Giwrgos6733
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2025
- Like
- 21
- Πόντοι
- 0
Κάποτε στα καλά της θα ήταν τσάμπα πράγμα κ θα άξιζε κ ας ήταν πτώμα τώρα ούτε 100 ευρώΤζούλια με 300 ευρωπουλα μπαίνετε τύποι![]()
Κάποτε στα καλά της θα ήταν τσάμπα πράγμα κ θα άξιζε κ ας ήταν πτώμα τώρα ούτε 100 ευρώΤζούλια με 300 ευρωπουλα μπαίνετε τύποι![]()
Ή βρήκε κανέναν μαλάκα και του τα μασάει, ή έπαιξε κανένα κουτσούβελο και προσπαθεί να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Και η Νάνσυ ήταν καλή μιλφάρα...Αριάδνη Ακριβου Ερωτας αλλα που χαθηκε![]()
Ναι αλλά πώς την κλείνουμε ξέρει κανείς?Πολλοί εδώ πάνω έχουν μουρλα με την Τόκιο.
Μολις παντρευτηκε τι να κλεισεις ρε αδερφε....Ναι αλλά πώς την κλείνουμε ξέρει κανείς?
Το χάσαμε το κορμί δηλαδή...Μολις παντρευτηκε τι να κλεισεις ρε αδερφε....
Ποια παντρεύτηκε ρε φίλε? Πλάκα σπας? Στον Εύοσμο σε καφετέρια δουλεύειΜολις παντρευτηκε τι να κλεισεις ρε αδερφε....
Έκανε παιδί, τέλος.Η φαιδρα η πορνοσταρ είναι σε κάποιο γραφείο ξέρεις κάποιος?
Πιστεύεις ότι υπάρχει μια περίπτωση άντρας να πάρει την Τόκιο?Το χάσαμε το κορμί δηλαδή...
Τρομερό μουνι. Νομίζω έχει ανοίξει μαγαζί γλυφάδα με κατι μαγιό κλπ. Εχει βάλει βυζια παραμένει υπέρμουνοΑριάδνη Ακριβου Ερωτας αλλα που χαθηκε![]()
Παιδί έκανε δεν σημαίνει ότι παντρεύτηκεΈκανε παιδί, τέλος.
Ένα μήνα στη Μύκονο ήταν και γύρισε Αθήνα....σιγά μην σταμάτησεΠαιδί έκανε δεν σημαίνει ότι παντρεύτηκε
Εγώ μετά χαρας θα την έσκιζα πάντωςΠιστεύεις ότι υπάρχει μια περίπτωση άντρας να πάρει την Τόκιο?
Άλλο πήδημα και άλλο γάμος. Εσύ, θα παντρευοσουν μια τέτοια?Εγώ μετά χαρας θα την έσκιζα πάντως
μου έκανε φουτ στο κρεβάτι απέναντι μου μόλις βγήκε από το μπάνιο και ώρα να πάθω εγκεφαλικό !!!!! θυμήθηκα και τα παιδικά μου χρόνια ,μόλις μπήκα ,σε 10 δεπτερολεπτα τελιωσα . και ίσως λέω πολλά ...
Η κυρία δεν είναι παντρεμένη?Εξαιρετική η Gabriela και κάνει απίθανες ανάποδες πίπες !!!!