Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.686
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα σε όλους; Ξέρεις κάποιος συναγωνιστείς να μας πει για θεία Ελένη;
Επειδή ρωτάτε για θεία (πλέον) Ελένη διαβάστε κριτικές τότε που δούλευε Στουρνάρα.

Προσθέστε και 5-6 χρόνια και κρίνετε.

salah-paham

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2021
Like
227
Πόντοι
20

Βρηκα αυτη στο ινστα. Δεν εχω παει για μασαζ. 19 χρονων ειναι. Εχει μια φωτο με τις τιμες του μασαζ μονο και τιποτα παραπανω.
Ανταλλάξαμε μηνύματα στο Viber, κλείσαμε ραντεβού και άρχισε πολύ καλό επαγγελματικό μασάζ. Όταν χαλάρωσα και της πρότεινα το κάτι παραπάνω, μου είπε αυστηρά πως δεν κάνει τίποτα άλλο εκτός από μασάζ και να το διαδώσω να μην την ενοχλείτε.

Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Like
57
Πόντοι
0
Ανταλλάξαμε μηνύματα στο Viber, κλείσαμε ραντεβού και άρχισε πολύ καλό επαγγελματικό μασάζ. Όταν χαλάρωσα και της πρότεινα το κάτι παραπάνω, μου είπε αυστηρά πως δεν κάνει τίποτα άλλο εκτός από μασάζ και να το διαδώσω να μην την ενοχλείτε.
Ποιο μασαζ διαλεξες; Και σε ευχαριστούμε για την πληροφορια.

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.979
Πόντοι
1.446
Μυστη μου γράψε μας κόστος,πόση ωρα τι μασαζ σου έκανε,με πετσέτα χωρίς εσώρουχο ;; Με πετσέτα κ εσώρουχο μιας χρήσης;; Περάσματα από ευαίσθητες περιοχές ;; Επίσης έχει δικό της χώρο;; Η ήρθε σε σενα ;; Ευχαριστούμε
Έχει βρεθεί κανείς??
Παρά πολλοί με Τζουλιετ.
Βάζεις το όνομα της πάνω στο search και θα σου βγάλει πολλά μηνύματα,διάβασε με την ησυχία σου και σχημάτισε εικόνα.

salah-paham

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2021
Like
227
Πόντοι
20
Μυστη μου γράψε μας κόστος,πόση ωρα τι μασαζ σου έκανε,με πετσέτα χωρίς εσώρουχο ;; Με πετσέτα κ εσώρουχο μιας χρήσης;; Περάσματα από ευαίσθητες περιοχές ;; Επίσης έχει δικό της χώρο;; Η ήρθε σε σενα ;; Ευχαριστούμε

Παρά πολλοί με Τζουλιετ.
Βάζεις το όνομα της πάνω στο search και θα σου βγάλει πολλά μηνύματα,διάβασε με την ησυχία σου και σχημάτισε εικόνα.
Τα ανέγραψα προηγουμένως. Με δέχτηκε γυμνό με πετσέτα και χωρίς τα εσώρουχά μου. Έκανε πολύ προσεχτικά περάσματα και διακριτικά από τις ευαίσθητες περιοχές. Έχει δικό της χώρο κοντά στο μετρό και στην πλατεία Αττικής και αδυνατεί να πάει εκτός διότι δε μπορεί να μεταφέρει τον σχετικό εξοπλισμό.

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
11
Like
4.657
Πόντοι
746
Απο εμφανιση πως ειναι? Ειναι οντως πιτσιρικα?

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.979
Πόντοι
1.446
Τα ανέγραψα προηγουμένως. Με δέχτηκε γυμνό με πετσέτα και χωρίς τα εσώρουχά μου. Έκανε πολύ προσεχτικά περάσματα και διακριτικά από τις ευαίσθητες περιοχές. Έχει δικό της χώρο κοντά στο μετρό και στην πλατεία Αττικής και αδυνατεί να πάει εκτός διότι δε μπορεί να μεταφέρει τον σχετικό εξοπλισμό.
Ωραίος,αλλά απ ότι κατάλαβα έδωσες 50€ για μιαμιση ώρα και τελικά σου έκανε ούτε μια.Θελω να πω είδες ότι υπάρχει κοροϊδία ;;; Ότι αυτή το σταμάτησε;;; Είπες τίποτα ότι πλήρωσες μιάμιση ;;; Τέλος σου προτεινε πρόγραμμα μιας ώρας με άλλο κόστος ,υπήρχε αυτή η επιλογή ;; Στα ρωτάω αυτά γιατί εφόσον δεν υπήρχε φραπές να πεις οκ έχυσα τελειώσαμε μου φαίνεται περίεργο φαντάζομαι κ στους υπόλοιπους π θα το διαβάσουν θα τους φανεί,σε κανονικό μασαζ να σε τελειώσει μισή ωρα νωρίτερα από το συμφωνηθέν.
Ουσιαστικά εφόσον χρεώνει 50€ μιάμιση ώρα πρέπει ν τη κάνει αλλιώς βάση αριθμών ας χρεωσει 33€ την ώρα,τα 50€ χωρίς φραπε είναι αρκετά,είναι θέμα παπατζας όχι χρημάτων .

salah-paham

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2021
Like
227
Πόντοι
20
Ωραίος,αλλά απ ότι κατάλαβα έδωσες 50€ για μιαμιση ώρα και τελικά σου έκανε ούτε μια.Θελω να πω είδες ότι υπάρχει κοροϊδία ;;; Ότι αυτή το σταμάτησε;;; Είπες τίποτα ότι πλήρωσες μιάμιση ;;; Τέλος σου προτεινε πρόγραμμα μιας ώρας με άλλο κόστος ,υπήρχε αυτή η επιλογή ;; Στα ρωτάω αυτά γιατί εφόσον δεν υπήρχε φραπές να πεις οκ έχυσα τελειώσαμε μου φαίνεται περίεργο φαντάζομαι κ στους υπόλοιπους π θα το διαβάσουν θα τους φανεί,σε κανονικό μασαζ να σε τελειώσει μισή ωρα νωρίτερα από το συμφωνηθέν.
Ναι, αλλά δε νομίζω να υπήρχε κοροϊδία απ'την αρχή. Ναι, αυτή το σταμάτησε απότομα μετά από την πρόταση που της έκανα και δεν της άρεσε.
Ζήτησα να μείνω και να ολοκληρώσουμε τη διάρκεια του ραντεβού, αλλά δεν ήθελε και μου είπε πως δε θα μου κάνει τίποτα άλλο.
Οχι και δεν ξέρω αν υπάρχει αυτή η επιλογή.

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.979
Πόντοι
1.446
Ναι, αλλά δε νομίζω να υπήρχε κοροϊδία απ'την αρχή. Ναι, αυτή το σταμάτησε απότομα μετά από την πρόταση που της έκανα και δεν της άρεσε.
Ζήτησα να μείνω και να ολοκληρώσουμε τη διάρκεια του ραντεβού, αλλά δεν ήθελε και μου είπε πως δε θα μου κάνει τίποτα άλλο.
Κατάλαβα Νταξει αυτή νευρίασε είτε ξενέρωσε που της είπες για φραπεδια και το έκοψε. Τουλάχιστον απ ότι αναφέρεις αξίζει μι επίσκεψη αφού λες ότι κανεις καλο μασαζ.

salah-paham

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2021
Like
227
Πόντοι
20
Κατάλαβα Νταξει αυτή νευρίασε είτε ξενέρωσε που της είπες για φραπεδια και το έκοψε. Τουλάχιστον απ ότι αναφέρεις αξίζει μι επίσκεψη αφού λες ότι κανεις καλο μασαζ.
Δεν τη δικαιολογώ όμως. Αξίζει μόνο αν σου αρκεί ένα καλο μασάζ.

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.979
Πόντοι
1.446
Δεν τη δικαιολογώ όμως. Αξίζει μόνο αν σου αρκεί ένα καλο μασάζ.
Ναι προφανώς δεν είναι δικαιολογία αυτό,θα μπορούσε να σου πει οκ κάναμε μια ώρα δώσε μου 30-35€ κ φύγε και στη τελική εάν θες φραπεδιες μη ξαναερθεις.

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.979
Πόντοι
1.446
Ναι προφανώς δεν είναι δικαιολογία αυτό,θα μπορούσε να σου πει οκ κάναμε μια ώρα δώσε μου 30-35€ κ φύγε και στη τελική εάν θες φραπεδιες μη ξαναερθεις.
Επίσης επικοινώνησα μαζί της μου λέει αυτή τη στιγμή έχω ραντεβού διαθεσιμα μόνο τον Οκτώβρη,ότι να ναι δηλαδή να κλείσουμε ραντεβού γι μασαζ σε δυο μήνες λες και θα κάνουμε εγχείρηση.

salah-paham

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2021
Like
227
Πόντοι
20
λες να αξιζει η δοκιμη;;

Επίσης επικοινώνησα μαζί της μου λέει αυτή τη στιγμή έχω ραντεβού διαθεσιμα μόνο τον Οκτώβρη,ότι να ναι δηλαδή να κλείσουμε ραντεβού γι μασαζ σε δυο μήνες λες και θα κάνουμε εγχείρηση.
Άλλο πάλι και τούτο! Ότι να ναι. Τι σημαίνει αυτή τη στιγμή; Έκλεισε ραντεβού δηλαδή για ενάμιση μήνα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom