Sagkaflias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 203
- Πόντοι
- 0
Ναι και φρέντο εσπρέσο με γάλα Γιαδαρας δίνει.profulaktika dinei to blue vision?
Ναι και φρέντο εσπρέσο με γάλα Γιαδαρας δίνει.profulaktika dinei to blue vision?
Τι τρεις ρε τύπε,ψυχή δεν πατάει καλοκαιριατικα τέτοια ώρα. Άσε που θα ιδρώσει ο κωλος σου χωρίς κλιματισμό εκεί μέσαΓια τώρα φωραω την στρινγκαρα μου και πάω bluev vision οποίος ενδιαφέρεται 3 θα είμαι εκει
απτον ιδρωτα θα τον κοψει και η στριγκαρα και θα ερεθιστει η χαραδρα τουΤι τρεις ρε τύπε,ψυχή δεν πατάει καλοκαιριατικα τέτοια ώρα. Άσε που θα ιδρώσει ο κωλος σου χωρίς κλιματισμό εκεί μέσα![]()
τι να κανεις ρε φιλε αφου κανενας δεν θα ειναιprofulaktika dinei to blue vision?
οχιΚανένας για σήμερα-αύριο;
Μέχρι τι ώρα θα είσαι εκεί κούκλα;Καλημέρα, σήμερα γύρω στις 21.00 θα είμαι σε δωματιάκι . Φιλάκια
Πως τα πέρασες καυλιαρα ;Καλημέρα, σήμερα γύρω στις 21.00 θα είμαι σε δωματιάκι . Φιλάκια
Δεν φάνηκες κούκλε.Μέχρι τι ώρα θα είσαι εκεί κούκλα;
Δεν τα κατάφερα τελικά...Δεν φάνηκες κούκλε.
Έτσι είναι το σωστό τσονταδικο,χωρίς κλιματιστικά και φουλ τσιγαριλα μέσα. Στον μαλάκα στο νταουνταουν ξεπαγιαζαμε καλοκαιριατικα και μετά απορουσε γιατί εκλανα βρωμερά και εχεζα κάθε φορά που πήγαινα. Συν ότι έβγαινα κάθε μισάωρο έξω για κάπνισμα,μην λερώσουμε την βίλα του παπάρα.Χθες βράδυ γύρω στις 21.30 έκανα την πρώτη μου επίσκεψη στο Blue Vision.
Η κίνηση υποτονική όχι περισσότερα από τέσσερα με πέντε άτομα απ όσο μπόρεσα να αντιληφθώ . Ο χώρος συμπαθητικός αλλά θα μπορούσε να ήταν καλύτερος βέβαια, η έλλειψη κλιματισμού κάνει την διαμονή δύσκολη και μειώνει την απόλαυση του ¨παιχνιδιού”. Παρόλα αυτά πέρασα υπέροχα, θα ξαναπά
Έτσι είναι το σωστό τσονταδικο,χωρίς κλιματιστικά και φουλ τσιγαριλα μέσα. Στον μαλάκα στο νταουνταουν ξεπαγιαζαμε καλοκαιριατικα και μετά απορουσε γιατί εκλανα βρωμερά και εχεζα κάθε φορά που πήγαινα. Συν ότι έβγαινα κάθε μισάωρο έξω για κάπνισμα,μην λερώσουμε την βίλα του παπάρα.
Δεν ξέρω τύπε και στ αρχιδια μου η μαλακισμενη υπάλληλος. Από χειμώνα συνεχίζουμε δυνατά στα υπόλοιπα τσονταδικαΑκόμη εκεί είναι η προισταμενη του τσόντα δικου τυπε ;
Τύπε φήμες λένε ότι σε κάνανε τσακωτο να κάνεις γυμνισμό μαζί με κάποιο άλλο μέλος του μπου σε παραλία του Πηλίου όπου εχεσες στη θάλασσα και γέμισες και τη παραλία από άδεια μπουκάλια μπυρας και λαδωμένα χαρτιά από πιτογυρα, και ένας οικογενειάρχης σε σάπισε στο ξύλο. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά κάτι άκουσε για αυτό και ο @ΦΑΚΙΡΗΣ ,για να μην παρεξηγώ δεν το λέω εγώ αλλά το ρεπορτάζ.Δεν ξέρω τύπε και στ αρχιδια μου η μαλακισμενη υπάλληλος. Από χειμώνα συνεχίζουμε δυνατά στα υπόλοιπα τσονταδικα![]()
Δεν ξέρω τύπε και στ αρχιδια μου η μαλακισμενη υπάλληλος. Από χειμώνα συνεχίζουμε δυνατά στα υπόλοιπα τσονταδικα![]()
Τύπε φήμες λένε ότι σε κάνανε τσακωτο να κάνεις γυμνισμό μαζί με κάποιο άλλο μέλος του μπου σε παραλία του Πηλίου όπου εχεσες στη θάλασσα και γέμισες και τη παραλία από άδεια μπουκάλια μπυρας και λαδωμένα χαρτιά από πιτογυρα, και ένας οικογενειάρχης σε σάπισε στο ξύλο. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά κάτι άκουσε για αυτό και ο @ΦΑΚΙΡΗΣ ,για να μην παρεξηγώ δεν το λέω εγώ αλλά το ρεπορτάζ.
Το κατάλαβα τύπε αλλά δεν ξέρω κάτιτύπε για την υπεύθυνη λέω τη Μάγκι... ειναι ακόμη εκεί ή την έτζασαν ;
θέλω να ρθω φορτωμένος μια μέρα με μπόλικο αέριο και για αυτό ρωταω αν δεν ειναι μη πάω τσάμπα.