Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
6
Αισθησιακή κυρία προσφέρει πλούσιο πρόγραμμα μασάζ

Πρώτη φορά που βρέθηκα στην Αθήνα και έκανα μια επίσκεψη στην κυρία. Η επιλογή έγινε τυχαία και πιο πολύ λόγω της περιοχής που με βόλευε λόγω ότι έρχομαι από νησί.
Μπορώ να πω ότι στάθηκα τυχερός μιας και το μασάζ της πολύ καλό.
Από εμφάνιση μεγαλοκοπελα με καλό για την ηλικία της σώμα. Φάτσα όχι τόσο του γούστου μου. Από τις υπηρεσίες που πήρα έμεινα ικανοποιημένος. Μασάζ και πίπα στο τέλος στα 60 ευρώ. Αν εμένα Αθήνα θα ξανά πήγαινα σίγουρα. Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση για την επόμενη φορά που θα ξανά βρεθώ στην πρωτεύουσα με καλό μασάζ που θα μπορούσα να δοκιμάσω θα την άκουγα ευχαρίστως.

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.525
Πόντοι
201
Έτσι είχε ξεκινήσει και η Στεφανια !!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ τον κατάπινε ΟΛΟ.
Σε εκείνο το υπόγειο δωμάτιο - γκαρσονιέρα στο Ψυχικό είχε βάλει τις βάσεις της λαμπρής της καριέρας και δεν καταλάβαινε τίποτα. Τα πάντα όλα εκτός κώλου αλλά και φρεσκαδούρα στην καύλα λόγω ηλικίας. Εχουν περάσει τα χρόνια και τα χιλιόμετρα που έχει γράψει η Στεφανία είναι πάρα πολλά, οπότε ας της δώσουν ελαφρυντικά οι φανατικοί εναντίον της. Εγώ κρατώ τις όμορφες στιγμές από εκείνα τα χρόνια...

rocco99

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Like
92
Πόντοι
0

Πρώτη φορά που βρέθηκα στην Αθήνα και έκανα μια επίσκεψη στην κυρία. Η επιλογή έγινε τυχαία και πιο πολύ λόγω της περιοχής που με βόλευε λόγω ότι έρχομαι από νησί.
Από εμφάνιση μεγαλοκοπελα με καλό για την ηλικία της σώμα. Φάτσα όχι τόσο του γούστου μου. Από τις υπηρεσίες που πήρα έμεινα ικανοποιημένος. Μασάζ και πίπα στο τέλος στα 60 ευρώ. Αν εμένα Αθήνα θα ξανά πήγαινα σίγουρα. Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση για την επόμενη φορά που θα ξανά βρεθώ στην πρωτεύουσα με καλό μασάζ που θα μπορούσα να δοκιμάσω θα την άκουγα ευχαρίστως.
Από καθαριότητα τι έλεγε? Ελληνίδα?

s1312

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Καλημέρα μάγκες .

Έχει κάνει κανείς καταδρομική στην παρακάτω ; Google Search

Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που έκανα μου είπε ότι δεν κάνει κάτι άλλο από μασάζ αλλά φαίνεται καυλιαρα και με ωραίο βυζι. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας ενημερώσει

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.817
Πόντοι
7.195

Καλημέρα. Με €20 παραπάνω έχεις ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα, αγαπητέ φίλε 45min

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.884
Πόντοι
456
τωρα ακουσα θέλει μονο με λάστιχο!
η ετσι λέει τουλάχιστον.
Και γω άκουσα ότι κάποιοι τον κάνανε λάστιχο γιατί τους αρνήθηκε τις ανωμαλίες τους....και ορκίστηκαν να την ξεφτιλιζουν συχνά πυκνά....

Έχω μάθει και λεπτομέρειες.....

Αντιος

adakos

Μέγας
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
2.866
Πόντοι
4.615
Και γω άκουσα ότι κάποιοι τον κάνανε λάστιχο γιατί τους αρνήθηκε τις ανωμαλίες τους....και ορκίστηκαν να την ξεφτιλιζουν συχνά πυκνά....

