matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 3.080
- Πόντοι
- 8.355
πασο μανεντάξει η τα Ελληνικά δεν είναι και η μητρική μου γλώσσα![]()
πασο μανεντάξει η τα Ελληνικά δεν είναι και η μητρική μου γλώσσα![]()
Τ αρχιδια μου τα δυο μαν.Τι τσιμπησες μαν.?
το φανταστηκα οτι θα σου αρεσε.καλό το παιχνίδι να έχεις υπόψη σου
καλή μαλακία εντάξει όχι τίποτα σοβαρό αλλά για ένα 50ρικο είναι οκ εδώ τα δίνουμε για κομοδίνα![]()
Στο έφτιαξα λίγο.Γεμιστάορφανάορίτζιναλ, τα σωστα![]()
Πολύ gourme είσαι μανγαμάνε αυτά αλλά πρέπει να έχουν και κιμά και σταφίδες και τέτοια
Όχι.Κίμα, ναι.
Σταφιδες πουστριλε.
Ζούσα καλά μέχρι να φύγω από το παιδικό μου δωμάτιοΠολύ gourme είσαι μαν
Το κοτσάνι της πιπεριάς είναι ναΣτο έφτιαξα λίγο.
Εκείνο το πράσινο ανάμεσα στις κόκκινες πιπεριές τι είναι, μπάμια; Τη γλίτωσες με τα σωστά γεμιστά, θες να φας αναφορά για τη μπάμια μέσα στα γεμιστα;
Τ αρχιδια μου τα δυο μαν.
Είμαι μαγαζί και ότι αξιόλογο στη περιοχή είναι κλειστά. Εχθές πηρα ένα κομμάτι πιτσα απο Βενέτη και ακόμα το ρεύομαι
Όχι ρε μαν, τόσο πολύ μπερδεύτηκα;Το κοτσάνι της πιπεριάς είναι να![]()
Ρε μαν χα χα χαΌχι ρε μαν, τόσο πολύ μπερδεύτηκα;![]()
Ναι καλό φαγητό αλλά στη διάρκεια της ημέρας τρώω λίγο γιατί αν φάω κανονικα, πεφτω. Όποτε τσιμπάω κάτι τυπου σνακ και το βράδυ έρχεται λαίλαπα.,νερομυλο παρε μαν
Ωραία μαν, την άλλη φορά με αγιο και ζεμπου παμε παλαιό Φάληρο σε ενα καλο κουτούκι.Ναι καλό φαγητό αλλά στη διάρκεια της ημέρας τρώω λίγο γιατί αν φάω κανονικα, πεφτω. Όποτε τσιμπάω κάτι τυπου σνακ και το βράδυ έρχεται λαίλαπα.
Μεσα. Θα το μιλησουμε.Ωραία μαν, την άλλη φορά με αγιο και ζεμπου παμε παλαιό Φάληρο σε ενα καλο κουτούκι.
...και με κονιάκ στον Στρατό πριν βγούμε για σκοπια χειμώνα στον Έβρο.σταφίδες γαμάνε πάνε φουλ και με ουίσκι![]()
Γίνονται πολύ γλυκά.Σταφίδα, κουκουνάρι μπαίνει στα ορφανά όταν έχουν κιμά παίζεις με μπαχαρικά.
Πάλι καλά εσύ...Ζούσα καλά μέχρι να φύγω από το παιδικό μου δωμάτιο![]()