Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

matakias25

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
207
Πόντοι
21
Σήμερα το πρωί πέτυχα Ζαΐρα κατά τις 9 εξω από λιμπερτη .μου είπε έχει χάσει κιν και δεν έχει ούτε ινστα . Νε καυλωσε με το κονρο σορτσάκι καιτην πείρα μια στα γρήγορα και χυσιμο στην μάπα. Μου έχει δώσει και ένα νούμερο δεν ξερω κατά πόσο το σηκώνει η ίδια .
Πόσο πηγε το μαλλί??

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.448
Πόντοι
6.246
Παιδιά πριν από 15 και βάλε χρόνια που ξεκίνησα εγώ τις καταδρομικές στις πιάτσες της Ομόνοιας δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ανεβασμένο ήταν το επίπεδο, και ποσοτικά και ποιοτικά... Αν είχατε προλάβει εκείνη την εποχή δε θα καταδεχόσασταν τώρα να κατεβείτε στο τρίγωνο ούτε για να φτύσετε, όχι για να γαμήσετε
Βρε πριν κ εντος κορονοιου ακομα αξιζε,ειδικα πριν

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.448
Πόντοι
6.246
Άστα φίλε μεγάλη κατάντια πριν 20 με 22 χρόνια ξεκίνησα εγώ να πηγαίνω στο τρίγωνο κ οι περισσότερες άξιζαν κ με το παραπάνω τώρα σχεδόν όλες είναι κάτω του μετρίου πολύ σπάνια να βρεις κάποια που να αξίζει.Χθες το βράδυ που κατέβηκα πήγα με μια κ έφαγα φόλα κ έφυγα καλύτερα να μην πήγαινα.
Κ δεν ειναι καλη η αξια με την αποδοση κ την εμφανιση.Ποια λες?

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.686
Πόντοι
6.495
Μια milf κοντουλα με άσπρο δέρμα και κόκκινο μπορντω κοντό μαλλί, ευγενικό πρόσωπο και πονηρό βλέμμα είναι η Κασσάνδρα? Εθεάθει μεσημέρι κατά τις 1 κοντά στη στάση λεωφορείου κάτω από Γ Σεπτεμβρίου, αρχή Χαλκοκονδύλη.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.448
Πόντοι
6.246
Μια milf κοντουλα με άσπρο δέρμα και κόκκινο μπορντω κοντό μαλλί, ευγενικό πρόσωπο και πονηρό βλέμμα είναι η Κασσάνδρα? Εθεάθει μεσημέρι κατά τις 1 κοντά στη στάση λεωφορείου κάτω από Γ Σεπτεμβρίου, αρχή Χαλκοκονδύλη.
Οχι.Η Κασσανδρα ειναι μαυρη κ φοραει γυαλια.Εχει ωραιο σωμα και ωραιο κωλο.Επισης ειναι κατα 99.9 στον Ορφεα καθε φορα που δουλευει..Αν εννοεις τις στασεις εντος Χαλκοκονδυλη πιθανως ειδες Ρωσιδα κ κατι μεταξυ Αντζελας η Ρουμανας η καποιας που κανε βολτα.Αν εννοεις στην αρχη της πλατειας Λαυριο παλι ισχυει το ιδιο.Το μαλλι με μπερδευει αλλα ας μιλησει κανας αλλος μηπως εισαι τυχερος κ την ειδαν.Γενικα να ρωτας κατευθειαν γιατι μετα δε πολυβγαζεις ακρη.Να μιλας κ να παρατηρεις λιγο γτ ειναι κ απλος κοσμος κ θα τα ακους αθελα σου,εγω μερικες φορες βλεπω δυνατα που θα θελα να ναι της δουλειας η βλεπω οτι δεν ειναι η εχω υποψια οταν μου φαινεται αγνωστη αλλα λιγα λεπτα παρατηρησης φτανουν

