Vizarazu3000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Πόσα χρήματα δίνει θες να πειςΠόσα χρήματα παίρνει?
Σωστό και αυτό!!! Αλήθεια ξέρει κανείς πόσο ??Πόσα χρήματα δίνει θες να πεις
Κοστος;Συνάντηση με την γιουτουμπερ.Ευγενικη χαμογελαστή και κοινωνική γερό σκαρί.Δυνατη στο ελεύθερο στοματικό με φτυσιματα και τα σχετικά συμμετέχει στο σεξ με κραυγές και λόγια ενω ισχυρίστηκε ότι τελειωσε κιόλας χωρίς να είμαι σίγουρος αν έλεγε αλήθεια παρόλα αυτά κατέβασε υγρά αρκετά.Δεν κάνει πρωκτικό και δεν δοκίμασα για φιλιά.Εν κατακλείδι πέρασα καλά και λογικά θα την ξανασυναντησω στο μέλλον.
Υ.Γ ευχαριστώ τα αλάνια που με βοήθησαν να έρθω σε επικοινωνία
Μπορεις να με βοηθησεις και εμενα σε παρακαλω!!!!Συνάντηση με την γιουτουμπερ.Ευγενικη χαμογελαστή και κοινωνική γερό σκαρί.Δυνατη στο ελεύθερο στοματικό με φτυσιματα και τα σχετικά συμμετέχει στο σεξ με κραυγές και λόγια ενω ισχυρίστηκε ότι τελειωσε κιόλας χωρίς να είμαι σίγουρος αν έλεγε αλήθεια παρόλα αυτά κατέβασε υγρά αρκετά.Δεν κάνει πρωκτικό και δεν δοκίμασα για φιλιά.Εν κατακλείδι πέρασα καλά και λογικά θα την ξανασυναντησω στο μέλλον.
100 ευρώ/ωραΚοστος;
Ειναι βουλγαρια τωρα. 20-30 ζηταειΣωστό και αυτό!!! Αλήθεια ξέρει κανείς πόσο ??
Υπάρχει αγγελία? Για πια μιλάμε?Συνάντηση με την γιουτουμπερ.Ευγενικη χαμογελαστή και κοινωνική γερό σκαρί.Δυνατη στο ελεύθερο στοματικό με φτυσιματα και τα σχετικά συμμετέχει στο σεξ με κραυγές και λόγια ενω ισχυρίστηκε ότι τελειωσε κιόλας χωρίς να είμαι σίγουρος αν έλεγε αλήθεια παρόλα αυτά κατέβασε υγρά αρκετά.Δεν κάνει πρωκτικό και δεν δοκίμασα για φιλιά.Εν κατακλείδι πέρασα καλά και λογικά θα την ξανασυναντησω στο μέλλον.
Αγγελια δεν υπαρχειΥπάρχει αγγελία? Για πια μιλάμε?
Σε ποια αναφέρεσαι;Ειναι βουλγαρια τωρα. 20-30 ζηταει
Στη gabrielaΣε ποια αναφέρεσαι;
δεν μου απανταει στο viber!Ειναι βουλγαρια τωρα. 20-30 ζηταει
Φίλε η μαρίνα να ξέρεις είναι πολύ παλιά καραβάνα…τα πρώτα χρόνια ήταν μοντέλο..καμία σχέση όπως είναι τώρα…μετά το έριξε στη σοκολάτα κ στο ουίσκι.Όλα απόψεις και γνώμες είναι παίχτη. Έχει πράγματι παχύνει αρκετά τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό είναι το σκαρί της γενικά. Μιλάμε για bbw τώρα. Τα κιλά θα είναι πολλά. Θεωρώ ότι διατηρεί την κάβλα της γιατί το έχει από μέσα της και ακόμα είναι σε ηλικία που δεν έχει σπάσει πολύ. Η φάτσα και τα στησίματά της είναι ακόμα σε υψηλό επίπεδο. Φυσικά εγώ δεν την εκθειάζω, έχω πει και τα άσχημα και τα αρνητικά κατά καιρούς και είναι αρκετά, αλλά γενικά μαζί της έχω περάσει δυνατές στιγμές.