Νέα

Ελληνίδες Ινφλουένσερς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα livrpan1892
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (4 μέλη και 57 επισκέπτες)

spok07

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Like
656
Πόντοι
80
μεση γυφτοβουλγαρα γκομενα....

δηλαδη οκ αν φαινεται στην φωτο ωραια πρεπει να ειναι ωραια. στο βιντεο ομως που παραθετεις η διαφορα φαινεται και στις γωνιες και στα ματια...

ποτε θα σταματησετε να ανεβαζετε ΦΙΛΤΡΑ και θα βαλετε κανενα σοβαρο μουνι δε ξερω...
Πω ρε φίλε, πραγματικά είμαι πολύ μεγάλος για να απαντώ στα κλασικά «ξερεισποιοςειμαιεγωκαιτιεχωγαμησει/δενξερετεαπογυναικεσελατενασασμαθω μηνύματα, δεν βαριέσαι ; Πόσο χρονών είσαι 5 ; Εντάξει μόνο εσύ ξέρεις με ποιες να την παίξεις και εμείς είμαστε κανίβαλοι από σπηλιές, χάρηκες τώρα ; Τελείωσαν οι διακοπές σου στην Σαλαμίνα και γύρισες με νεύρα στη νευραλγική θέση σου στο ΙΚΑ των κατω σεκλανων;

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.327
Πόντοι
1.056

τι να πει κανείς

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
272
Πόντοι
21
Καλησπέρα ξέρει κανείς θεσσαλονικιος μια stamatia pavlidou? Influencer έχει κάτι βυζάρες!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.682
Πόντοι
2.636
Πω ρε φίλε, πραγματικά είμαι πολύ μεγάλος για να απαντώ στα κλασικά «ξερεισποιοςειμαιεγωκαιτιεχωγαμησει/δενξερετεαπογυναικεσελατενασασμαθω μηνύματα, δεν βαριέσαι ; Πόσο χρονών είσαι 5 ; Εντάξει μόνο εσύ ξέρεις με ποιες να την παίξεις και εμείς είμαστε κανίβαλοι από σπηλιές, χάρηκες τώρα ; Τελείωσαν οι διακοπές σου στην Σαλαμίνα και γύρισες με νεύρα στη νευραλγική θέση σου στο ΙΚΑ των κατω σεκλανων;
νευρα θα ειχα αν γαμουσα τετοιες σαπιες... ευτυχως μακρια απο εμας τετοια καταντια.
δε πειραζει τυπε. περισσοτερο ποιοτικο κρεας με εμας. αλλωστε το κακο υπαρχει για να ξεχωριζει το καλο πραμα...

καποιος αλλωστε πρεπει να κανει και κανα ψυχικο

τωρα αμα εισαι κανας 70ρης οκ και πολυ σου πεφτει η θεια γεωργια...
ασε τα λουλουδακια σε εμας και κρατα και τα ρεστα.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.659
Πόντοι
9.931
Αν αυτό δεν είναι χρυσή στιγμή, τότε τι είναι;.jpg

spok07

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Like
656
Πόντοι
80
νευρα θα ειχα αν γαμουσα τετοιες σαπιες... ευτυχως μακρια απο εμας τετοια καταντια.
δε πειραζει τυπε. περισσοτερο ποιοτικο κρεας με εμας. αλλωστε το κακο υπαρχει για να ξεχωριζει το καλο πραμα...

καποιος αλλωστε πρεπει να κανει και κανα ψυχικο

τωρα αμα εισαι κανας 70ρης οκ και πολυ σου πεφτει η θεια γεωργια...
ασε τα λουλουδακια σε εμας και κρατα και τα ρεστα.
Το ξέρουμε και οι δύο πως δεν γαμας αλλά την παίζεις ασύστολα έτσι ; Όχι ότι είναι κακό αλλά απλά μεταξύ μας εδώ μέσα μην λέμε και μλκιες τώρα. Τα φιλιά μου

Huntwifejim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Like
3.207
Πόντοι
441
Κορυφαίο μωρό και στα γούστα μου....fili sfakia
Απο Χαλκιδική κάνει καριέρα σαν plus size model στο Miami

Συνημμένα

• video_1755670575601.mp4