• Like
Αντιδράσεις: nick9x

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.686
Πόντοι
6.495
Οχι.Η Κασσανδρα ειναι μαυρη κ φοραει γυαλια.Εχει ωραιο σωμα και ωραιο κωλο.Επισης ειναι κατα 99.9 στον Ορφεα καθε φορα που δουλευει..Αν εννοεις τις στασεις εντος Χαλκοκονδυλη πιθανως ειδες Ρωσιδα κ κατι μεταξυ Αντζελας η Ρουμανας η καποιας που κανε βολτα.Αν εννοεις στην αρχη της πλατειας Λαυριο παλι ισχυει το ιδιο.Το μαλλι με μπερδευει αλλα ας μιλησει κανας αλλος μηπως εισαι τυχερος κ την ειδαν.Γενικα να ρωτας κατευθειαν γιατι μετα δε πολυβγαζεις ακρη
Ευχαριστώ...θα ξαναπεράσω και αν την πάρω θα ενημερώσω.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.448
Πόντοι
6.246
Ευχαριστώ...θα ξαναπεράσω και αν την πάρω θα ενημερώσω.
Παρακαλω,φυσικα να ενημερωσεις.Ρωτα τη ακομα κ δε τη παρεις να μαθουμε τι παιζει,μιλα γιατι μετα δε θα βγαλεις ακρη,χαιρετω

• Like
Αντιδράσεις: nick9x

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.448
Πόντοι
6.246
Παιδες οποιος βρει Νικολετα να επιτεθει κ να μας πει τα παντα,κυριως να ρωτησει για τηλ και ωρες-μερες ωστε να επιβεβωθουν τα λεγομενα και να σιγουρευτουν,εννοειται ενημερωστε με τη μια να παμε να προλαβουμε

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.560
Πόντοι
206
Η Ζαιρα ποια είναι? Αξίζει?

Για τα υπόλοιπα που λέγατε, θα συμφωνήσω ότι είναι παρακμή η φάση με κάποιες αναλαμπές(δε ξέρω παλιά πως ήταν).

Για αυτό κι εγώ πηγαίνω αραιά και που συνήθως, και τις πιο πολλές φορές φεύγω χωρίς να πάρω κάποια.

Δεν περιμένω από το τρίγωνο για σεξ βέβαια, είναι για κάτι έξτρα αν και εφόσον, αλλά να αξίζει αυτό.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.448
Πόντοι
6.246
Η Ζαιρα ποια είναι? Αξίζει?

Για τα υπόλοιπα που λέγατε, θα συμφωνήσω ότι είναι παρακμή η φάση με κάποιες αναλαμπές(δε ξέρω παλιά πως ήταν).

Για αυτό κι εγώ πηγαίνω αραιά και που συνήθως, και τις πιο πολλές φορές φεύγω χωρίς να πάρω κάποια.

Δεν περιμένω από το τρίγωνο για σεξ βέβαια, είναι για κάτι έξτρα αν και εφόσον, αλλά να αξίζει αυτό.
Σεξουαλικα αξιζει.Κ αμετρητες φορες θα γινει το ιδιο γιατι πολυ απλα αν δε παμε συχνα η παρα πολλες φορες ακρη δε βγαζουμε σε τετοιο σημειο κ με διαφορετικη ωρα ετσι οπως λειτουργει το μερος,γενικα θελει καυσιμα η φαση κ γυρω γυρω ολοι σε οτι ξερουμε εντος Αθηνων

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
2.374
Πόντοι
506
'Αρτι αφιχθείς από Κέντρο. Τελικά δοκίμασα μια κοντή, λεπτούλα, νεαρή(δήλωσε 23 χρονών), ονόματι Χριστίνα, πάντα κοιλίτσα έξω, επίπεδη. Στέκεται μαζί με τον γκόμενό της στη γωνία του Ορφέα και πλησιάζει τους πελάτες. Ζήτησε 25€ για ακάποτο τσιμπούκι, μουνί, ελεύθερα πιασίματα, φιλιά στο στόμα. Κάνω να φύγω, 25€ με το ξενοδοχείο μου έκανε τελική προσφορά. Έχει κάποια θετικά και κάποια αρνητικά, όπως όλες οι σεξεργάτριες. Η Κοιλιά της είναι γεμάτη σημάδια, η ίδια μου είπε ότι είναι τσιμπήματα κουνουπιών. Έριξε ελάχιστο νερό πάνω της, ίσως να ήταν στο ντους 30 δευτερόλεπτα, και δεν υπερβάλλω. Όταν τελειώσαμε, δεν έκανε ντους, σηκώθηκε κι έφυγε χωρίς καν να σκουπίσει την ΚΥ με την οποία την είχα πασαλείψει. Η Υγιεινή της είναι αμφίβολη. Στα του αγώνα τώρα. Κάνει πολύ βαθύ τσιμπούκι, αλλά της ξεφεύγουν δόντια, δεν έχει καλή τεχνική. Με αγκάλιαζε, με φίλαγε (αυτονόητο ότι δεν την άφηνα να με φιλήσει στο στόμα, αφού κάνει ακάποτα). Δεν έχω γαμήσει όμως πιο στενό μουνί στην πιάτσα, άντε να έκανα 10 λεπτά για όλη τη συνεδρία
Πόσο έχω μετανοιωσει που δεν γαμησα αυτο το μουνακι...