Έχω μάθει και λεπτομέρειες.....

Αντιος
ωπ!!
lawyer ?

adakos

Μέγας
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
2.866
Πόντοι
4.615
Ωπ hater????.....ανώμαλο λάστιχο χανει χαρτζιλίκι????
Σε καποιους που πιθηκιζωντας,μιμουνται την καθε κινηση που κανουμε τους θυμιζουμ崨
α)Το αυθεντικο ηταν ,ειναι και θα ειναι παντα εδω
β)ΔΕΝ φτανει να μιμεισαι πρεπει να ΕΙΣΑΙ
γ)πιθηκιζει η μαιμου,ομως οσο ανεβαινει φαινεται ο κ@λ@ς της..

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.884
Πόντοι
456
Σε καποιους που πιθηκιζωντας,μιμουνται την καθε κινηση που κανουμε τους θυμιζουμ崨
α)Το αυθεντικο ηταν ,ειναι και θα ειναι παντα εδω
β)ΔΕΝ φτανει να μιμεισαι πρεπει να ΕΙΣΑΙ
γ)πιθηκιζει η μαιμου,ομως οσο ανεβαινει φαινεται ο κ@λ@ς της..
Α)....το αυθεντικό στην Ελευσίνα????
Β)αι χαβδιν αι χαβδιν
Γ)βάζεις τίποτα στο λοκο σου???

Αι γκετ ε λαιφ εντ κοψ τα χαρτζ γιατ πειραζ στου μυαλό...

Τς...τς..

adakos

Μέγας
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
2.866
Πόντοι
4.615
Α)....το αυθεντικό στην Ελευσίνα????
Β)αι χαβδιν αι χαβδιν
Γ)βάζεις τίποτα στο λοκο σου???

Αι γκετ ε λαιφ εντ κοψ τα χαρτζ γιατ πειραζ στου μυαλό...

Τς...τς..
ο.κ...λοιπον καραγκιοζακο αφου το θες ετσι
αν θες να υπερασπίζεσαι την στεφανια ..
και την καθε μια...
μην πετάγεσε σαν τη πούτσα...μόλις αναφέρετε το ονομά της.
μπορεί να εχεις το όποιο γνωστό ''οφελος'' αλλα εμας στα @@@ μας.
χαίρετε και
Αντίο.

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.884
Πόντοι
456
ο.κ...λοιπον καραγκιοζακο αφου το θες ετσι
αν θες να υπερασπίζεσαι την στεφανια ..
και την καθε μια...
μην πετάγεσε σαν τη πούτσα...μόλις αναφέρετε το ονομά της.
μπορεί να εχεις το όποιο γνωστό ''οφελος'' αλλα εμας στα @@@ μας.
χαίρετε και
Αντίο.
Κατάλαβα....έχεις χάσει πολλά λεφτά....

Έχεις δίκιο έχω όφελος....τόσο πολύ που έχω να την δω 2 χρόνια

Γράψε τώρα από τον άλλο λογαριασμό....

XRHTOSPETRAS75

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
257
Πόντοι
21
Σε εκείνο το υπόγειο δωμάτιο - γκαρσονιέρα στο Ψυχικό είχε βάλει τις βάσεις της λαμπρής της καριέρας και δεν καταλάβαινε τίποτα. Τα πάντα όλα εκτός κώλου αλλά και φρεσκαδούρα στην καύλα λόγω ηλικίας. Εχουν περάσει τα χρόνια και τα χιλιόμετρα που έχει γράψει η Στεφανία είναι πάρα πολλά, οπότε ας της δώσουν ελαφρυντικά οι φανατικοί εναντίον της. Εγώ κρατώ τις όμορφες στιγμές από εκείνα τα χρόνια...
Η Στεφανία είχε ξεκινήσει πολύ πρίν το ψυχικό με συναντήσεις κατ´οικον και σε ξενοδοχείο την είχε βγάλει στο κουρμπέτι η Ναταλία έχει 25 χρόνια τώρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η Στεφανία είχε ξεκινήσει πολύ πρίν το ψυχικό με συναντήσεις κατ´οικον και σε ξενοδοχείο την είχε βγάλει στο κουρμπέτι η Ναταλία έχει 25 χρόνια τώρα
15 χρόνια

