Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 106 άτομα (12 μέλη και 94 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.331
Πόντοι
3.246
Αναμενόμενο .... Πήρε ένα πηγάδι λεφτά τώρα ψάχνουμε να βρούμε λατινακι που να την φτάνει έτσι λίγο :/

Διαβάστε τι έγραψα την Τρίτη στη σελίδα 1340. Αν ισχύει λοιπόν η πορνοεμπειρια μου για άλλη μια φορά έπεσε μέσα.
Ήταν δεδομένη η αναβάθμιση.
Και τώρα δώστε 100+ για το γκροβερ της....!
(Αν όντως ισχύει ότι πήγε σε στούντιο).
Καλημέρα κύριοι.

διαβάζω...
1) Ο Ρομά αρωματοπωλης + η παρέα του: Τον ξέρω, μιλάμε αρκετά εγκάρδια αν συναντηθούμε. Μου έχει πει πράγματα για αυτόν προσωπικής φύσεως, θα έλεγα πως δεν είναι κακό παιδί. Θα σας θυμίσω πως ο καθένας είναι για την πάρτη του έτσι και αυτός. Θα σας συμβουλεύσω σε σκηνικά γενικά να προτιμάτε την αποκλιμάκωση αντί της αντιπαράθεσης...απομακρυνθειτε γρήγορα, ειρηνικά, χωρίς πολλά πολλά λόγια και ΜΗΝ τους κοιτάτε με στυλ "τι σκατα είσαι εσύ". Έχω ξαναγράψει για την τακτική περιφερόμενο μαχαίρι: 1 μαχαίρι αλλάζει κατόχους ώστε να αποφεύγεται η σύλληψη από μπάτσους, μην πάτε όπου σας πάνε. Υπάρχει και αυτό: Μαχαίρι σε καβατζα, σε πάω μέχρι εκεί και το παίρνω από κει...
2) όσον αφορά την Ιζαμπέλα εγώ τα χα πει επίσης ότι αυτή θα στουντιεψει, με αυτήν ακριβώς την έκφραση. Δεν ήταν ότι ήταν πανέμορφη ή κατι...ήταν ότι ήξερε να φαίρεται μέσα στο δωμάτιο (υπηρεσίες/τρόποι) + ότι έδινε ΚΩΛΟ...αρχιδια πουτανα ζωή, μια ζωή τα ίδια.

Ποιο πιθανό, όπως ειχα γράψει, είναι να εχει φύγει, ή κοπέλα, είναι Ελλάδα τουλάχιστον 6 μήνες (Περδίκα 1 από τον χειμώνα), δεν νομίζω να είχε visa για παραπάνω και η αλλαγή του προγράμματος μύριζε "θέλω να μαζέψω όσο χαρτί μπορω γρήγορα".
Μακάρι να κάνω λάθος βέβαια.

MAIK29

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
193
Πόντοι
0
Κατερινα βεργας 6 πανω
Ξερει κανεις κατι φωτο

Masouras

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
16
Like
1.102
Πόντοι
1.010
Χθεσινή στοχευμένη καταδρομική χθες 22.30 στην Αλκαμένους 113 για τη Μάγια αλλά κλειστό όπως και το Περγάμου 27.
Στη Διδύμου κάτω από την Αχαρνών, στο 27, η Ελένη, BBW με κωλάρα και μεγάλα μαστάρια κρεμαστάρια έψαχνε για τον τελευταίο πελάτη πριν το κλείσιμο.
Το Διδύμου 18 ισόγειο ανοιχτό αλλά δε μπήκα μέσα, δίπλα το 16 ανοιχτό με Αλίκη.
Επιθυμώντας χαλάρωση χωρίς πίεση χρόνου κι έννοιες, με δεδομένη τη χημεία μεταξύ μας παλαιόθεν, πέρασα με τη γνώριμη Αλίκη πράγμα το οποίον και δε μετάνιωσα.
Αρνήθηκε το διπλό παράβολο που της πρότεινα, λέγοντας μου ότι δε χρειάζεται!
Η παραμονή μου συνολικά έφτασε σχεδόν τη μία ώρα, μαζί με πλύσιμο πριν και μετά, και μπόλικο σοσιαλ στο κρεββάτι μετά την "πράξη"!
Φιλότιμη, τίμια και καλή πουτάνα, όλα με προφύλαξη μεν, χύσαμε και οι δύο δε!
Νομίζω όμως ότι η ροπή μου προς τις GILF φτάνει προς το τέλος της, αρχίζω κι εγώ πάλι, σα γέρο - γάτος, να θέλω φρέσκα ποντικάκια!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
20
Like
21.284
Πόντοι
4.646
Μιας που μιλάμε για επιστροφές, εθεάθη σήμερα η γνωστή Αλβανίδα,
η Χριστίνα Ελληνοουκρανέζα. :kiss-mark: Όχι σε οίκο ανοχής, αλλά ως υπάλληλος σε φούρνο
σε συνοικία του κέντρου της Αθήνας. Με μαύρο μαλλί και ξυρισμένο/τατουαζάτο
φρύδι. :2funny:

Παρακαλώ, μην μου στέλνετε π.μ. για την τοποθεσία του φούρνου.
Η πληροφορία αυτή αφορά ΜΟΝΟ συγκεκριμένους μύστες του σάη,
οι οποίοι ξέρουν ποιοί είναι! :hi:
λογικά ο γωνιακός που ναι πλατεία βικτωρία

Thanosm(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Κριτικές
24
Like
1.012
Πόντοι
1.011
Μιας που μιλάμε για επιστροφές, εθεάθη σήμερα η γνωστή Αλβανίδα,
η Χριστίνα Ελληνοουκρανέζα. :kiss-mark: Όχι σε οίκο ανοχής, αλλά ως υπάλληλος σε φούρνο
σε συνοικία του κέντρου της Αθήνας. Με μαύρο μαλλί και ξυρισμένο/τατουαζάτο
φρύδι. :2funny:

Παρακαλώ, μην μου στέλνετε π.μ. για την τοποθεσία του φούρνου.
Η πληροφορία αυτή αφορά ΜΟΝΟ συγκεκριμένους μύστες του σάη,
οι οποίοι ξέρουν ποιοί είναι! :hi:
Δουλεύει υπάλληλος στο φουρνο εδώ και ένα χρόνο περιπου . Ετοιμάζεται να παντρευτη

Sonik2121

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2021
Like
212
Πόντοι
21
Η κατερινα απο βεργας 6 κατω π ειναι στο προγραμμα 9-5:00 ειναι η ιδια με το 6β π ειναι 5:11??ή ειναι διαφορετικες;;για τη ρωσιδα αναφερομαι..

Punter_13

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
235
Πόντοι
21
Καλησπερα... ξερει κανεις που θα βρω καμια πραγματικα bbw σε σπιτακι? Προτιμω τα περιφερειακα και οχι φυλης λιοσιων. Αν ξερει καποιος στελνει πμ. Ευχαριστω!

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
201
Like
52.623
Πόντοι
36.228

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.779
Πόντοι
11.096
Ποιο πιθανό, όπως ειχα γράψει, είναι να εχει φύγει, ή κοπέλα, είναι Ελλάδα τουλάχιστον 6 μήνες (Περδίκα 1 από τον χειμώνα), δεν νομίζω να είχε visa για παραπάνω και η αλλαγή του προγράμματος μύριζε "θέλω να μαζέψω όσο χαρτί μπορω γρήγορα".
Μακάρι να κάνω λάθος βέβαια.
Και αυτό παίζει ναι, εννοείται!

Gamisi_Dynato

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2025
Like
26
Πόντοι
0
Μολις πηρα την Τζουλια στο κάτω Φιλιππίδου. Από την Βενεζουέλα με μεγάλα πλαστικά βυζιά, ακαποτη πιπα και ωραίο σφιχτό μουνί.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.909
Πόντοι
1.666
Παίδες.. εμφανίστηκε η Ναταλία η μιλφ που δούλευε Αγκυρας 12 ή 9 (και παλιά Μεταξουργείο αλλά και κάποια σεσσιον Παρασιου με την τρελοκοτσιδου) ως Τσατσα στο Αγκυρας 12... στην αρχή κόλλησα αλλά όταν τη θυμήθηκα την ρώτησα αν είναι αυτή και άρπαξε κάπως.... σε φάση "εσάς σας αρέσει να σας μιλήσω αν σας δω έξω;"
Ξέρετε αν.... παίζει μόνο τσατσα πια? Ή την βρίσκουμε κι αλλού? Γιατί θέλει ένα ποτσιλισμα να βγουν γούστα....

