Ισχύει ότι το μουνί της θείας Όλγας είναι τριχωτό;Μούναρος??? Ναι καλή ήταν αλλά μούναρο δεν την έλεγες. Τι να πεις γούστα είναι αυτά εγώ θα την έλεγα καυλιάρα με βύζους αλλά πουρό. Το 2003 που την πήδαγα στη Ρεμούνδου πρέπει να ήταν 45+. Την ξαναπήδηξα το 2018 Τρυφωνιου ηταν πια γριά και έκανε ακάποτα τσιμπούκια αβέρτα. Μια φορά σε μια κρίση καύλας ξάπλωσε ανάποδα στον καναπέ με το μουνί προς τα πάνω και μου λέει "βάλτον μου άγρια". τον χώνω στο μουνί της και με δύο Πουτσίνι σπάει η γαμημένη καποτα. Εγώ δεν το κατάλαβα αλλά η γριά το κατάλαβε αμέσως. Μου το είπε και τρόμαξα. Την τελείωσα με πιπα και έφυγα με ποδήλατο. Άρπαξα μία ουρολοίμωξη θυμάμαι τότε και ταλαιπωρήθηκα. Μετά τα πενήντα γάμησέ τα, πέφτουν πολύ τα αντισώματα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.233
- Πόντοι
- 26.435
με επιφύλαξη νομίζω δεν έχουν Τρίτη βάρδια.Ερώτηση να γνωρίζει κάποιος μύστης!
Χωματιανου 11Α και 11Β κλείνουν μετά τα μεσάνυχτα?
Επενδυτής13
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2022
- Like
- 182
- Πόντοι
- 0
Γρήγορο πέρασμα 2η βάρδια Φωκ27α λούνα papacitooo στεφάνι
Φωκ 27Β Ναταλί
Φωκ7 υπόγειο κλειστό
Φυλής 59 Νικολ τριαξονικό
Φυλής 67 Έλενα και Άννα Μαρία
Φυλής 69α εμμα βυζαρου
Φυλής 69β Χριστίνα τσεχαλβανη
Φιλιππίδου 11 κάτω μπήκα σαλόνι και ήταν γεμάτο μικρούς επενδυτές με άρωμα σκόρδου οπότε ξενέρωσα και έφυγα
Φωκ 27Β Ναταλί
Φωκ7 υπόγειο κλειστό
Φυλής 59 Νικολ τριαξονικό
Φυλής 67 Έλενα και Άννα Μαρία
Φυλής 69α εμμα βυζαρου
Φυλής 69β Χριστίνα τσεχαλβανη
Φιλιππίδου 11 κάτω μπήκα σαλόνι και ήταν γεμάτο μικρούς επενδυτές με άρωμα σκόρδου οπότε ξενέρωσα και έφυγα
Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 29
- Like
- 9.471
- Πόντοι
- 3.446
Αυτή αριστερά την ξέρω..

Είναι η τσατσά απ' το ασανσεράδικο (Ι20Γ), πολύ μυστήρια..

Dsar263
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 100
- Like
- 21.466
- Πόντοι
- 19.386
Ρε παιδες τωρα τελευταια αυτη η Ροζα στο Κ32 Α οποτε παω με κουφαινει με τις "ατακες" τις...την προηγουμενη φορα μου ειχε πεταξει το κορυφαιο "ναι αλλα εγω δεν τελειωνω αρα δεν κανω σεξ οπως εσυ που τελειωνεις".....σημερα που ξαναπηγα στην μιλφαρα λιγο πριν σχολασει κατα τις 22:15 εκει που την ειχα ιεραποστολικα και χουφτωνα τα βυζακια της (εχει απο τα πιο ομορφα βυζακια που εχω δει ποτε σε ιεροδουλη σφιχτα με πεταχτες ρωγες) της λεω "πωπωπω τι πιανω εδω κουκλα μου"..... με κοιταζει με απορια με το γνωστο ξυνισμενο υφος της και μου λεει "ΤΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ? ΒΥΖΙ ΠΙΑΝΕΙΣ...ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ!!" χαχαχαχαχαχαχαχαχα......
Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 29
- Like
- 9.471
- Πόντοι
- 3.446
Τι έπαθε κι αυτή;Ρε παιδες τωρα τελευταια αυτη η Ροζα στο Κ32 Α οποτε παω με κουφαινει με τις "ατακες" τις...την προηγουμενη φορα μου ειχε πεταξει το κορυφαιο "ναι αλλα εγω δεν τελειωνω αρα δεν κανω σεξ οπως εσυ που τελειωνεις".....σημερα που ξαναπηγα στην μιλφαρα λιγο πριν σχολασει κατα τις 22:15 εκει που την ειχα ιεραποστολικα και χουφτωνα τα βυζακια της (εχει απο τα πιο ομορφα βυζακια που εχω δει ποτε σε ιεροδουλη σφιχτα με πεταχτες ρωγες) της λεω "πωπωπω τι πιανω εδω κουκλα μου"..... με κοιταζει με απορια με το γνωστο ξυνισμενο υφος της και μου λεει "ΤΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ? ΒΥΖΙ ΠΙΑΝΕΙΣ...ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ!!" χαχαχαχαχαχαχαχαχα......

Καύλα τα βυζούμπια της!

Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 236
- Like
- 29.278
- Πόντοι
- 32.758
Αφού γελάς και δεν σου πέφτει είσαι ωραίοςΡε παιδες τωρα τελευταια αυτη η Ροζα στο Κ32 Α οποτε παω με κουφαινει με τις "ατακες" τις...την προηγουμενη φορα μου ειχε πεταξει το κορυφαιο "ναι αλλα εγω δεν τελειωνω αρα δεν κανω σεξ οπως εσυ που τελειωνεις".....σημερα που ξαναπηγα στην μιλφαρα λιγο πριν σχολασει κατα τις 22:15 εκει που την ειχα ιεραποστολικα και χουφτωνα τα βυζακια της (εχει απο τα πιο ομορφα βυζακια που εχω δει ποτε σε ιεροδουλη σφιχτα με πεταχτες ρωγες) της λεω "πωπωπω τι πιανω εδω κουκλα μου"..... με κοιταζει με απορια με το γνωστο ξυνισμενο υφος της και μου λεει "ΤΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ? ΒΥΖΙ ΠΙΑΝΕΙΣ...ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ!!" χαχαχαχαχαχαχαχαχα......
Σ' ευχαριστώ πολύ συναγωνιστή μου, αν και μου χάλασε το όνειρο με την ουρολοίμωξη εν τούτοις άκρως διαφωτιστική και χρήσιμη η παρέμβαση σου.Μούναρος??? Ναι καλή ήταν αλλά μούναρο δεν την έλεγες. Τι να πεις γούστα είναι αυτά εγώ θα την έλεγα καυλιάρα με βύζους αλλά πουρό. Το 2003 που την πήδαγα στη Ρεμούνδου πρέπει να ήταν 45+. Την ξαναπήδηξα το 2018 Τρυφωνιου ηταν πια γριά και έκανε ακάποτα τσιμπούκια αβέρτα. Μια φορά σε μια κρίση καύλας ξάπλωσε ανάποδα στον καναπέ με το μουνί προς τα πάνω και μου λέει "βάλτον μου άγρια". τον χώνω στο μουνί της και με δύο Πουτσίνι σπάει η γαμημένη καποτα. Εγώ δεν το κατάλαβα αλλά η γριά το κατάλαβε αμέσως. Μου το είπε και τρόμαξα. Την τελείωσα με πιπα και έφυγα με ποδήλατο. Άρπαξα μία ουρολοίμωξη θυμάμαι τότε και ταλαιπωρήθηκα. Μετά τα πενήντα γάμησέ τα, πέφτουν πολύ τα αντισώματα.
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.440
- Πόντοι
- 6.246
ΜΑ25 Ναομι κατα τις 7.30-8 το απογευμα
11:30 είναι και αργά θα έλεγαρε παιδια ημουν 11.30 το πρωι στην ιασονος για μια δουλεια και μπαινοβγαιναν πακι και μαυροι απο τα σπιτακια, γιατι γαμανε τοσο νωρις ?
Τι γελας ρε φιλε;; για γελια ειναι αυτα που σου λεει την ωρα του σεξ;;; κ εσυ γελας απο πανω..Αφού γελάς και δεν σου πέφτει είσαι ωραίος
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 236
- Like
- 29.278
- Πόντοι
- 32.758
Στον Dsar263 κανε παράθεση όχι σε μένα. Αυτός το έγραψεΤι γελας ρε φιλε;; για γελια ειναι αυτα που σου λεει την ωρα του σεξ;;; κ εσυ γελας απο πανω..
Katourokavlas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.403
- Πόντοι
- 2.727
Μας καταλάβανε
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.618
- Πόντοι
- 10.656
και τι να κανει να κλαψει; να χαλαστει και να τσακωθει με μια πουτανα του δεκαρικου;Τι γελας ρε φιλε;; για γελια ειναι αυτα που σου λεει την ωρα του σεξ;;; κ εσυ γελας απο πανω..
γελας, την γαμας σαν πλαστικη κουκλα που ειναι να μην φυγεις αχυστος, και δεν ξαναπατας.
