new york boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 109
- Πόντοι
- 1
δεν ανοιγει το λινκ!Μίας που το βρήκα, για όποιον ενδιαφέρεται.https://kanesex.com/erotikes-ypires...f-thesaloniki-6973611748-for-parties_i1438548
δεν ανοιγει το λινκ!Μίας που το βρήκα, για όποιον ενδιαφέρεται.https://kanesex.com/erotikes-ypires...f-thesaloniki-6973611748-for-parties_i1438548
δεν ανοιγει το λινκ!
Είναι αυτή στις φωτό ;;![]()
Mονο για ωριμους αντρες με εχεμυθεια και ευγενεια!
ερωτικο μασαζ και αλλα στην ανατολικη θεσσαλονικη ! πληροφοριες μονο σε dm . η αγγελια ειναι μονο για ανω των 40 ! μου στελνεις ενα μηνυμα(οχι στο chat) λεγοντας μου ηλικια με τι ασχολησαι απο ποια περιοχη εισαι και διαφορες πληροφοριες σου ετσι ωστε να σου απαντησω και να κανουμε ενα ευχαριστο...kanesex.com
πιο πολύ για AI μου κάνει αλλά σίγουρα δεν είναι χωρίς φίλτρα. Ενδιαφέρν ακούγεται... Αλλά πληροφορίες όπως με τι ασχολείται ο άλλος... Δεν ξέρω τι νόημα έχουν. Από τιμές πάντως πολύ τίμια αν είναι τουλάχιστον εμφανίσιμη.Είναι αυτή στις φωτό ;;
404 errorΜίας που το βρήκα, για όποιον ενδιαφέρεται.https://kanesex.com/erotikes-ypires...f-thesaloniki-6973611748-for-parties_i1438548
Μια χαρά κοπέλα είναι, τιμιότητα εμφάνιση. Πάνω από 1.75 , ξανθιά ωραίο φτιαχτό στήθος και αδύνατο σώμα.Πώς είναι περίπου εμφανισιακά η Βίκυ ;;
Δεν μπορείς να στείλεις μήνυμα στο site. Ένα πράγμα σαν το X. Βλέπεις κάνα δυο εικόνες χωρίς λογαριασμό αλλά μέχρι εκεί.Αν δεν εχεις λογαριασμο στο κανεσεξ δν μπορεις να της μιλησεις δλδ? Περιεργο...
Άμα ήταν να μοιράζαμε έτσι απλά το τηλέφωνο της δεξιά και αριστερά θα ανέβαζε και ίδια της αγγελία με το νούμερο της..Να δωσω το τηλε απο το βικονι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αμα επιτρεπει η ιεραρχια μονο!!!
ΦΙλε εισαι βλακας ειλικρινα...Τι βλακειες γραφετε ρε μλκΝα δωσω το τηλε απο το βικονι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αμα επιτρεπει η ιεραρχια μονο!!!
Μην ανησυχεις παπατζη μονο τους αναστατωνω…ΦΙλε εισαι βλακας ειλικρινα...Τι βλακειες γραφετε ρε μλκ
καλα τραβα γαμησου τωρα ρε καθυστερημενε....Μην ανησυχεις παπατζη μονο τους αναστατωνω…
Μην εκτροχιαζεσαι… μαθε να μιλααασς….καλα τραβα γαμησου τωρα ρε καθυστερημενε....
Μαθε να μην γραφεις μαλακιες...και ποσο μαλλον για μια σεξεργατρια που πολλες φορες εδω μεσα ατομα προσπαθησαν να την βλαψουν η να την εκθεσουν μεσω του Bourdela...Οποτε το ηλιθιο αστειο που προσπαθησες να κανεις ειναι αστοχο και ατοπο ...Αρα επιμενω οτι εισαι βλακας με πτυχιοΜην εκτροχιαζεσαι… μαθε να μιλααασς….
Αρα και εγω επιμενω οτι εισαι καρα τσομπαν αφου δεν ξερεις να μιλας και αν εχεις κατι να μου πεις στειλε μου σε μυνημα μην με τα γραφεις ταχα δημοσια λες και εισαι συνηγορος υπερασπισης, πυτε θα σου δωσουμε το gold pass…μαλακισμενοΜαθε να μην γραφεις μαλακιες...και ποσο μαλλον για μια σεξεργατρια που πολλες φορες εδω μεσα ατομα προσπαθησαν να την βλαψουν η να την εκθεσουν μεσω του Bourdela...Οποτε το ηλιθιο αστειο που προσπαθησες να κανεις ειναι αστοχο και ατοπο ...Αρα επιμενω οτι εισαι βλακας με πτυχιο
Δεν εχω τιποτα να πω ,ουτε στα κρυφα ουτε στα φανερα, μαθε να σεβεσαι ανοητε,σου ειπα αστοχο και ατοπο το αστειο σου.Αρα και εγω επιμενω οτι εισαι καρα τσομπαν αφου δεν ξερεις να μιλας και αν εχεις κατι να μου πεις στειλε μου σε μυνημα μην με τα γραφεις ταχα δημοσια λες και εισαι συνηγορος υπερασπισης, πυτε θα σου δωσουμε το gold pass…μαλακισμενο
Αρα και εγω επιμενω οτι εισαι καρα τσομπαν αφου δεν ξερεις να μιλας και αν εχεις κατι να μου πεις στειλε μου σε μυνημα μην με τα γραφεις ταχα δημοσια λες και εισαι συνηγορος υπερασπισης, πυτε θα σου δωσουμε το gold pass…μαλακισμενο
Έχεις ΣΕ ΌΛΑ δίκιοΔεν εχω τιποτα να πω ,ουτε στα κρυφα ουτε στα φανερα, μαθε να σεβεσαι ανοητε,σου ειπα αστοχο και ατοπο το αστειο σου.
Ρε βλαμμενε!! Αντε βουλωστο πανιβλακα!! που το επιασες το παιδι απο τα μουτρα! Ενα αστειο εκανε. Μπορει να να σου ακουστηκε ασχημο αλλα εσυ αρχισες να βριζεις οποτε για χαλαρωσε λιγο. Και επειδη ειπε για το τηλεφωνο της δεν σημαινει οτι θελει να την βλαψει κιολας. Τα μεγαλοποιεις τα πραγματα ανευ λογου και αιτιας. Αντε ριλαξ λιγο!!Δεν εχω τιποτα να πω ,ουτε στα κρυφα ουτε στα φανερα, μαθε να σεβεσαι ανοητε,σου ειπα αστοχο και ατοπο το αστειο σου.