Το θέμα είναι ότι ο καθένας πίσω από ένα πληκτρολόγιο γράφει ότι θέλει και με την ανευθυνότητα ,την Κάκια καθωσ και την ανωριμότητα που τον ή την χαρακτηρίζουν αμαυρώνουν και και εν μέρη κάνουν ζημιά σε μια επαγγελματία...καλό είναι ο καθένας να κοιτάει τη δουλειά του και το τι κάνει οποιαδήποτε κοπέλα που κάνει αυτό το επάγγελμα και πόσο θέλει να δουλεύει και για ποιους λόγους εργάζεται δεν αφορά κανέναν ...ο καθένας λέει ότι τον συμφέρει ανώνυμα διότι γνωρίζει πολύ καλά ότι εδώ δεν μπορεί να φανεί αυτό ομωσ δεν σημαίνει ότι πρώτον δεν γνωρίζει η εκάστοτε επαγγελματίας ποιος είναι και γιατι το κάνει...ΕΤΣΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΥΒΕΡΝΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .Επειδή εγώ δεν κρύβομαι και όλον αυτόν τον καιρό διαβάζω το τι λέγεται αλλά επέλεξα να είμαι εκτοσ από αυτη τη παρωδία που κατά καιρούς συμβαίνει στο προφίλ μου ,όντας κωμικοτραγικό αλλά και ψυχοφθόρο συνάμα °θελω να απαντήσω ωσ εξής:οι ατοπες και ατυπες κατηγορίες εισ βάρος μου
Γνωρίζω από ποιο άτομο είναι και είναι στοχευμένες..δεν έχω νοσήσει ποτέ από κατι πρώτον και αν συνέβαινε αυτό και εργάζονταν θα ήταν το λιγότερο χαζό και ανεύθυνο και προσ εμένα και προσ τον κόσμο που συναναστρέφονταν μαζί μου (περιττό να πω ότι και αυτό που γράφτηκε και έτσι οπωσ διατυπώθηκε ήταν εντελώς άκυρο ... τουλάχιστον όταν γράφετε μια Κάκια γκουγκλαρετε και τίποτα να γράφετε σωστά ...).Και δεύτερον να πω αυτό και κλείνω δεν είχα ποτέ το ρόλο του gold-digger και ούτε θα μπορούσα να το υποστηρίξω ...(Για άλλη μια φορά γράφτηκε μια Κάκια μια αμιγώς λειψό περιεχόμενο και καμιά πραγματική υποσταση,διότι αν είχα αυτή τη βλέψη και ικανότητα δεν θα συνέχιζα να κάνω αυτή τη δουλειά πηγαίνοντας από ραντεβού σε ραντεβού για 130 ευρώ η 150 και το πρωκτικό συν 50 κλπ κλπ...και θα ήμουν σε κάποιο θέρετρο με κάποια εκατομμύρια ενδεχομένως...).Αυτό δε σημαίνει ότι υποτιμώ η δεν σέβομαι τον κάθε πελάτη ή πελάτισσα ήζευγαρι που με έχει προτιμήσει ή και με προτιμαει .Αντιθέτως! Ευχαριστώ πολύ όλο αυτό τον κόσμο που με έχει τιμήσει με την προτίμηση του και πάντα παρά τα λάθη μου και τα κακώς κείμενα προσπαθώ να δίνω το 100 % σε αυτό που προσφερω !!ΑΡΙΑΔΝΗ ΕΔΩ ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΌΝΤΩΣ!
Να πω κ εγώ την γνώμη μου για την Αριάδνη επειδή έχουμε κάνει πολλά ραντεβού στον Πειραιά.
Κατ΄αρχάς είναι πολύ καλό παιδί, όμορφη, ευγενική, πεντακάθαρη, πάντα περιποιημένη κ άμα την πετύχεις ξεκούραστη στο γαμήσι δίνει ρέστα, ακούραστη σε όλες τις στάσεις και το κουλουράκι της πανέμορφο κ σφιχτό.
Τα μόνα που μπορώ να της πρασάψω είναι ότι καθυστερεί στα ραντεβού της και κάποιες φορές είναι κουρασμένη πολύ.
Ότι και να συμβεί από τα δύο πάντως είναι τόσο ευγενικό πλάσμα που αισθάνεται άσχημα κ προσπαθεί με κάθε τρόπο να επανορθώσει.
Δεν ξέρω τι πρόβλημα αντιμετωπίζει κ θα είναι κουρασμένη ή θα καθυστερήσει στο ραντεβού, αυτό που ξέρω είναι ότι από την στιγμή που βγαίνει δημόσια κ λέει ότι δεν έχει νοσήσει ποτέ κ ότι όλα αυτά είναι κακοήθειες, εγώ την πιστεύω κ σύντομα θα κανονίσω να την συναντήσω ξανά.
Αριάδνη μ σε ευχαριστώ για τις υπέροχες στιγμές που μ έχεις χαρίσει , άσχετα που έχουμε ψυχρανθεί μερικές φορές με την αργοπορία σου, κ σύντομα θα κανονιστεί πρωινό "ματσάκι" (Victory).