Εσυ σαν τριτος αμα εχεις μυαλο, αφου σε ενημερωσε εδω για την συμπεριφορα της, δεν πας μαζι της και τελειωσε...
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.233
- Πόντοι
- 26.435
γαμας εγγυημένα, διαλέγεις εσύ, πιο οικονομικά από άλλες πρακτικές, γλυτώνεις την κρεβατομουρμουρα!Μας καταλάβανε
![]()
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 198
- Like
- 51.189
- Πόντοι
- 35.948
Σημερινές πορνοαναμνήσεις απο δύο νεοκλασικά, που λειτούργησαν ως κρυφά σπίτια σε Κυψέλη κ Πλατεία Αμερικής 
Παλιά μπουρδέλα που έχουν κλείσει (λίστα) - Page 25
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.327
- Πόντοι
- 3.246
Επίσκεψη χθες αρχή 2ης βάρδιας στο Μετάξι.
Οποία κοπέλα αξίζει είχε φουλ δωμάτια, Ναταλία Ι27 5 άτομα αναμονη με υπέρτατη πακιστανικής μπόχα στο σαλόνι,
Μιχαέλα Ι20Γ, 3 άτομα αναμονη,ούτε νερό δεν έπινε ενδιάμεσα, Ντάρια Ερότικ πρίζον επίσης 3 άτομα αναμονή.
Επέλεξα Ι20Β όροφο που ήταν ήρεμα , 2 λατίνες της σειράς, μία ξανθιά νταντά και μία μελαχρινή γεματούλα, στραβοχυμένη, Έλλη το όνομα.
Είπα να πάρω την Έλλη καθώς έβγαζε κάτι βουκολικό, μέγα λάθος, ήρθε με νεύρα, καρότα αμέσως, πίπα μόνο το κεφάλι στο στόμα, πάω να πιάσω βυζί και μου κάνει "you want this or this" σε φάση ή χουφτώνεις ή πιπώνω, όχι και τα 2 μαζί, της λέω να κάτσει ιεραποστολικα , δεν άνοιξε καν τα πόδια, στα 4 ούτε γάτα δεν κάθεται έτσι... στα 3 λεπτά την έδιωξα, εννοείται ο ψευτοβαρυμαγκας βουλγαρογυφτοτσατσος έκανε τον μαλακα για το 10ρικο, δεν γαμιεται, εχει η ζωή γυρίσματα.
Πάντως όχι ότι ειναι και όμορφη και θα την επιλέγατε αλλα μακριά, γενικά οι τρέχουσες φουρνιά στο Ι20Β ειναι φόλες.
Φεύγοντας είχε πιάσει η Ναόμι στο Μ.Α25 και πέρασα εκεί, πολυ καλα και άνετα και ρέφαρα, πάλι καλά.
Οποία κοπέλα αξίζει είχε φουλ δωμάτια, Ναταλία Ι27 5 άτομα αναμονη με υπέρτατη πακιστανικής μπόχα στο σαλόνι,
Μιχαέλα Ι20Γ, 3 άτομα αναμονη,ούτε νερό δεν έπινε ενδιάμεσα, Ντάρια Ερότικ πρίζον επίσης 3 άτομα αναμονή.
Επέλεξα Ι20Β όροφο που ήταν ήρεμα , 2 λατίνες της σειράς, μία ξανθιά νταντά και μία μελαχρινή γεματούλα, στραβοχυμένη, Έλλη το όνομα.
Είπα να πάρω την Έλλη καθώς έβγαζε κάτι βουκολικό, μέγα λάθος, ήρθε με νεύρα, καρότα αμέσως, πίπα μόνο το κεφάλι στο στόμα, πάω να πιάσω βυζί και μου κάνει "you want this or this" σε φάση ή χουφτώνεις ή πιπώνω, όχι και τα 2 μαζί, της λέω να κάτσει ιεραποστολικα , δεν άνοιξε καν τα πόδια, στα 4 ούτε γάτα δεν κάθεται έτσι... στα 3 λεπτά την έδιωξα, εννοείται ο ψευτοβαρυμαγκας βουλγαρογυφτοτσατσος έκανε τον μαλακα για το 10ρικο, δεν γαμιεται, εχει η ζωή γυρίσματα.
Πάντως όχι ότι ειναι και όμορφη και θα την επιλέγατε αλλα μακριά, γενικά οι τρέχουσες φουρνιά στο Ι20Β ειναι φόλες.
Φεύγοντας είχε πιάσει η Ναόμι στο Μ.Α25 και πέρασα εκεί, πολυ καλα και άνετα και ρέφαρα, πάλι καλά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις