι δύο διαφορετικά πράγματα, μπορεί να αγαπάς την γυναίκα σου αλλά στο κομμάτι του Σεχ να απέχουν πολύ τα θέλω σας.
Αυτό δε σημαίνει ότι χωρίζεις από την στιγμή που υπάρχει αγάπη αλλά ψάχνεις να καλύψεις αυτή την φυσική σου ανάγκη είτε με κάποια περιστασιακή σχέση, που ενέχει και κινδύνους να διαλύσεις το σπίτι σου, ή ποιο ασφαλή λύση οι κοπέλες που στο προσφέρουν με χρηματικό αντάλλαγμα.
Έτσι κάθε φορά που το έχεις ανάγκη το βρίσκεις πολύ εύκολα χωρίς να διαλύσεις τα πάντα.
Δεν έχει όμως καμμία σχέση η ικανοποίηση που παίρνεις από μία που σε γουστάρει από την ικανοποίηση του πληρωμένου. Γιατί δεν υπάρχει το καλύτερο μπουσταρισμα, αυτό του κυνηγού που κατασπαράζει το θήραμα. Το πιο απολαυστικό ναρκωτικό. Γι αυτό αν σου συμβαίνει να έχει πεθάνει το σεξ με τη γυναίκα σου, η περιστασιακή "σχέση" είναι μακράν καλύτερη επιλογή. Άποψή μου.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.729
Πόντοι
3.846
Παίκτη κάνε το παρακάτω απλό πείραμα:

- Αυτή την ανάλυση που την έκανες σε εμάς κάντη σε όσες γυναίκες ξέρεις. Κόψε αντιδράσεις και βγάλε τα συμπεράσματά σου. Το να ρωτάς άλλους άντρες αν συμφωνούμε να γαμάμε όσους θέλουμε, δεν νομίζω να μην ξέρεις τι θα ακούσεις.

- Αυτό που λες για τους πλούσιους δεν ισχύει. Μία gold digger που όπως οι μουσουλμάνες μπαίνει στο χαρέμι εν γνώσει της για τα γκαφρά ,δεν τη νοιάζει τίποτα. Δεν τη νοιάζει να της μιλάει ο άντρας, αν τη θεωρεί ηλίθια, αν δεν τη γαμάει ποτέ, τη νοιάζει μόνο το μπαγιόκο που εισπράττει.

- Αν τώρα πας σε μία γυναίκα που θέλει να παντρευτεί έναν πλούσιο ,θέλει να τον έχει αποκλειστικά στο βρακί της. Αυτές είναι οι πιο ζηλιάρες επειδή ξέρουν ότι αν ο άντρας ξενογαμάει κάποια θα τον τυλίξει και μετά αντίο πλούσια ζωή. Αν παρατηρήσεις τα περισσότερα διαζύγια σε τέτοιους γάμους είναι λόγω κέρατου. Επίσης είναι και η αξιοπρέπεια της γυναίκας, δεν ανέχεται να την ξεφτιλίζουν.

- Ούτε αυτό που λες για τους φτωχούς ισχύει. Πάλι μία γυναικα μπορεί να έχει εναν φτωχότερο μόνο για το σεξ και να μην τη νοιάζει αν τον δίνει και σε άλλες αρκει να παίρνει αυτό που θέλει όταν το θέλει.

Στην τελική όλα θέμα χαρακτήρα είναι. Υπάρχουν άντρες που είναι μονογαμικοί λόγω χαρακτήρα. Υπάρχουν άντρες που είναι τόσο ερωτευμένοι που είναι μονογαμικοί μέχρι να τους περάσει η καψούρα. Υπάρχουν και άντρες που επειδή έτρωγαν μικροί πολλά άκυρα μόλις βρουν σχέση και ανοίξει η τύχη τους κερατώνουν για να προλάβουν να κερδίσουν το χαμένο έδαφος.

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.255
Πόντοι
456
Εγώ πάντως διαβάζω δεξιά αριστερά, ότι ο άντρας κερατώνει από φυσική ανάγκη για σεξ, ενώ η γυναίκα κερατώνει για συναισθηματική κάλυψη.
Το θεωρώ το μεγαλύτερο ψέμα της προηγούμενης γενιάς και σεξιστικό μέχρι αηδίας.
Εγώ προσωπικά όταν ήμουν νέος ήθελα απόλυτη αφοσίωση. Τώρα κοντά στα 50 μου, να και αν κοιτάζει αλλον, να και αν δε με γουστάρει. (Ανύπαντρος εδώ)

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.255
Πόντοι
456
Όχι σε όλ
Εγώ πιστεύω αν είσαι χρόνια παντρεμένος και έχεις παιδιά μετά τα 40 στα αρχίδια σου αν γαμιεται η γυναίκα σου
Όχι σε όλους. Αλλά ναι μάλλον λιγότερο θα πληγωθεί ο συνειδητοποιημένος άνδρας. Υπάρχουν όμως παραδείγματα αρρωστημένης ζήλιας

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.191
Πόντοι
2.846
Τα γνήσια σερνικα που οι γυναίκες γουστάρουν έχουν το ελεύθερο να γαμάνε όσες και όποιες θέλουν. Με την επίσημη μάλιστα να καμαρώνει που τύλιξε τέτοιον άντρα (εφόσον) το ξενογαμησι γίνεται κρυφά και δε βγαίνει στην κοινωνία

Μονογαμία απαιτούν από τίποτα μισθωτούς πλεμπαιους που τους πήραν για να γίνουν μάνες.

