Patsoulis1971
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2024
- Like
- 95
- Πόντοι
- 0
Ήθελα να ήξερα αν μπορεί να κοιμηθεί μπρούμυτα
Που μπορούμε να τη βρούμε?.
Ρε μάγκες , σοβαρα τωρα θα πληρώνατε όντως για να γαμίσετε την Moby digg ??
Αλλοι πληρωνουν για να τους κατουρανε στη μαπα η να τους πηδανε με strap on,εμεις σου καναμε εντυπωση?Ρε μάγκες , σοβαρα τωρα θα πληρώνατε όντως για να γαμίσετε την Moby digg ??
Οντως τωρα ?? ας μου απαντήσει ένας χριστιανός γιατι η ανωμαλία εδω μεσα ξεπερνάει καθε όριο !!!
Δηλαδή όποιος έχει σχέση με γυναίκα με παραπάνω κιλά είναι ανώμαλος;Τι λες ρε φίλε; Ανωμαλία είναι βιάζεις γυναίκες ,παιδιά και να γουστάρεις ζώα για σεξ.Ρε μάγκες , σοβαρα τωρα θα πληρώνατε όντως για να γαμίσετε την Moby digg ??
Οντως τωρα ?? ας μου απαντήσει ένας χριστιανός γιατι η ανωμαλία εδω μεσα ξεπερνάει καθε όριο !!!
Μεγάλο ζόρι τραβάνε κάποιοι με τα γούστα μας......λες και τους κλέψαμε την γκόμενα.......μήπως κατά βάθος τις γουστάρουν και αυτοί τις αφράτες και τις ζουμερές και ζηλεύουνΔηλαδή όποιος έχει σχέση με γυναίκα με παραπάνω κιλά είναι ανώμαλος;Τι λες ρε φίλε; Ανωμαλία είναι βιάζεις γυναίκες ,παιδιά και να γουστάρεις ζώα για σεξ.
οταν ειχα εποικοινωνήσει ηθελε 60 μασαζ + 20 φραπε , επίσης πρεπει να κουβαλας μαζι σου και καμια βαλίτσα με πετσετες και τα σχετικα..Γνώμη για vasiliki kauma. Μασάζ μονο ή αν πέσει παραδάκι συνεχιζει;
Σου έχω στείλει pm .Ευχαριστώ.οταν ειχα εποικοινωνήσει ηθελε 60 μασαζ + 20 φραπε , επίσης πρεπει να κουβαλας μαζι σου και καμια βαλίτσα με πετσετες και τα σχετικα..
απ την αλλη μοστράρει συνεχεια τα χοιρινα μπούτια% κώλους της απο διάφορα beachbar ελλάδας /νήσων κ.λ.π
συμπέρασμα ...
αν εχει 80 η μαλακία
θα ζητήσει +80/100 για σεξ ..και Αν δει ότι είμαστε πολύ ΜΑΛΑΚΕΣ + 20 για πίπα χωρίς.
δηλ 200 για να γαμήσεις τη γιαγιά! ( την κόβω για 55+ )
συνεπώς
παίρνεις ρωσίδα ειρήνη στην καλλιθεα ιδια ηλικία μ' ενα 50 αρι και πας και μια χαλκίδα Σ.Κ για ουζακι θαλασσινα και βουτιά.
Ναι τυπε μου και θα σου εξηγήσω το λόγο. Εχω γούστο στις χοντρές και κυρίως στις χοντροκωλες, ως πολύ εμφανισημος ντρέπομαι να τις κυκλοφορώ σα γκόμενες νόμιμες οπότε τις πληρώνω για να τις πηδήξω!Ρε μάγκες , σοβαρα τωρα θα πληρώνατε όντως για να γαμίσετε την Moby digg ??
Ποια είναι η ειρήνη στην Καλλιθέα; Μήπως εννοείς φωτεινή;οταν ειχα εποικοινωνήσει ηθελε 60 μασαζ + 20 φραπε , επίσης πρεπει να κουβαλας μαζι σου και καμια βαλίτσα με πετσετες και τα σχετικα..
απ την αλλη μοστράρει συνεχεια τα χοιρινα μπούτια% κώλους της απο διάφορα beachbar ελλάδας /νήσων κ.λ.π
συμπέρασμα ...
αν εχει 80 η μαλακία
θα ζητήσει +80/100 για σεξ ..και Αν δει ότι είμαστε πολύ ΜΑΛΑΚΕΣ + 20 για πίπα χωρίς.
δηλ 200 για να γαμήσεις τη γιαγιά! ( την κόβω για 55+ )
συνεπώς
παίρνεις ρωσίδα ειρήνη στην καλλιθεα ιδια ηλικία μ' ενα 50 αρι και πας και μια χαλκίδα Σ.Κ για ουζακι θαλασσινα και βουτιά.
Καμία σχέση με την σβετλαναΠοια είναι η ειρήνη στην Καλλιθέα; Μήπως εννοείς φωτεινή;
οκ, πληροφορίες για την ειρήνη; Τηλέφωνο; Αγγελία; Κριτική; ΕυχαριστώΚαμία σχέση
Χάνουν χαρτζηλικιαΜεγάλο ζόρι τραβάνε κάποιοι με τα γούστα μας......λες και τους κλέψαμε την γκόμενα.......μήπως κατά βάθος τις γουστάρουν και αυτοί τις αφράτες και τις ζουμερές και ζηλεύουν![]()
Ποια είναι η ειρήνη στην Καλλιθέα; Μήπως εννοείς φωτεινή;
Οχι.....είναι για μια άλληΓια αυτή εχει γραφτεί κάτι πιο πριν;
Ρε μάγκες , σοβαρα τωρα θα πληρώνατε όντως για να γαμίσετε την Moby digg ??