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.594
Πόντοι
4.646
Δεν ξέρω μύστη μου ειναι να αναρωτιέται κανείς! Ξέρω κάμποσες πουτάνες που όταν παράτησαν τα μπουρδέλα για τη λεγόμενη τίμια ζωή γύρισαν πίσω λέγοντας μου πως η δουλειά εκεί έξω είναι σκατα, σε γαμανε για τα μισά λεφτά κτλ κτλ. Έρχομαι να επιβεβαιώσω από την εποχή που δούλευα νύχτα πως οι αμοιβές δεν έχουν καμία σχέση. Θα μου πεις κάποιες δουλειές δεν είναι για πάντα, ναι όντως, σφίγγεις τα δόντια, κάθεσαι, και την κάνεις με λεφτά να κάνεις κάτι δικό σου κτλ κτλ! Από πουτανα σε...φούρνο δεν ξέρω μου κάνει τραγωδία.
Κοίτα, σχεδόν σίγουρα δεν γουστάρει το πρωκτικό. Από ότι έλεγε η ίδια δεν αισθανόταν κάτι, σε αντίθεση με το μουνικό σεξ.

Οπότε, ναι, έσφιξε τα δόντια και έγραψε χιλιόμετρα το κοντέρ του γκρόβερ της. :zfuck:

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
10.845
Πόντοι
2.246
Έτσι ακριβώς όπως τα λες,Ντιανα μπανανα αχαχαχαχ,τοτε ήταν αδύνατη,είχε ένα κανονικό κορμί με ένα ωραίο πεταχτό κωλαρακι ,πιο νέα και φυσικά πιο λαμπερή,μου ειχε κάνει εντύπωση τότε ……ήταν 2020 μετά τη πρώτη καραντίνα , ένα βράδυ του Ιουνίου μετά από έξοδο κ ποτά με κάτι φιλαράκια ήθελα μουνι κ άρχισα ν ψάχνω εσκορτ εεεε τώρα ήταν κ αργά τα είχα πιει κ λίγο πήρα 3-4 τηλέφωνα ,δεν έβρισκα αυτές π μ έκαναν κλικ η μ έλεγαν οι τηλεφωνητριες σ καμία ώρα.Τεσπα δε γαμιεται λέω πάω φυλής καθώς μ είχανε λείψει κ λίγο τα μπουρδελα αφού έλειπα κάποια χρονια έξω.Δε μπήκα σε πολλά μέχρι να πετύχω Φωκαίας τη Ντιανα,ρωτάω για μια ώρα μ λέει 100 η Τσατσα κάνω call πληρώνω κ μπαίνω δωμάτιο,αφου έχει έρθει κ η Ντιανα μπανάνα κ έχουμε πει δυο κουβέντες χτυπάει πόρτα η Τσατσα κ αρχίζει ότι έκανε λάθος κ είναι 120 κ μ δίνει κάποιον να μιλήσω στο τηλ,τα βρήκαμε τελικά Νταξει 100 και τέλος.
Μύριζε ωραία κ αυτή κ το Μουνακι της,περιποιημένο φουλ,αυτή παιχνιδιάρα κ καυλιαρα,ένα χυσιμο στο κωλο της πάνω κ ένα στο στόμα της με άφησε.
Από τότε πήγα άλλη μια φορά κανονικό δωμάτιο στο 20€ ,αφού άρχισε να γίνεται γιουβαρλάκι και δεν έχω ξαναπαει.
Πάντως στην ώρα που πήρα στο μπουρδελο πέρασα ωραία μαζί της ‘’τοτε’’.

Αν δεν κάνω λάθος έχει γίνει και μαμά.

Αν η Ντιάνα ήταν παιχνιδιαρα και στο δωμάτιο με την τότε εμφάνιση που είχε, θα έχει μαζέψει όλο το χρήμα.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.600
Πόντοι
7.095
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
20
Like
21.284
Πόντοι
4.646
μόλις έφυγα από Άννα Χωματιανου!
επιβεβαιώνω πως το κορίτσι είναι εξαιρετικό με πολύ όρεξη για δουλειά, φυσικά είχε συνεχόμενα δωμάτια…
παραθέτω φωτό από δωμάτιο
τέρμα μέσα αριστερά

Συνημμένα

• IMG_0211.jpeg
    4,7 MB · Εμφανίσεις: 33

xk1182

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
462
Πόντοι
301
Φίλε γιατί λες ότι είμαστε μουχριτσες; αφού και εσύ τη ίδια ΟΜΕΡΤΑ κρατάς :wink:
εν μέρει έχεις δίκιο αλλά εγώ μπήκα από σπόντα και ούτε καν θα με θυμάται η τσατσά και τώρα που το ανέφερα θα την ειδοποιήσουν τα τσακάλια... ενώ αυτούς τους καλούσε η τσατσά....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom