georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.485
- Πόντοι
- 736
Εγώ μετά χαρας θα την έσκιζα πάντωςΠιστεύεις ότι υπάρχει μια περίπτωση άντρας να πάρει την Τόκιο?
Εγώ μετά χαρας θα την έσκιζα πάντωςΠιστεύεις ότι υπάρχει μια περίπτωση άντρας να πάρει την Τόκιο?
Άλλο πήδημα και άλλο γάμος. Εσύ, θα παντρευοσουν μια τέτοια?Εγώ μετά χαρας θα την έσκιζα πάντως
μου έκανε φουτ στο κρεβάτι απέναντι μου μόλις βγήκε από το μπάνιο και ώρα να πάθω εγκεφαλικό !!!!! θυμήθηκα και τα παιδικά μου χρόνια ,μόλις μπήκα ,σε 10 δεπτερολεπτα τελιωσα . και ίσως λέω πολλά ...
Η κυρία δεν είναι παντρεμένη?Εξαιρετική η Gabriela και κάνει απίθανες ανάποδες πίπες !!!!
Η κυρία δεν είναι παντρεμένη?
έχει ανοίξει μαγαζί με μαγιό στη γλυφάδα προχθές ήταν τα εγκαίνια αλλά αν κρίνω από τα στόρι έχει σίγουρα και αγαπούληδες-χορηγούς καθώς δεν κάνει άλλη δουλειά… μια περίοδο προσπάθησε να μαςΑριάδνη Ακριβου Ερωτας αλλα που χαθηκε![]()
Αν κάνει ενδιαφέρομαι και εγωLogin • Instagram εχει επιστρεψει?? Ξερουμε αν κανει ακομα ραντεβου?
Ααααα όχι προφανώςΆλλο πήδημα και άλλο γάμος. Εσύ, θα παντρευοσουν μια τέτοια?
με δυο παιδια μαλιστα....Η κυρία δεν είναι παντρεμένη?
τυπε δεν ξερω που ζεις, καμια μα καμια απο αυτες τις "τετοιες" δεν εχουν μεινει στο ραφι.Άλλο πήδημα και άλλο γάμος. Εσύ, θα παντρευοσουν μια τέτοια?
Ο καθηγητης μιλησε πολυ σωστατυπε δεν ξερω που ζεις, καμια μα καμια απο αυτες τις "τετοιες" δεν εχουν μεινει στο ραφι.
Η αγορα εχει τοσους μαλακες που φτανουν και περισσευουν για να πραγματοποιησουν 2+ γαμους εκαστη...
Φυσικά υπάρχουν. Μιλάμε για σοβαρούς ανθρώπους. Υπάρχουν άνθρωποι που βουτάνε στον Θερμαϊκό. Για το πιο ακραίο θα βρεις υποστηρικτές. Αλλά να παντρευτείς μια τέτοια είναι σαν να δώσεις σε έναν από τον Δενδροπόταμο 20 χιλιάδες ευρώ να τα επενδύσει. Εδώ, σε μένα κυρία με θητεία σε στριπ, of , χωρισμένη μάνα μου είπε ότι οι άντρες που την πλησιάζουν δεν έχουν πρόβλημα με αυτά.τυπε δεν ξερω που ζεις, καμια μα καμια απο αυτες τις "τετοιες" δεν εχουν μεινει στο ραφι.
Η αγορα εχει τοσους μαλακες που φτανουν και περισσευουν για να πραγματοποιησουν 2+ γαμους εκαστη...
τους "σοβαρους" ανθρωπους τους αναφερεις τωρα, πριν ειπες αυτοΦυσικά υπάρχουν. Μιλάμε για σοβαρούς ανθρώπους. Υπάρχουν άνθρωποι που βουτάνε στον Θερμαϊκό. Για το πιο ακραίο θα βρεις υποστηρικτές. Αλλά να παντρευτείς μια τέτοια είναι σαν να δώσεις σε έναν από τον Δενδροπόταμο 20 χιλιάδες ευρώ να τα επενδύσει. Εδώ, σε μένα κυρία με θητεία σε στριπ, of , χωρισμένη μάνα μου είπε ότι οι άντρες που την πλησιάζουν δεν έχουν πρόβλημα με αυτά.
Ασε που και η σοβαροτητα ειναι ...συζητησιμη, ο γαμπρος λεφτα θα εχει σιγουρα παντως.Πιστεύεις ότι υπάρχει μια περίπτωση άντρας να πάρει την Τόκιο?
Φίλε, αν έλεγα στην μάνα μου ότι θα έπαιρνα την Τόκιο θα με πέταγε στο Φιλιππειο να με φάνε οι λύκοιτους "σοβαρους" ανθρωπους τους αναφερεις τωρα, πριν ειπες αυτο
Ασε που και η σοβαροτητα ειναι ...συζητησιμη, ο γαμπρος λεφτα θα εχει σιγουρα παντως.![]()
δεν χαθηκε ,,,, κανει κανονικά το κοντοπουτανακι τα ραντεβού της με κόστος 500€ + ( για μια ωρα )έχει ανοίξει μαγαζί με μαγιό στη γλυφάδα προχθές ήταν τα εγκαίνια αλλά αν κρίνω από τα στόρι έχει σίγουρα και αγαπούληδες-χορηγούς καθώς δεν κάνει άλλη δουλειά… μια περίοδο προσπάθησε να μας
πουλήσει οτι έγινε διαιτολόγος αλλά γελούσαν και τα τσιμέντα προφανώς!
Ποια είναι η Τόκυο;Δεν ειπαμε για Ακροτητες,
αλλα Αρκετες απο αυτες Εγω τις Πηδαγα ευχαριστως......Να λεμε Αληθειες........
--Εαν χρειαζονταν με Πληρωμη, δεν εχω Κομπλεξ σε αυτο--
Γαμπριελα κ Αλλες που εχετε αναφερει, ειδικα Τοκυο κ Τιττι με πολυ Παθος κ Τρελα.....
Παιδια, το εχω ξαναπει, με την Τοκυο, ειμαι Αρρωστακι μαζι της.
Πρωτεύουσα ΙαπωνίαςΠοια είναι η Τόκυο;