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
2.374
Πόντοι
506
Τωρα αν τη δεις μπορει κ να μη θες.Μεσα στο Minion την ειδα ξαφνικα στους διαδρομους ο καθενας με τη δουλεια του,τωρα μενει εκει?Ετυχε?Δε μενει Πατησια που λεγε πριν χωρισει?Ειχε μια καθημερινη οψη κ παλι σεξυ σωματικα κ απλη με καπως αχανες αλλα ετσι πρεπει να ναι καθημερινη το νορμαλ της,κανονικη απλα δε τη ξερω ετσι κ μαρεσει μπορω να πω.Ναι μαρεσε.Την ειδα εξω,τωρα την ειδα κ μεσα.Το λογο δε ξερω κ ουτε μου χρειαζεται
Φορούσε ακόμα crop top?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.044
Πόντοι
3.656
Πόσο έχω μετανοιωσει που δεν γαμησα αυτο το μουνακι...
την κουτούπωσα μια και μόνο φορά. Έγραψα τα πλεονεκτήματα, ΑΛΛΑ πρεζού με κακή υγιεινή, είναι επικίνδυνη. Ναι μεν πηδάω πρεζούδες, αλλά είναι πεντακάθαρες και τις βάζω να κάνουν υποχρεωτικά ντουσάκι πριν

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.448
Πόντοι
6.246
Nαι ρε παιδια οταν ειναι πεντακαθαρες η κανουν μπανιο δεν κολλατε κατι ε?Οταν τα λεγα ομως ειμουν κακος.Οσο για Ντορινα ναι ειναι υποπτη ωρες ωρες αλλα με πολυ μεγαλες βλεψεις για αυτη(ν) τη(ν) περιοχη (!)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.448
Πόντοι
6.246
Φιλε είχα αρωστησει με την λςπτη μεδουλα της και την σκιννυ κοιλιτσα βλεπεις...
Εγω παλι αρρωσταινω με τις μη ενημερωσεις και το κρυψιμο γιατι βλεπω κρυψιματα κ μη πληροφορηση κ αδιαφορια για κατι εξτρα.Η Ντορινα εκει ειναι,μακαρι να ξεμπλεξει κι ας μη τη παρω ξανα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.044
Πόντοι
3.656
Nαι ρε παιδια οταν ειναι πεντακαθαρες η κανουν μπανιο δεν κολλατε κατι ε?Οταν τα λεγα ομως ειμουν κακος.Οσο για Ντορινα ναι ειναι υποπτη ωρες ωρες αλλα με πολυ μεγαλες βλεψεις για αυτη(ν) τη(ν) περιοχη (!)
όταν κάνουν μπάνιο, φοράμε προφυλακτικό, και στη συνέχεια κάνουμε απολύμανση στις περιοχές που ήρθαμε σε επαφή, ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΟΛΑΜΕ. 15 χρόνια δεν έχω κολλήσει κάτι. Μια φορά μόνο έσπασε καπότα μέσα σε κώλο νέγρας (δεν γνώριζα ότι το Baby Oil κάνει χημική αντίδραση), και κόλλησα. Πήρα αντιβίωση 2ης γενιάς, και ΟΚ. Εσύ συνέχισε την τακτική σου, δικιά σου είναι η ζωή στο κάτω - κάτω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom