billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 31.604
- Πόντοι
- 5.956
Καλημέρα Έλενα μου!
Καλημέρα Έλενα μου!
Όμορφη μέρα να έχουμε ΜΠΙΛ με χαμόγελα ..Καλημέρα Έλενα μου!
καλημεραα.ολλεσ οι μερεσ οχι μονο σημερα να ειναι ομορφεσ και με πολλα χαογελαΌμορφη μέρα να έχουμε ΜΠΙΛ με χαμόγελα ..
![]()
Ακριβώς ετσι!
Η ομορφιά της ψυχής δεν βγαίνει φωτογραφίαΑκριβώς ετσι!
Τα μάτια όμως,τα μάτια δεν λένε ποτε ψεμματα!Η ομορφιά της ψυχής δεν βγαίνει φωτογραφία![]()
τα μάτια δεν λένε ποτέ ψέμματα γιατί είναι ο καθρέφτης της ψυχής !Τα μάτια όμως,τα μάτια δεν λένε ποτε ψεμματα!
Καλησπέρα αγόρι μου !καλησπερα ελενα!! γυρισες απο τις διακοπουλες?
Επιτέλους, έχουμε πάθει στερηση!Καλησπέρα αγόρι μου !
Το Σάββατο θα έρθω Αθήνα !
Σε ευχαριστώ .....![]()
θέλω να πιστευω ότι είσασταν ήσυχα αγόρια όσο έλειπαΕπιτέλους, έχουμε πάθει στερηση!
Πίστευε και μη ερευνα!θέλω να πιστευω ότι είσασταν ήσυχα αγόρια όσο έλειπα![]()
Ζιζάνιο είμαι..θέλω να πιστευω ότι είσασταν ήσυχα αγόρια όσο έλειπα![]()
ΟΧΙ μάτια μου !Γεια σου Ελενα στον Πειραιά κάνεις επισκέψεις σε διαμέρισμα για να προγραμματίσω ραντεβου
Αν το nickname σου ηταν SEXTYCOON και το διαμέρισμα σου ηταν στο Μονακό θα σου έκανα επίσκεψη ευχαρίστως για ένα ουισκακι στο μπαλκόνι!Γεια σου Ελενα στον Πειραιά κάνεις επισκέψεις σε διαμέρισμα για να προγραμματίσω ραντεβου
Εγώ θα προτιμούσα τσαι με λεμόνι στο μπαλκόνιΑν το nickname σου ηταν SEXTYCOON και το διαμέρισμα σου ηταν στο Μονακό θα σου έκανα επίσκεψη ευχαρίστως για ένα ουισκακι στο μπαλκόνι!
Μπαλκόνι υπάρχει και ευρύχωρο, ορίστε και μόνο για τσάι κρύοΕγώ θα προτιμούσα τσαι με λεμόνι στο μπαλκόνι![]()