Αδελφέ, οι περισσότερες χεστήκανε αν βγαίνει στην κοινωνία. Όποιος ξενογαμάει (συστηματικά λέμε, όχι μια φορά στα 3 ή τα 5 χρόνια) πολύ σπάνια μπορεί να κρυφτεί ούτε απο γυναίκα, φίλους κλπ.
Αν ο άντρας ειναι ΟΚ στις άλλες υποχρεώσεις του, πολλές γυναίκες το δέχονται κι ας το ξέρουν όλοι στον κύκλο τους.
Αν είναι περιποιημένες βρίσκουν εύκολα να πηδιούνται, γεμάτα είναι τα apps από 40ρες και 50ρες που δεν έχουν όρεξη να αφήσουν τον άντρα τους και απλά ψάχνουν casual πούτσα, έχουν αλλάξει πολύ τα ήθη.

Τελευταία τροποποίηση:

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.920
Πόντοι
216
Ότι κάνεις λάβεις,
καρδιά μη σε πονέσει

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.556
Πόντοι
3.506
Εγώ πιστεύω αν είσαι χρόνια παντρεμένος και έχεις παιδιά μετά τα 40 στα αρχίδια σου αν γαμιεται η γυναίκα σου
Για τους εσωτερικά συνειδητοποιημένους και αυτάρκεις, πράγματι ισχύει.

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.524
Πόντοι
736

Τύπε άκου να δεις γιατί το έχω ψάξει πάρα πολύ επιστημονικά το θέμα.

Η βιολογία τι λέει;
Σκοπός κάθε έμβιου οργανισμού είναι να διαιωνίσει το DNA του.
Δηλαδή να αποκτήσει απογόνους.
Αλλά όχι μόνο να αποκτήσει απογόνους, αλλά να αυξήσει και τις πιθανότητες και οι απόγονοί του να αποκτήσουν κιαυτοί απογόνους και αυτοί δικούς τους απογόνους, ώστε το DNA του να διαωνιστεί στον αιώνα τον άπαντα.

Τώρα στα πρακτικά.
Ο άντρας χύνει συνέχεια, χιλιάδες φορές.
Αντίθετα η γυναίκα έρχεται σε ωορρηξία πολύ περιορισμένες φορές συνολικά στη ζωή της.

Άρα ήδη βλέπουμε εδώ τη διαφορά.
Ο άντρας είναι φτιαγμένος για ποσότητα ενώ η γυναίκα για ποιότητα.

Δηλαδή ο άντρας για να διαιωνίσει το DNA του, θέλει να γαμάει αβέρτα ό,τι κάτσει.
Κάθε μέρα και άλλη.
Έτσι με βάση τις πιθανότητες, κάποια από αυτά τα παιδιά θα έχουν καλά γονίδια και θα τα διαιωνίσουν με τη σειρά τους.
Αυτό εξηγεί και γιατί οι άντρες κοιτάνε μόνο την εμφάνιση σε μία γυναίκα.
Γιατί είναι το πιο γρηγορο κριτήριο.
Είναι ομορφούλα; Άρα πιθανώς έχει καλούτσικα γονίδια, άρα ρίχνουμε το τζόκερ και τη γαμάμε.

Η γυναίκα από την άλλη, είναι το ακριβώς αντίθετο.
Μπορεί να γκαστρωθεί περιορισμένες φορές στη ζωή της.
Άρα δεν ψάχνει την ποσότητα, ψάχνει την ποιότητα.
Δηλαδή θέλει να κρίνει από όλα τα αρσενικά ποιό είναι το δυνατότερο και να επιλέξει αυτό να τη γονιμοποιήσει.
Και να της κάνει λίγα παιδιά, αλλά με σούπερ γονίδια.
Δηλαδή ποιότητα και όχι ποσότητα.
Γιαυτό και οι γυναίκες δεν κοιτάνε μόνο ομορφιά αλλά και πολλά άλλα.
Γιαυτό και οι γυναίκες το παίζουν δύσκολες, γιατί θέλουν να εξετάσουν το αρσενικό πριν του κάτσουν.
Ενώ ο άντρας θέλει να γαμήσει με τη μία και χωρίς πολλά πολλά.

Άρα ο άντρας όταν κερατώνει δεν κερατώνει, απλά ξεχνιέται για λίγο και υπακούει στα βιολογικά του ένστικτα.
Δηλαδή κέρατο χωρίς ουσία και συναίσθημα.
Η γυναίκα όταν κερατώνει όμως είναι game over.
Γιατί σημαίνει ότι βρήκε καλύτερο αρσενικό.

Φυσικά αυτά δεν είναι απόλυτα, και υπάρχουν πολλές εκτροπές, γιατί ο άνθρωπος δεν είναι απλός οργανισμός.
Άλλα ο βιολογικός πυρήνας αυτός είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom