aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 362
- Πόντοι
- 21
Δεν ήταν παντρεμένη στο γιου κεη;
Αναμενόμενο .... Πήρε ένα πηγάδι λεφτά τώρα ψάχνουμε να βρούμε λατινακι που να την φτάνει έτσι λίγο :/
Διαβάστε τι έγραψα την Τρίτη στη σελίδα 1340. Αν ισχύει λοιπόν η πορνοεμπειρια μου για άλλη μια φορά έπεσε μέσα.
Ήταν δεδομένη η αναβάθμιση.
Και τώρα δώστε 100+ για το γκροβερ της....!
(Αν όντως ισχύει ότι πήγε σε στούντιο).
Καλημέρα κύριοι.
διαβάζω...
1) Ο Ρομά αρωματοπωλης + η παρέα του: Τον ξέρω, μιλάμε αρκετά εγκάρδια αν συναντηθούμε. Μου έχει πει πράγματα για αυτόν προσωπικής φύσεως, θα έλεγα πως δεν είναι κακό παιδί. Θα σας θυμίσω πως ο καθένας είναι για την πάρτη του έτσι και αυτός. Θα σας συμβουλεύσω σε σκηνικά γενικά να προτιμάτε την αποκλιμάκωση αντί της αντιπαράθεσης...απομακρυνθειτε γρήγορα, ειρηνικά, χωρίς πολλά πολλά λόγια και ΜΗΝ τους κοιτάτε με στυλ "τι σκατα είσαι εσύ". Έχω ξαναγράψει για την τακτική περιφερόμενο μαχαίρι: 1 μαχαίρι αλλάζει κατόχους ώστε να αποφεύγεται η σύλληψη από μπάτσους, μην πάτε όπου σας πάνε. Υπάρχει και αυτό: Μαχαίρι σε καβατζα, σε πάω μέχρι εκεί και το παίρνω από κει...
2) όσον αφορά την Ιζαμπέλα εγώ τα χα πει επίσης ότι αυτή θα στουντιεψει, με αυτήν ακριβώς την έκφραση. Δεν ήταν ότι ήταν πανέμορφη ή κατι...ήταν ότι ήξερε να φαίρεται μέσα στο δωμάτιο (υπηρεσίες/τρόποι) + ότι έδινε ΚΩΛΟ...αρχιδια πουτανα ζωή, μια ζωή τα ίδια.
λογικά ο γωνιακός που ναι πλατεία βικτωρίαΜιας που μιλάμε για επιστροφές, εθεάθη σήμερα η γνωστή Αλβανίδα,
η Χριστίνα Ελληνοουκρανέζα.Όχι σε οίκο ανοχής, αλλά ως υπάλληλος σε φούρνο
σε συνοικία του κέντρου της Αθήνας. Με μαύρο μαλλί και ξυρισμένο/τατουαζάτο
φρύδι.
Παρακαλώ, μην μου στέλνετε π.μ. για την τοποθεσία του φούρνου.
Η πληροφορία αυτή αφορά ΜΟΝΟ συγκεκριμένους μύστες του σάη,
οι οποίοι ξέρουν ποιοί είναι!![]()
Δουλεύει υπάλληλος στο φουρνο εδώ και ένα χρόνο περιπου . Ετοιμάζεται να παντρευτηΜιας που μιλάμε για επιστροφές, εθεάθη σήμερα η γνωστή Αλβανίδα,
η Χριστίνα Ελληνοουκρανέζα.Όχι σε οίκο ανοχής, αλλά ως υπάλληλος σε φούρνο
σε συνοικία του κέντρου της Αθήνας. Με μαύρο μαλλί και ξυρισμένο/τατουαζάτο
φρύδι.
Παρακαλώ, μην μου στέλνετε π.μ. για την τοποθεσία του φούρνου.
Η πληροφορία αυτή αφορά ΜΟΝΟ συγκεκριμένους μύστες του σάη,
οι οποίοι ξέρουν ποιοί είναι!![]()
Από εβδομάδα θα γυρίσει.Η Βικτώρια από Διδυμου 27 δουλεύει αυτή την περίοδο;
ΝαιΗ κατερινα απο βεργας 6 κατω π ειναι στο προγραμμα 9-5:00 ειναι η ιδια με το 6β π ειναι 5:11??ή ειναι διαφορετικες;;για τη ρωσιδα αναφερομαι..
Και αυτό παίζει ναι, εννοείται!Ποιο πιθανό, όπως ειχα γράψει, είναι να εχει φύγει, ή κοπέλα, είναι Ελλάδα τουλάχιστον 6 μήνες (Περδίκα 1 από τον χειμώνα), δεν νομίζω να είχε visa για παραπάνω και η αλλαγή του προγράμματος μύριζε "θέλω να μαζέψω όσο χαρτί μπορω γρήγορα".
Μακάρι να κάνω λάθος βέβαια.
Α ναι, δεν το ήξερα... Μπράβο στη Μαρία μας...Δουλεύει υπάλληλος στο φουρνο εδώ και ένα χρόνο περιπου . Ετοιμάζεται να παντρευτη
Κοίτα, σχεδόν σίγουρα δεν γουστάρει το πρωκτικό. Από ότι έλεγε η ίδια δεν αισθανόταν κάτι, σε αντίθεση με το μουνικό σεξ.Δεν ξέρω μύστη μου ειναι να αναρωτιέται κανείς! Ξέρω κάμποσες πουτάνες που όταν παράτησαν τα μπουρδέλα για τη λεγόμενη τίμια ζωή γύρισαν πίσω λέγοντας μου πως η δουλειά εκεί έξω είναι σκατα, σε γαμανε για τα μισά λεφτά κτλ κτλ. Έρχομαι να επιβεβαιώσω από την εποχή που δούλευα νύχτα πως οι αμοιβές δεν έχουν καμία σχέση. Θα μου πεις κάποιες δουλειές δεν είναι για πάντα, ναι όντως, σφίγγεις τα δόντια, κάθεσαι, και την κάνεις με λεφτά να κάνεις κάτι δικό σου κτλ κτλ! Από πουτανα σε...φούρνο δεν ξέρω μου κάνει τραγωδία.
Έτσι ακριβώς όπως τα λες,Ντιανα μπανανα αχαχαχαχ,τοτε ήταν αδύνατη,είχε ένα κανονικό κορμί με ένα ωραίο πεταχτό κωλαρακι ,πιο νέα και φυσικά πιο λαμπερή,μου ειχε κάνει εντύπωση τότε ……ήταν 2020 μετά τη πρώτη καραντίνα , ένα βράδυ του Ιουνίου μετά από έξοδο κ ποτά με κάτι φιλαράκια ήθελα μουνι κ άρχισα ν ψάχνω εσκορτ εεεε τώρα ήταν κ αργά τα είχα πιει κ λίγο πήρα 3-4 τηλέφωνα ,δεν έβρισκα αυτές π μ έκαναν κλικ η μ έλεγαν οι τηλεφωνητριες σ καμία ώρα.Τεσπα δε γαμιεται λέω πάω φυλής καθώς μ είχανε λείψει κ λίγο τα μπουρδελα αφού έλειπα κάποια χρονια έξω.Δε μπήκα σε πολλά μέχρι να πετύχω Φωκαίας τη Ντιανα,ρωτάω για μια ώρα μ λέει 100 η Τσατσα κάνω call πληρώνω κ μπαίνω δωμάτιο,αφου έχει έρθει κ η Ντιανα μπανάνα κ έχουμε πει δυο κουβέντες χτυπάει πόρτα η Τσατσα κ αρχίζει ότι έκανε λάθος κ είναι 120 κ μ δίνει κάποιον να μιλήσω στο τηλ,τα βρήκαμε τελικά Νταξει 100 και τέλος.
Μύριζε ωραία κ αυτή κ το Μουνακι της,περιποιημένο φουλ,αυτή παιχνιδιάρα κ καυλιαρα,ένα χυσιμο στο κωλο της πάνω κ ένα στο στόμα της με άφησε.
Από τότε πήγα άλλη μια φορά κανονικό δωμάτιο στο 20€ ,αφού άρχισε να γίνεται γιουβαρλάκι και δεν έχω ξαναπαει.
Πάντως στην ώρα που πήρα στο μπουρδελο πέρασα ωραία μαζί της ‘’τοτε’’.
...Τελικα εσείς στην Αθήνα είστε μουχριτσες...
Φίλε γιατί λες ότι είμαστε μουχριτσες; αφού και εσύ τη ίδια ΟΜΕΡΤΑ κρατάς...Εγώ δεν θα μιλήσω για το που έγινε γιατί μπήκα από σπόντα!!!!...
εν μέρει έχεις δίκιο αλλά εγώ μπήκα από σπόντα και ούτε καν θα με θυμάται η τσατσά και τώρα που το ανέφερα θα την ειδοποιήσουν τα τσακάλια... ενώ αυτούς τους καλούσε η τσατσά....Φίλε γιατί λες ότι είμαστε μουχριτσες; αφού και εσύ τη ίδια ΟΜΕΡΤΑ κρατάς![]()