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.060
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

15 χρόνια
Να μη λες ανακρίβειες σε παρακαλώ πολύ. Σιγά μήν είμαι και άννα βίσση με 50 χρόνια εμπειρίας!
Αφού έχεις τέτοια όρεξη να κάνεις ιστορική αναδρομή τουλάχιστον να τα λες σωστά.
Και να μην αναφέρεις άτομα που δεν ασχολούνται ή δεν έχουν νήμα εδώ..
Η φράση στο κουρμπετι δεν ταιριάζει και είναι τελείως άστοχη όσον αφορά εμένα..
Καθώς είναι επιλογή μου από τα 10 χρόνια εμπειρίας που έχω στο μασάζ ..τα εφτά οχτώ να υπάρχουν κ αισθησιακές προεκτάσεις..
Η συγκεκριμένη κυρία που αναφέρεις ήταν ένα από τα δύο γραφεία που συνεργάστηκα αρχικά όταν τελείωσα τη σεζόν που έκανα πρακτική στ μασάζ..
Στα συγκεκριμένα 2 3 γραφεία που υπήρχαν τότε απαγορεύονταν αυστηρά ότιδήποτε πέραν του μασάζ..
Οπότε, όταν εγώ θέλησα να προσφέρω οτιδήποτε θεωρώ ότι μου αρέσει καταρχάς,αποχώρησα από τη συνεργασία και πορεύτηκα με δικό μου χώρο κτλ.

XRHTOSPETRAS75

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
257
Πόντοι
21

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.060
Εγώ την είχα πάρειΣτο lacoba πριν 15 χρόνια μασαζ και φραπέ σίγουρα και μου την είχε συστήσει η Ναταλία
Δεν ξέρω γιατί το κάνεις αυτό και θέλεις να γενικεύεις η ν στρογγυλοποιεις..το 2010 όπως αναφέρεις 15 χρόνια πριν ήμουν, πρωτοετής φοιτήτρια στο πάντειο πανεπιστήμιο και είχα άλλες βλεψεις για μεταπτυχιακό.. δεν είχα σκεφτεί καν την προοπτική του μασάζ ..οπότε όσο κ να θέλεις δεν βγαίνουν οι αριθμοί.. το 2014 ξεκίνησα αλλά δεν νομίζω ότι ενδιαφέρουν κανέναν τόσες λεπτομέρειες και βιβλιογραφία.

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
6
Από καθαριότητα τι έλεγε? Ελληνίδα?
Από καθαριότητα ήταν ικανοποιητικά.
Ελληνίδα σίγουρα δεν είναι αλλά δεν ξέρω και από που δηλώνει. Δεν ρώτησα!
Καλημέρα. Με €20 παραπάνω έχεις ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα, αγαπητέ φίλε 45min
Στην ίδια ή κάπου αλλού; γιατί όπως ανάφερα και εκεί τυχαία πήγα μιας και δεν έχω ιδέα από Αθήνα.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.817
Πόντοι
7.195
Από καθαριότητα ήταν ικανοποιητικά.
Ελληνίδα σίγουρα δεν είναι αλλά δεν ξέρω και από που δηλώνει. Δεν ρώτησα!

Στην ίδια ή κάπου αλλού; γιατί όπως ανάφερα και εκεί τυχαία πήγα μιας και δεν έχω ιδέα από Αθήνα.
Σε χώρο χαλάρωσης και ευεξίας με αρκετές κοπέλες χώρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom